godnatt sweethearts

sleep well cykelställ made in kina


dirty secret

ja det blev ju en extradag hos mamma den här veckan. pappa är i ju i lodon. han va så snäll som inte sa ett ord om det, utan skickade ett sms från ingenstans i fredags (tror jag det var?) "är i london. puss"
svarade inte ens på det...

iaf, imårn ska jag då dit iaf. men jag orkar inte vara där, totalt värdelöst är det! längtar tills jag fyller 16 och själv får bestämma vart jag ska bo.

jaja, jag ska försöka lägga mig i tid idag. men det vet man ju hur det brukar sluta,  somnade ju trots allt halv7 imorse vilket är helt sickt. men får väl droga ner mig med någon slags sömngrejjs eller något. nej, det ska jag inte.

men vafan.. det va något jag skulle skriva men har helt glömt bort. suck. <-- läs det på svenska

yeäääääh. hejs




the sound of peace


åh

just say it, say it

HÄÄÄÄEJSAN
fyfan vad trökigt jag har. har suttit och kollat på mtv typ hela dagen. just nu sitter jag och pratar mä en väldigt osocial almedina i telefon. ska snart gå och hämta lite vatten, jag förstår inte att jag inte bara tar oh äter något? ska det vara så jävla svårt. ja, för tydligen så är det de.

magen tar död på mig och det är så sjukt tråkigt att bara ligga hemma hela dagarna. som tur är så kommer mysa nog förbi snart. hon tar med min kamera så då kan jag lägga in bilderna från i fredags! YÄY.

nu ska jag bege mig mot köket. tjaaaoo

can't keep my eyes off of you

shululu
nu har jag vaknat (näääääe?). väldigt skönt att sova kan jag ju säga. vart inte en så jättelång sömn som jag hade hoppas på. men vafan! min älskade lilla bebis ligger här och han ska alltid hitta en ställe att ligga på som förstör för mej. eller förstör och förstör, men just nu ligger han med huvuvdet på min hand och snarkar som en liten gris. vill inte väcka han heller.. så lite svårt att skirva är det ska ni veta!

känner inte för att äta något, men lär väl försöka få i mig något iaf. lär ju aldrig bli frisk annars. men nu ska jag ta oh ladda ner någon film som den olagliga lilla skitunge jag är. filmtips?

höres


bebis med huvudet på min hand. toppen snuffe!

dagens låt


åh

som om det inte vore nog med skit redan så dimper det ner ett ruttet jävla brev i brevlådan. helvete också. jag orkar inte mer

summertime



"f5"

ny skit tråkig design. blir säket så att jag gör om den snart igen.
ser du den inte? tryck "F5"

hm levererar



design

orkar inte ha någon avancerad jävla design.



vs

dock så ska det stå något där.. förmodligen "http://elinhh.blogg.se" eller något sånt. vet att ni tycker att courier new är jobbig att läsa, men det får ni nog stå ut med isf..


that just ain't here

fan för mensvärk eller vad det nu är som spökar. ryggsmärtan har gått över till magen, och just nu känns det som att det sitter en liten filur i magen och vider om alla jävla tarmar och vad man nu har där inne i magen. oj, vilken förklaring jag fick till då. nej men det känns faktiskt så. det gör nå sjukt ont.

vet inte hur jag ska ligga. om jag ens ska ligga? det gör hon hur jag än gör, sitter, ligger, står. vad som helst, men låt mej slippa det här. det kommer förmodligen sluta med akuten som det gjort det flesta gångerna det har börjat så här. medecinen är slut nu, får lita på ipren & vetekudden. mina ändå hopp. haha! okej. det va inge kul.

fan, ska försöka hamna i någon slags komasönm och sova hela dagen för att sen vakna utan smärta som en helt ny människa. utan några som helst bekymmer och motgångar.

wish me good luck

delete

radera förra inlägget -check

gone

på tok för många av mina klädesplagg+some more stuff är borta. så ska göra en listfan på allt. och måste ju skirva den någonstans, så tyvärr mina kära, det blir här. ni måste inte kolla. h1h1

- svart oversize tshirt åhléns
- svarta jeansleggings cubus
- sean paul parfym
- christina aguilera parfym
- svart lång kofta cubus
- grå tjocktröja peak
- svarta skor puma (råga mej inte hur jag kan ha tappat bort dom)
- svart/vit adidas tröja
- "ljusa" jeansleggings cubus
- tshirt med tryck gina
- vitt linne gina
- svarta leggings gina
- grå kofta gina
- rosa bh hm
- svart linne hm
- rosa örhängen hm
- min hjärna

sen så är det säkert fler saker som jag inte minns nu. men jag blir galen. crazy woman


sikken liten flicka




HAHAH. liten elin! ca 2-3 år sen.

of course it is

jag vet inte vad som händer med mig?! jag går upp i varv och känner för att göra 100 olika saker fast egentligen så orkar jag inte ens gå upp för trappen för att värma om vetekudden. helt sickt!

anyway, jag borde verkligen sova. men har en vääldans med energi som jag gärna vill bli av med. kom hit? NÄ FYFAN. nu är jag övertrött... eller något! jag vet inte ens själv. magen& hjärtat värker. och som om det inte vore nog med det så gör ryggen också väldigt ont. det är synd om mig. och eftersom jag har energi som en 3åring så vet jag inte vad jag ska göra! åh. får väl googla på det, som antons tkr jag ska göra med allt. nej så är det inte egentligen.


men fyfan! jag slutar ju aldrig skriva heller?
NU
hejdå

mormor på besök

ja mer behöver väl inte säga? saffranskaka och massa gott. som jag tyvärr inte är ett dugg sugen på. men endå, jag får ta oh bli det snart tycker jag!

förövrigt då? jo jag har lagt över massa gamla bilder från en av mina gamla datorer till den här. väldans kul att se!

men nu ska jag ta en till ipren och spela sims. yeeeah!

puss

bebbo



min älskade lilla prins

i'm still alive

ja förstår ni. jag vaknade nyss, för tillslut kunde jag äntligen somna. jag visste inte vad jag skulle ta mig till för jag hade så ont, låg bara och grina och grina. men nu har jag fått proppat i mig en jädra massa tabletter. det är bara till att åka till sjukhuset någon dag framöver och få nya, men eftersom dom är receptbelagda blire lite mer struligt än annars. ska passa på att fixa ny medecin till hjärtat då mä, då jag inte står utan en vacker dag och dör pang tjong.

nej, men jag mår faktiskt lite bättre nu. mamma kom nys ner och frågade om jag ville ha något att äta. då slog det mig att jag har inte ätit något på hela dagen? endå är jag inte hungrig och känner verkligen inte något sug efter mat heller. nej det här får bli en mat-fri dag helt enkelt. vatten till medecin räcker gott och väl för mig idag.


kolla vad jag hittade. liten elin liten mysa i dalarna för 1½ år sen.

design

känns som designen är liiiiiiiite för trökig. det är nog på tiden att jag börjar fixa med den. har ingen aning om hur jag vill ha, tyvärr. menmen! det kan väl inte bli sämre än vad det redan är.

ciao

SADFfkmlöksgnd

jag avlider, här och nu. nej kanske inte riktigt, men det känns som att jag hellre skulle vara död än att ha så här ont. mamma och jag ska åka in till sjukhuset senare om det inte blir bättre. för jag orkar inte må så här dåligt varje månad.

jag kan inte ens ställa mej upp, försökte nyss för jag skulle gå upp och värma vetekudden. allt bara vart svart och jag såg elr hörde ingenting. så jag bara föll ihop. jävla mens.

och killar! NI SKA JAG GLADA ÖVER ATT NI JUST ÄR KILLAR OCH SLIPPER DEN HÄR SKITEN

ingen bra start

gomorgon
inatt, eller inatt och inatt de  va nopg morgon då jag va mej vid 7-8 tiden. när alla gick upp låg jag och sov underbart skönt i min säng. men efter att jag hade vaknat vart det inte så underbart kan jag ju säga! ni vet tiden alal tjejer har en gång i månden, aa precis. lite glad är man ju när den kommer, så man slipper oroa sej för något, men när den väl kmr bär den inte på något bra.. första jag gjorde när jag vaknade va att springa upp oh spy som fan. sorry för att jag har äcklat eran dag!

men nu ligger jag här med vetekudde, världens smärta i svanken + nedre delen av magen och mår förjävla illa. har lite belsutsånget, somna om eller spela sims?    SOVA ELLER SIMS? sims.

tjo

HOHO!

klockan är halv 5 och elin sover intäääääääääääää! har spelat sims ett bra jävla tag nu. det är typ min drog. sims. GAAAAAAAAAAAAH.

när nu måste jag sova. fast jag försöka få mina 2finfina simssssisar att gifta sej först. vilken inte är så svårt. nope. hund har dom åxå! h4h4

töntelin säger tjooooooooooooo och sovgott till er som sover som inte kommer läsa det här när ni sover men endå ska sova gott!

peeeeeeeeeeeeace

hand i hand

anton kom hit vid halv9, och åkte hem för snart 1h sen. vi kolla film, pay it forward. åh kan ju säga att det blir inge mer titta på den, en riktig grin-film! iaf, sen kolla vi på paradise hotel en jättesnabbis innan vi skulle till bussen.

nu sitter jag oh installerar sims. haha! världens bästa kan jag ju säga! kalla mej megatönt men jag älskar spelet! haha.

jaja, nu är första "grundskivan" klar. eller grundskivorna kanske jag ska säga. dom första 4, nu återstår bara 5 till! hehe. men lätt värt de..

ska kolla ph nu, kysssssssssssssar


grym film, den blir ännu mer grym om du vill ha något att böla åt!

om mitt liv som nolifer

jag har inget liv
har suttit vid datan hela dagen. en lördag? fyfan

kiwi


det här är en kiwi fågel och den kan inte flyga

citat ur mina tankar, typ

här skriver jag om det som finns i mitt huvve. ingenting alltså

dagens låt


put your lips like this

tjaaaaaaaaaabba
har precis badat, sjukt skönt vare. ska snart börja städa lite smått här hemma i mitt rum. har en tendens att riva fram alla kläder, skor osv när jag har dåligt mä tid. och så vart det åxå igår kväll när vi skulle ut. fast först ska jag plugga. (yyyy)

igår:
blev klar vid halv6 nån gång. kl 6 mötte jag mysa, fanny, phoebe, melinda och amanda vid bussen, och efter en lång väntan kom den. bussen alltså, alme satt redan på den. när vi kom ner till stan gick vi runt lite först. halv7 gick vi till los sombreros. trevligt trevligt! vi gick finfina hattar och sjöng gjorde vi mä! haha.. efter LS gick vi runt på stan ett  tag i väntan på bussen. träffa massa folk gjorde vi mä! när bussen väl kom gick vi dit och när vi kom hem till mysa sjöng vi singstar som fan och åt en mumsig tårta som mysa oh jag hade gjort. haha, skitsnygg vart den verkligen åxå!;) adina kom åxå dit efter ett tag!:D tack för en asniiiizz kväll tjejer!
bilderna kommer imårn, glömde min kamera hos mysa.

nä men nu ska jag fortsätta plugga. sen ska jag hitta fest, och försöka få tag på anton mä. vilken inte alltid är så jävla lätt. jaja, puss på er

never say goodbye

there is one boy in my life that makes me love again
as pretty as a boy could be so beautiful.
every morning I wake up and I think of you
with a smile on my face I'm a girl in love
and he's glourious.

you make me smile

har precis kommit hem från skolan. provet va ok, hoppas som fan på G nu.. vettetusan vad jag gör om jag inte får G! menmen!

nu är jga iaf hemma, ska duscha sen göra mej iordning för utgång! eller mysa fyller ju år idag, så jag mysa & alme+massa tjejor ska ut och äta oh ha det mys! GRATTIS GUMMAN, LOVEU!

nä nu lär jag lägga på ett kol serru. ladda kameran, välja kläder oh duscha.

puss

rock your body

mhm. vad ska man börja då?
jo, skolan då. var ju illa tvungen att åka till skiten idag! sög just like always. tur att jag har min almedina som lyser upp mina dagar, skulle aldrig klara skolan annars. aldrig!

iaf, efter skolan åkte jag hem. nej det gjorde jag inte! utan jag åkte till stan mä almedinis. köpte ett linne/en klännig(?) och armband. skitfula faktiskt, och ångrar som satan att jag köpte dom. men iaf, bilder finns då längre ner som ni kanske snart märker. men endå, nu skrev jag däää. haha trött som FAAAAAAAN.

whatever, skulle ha vart mä antont idag. men har ju horprov i fysik elr nå imårn så va tvungen att plugga. aströkigt vare. men har hunnit mä oh träffa kevvi oh tom en snabbis mä, sköjsköj.

yadayada, skriver inget viktigt endå. så jag kan lika gärna sluta skriva nu. nu. NUNUNU

så, hejdå fuckface


klänning/linne ginatricot 249,-

thöö fula armbanden ginatricot 129,-

med fjärilar i magen

tänkte sova nu. bättre sent än aldrig. sjukt tråkig dag men som slutade helt underbart!
nä men nu ska jag sova. godnatt på er♥


bubble trouble

har aldrig haft så mkt att göra som jag har nu. ändå sitter jag och spelar bubble trouble timme in och timme ut. jag måste vara knäpp i huvve.........

dagens låt


hard to see what's real

har precis vaknat. skit skönt att sova lite, även fast alme har ringt och väck mej ett fåtal gånger. men iaf, mamma är hemma. så lite sellis har jag trots allt. tror hon håller på oh gör mat nu, så ska väl gå upp och försöka äta något. är inte ett dugg sugen, mår bara illa när jag tänker på de. och när jag inte tänker på de. haha.. men endå, nu ska jag gå upp. maten är klar.

pussY

days like this

en helvetes mensvärk och som om det inte vorde nog med det så är mensmagen så uppblåst att man skulle kunna tro att jag är i 7månaden.

inatt somnade jag tillslut, eller inatt&inatt.. vid 4-5 imorse. nu när jag vakna kändes det dom att jag precis vaknat ur de döda elr nå! fast nu känner jag mej rätt så död endå. mensvärk så de skriker om de, trött som en jag vet inte vad och.. inge mer. känner mej bara allmänt jävla död! roligt nog.

ingen skola idag, jag som hade behövt gått. menmen,

mensvärk♥elin

nu ska jag falla tbx i min koma sömn.

puss

oh, I'm fallin' for you

I've been spending all my time
just thinking about ya
I don't know what to do
I think I'm fallin' for you

sk00lan

sitter i skolan nu. slutade för 40 min sen typ.. men måste ju somsagt sitta kvar oh plugga. håller just nu på att skiver om popkonst det är superskoj! nat. iaf ni skulle undra lixom.. ne men nu måste jag fortsätta. blir väl till oh plugga ännu mer när jag kommer hem. och äta ska jag mä göra, så himla hungrig. jaja,
pusseN






bad romance

kommer föralltid att hata lady gaga's låt bad romance. det va den som väckte mej vid 06.10
idag och jag kan ju lova att den aldrig kommer att få göra om det. FYFAN vad jag är trött. och hungrig. men är för trött för att orka gå upp ur min varma goa sköna säng. så jag får väl vara hungrig ett tag till.

börjar 08.40 idag. och idag är en såndär dag som jag alltid kommer försent på! men idag ska jag fanimej komma i tid! så nu jag ska sätta mej upp, ta på mej varma sköna kläder, väcka lillebror och sen gå upp oh äta världens frulle!
yes.

juste. jag sitta kvar efter skolan idag mä.. såååå vet inte när jag skirver igen. blir nog lite senare på dagen.

men whatever.
puss

tidsfördriv u know

ALLA GÄVLEBOR GÖR TESTET!

Badat
[o] Badat på fjärranhöjder
[o] Badat på Hemlingbys utebad
[o] Badat i Engeltofta
[o] Badat på Valbobadet
[ ] Badat på ladis
[o] Badat i Brämmen
[o] Badat i GavleÅn
[o] Badat på något annat ställe i Gävle
Totalt: 7

Varit
[o] Varit på stan mer än 10 ggr
[o] Varit på köpis
[o] Varit i Valbo
[o] Vart på Treffen
[o] Varit på stadsbiblioteket
[o] Varit i konserthuset
[o] Varit i Boulongerskogen
[o] Varit på tågstation
[o] Varit på Ungdomsmottagningen
[o] Varit i Sätra
[o] Varit i Bomhus
[o] Varit på Brynäs
[o] Varit på Läkerolarenan
[o] Varit på en brynäs match
[o] Varit i Andersberg
[o] Varit i Sörby
[o] Varit i Hemsta
[o] Varit i Hemlingby
[o] Varit i strömsbro
[o] Varit i stigslund
[o] Varit i Hille
[o] Varit i Furuvik
[o] Varit på Estraden
Totalt: 23

Vet
[o] Vet vart fnasket och plasket ligger
[o] Vet vart gammla stan ligger
[o] Vet vart tågstationen ligger
[o] Vet vart sjukhuset ligger
[o] Vet vart villastan ligger
[o] Vet vart max ligger
[o] Vet vart donken ligger
[o] Vet vart rusta ligger
[o] Vet vart Öb ligger
[o] Vet vart ungdomsmottagningen ligger
[o] Vet vart seafun ligger
[o] Vet vart dollar ligger
[o] Vet vart strömhallen ligger
[o] Vet vart Högskolan ligger
[ ] Vet vart Thorens ligger
[o] Vet vart John Bauer ligger
[o] vet vart polhem,borgis,vasa ligger
[o] Vet att tomas dileva kommer från Gävle
[o] Vet vart Alderholmen ligger
[o] Vet vad brynjan är
[o] Vet vart Terras ligger
[o] Vet vart Cheers ligger
[o] Vet vart Alborgen ligger
Totalt: 22

Blandat
[o] Stått på Hemlingby Berget
[o] Fikat på Mingel & Bar
[o] Gått på Bio
[o] Köpt godis på godislandet
[ ] Född i GävleKommun
[o] Båda föräldrarna är uppvuxen i Gävle
Totalt: 5

TOTALT: 50


0-10 - du borde inte kallas gävlebo
11-30 - ja, du vet ganska mycket om gävle

31-50 du vet mycket men kan ta reda på mer
51-60 - du är en riktig gävlebo ;>


JEEEESUS

varning

kvällshumor på förjävla hög nivå


godnatt sweethearts!

tänkte sova nu, är inte klar med sv.uppsatsen än. blir galen på allt plugg som man ska hinna mä..
iaf, orkar inte tänka mer på de nu. blir bara less! så godnatt på er, hööööres



baby you and me

nu är jag äntligen hemma! har vart i skolan så sjukt länge idag känns det som! kom hem halv6.
alme och jag satt kvar och jobbade lite. efter skolan drog vi till ica oh köpte massa goo00di$ och nu är jag hemma. ska snart börja städa sen plugga ännu mer. känns som att jag inte gör annat än oh pluggar. men lär göra det nu så jag får g i de som jag behöver g i. iofs är det allt, men hinner inte fixa det till jul.. så det får bli sv eng & ma som jag får plugga på nu.. TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖKIGT SOM FAN KAN JAG JU SÄGA ATT DET ÄÄÄÄR.

:*

dagens låt


.

sick of crying, tired of trying, yeah i'm smiling but inside i'm dying

jag orkar lixom inte mer nu, ryggsäcken är full

hold on tight

så jävla aaaaaaaaaaaaaaaaaaarg!
hatar valbo!
får inte åka in till gävle för min jävla horpappa! fattar inte vad fan han har för jävla fel. men något äre!
men nu ska jag göra han så jävla arg som det bara går! ska göra allt han hatar när jag gör! bara för att jävlas mä den idioten. GAAAAAAAAAH jag är så sjukt arg.

och när han har lagt sej drar jag. somsagt så vet jag inte vart än, men hittar alltid nå.

fuck u


less

nu är jag så jävla less.
drar in till gävle. vettefan vad jag ska göra där, men här tänker jag inte vara kvar!

tjaBBa

dagens låt (ar)



&


10 out of 10

ändrade planer!
orkar inte fortsätta plugga nå. fortsätter imårn, hela dagen blire till att lägga ner på plugg. fuck va ruuligt! pappa ringde nyss och sa att han var på väg hem med kinamat. så ska äta det, och konstigt nog blir de den första riktiga maten jag äter idag. har bara ätit 4 pepparkakor än så länge. iaf, efter att jag har ätit ska jag ta en dusch. efter de blire gävle hoppas jag! om jag får för min envisa pappa. lär bli lite tjaft, smäll i dörrar och sura miner innan han ger sej. om han nu kmr göra det.

yadayada.
hejs

turn the lights on

fyfasen för organisk kemi. har pluggat som en idiot men är endå inte klar. jag blir seriöst galen.
ska ta en paus från kemin och försöka bli klar med religonen nu. har inte ens börjat på den så det vore rätt så bra om jag fixade det.

ska duscha sen, vettfan om jag åker in till gävle. mådde skitdåligt för typ 1h sen, mår lite bättre nu. men mår fortfarande kamelskit.
iaf, nu lär jag sätta igång mä den älskade uppsatsen om religon!

kysssssss


baby, I need you

är hemma nu, sov ju hos alme inatt.

igår:
alme och jag åkte ju till kevin och va mä han oh tom! vi gjorde ingetsp, så alme och jag drog och skulle köpa pizza. men vi hade very dåligt mä money. så det vart ingen pizza, vi gick bara runt på stan tills kuure ringde mej oh frågade om vi ville kma till dom. så alme och jag bestämde att vi skulle gå dit men inte vara där så länge. fast det vart ju som det vart. det va typ fest där, hade inge dricka men oscar va så snäll och full så jag fick hans.. h1h1h1 :D
men iaf, kevvi och tom kom dit. sen typ gick vi till stan efter ett tag? gick bara runt oh träffa trevliiiiiigt folk. åt på donken gjorde vi åxå..
yäyä, alme och jag tog 01.20 bussen hem till henne. sen so0000v vi. och idag vaknade vi halv 2, pappa hade vart oh spelat hockey, sen kom han och hämtade mej.

och nu är jag hemma, ska plugga arsle av mej. får se vad som händer ikväll.

puss

HEEEEEEJ

är hos pappa nu. och har vart det ett tag mä..
men iaf, har precis städat klart rummet! ska snart börja knalla mot bussen, ska nämligen hem till kevin och vara mä han alme oh tom. det blir till att sova kvar där, elr hos alme då.. så jag skriver nog inge mer idag. men ha en förjävla bra fredag!

puss


SAAAAAAAAAAKNA THAILAND :(

tjeeeNamorzz

är fortfarande i skolan. håller på mä massa skolarbeten som måste vara klara. eller som redan skulle ha varit klara.
alme är inte här just nu oh jag håller på oh skiter ner mej för jag är så rädd.
men nu kom hon.

iaf, lär dra halv. åker till valbo då, sen ska jag nog åka in till gävle igen. men vi får se,

xoxo

godnatt

tänkte sova nu.
orkar inte mä det här längre.
allt är så sjukt jobbigt. finns inget som gör att jag vill stanna förutom mina älskade vänner. vill bara bort från allt, bort så långt som det går. där jag inte känner nån och bara börja om. födas om på nytt och göra om allt som är gjort.
no happy ending



falska förhoppningar

it sucks

life is a game u win some u lose some

är hemma hos mamma just nu.
efter skolan drog alme oh jag ner på stan en snabbis. ska ju till valbo idag igen. hade tänkt ta bussen dirr från stan, men va tvungen att åka hit oh hämta lite saker innan. lotta skulle ha hämtat mej. men tydligen så skulle hon på nå jävla möte elr vad det nu var! så nu jag måste ta bussen. först till stan, sen byta där till 1an som går till valbo. så sjukt segt.. hatar att åka buss. och bussen härifrån går inte förns 18.03 och hoppas verkligen att jag hinner mä 20över bussen från stan till valbo. annars jävlar sover jag på nån parkbänk elr nå.
iaf! skriver lite mer när jag kommer hem till pappa.

tjuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

what remains is the future

godnatt gott folk

spöööööken

HAHAH
måste bara berätta en sak som hände i skolan idag!

alme och jag satt ju kvar efter skolan. gick till datasalen oh satte oss eftersom jag skulle skriva klart en uppgift vi hade fått, men alme skulle göra klart en bild tills imårn på bilden. så hon tog mä massa färger oh shit upp dit och satt oh måla.

efter ett tag skulle hon gå ut på toan oh göra rent penseln elr nå, och hipp som happ släckte hon lampan! bara utan vidare. och det va inte tänt i korridoren hlr. helt svart så man såg ingenting. och vi skrek som satan kan jag lova er! fyfan vad vi skrek. och vi trodde att vi va själva kvar på skolan för ingen kom när vi ropade. och ingen av oss vågade gå och tända hlr. det spökar på våran skola för dom som inte visste de. dom hängde folk därr för länge länge sen. galgbacken kallas det där skolan är byggd. skojj va? NÄ inte ett dugg. skiträdda va vi. men tillslut sprang alme fram och tände som tur va.

och DÅ när vi skulle gå ut tog alme upp "plattan" med all målarfärg på och gick mot dörrn. oh så hör jag nån skrika "NEEEEEEEEJ" oh så kollade jag bak. där står alme och kollar ner på govlet. då hade hon tappat "plattan" mä färg på på hela golvet + att det kom på väggen och massa lister mä. fyfan va jag garva! herregud..

askul va? bra humor jag har


oh he’s cute

tjabbatjenahallå

nu är jag äntligen hemma. efter allt jävla tjafffffs mä bussar oh vad vet jag.. sjukt jobbigt iaf. pallar inte rabbla upp allt för det skulle ta år oh dar. eller va man nu säger! haha
nä men vatuuuusan. orkar inte skriva här. HAHA så jävla trökigt.

men nu ska jag kolla på andra avenyn. kyssssssssssssss

tuedloooo

nu sitter jag i skolan oh har superduper skoj. har use och ska egentligen skriva om andy warhol. men han va B så nu sitter jag oh gör massa annat bus ist. skitkul verkligen. ska till mami idag, pappa jobbar ju onsdagar. trökigt va..?
nä men det är faktiskt ganska så skönt. förutom att jag måste åka dit oh hämta lite saker tills imårn.
idag började vi 9, vi skulel till john bauer på nå öppet hus eller va de nu va. bättre de än att va i skolan oh jobba iaf. så ska inte klaga. efter de åkte alme oh jag ner på stan och käka donken. sen åkte vi till skolan oh hade hk. lika tråkigt som vanligt faktiskt! sen hade vi use. eller har.

slutar om 10min, men alme oh jag sitter kvar efter skolan. fyfan va trööööööööööööök.
men nu lär jag gå. puss



dagens låt


dagens låt


she’s bad and she knows

hellåå där kött oh blåbär

nu är jag ÄNTLIGEN hemma. eller jag har vart de i typ 1h nu, men endå..
började 08.40 idag. hade eng, sen matte. efter de lunch, sen idrott. amerikansk fotboll på schemat.
veery skoj! faktiskt. haha, kände mej som värsta biffen mä dom där skydden. h3h3h3h.
iaf, efter idrotten hade vi sv/so och efter de slutade vi. fast alme oh jag stannade kvar i skolan ett tag.
hitta på en massa jädra bus kan jag ju säga. HAHAA fyfan! yadayada, vid halv 5 åkte vi hem till alme.
gjorde chokladbollar, inte lite hlr! trippelsats! DENI;) efter de drog vi till stan oh mötte mysa, sen for vi
till borgis. trökig skola OHJA! hejdå till den säger jag bara. nämen den verka jävligt trökig faktiskt..
efter att vi hade vart där åkte jag hem hit, och nu är jag här. logiskt va?

puss






för du är ängeln i mitt liv

så kan det gå

darling, stand by me

är hemma hos pappa nu. han kom oh hämtade lillebror oh mej efter skolan. eller ja, han hämtade oss hos mamma. whatever! gör inget sp, det är så mkt som händer nu. jag vet inte själv vad som händer, hinner lixom inte mä i allt. fyfan vad jobbigt det ska vara ibland då.
men men, det löser sej. det göre alltid! men nog om de, ska kolla på riverside nu. sen ska jag faktiskt försöka hitta mitt jädra pluggpapper som är helt bort. måste verkligen göra klart allt i skolan nu. även om det är sjukt mkt.

men hare och kanin

nov. 16, 2009

Vad heter du: elin mariah hellström
Var bor du: i gävle baby
Trivs du där: mja..
Brukar du läsa horoskop: nooope
Har du körkort: nixpix. & de är väl lika bra de:)

Favoritdjur: tiiiiger. raaawr
Festar du mycket: HE HE aa. nämen, nu vare ett tag sen.. 31 oktober för att vara exakt!
Sprit, cider, vin eller öl: sprit oh cider
Brukar du bli för full: näe.. fast folk som säger att dom dricker för att det är gott, ta mej i arsle. då kan man lika gärna dricka saft elr nå! svårt att erkänna att berusningskänslan är jävligt härlig? man är inte alkis för det...

Antal kuddar i sängen: treee dårååå
Äger du ett busskort: yesss i do
Vad åt du till frukost: macka, det räckte så för mej idag :D
Har du haft sex idag: bara inne i mitt huvud :o

Nästa mål i ditt liv: föda ut en 3,5kgs klump. NOPE. nä jag vet faktiskt inte.
Hur svarar du i mobilen: hallååååååååååååååååå
Antal timmar sömn inatt: inte allt för många, 4-5 kanske:)
Sov du ensam: aop trökigt nog så gjorde jag de..

Din hobby: skratta oh få folk att känna sej obekväm i några sekunder:D
Vad är det för veckodag: måndag
Vad åt du senast: maaaacka. ohyes
Vem fick du sms av senast: maxiponken
Vem ringde dig senast: mysa
Godaste ölen du druckit: finns ingen god öl. öl smakar skit. PUNKT SLUT
Vilka hårfärger har du haft: blont och brunt, nu röd/brunt
Vad såg du senast på TV: åfan! var typ 100år sen jag kolla på tv, så kmr inte ihåg
Vad läser du för bok just nu: ingen

Längd: 154cm .. fortfarande
Skostorlek: 35-36
Hårfärg: rö/brunt
Är du kär i någon: pass
Vad gör du om ett år: skulle jag mä vela veta

Önskar du att du bodde någon annanstans: ibland
Vilken parfym använder du: jessica's
Vilka skor använder du: converse
Dagens klädsel: jeanstajts linne och kofta


ÄRLIGHET:

Ditt äldsta hångel? 20
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? 1
Vad tycker du om kärlek? överskattat
När kramade du någon sist? i söndags
Saknar du någon speciell person? mjorå
Har du svårt för att bli kär? nja
Kysste/hånglade du med någon sist? pass
Ångrar du det? nix:)
Är du singel? HELLYEAH!
När fick du senast en komplimang? tooodaaaj
Har du hånglat med någon av samma kön? jamen GUUUD

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: aop
Hånglat med nån riktigt ful? HAHA aa
Hånglat med fler än 50 pers: ja det har jag nog.. slampig som man är:D
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? mm
Gjort något riktigt dumt? ja huvva
Gjort något du verkligen ångrar? jodå
Varit nykter på nyårsafton? yep, när jag var 1 år gammal
Gjort nåt olagligt? nej he eeee
Blivit polisanmäld? japp
Slagit ner någon? alltså vadå ner någon? nä, men slagits har ja
Skämts över dina föräldrar? nopppeee
Skämts över dig själv? nja har jag väl säkert
Tar du droger? NÄÄÄDU
Dricker du? mjo men inte längre
Vilka kläder sover du i? inga alls. faktiskt
Varit kär? fick ja inte den frågan nyss?
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? pappa ;G;G;G;G;G; NÄÄ
Är du ensam nu? yep
Vill du gifta dig? mjorå
Vill du ha barn? jag vet faktiskt inte. om jag hittar nån som jag känner att jag vill ha barn mä så, ja det kmr jag förmodligena att vela då. men inte nu, neeeeeeeej.


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? jag
Såg dig gråta? pappa
Fick dig att gråta? lotta
Du delade en cigg med? ooofan. va sjukt länge sen, kmr inte ihåg!
Du gick på bio med? åxå för länge sen för att kma ihåg
Skällde på dig? jennifer h1h1h1h1


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? nej
Kramat någon? nope
Pussat någon?
Köpt någonting? dubbelnougat;D
Sjungit? liiite då
Saknat någon? lite kanske


always in my heart


http://www.mtv.com/videos/16-and-pregnant-ep6-catelynn/1615511/playlist.jhtml

herregud det är helt omöjligt att inte grina till det där. så sjukt jobbigt att se.
har lagt ut de förr mä men hade glömt bort de. oh så kollade jag på det nu igen.
kan ju säga att jag ångrar mej.

godnatt på er. OCH ANVÄND KONDOM FÖRIHELVETE h3h3

so damn beautiful

har precis badat, och nu sitter jag här hungrig som fan. ska nog gå upp oh ta lite kaddkaka som jag och lillebror bakade tidigare idag.

kevin åkte hem idag efter att ha vart här sen i fredags. kmr inte ihåg vilken tid, men det va nångång mellan 2-3 iaf. efter att han åkte har jag inte gjort något alls typ. bara lodat framför datan, med all jävla rätt! fyfan va trött jag är och har vart idag. eller jag är ju alltid trött, men endå..

plugga skulle jag ha gjort. vart de nå då? NÄÄEJ. har tappat bort pappret med frågorna. jävla skit tkr jag för det är nämligen så att jag har ännu ett nytt prov denna vecka som jag inte har pluggat till. snacka om att jag inte kmr hinna få g i allt jag vill ha g i till jullovet. UÄÄÄAH. hatar skolan

whatever, nu ska jag gå upp oh ääääääääääta. sen ska jag kolla på film och efter de SOOOOVA. för imårn äre skola och gym. herregud va tråkigt alltså. men måste börja gå dit nu, har aldrig varit där.. haha!

jaja, puss på er

dagens låt


in his arms

kevin is still häääär! idag vaknade vi vid 3 nångång. vid typ 5 åkte mamma oh köpte pizza! så de har vi tjocka i oss:D
sen då.. har vi typ inte gjort något? elr vi gick till ica och köpte massa gott. just nu står kevviiii i duschen och jag sitter här och skirver och det är så himla skojj ska ni veta! han blir kvar här inatt igen! yepp:)

nä, nu har jag inget mer att skriva!

KÖSSSSSSSSSSSS

it's not easy

tudeluuuu
nu är mitt rum typ kliniskt rent!
kevin är på väg, vet inte vad vi hittar på! men något blire:)
orkar inte festa längre. orkar inte lägga pengar på dricka, så onödigt!
iaf så länge man inte känner att det är värt de. och det känner jag verkligen inte nu längre.

men nu ska jag hämta ossian som står oh skäller som jag vet inte vad.

xoxo

 


NOVEMBERTESTET!

Har du under de senaste två veckor:
Druckit Alkohol ? - yes
Saknat någon du inte borde sakna? - mja
Hört någon snacka skit ? - mja jag vet inte faktiskt
Skolkat från skolan ? - mh
Hjälpt någon som har kärleksproblem? - nedå
Pratat med en riktigt bra vän i teleofnen ? - ofc
Blivit irriterad på någon ? - har jag väl förmodligen blivit

Dig själv

Trivs du med ditt utseende? - helt ok. det funkar
Vad är din normala hårfärg ? - blond
När fyller du år , och hur många år blir du ? - 11feb, tänk för att då blir jag hela 16 år;D
Vart vill du helst bo ? - thailand elr usa
Redo för barn ? - nix
Redo för att flytta hemifrån ? - mja, kanske :)
Använder du linser eller glasögon ? - no

Du och kärleken
Har du flickvän ?  näe
Är han äldre eller yngre än dig ? - falukorv
Namn på din första största kärlek ? - jonatan
Saknar du din första största kärlek ? - ja, som kompis.
Om du har pojkvän , hur länge har nu vart tillsammans ? - har ingääään
Hur ofta träffas ni ? - men
Hur ofta pratar ni med varandra i telefonen? - !?
Vem av er tog första steget till första kyssen ? - men sug

Pengar
Tjänar du egna pengar ? - nope
Hur mycket pengar går år per månad åt kläder ? - 700 kanske
Gillar du allt du köper ? - nej.. VAFAN jo. lägger väl inte ner pengar på skit som jag inte vill ha?
Hur mycket pengar tror du att du lagt ut på hårprodukter? - för mkt
Sparar du till något ? - julklappar -.-
Har du pengar på ditt konto nu ? - typ 37,-  HAHAH
Hur mycket pengar går åt till alkohol i månaden ? -  200-400
Betalar du allt du behöver ? - nej
 


HOLA BITCHEES

har precis kommit hem från skolan. ja det är sant! fyfan att komma hem från skolan kl 5 på en fredag. men har man "kvarsittning" så har man. yep.
nå sjukt slapp dag i skolan idag. började halv 9, då gick alla 9or till läkerol och lyssna på en snubbe som va föredetta nazist.. helt sjukt vad mkt som kan hända pga av en enda liten grej. att livet kan förändras så snabbt oh lätt.

jaja, vi satt där i 1h sen gick vi tbx till skolan och gjorde typ ingenting? diskuterade lite om det han hade pratat om oh så bara. sen undertiden alla i klassen gjorde det sov jag. faktiskt! och jag har nog aldrig sovit så skönt i hela mitt liv, även om jag låg lutat mot bordet så vare förjäkla skönt.. h3h3. men sen fikc vi rast och blaablaabla. efter rasten kom patrik tbx. han som hade berättat om sitt liv. vi fick prata lite mä han, sen slutade vi, halv 2.

alme oh jag drog ner på stan en snabbis för lame skulle köpa ny jacka. vid halv 4 va vi tvugna att åka tbx till skolan för att sitta av tiden vi hade kommit försent. 1h alltså till halv5. och nu är jag hemma.
ska hjälpa mamma med  maten nu, vet inte vad som händer senare. men inte ska jag på fest iaf, nope.

puss

ja vad säger man..


eller


nu är bilderna sjukt risiga och första bilden sjukt dåligt gjord..
men vafan! JAG VILL GÖRA I LÄPPEN IAF kanske inte båda men en

I'm lost without you

sitter oh kollar på tv med mamma, kollade nyss på "ett fall för Louise". gissa om vi satt oh grina då.. MJOOO
blödiga är vad vi är.

men nu ska jag gå oh borsta gaddarna. sen sova! puss på er sov gott

du tar mig till en ny värld

kamerasladden är upphittad! och badat har jag mä gjort. just ju ligger jag oh kollar på tv, är så jädra trött så funderar på att lägga mej snart. fast ska kolla på riverside först.. jaja, får se om jag somnar snart elr inte.

hareochkanin


dagens låt


todilou!

har precis kommit hem från skolan. kom liiiiiiiiiiite försent imårse då. 30min typ.
men nu är jag hemma, sitter oh sjunger aaaaaaaashögt till  och är svinhungrig. ska gå upp oh ta något att äta. sen stääääääda! skoj va? ska leta efter kamerasladden åxå! ska nämligen ha mä kameran till skolan på tisdag.. ja tisdag, men då måste jag tömm aden på bilder oh shit först. fast blire fest i helgen så blir den väl proppad med bildern igen. AJA. sak samma, ska leta efter den iaf.

ha de bra så länge, skriver nog mer snart igen:)


socialt inlägg

nu ska jag dra till min underbara skola

xoxo


that bubblegum

hola hej zdravo merhaba hei hello

WHAAAAAAAAAAAAAAAAAT'S UP?
sitter oh lyssnar på tuungaste musikään len.

nej! nu ska jag skärpa mej. är üüübertrött och ska snart sova. but i feel sooooo mongo. 
HAHAH
nej, godnatt på er! ta hand om er sweethearts♥


bjussar på bilden


hellåå

nu sitter jag i skolan, har use.. ska egentligen skriva om andy warhol. men vafan:D men är man lat så är man!  har ingen aning om vad jag ska göra sen, slutar 3. elr juste! jag ska sitta kvar på stugan efter skolan. fyfan va trök. har matteprov imårn. sug häst kuk

men nu ska jag kila, puss på er!


gonatt♥

nu tänker ja sussa!
godnatt söntnosar♥

.
fan vad jag är cool.
oh ni kan ju total igga mitt stökiga rum

läskiga småtjejor

alme påminnde mej just om en sak som hände idag i skolan.
det va såhär att vi skulle ner oh äta på estraden, men innan gick vi in på toa. nere på estraden alltså.
när jag satt på toa medans alme stod utanför hör jag att det kommer in en massa småtjejor. dom gick i 6års kanske. när jag kommer ut skriker: HEJ ALLA BAAAAAAAAAARN! på dirr kmr det fram en liten tjej och tar tag i min arm och säger: ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! KAN DU BLI MIN FADDER???!! jag bara kolla på henne oh skratta lite..
sen en till och ännu en till. sen så drev jag oh ba: JAG KAN BLI ALLAS FADDER!

jävligt dumt sagt, för på nån sek hade jag typ 100 småtjejor runt mej. INTE KUL

men det tyckte däremot alme som stod oh asgarva

gr8

ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh
somnade halv 6 och vaknade nu kl 9.

äre jag som kmr vara skitpigg inatt eller? JA

skit bra jobbat elin! verkligen.


ooh cherry on top

HOLA BITCHES
jag kom nyss på att jag  inte skrev nå igår. men kände inte fört.

skola på dagen iaf och efter skolan åkte jag hem och gjorde typ.. ingenting? vid typ 7-8tiden nångång kom hampus hit oh va social ett tag. men vid 9 åkte han hem igen och vid 11 kom kevin hit. vi gjorde väl inte nå spc, gick nästan oh la oss på dirr. idag vaknade vi först vid 6, oh så somna vi om, vakna, somna om, vakna osv tills kl7 då vi gick upp oh åt frulle oh så fixa jag mej. sen gick vi till bussen, eller kevin följde mä mej sen cyklade han hem. yes, det va min gårdag de. och lite av denna dag mä!

nu är jag hemma från skolan iaf. är så sjukt trött! men iaf, första lektionen hade vi eng. trökigt som vanligt! sen ma/no med ny lärare som borde brinna. så tkr jag om honom, ingen annat. en dryg jävel helt enkelt!
lunch sen. och efter lunchen hade vi idrott. rätt så skoj faktiskt, vet inte vad som har hänt med mej, men jag har iaf börjat tycka om idrotten. och nu vart jag förvånad över att jag skrev det där! men whatever.. efter idrotten hade vi sv. sjukt slappt som vanligt, somnade på golvet gjorde jag åxå. förjävla skönt kan jag säga att det va iaf!

men nu ska jag äta, sen kolla på andra avenyn, duscha och sen sova. puss på er

with your heart of gold


så kan de gå när man går upp alldeles förtidigt och inte har något bättre för sej

sjuuuuuuukt

jag är sjukt hungrig
jag är sjukt sugen på glass och äppeljuice
jag är sjukt pigg
jag är sjukt trött
jag är sjukt opepp på att packa
jag är sjukt tvungen att packa

jag ska gå upp nu

i'm horny i'm from sweden, i like to do it hela tiden

ironi dock, för er som är efterblivna och allmänt störda

behind a closed door

vi har precis varit hemma hos lottas morsa & farsa oh käkat. men nu är jag hemma igen, har inget bättre för mej så jag sitter och ritar.. trökigt, men vafan? varför inte.

förr älskade jag att rita, det gör jag iofs nu också. men det var så sjukt länge sen bara. förr hade man alltid tid att sätta sej ner oh andas och ta det lugnt. inte längre, nope. nu måste jag alltid göra något hela tiden. kan verkligen inte sitta still.

dryyyyyyyyyyygt om ni frågar mej.
menmen, imårn blire till att gå upp kl 06.00. känns ju väldigt kul med tanke på att jag inte kommer kunna somna tidigt ikväll. somnade ju trots allt 5-6 någon gång inatt/imorse. sak samma, nu ska jag fortsätta rita. hehe , g333333kelin heter jag!

hare och kanin! 

everything's alright



if I could just see you
everything would be alright
if I see you
this darkness would turn to light

and I will walk on water
and you will catch me if I fall
and I will get lost into your eyes
and everything will be alright


keep it going

igår vare lördag.
en helt sjukt dålig lördag. allt och då menar jag verkligen allt hände då. inget va bra, det var nog dagen gud glömde kolla till oss eller något liknande. inget flöt på, allt är så jävla kaos nu. allt beroende på mej. vet inte vad jag ska ta mej till. det här suger verkligen.

tänker inte berätta något alls om vad som har hänt, inte nu iaf. så ni kan ju gissa på ni.

tillslut kom jag hem, till valbo. men då startar tredje världskriget. pallade inte vara kvar, så tog garagevägen och sprang till bussen. tråkigt nog missade jag den, men åkte med en annan till ikea och satt där och väntade ett tag. då va klockan halv 10 på kvällen. 10 kom bussen och på stan bytte jag buss. åkte hem till kevin och var social med han och tom. trevligt att få tänka på något annat än allt skit ett tag. blev tillslut så att jag sov kvar där. hampus kom förbi en snabbis vid 3 tiden också. idag har vi väl inte gjort något spc, kollat repris på idol. dom modda rabiH aka rabbbbib, medans jag tyckte synd om lille björnen som åkte ut i fredags. yadayada, kl14-15  tog vi bussen till stan. tom drog hem, och kevin oh jag gick till donken och käka. adina emma oh tim kom åxå en snabbis. sen tog kevin och jag bussen hem, elr han hoppade ju av vid han och jag fortsatte hem till mej. nu sitter jag här.

pappa sa att vi skulle ut mä farfar & co och äta. sen ska vi hem till lottas föräldrar och äta. jag är inte dum, jag vet exakt vad som komma skall. yes.

hejdå

dagens låt


.

hejdå


I'm back baby

tudels.

mysa oh jag har faktiskt fixat skjuts in till gävle så nu slipper vi sitta på bussen mä massa äckliga människor!
yes.
iaf då, ska ju ner till stan. kan ju sova att jag ska köpa världens sjukade grej. och ni kommer iiiiiinte att få veta vad. nej.

haha nu är jag på ett jävla dryghumör. nu ska vi gå.

puss


hej


I make it look easy

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ
mysa oh jag har precis vaknat. hon är astrött oh jag är aspigg. ohyhes.

inatt drömde jag att jag va i kina. så nu har jag bestämt mej för att jag ska dit. det va askalas där!!

jaja, nu ska vi upp oh äta frukost, sen far vi till stan. puss


ama say ama sa muma ku sa

mysa oh jag har precis tagit ett bad! very nice fågel bajs
iaf, nu gör vi väl inget spc. mysa städar och jag latar mej. som vanligt:D

h3h3h3h3h, men nu tänker iaf jag lyfta på arsle och gå upp oh hämta nå att dricka. är förjävla törstig!


pusspusspussy




hallelujah

mysa har nyss givit mej väldigt rolig och intressant information om hur hon bröt sin lilltå. skoj skoj!
är någon intresserad av att veta? ring då 0705673921 och ställ dina frågor

idag vaknade jag vid 7snåret. rätt så tidigt för min del, men ack vad gör det när en så fin och härlig dag väntar i ens så fantastiska liv? efter en stabil frukost bestående av fullkornsbröd och gröt tog jag min spark och begav mej mot den underbara skolan. det är så fantastiskt att få träffa alla glada och fina människor som finns där! efter dagens skolgång begav jag och min kära vännina almedina oss mot stan. vi tog en såkallad buss dit. sparken parkeades i skolan. efter en kort vistelse i staden träffade jag och käre almedina våran gemensamma vännina my. vi bestämde oss för att ta en eftermiddgas kaffe på ett trevligt fik i närheten. kaffe och en bit hederlig knäckpaj fick vi i oss. när vi satt och hade det trevligt kom mina och almedinas kära kollegor max och samuel. de är ett par riktigt trevliga pojkar det ska ni veta! efter en stund begav vi oss hemmåt. almedina hem till hennes stuga medan jag och my begav oss till kära valbo. och nu sitter vi här, 2 fullt friska människor som snart ska ut och gå stavgång i det fina vädret som sverige har att erbjuda oss!
ha en fortsatt trevlig fredagkväll!


MVH elin von hellström

GONATT!!! yä

efter att ha legat oh skrattat i säkert 1h åt ordet förståndshandikapp så ska jag sova nu.

puss och sov gott mä er


kolla va cuuu000l jag är


tröga människa

låt mej va. ok?


you can't feel anything

that your heart don't want to feel

har precis kommit upp ur badet. eller precis och precis. 10 min sen kanske. ska snart gå upp och hämta något att äta. ja, jag ska äta igen. jag äter som en häst!
eller jag blir lixom jättehungrig på kvällarna, när jag kommer hem från skolan tar jag kanske en macka eller nå. 5-6 är det mat, då är jag inte ett dugg hungrig. så äter nästan inget då, men senare! få kurrar det utav bara helvete i lilla magen.

nu gjorde det de igen. lär gå upp oh hämta något att äta, sen riverside.

kööööööööööööööss


jag har bestämt mej för att allt ordnar sig


like there's no tomorrow

nu är jag äntligen hemma. funderar stark på att ta ett bad snart. men då lär jag ju vänta i 1h, tar ju evigheter att fylla skiten mä vatten.. lite lagomt drygt sådär!

iaf, idag då. vaknade liiite sent, men hann iaf till skolan i tid. början av dagen va så jädra slapp, gjorde verkligen ingetnting. lärarn kom aldrig, och när hon väl kom så skulle alla som va klar med arbetet kolla film. såklart va inte min grupp klar, så vi fick sitta och jobba. men det vart inte så mkt gjort, det va ju trots allt ingen lärare där som kunde hålla koll:)
vid halv 12 drog alme, adina jag & max ner på stan oh käka på donken. och seriöst, det va apäcklig! när vi kom tbx till skolan 12.40 skulle min grupp (som består av evelina, adina, lousie &mej. fast lollo va sjuk, så alme fick hoppa in) ha nån sorts livräddningskurs. typ första hjälpen, hjärt och lungräddning oh sånt. jävligt bra oh kunna faktiskt! för man vet ju aldrig när det kan behövas............... hähä. ingen vet vad jag meeenaaaaaaaar.NANANANANNA.

nä, men nu ska jag gå oh fylla i badet. efter de ska jag kika riverside. AOP.

puss på er

dagens låt


godnatt

nu ska jag sova.
sova och slippa ha 1000 olika tankar i huvve. sova och för en gångs skull bara kunna släppa allt.

torsdag imårn. ny dag. får se vad som väntar..

godnatt

barn som svär


"-hur känns det som att dom här barnen är då?"
"- dränk dom.."
"-va tyck du om deras språk? de är ju ganska grovt"
"-ja,  personligen så tycker jag det låter är förjääävla illa, när ungarna svär så in i helvetet."


my baby and I

armen börjar kännas bättre, fast fortfarande stel och väger to00n. men att jag nu kan lyfta den tackar vi gudarna för! ohyes.

vet inte vad jag ska skriva här, har ju uppdaterat som en idiot idag, men i brist på något att göra eftersom att jag bara har vart hemma idag. imårn blir skola iaf, om jag inte mår dåligt då. men det känns som att det ska funka endå. hehe.

just nu sitter jag oh lyssnar på ebba grön, haha. pappa upp i dagen! nä, men jag är faktiskt sjukt lik far min.
samma kroppsbyggnad, näsan är på prick lika. humöret ska vi inte prata om, exakt lika! flippar ur för ingenting. kan vara en riktig bitterfitta ja.. det tror jag många känner till. vi har samma gångstil, virvel i håret på samma ställa. ja det finns mkt mer. så sjukt att man kan bli lik någon annan. elr alltså, på så mkt olika saker. hur det går till borde jag egentligen veta, men eftersom jag är efterbliven och allmänt dum i huve kmr jag inte ihåg vad jag lär mej på no lektionerna. så jag vet inte:D
nog mä snack om farsan och mej.

puss


it's complicated

jag vet inte vart mitt liv är på väg någonstans. jag vet knappt vad jag ska ta mig till längre.
har fått höra att jag är stark oh att jag klarar det här.
det gör jag nog också,
men just nu har jag lust och bara gömma mig i någons famn.
bara försvinna ett tag..
jag vet inte mycket längre, vet knappt varför jag sitter och skriver det här.
kanske för att få ur mig lite? men vad vet jag..

säg mig, vart är ljuset någonstans?



men försvinn då


all I can do is try

ni kan ju gissa vad jag ska göra


marabou vinter!

någon av er som har smakat den?
jag har, och tyckte faktiskt att den var helt ok.
med smaker som nejlika, kanel, kardemumma, ingefära vanilj & pepper 
smakade den mkt bättre marabou sommar som verkligen smakade skit.
det låter verkligen inte gott med alla dessa olika smaker, men prova! :)


bilden är lånad från http://oss.shiro.se/wordpress/?p=6441


11 år - och mamma?


tjejen på bilden ovan är 11 år - och nybliven mamma.
kom igen förfan? 11 år! då är man fortfarande barn. hon har hela livet framför sig?
pappan till barnet är hela 19år. dom träffades genom att pappan gick förbi
henens skolgård och såg henne bli mobbad av några killar. han ingrep och sen frågade hon
om han ville gå på dejt med henne. en vecka senare var hon gravid.

"– Nyss lekte jag med leksaker. Men min baby är min nya leksak, säger Kordeza."
låter ju väldigt bra. hennes barn är hennes nya leksak (y) yäy!

http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article6059557.ab
helt sjukt om ni frågar mig

the touch of your hand

jag somnade 10, och vaknade du. snacka om att jag har sovit skönt! och mobilen börjar få liv i sig igen också. men nu kurra magen, ska gå upp och göra ett försök att få ihop en lunch. vilken jag inte tror kommer gå så bra, men man kan ju hoppas:)

juste.. fan. jag hade värsta härliga drömmen. skit att de var en dröm. yäyä

byebye

baby drop them keys

fyfan vad ont det gör nu. hela magen kniper, det gör så himla ont. det lixom hugger, kniper oh allt på massa gång.

fan det är synd om mej just nu

new stuff

lite saker som jag köpte för någon dag sen, glömt att visa bara;
 
kofta ginatricot 249.-                                                tshirt ginatricot 99.-





leggings veramoda 279.-

 
tröja ginatricot typ 149.- elr nå                           shower+lotion åhléns 29.- & 19.-




less på min gamla concealer och foundation. så köpte en ny som va grymt bra
cubus ca 250.-


dagens låt


för du är allt jag nånsin önskat
du är allt jag nånsin drömt


fäääck u yo

 sitter hemma hos mamma nu. armen värker som aldrig förr & likaså magen! ingen skola idag inte.
pappa jobbar idag, det är därför jag är här.

ska nog lägga mej oh sova ett tag, även fast jag har lovat mamma att plugga.

juste! mobilhelvete har gått oh fått aids eller något liknande. kan inte ta emot sms och kan inte ringa.
sjukt irreterande.

men nu ska jag göra nå vettigt, vad det nu kan vara..

xoxo


andra avenyn

ligger i sängen nu, har inte kunnat sovit nå. städat äre kan lova! och en till sak jag kan lova är att jag inte är med på innebandytuneringen på skolan imårn. aldrig! det känns som att min arm väger ton och jag vet inte ens om det blir nå skola för mej imårn. men det tror jag, ingen idé att sitta hemma om man inte dör. typ.

iaf, nu ska jag kolla andra avenyn. sen ska jag sova, om jag nu kommer kunna göra det. men de får vi hoppas, orkar inte somna lika sent som igår. runt 2 tiden. det blir lixom liiiiite jobbigt att gå upp på morra då.




feting hög mysfaktor i mitt rum just nu faaaaaaaaaktiskt

dagens låt


vi är sjuka

avundsjuka?
mittpunkten i allt,
allting börjar mä avundsjuka.

vänskap
hat
gräl
kärlek

vi är avundsjuka, bestämmer oss för att hata eller älska.
vi är avundsjuka, släpper ut det eller gräver ner det.
vi är avundsjuka, vi vill vara nån annan.
vi är avundsjuka, avundsjuka.

vi är avundsjuka,
vi är sjuka.

love knows no limits


..and true friendships last a lifetime


oh, stand by me

jag mår apa nu.
armen värker
magen värker
huvudet värker
& hjärtat hugger till.
inte fan trodde jag att en spruta kunde göra så här mkt. uhhha!

iaf, jag somnade för ett tag sen. har ingen aning om hur länge jag sov. men när jag vaknade fattade jag ingenting. trodde det var morgon, så jag gick upp och tvättade bort mitt smink och tänkte börja sminka om mej. men när jag kom in i mitt rum igen kollade jag datum & tid på datan. det va fortfarande tisdag..
helt knäppt, för jag va 100% säker på att det va morgon.

menmen, sak samma. jag ska väl försöka somna om snart. hampus kom aldrig. han trodde jag va hos min mamma så han satte sej på fel buss. stackarn:(

yadayada, dagen lite kort då:
skolan, eftersom vi har temavecka så har vi inga lektioner. tog sprutan. efter skolan åkte jag ner till stan med max & jonte. gick till donken oh åt. sen tog jag bussen hem till valbo. sen så har jag inte gjort så mkt mer. lidit typ. sprutans fel. JAA.

ne, nu ska jag försöka städa. jag gjorde det aldrig innan. hänga in kläder oh sånt trökigt. även om jag måste gört med EN arm.


puss

jag önskar inget hellre

du får inte andas på min panna
och inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för
all den oreda du ger
och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart

men jag önskar inget hellre
än att du gör allt emot mig snart

all we need is candlelight

har inte mått nå bra alls idag. haft mensvärk hela dagen.
+ att vi tog sprutan idag. ja, jag bestämde mej för att göra det.
och inte fan visste jag att jag hade en sån skräck för sprutor.
eller nålar och sånt överhuvudtaget. först balla jag ur så adina fick göra
före mej. sen vågade jag, och tusan vad ont de gjorde:(
efter att vi hade tagit sprutan fick vi sitta still i 15-20 min.  men inte fan
hjälpte det något. för nu sitter jag har med magont, har ont i huvudet och
är yr. orkar verkligen inte må dåligt nu.

hampus kommer snart, han skulle ta 20över bussen från stan. så han är
väl här om 30 min. ska försöka hinna städa lite i rummet innan dess.
det ser ut som ett bombnedslag
som mamma och pappa brukar säga
här inne.

yäyä, har inget att säga. så det är väl lika bra att börja med städningen då.

kramisssssss


kolla mitt fina plåster


vaccin mot svininfluensan

imårn i skolan ska vi vaccinera oss mot svininfluensan.
jag vet inte om jag vill göra det. både och lixom. det sägs
ju finnas en massa saker som kan hända efteråt.. får sova
på saken och bestämma mej imårnbitti. pappret ska fyllas
i och tas med imårn. annars missar man sin chans att få
vaccinet.

ska ni ta det?

you can't touch this

nu har jag ätit och är väääldans mätt och belåten.
ska snart sova, fast jag inte är så trött. men det
är ju skola imårn så det är väl bara att försöka sova

bäst det går.

 


besöksrekord

älsklingar!♥
besöksrekord idag!

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuss på er

sugen


det bara vattnas i munnen. fyfan va gott!

marsipan är verkligen aaaaaaaaaaaaaasgott!

if you were here, tonight

idag då.. vafan har jag gjort idag? verkligen ingenting.
bara slappat som en jävla ko. eller adina kom förbi vid 5tiden
och drog vid6 igen när pappsen hämtade mej.
pappa jag anton och alex åkte till american take away oh käka.
sen åkte vi hem till valbuuu. känns inte ett dugg skoj pga alla
idioter som finns i detta hus. blä.

jaja, nu ska jag inte börja skirva och haka upp mej på de.
har precis duschat, och nu funderar jag på att gå upp och hämta
något att äta. jo det får bli så.

puss på er sötnosar


hösthösthöstigt värre


blåklocka (såret syns knappt på bilden)



syns inte så mkt pga webben är kass..
men är det så här imårn går jag fan inte till skolan :o

I only have myself to blame

hittade ett gammalt usb minne nyss när jag letade efter kamerasladden.
men ca 5000 bilder på. haha, snacka om skoj jag har haft det den senaste
halvtimmen. massvis med bilder från i somras som väcker minnen.

fyfan, den här sommaren var jävligt bra endå. såklart så var det dåligt ibland.
men i om man ser över hela så va de toppen.
jag älskar mina vänner över allt annat, tack för att ni alltid finns där♥


dagens låt


texten ♥
den har inte något att göra med någon


guudenmorgon!

här ligger jag i sägen, helt nyvaken.
vaknade för ett tag sen, 10 min kanske? trött som fasen.
och hungrig är jag också. men nu är de nu ju att jag är
sjukt lat mä. så att gå upp ur varma goa sängen finns
det inte en tanke på. inte inom dom närmaste 20 minuterna iaf.

idag ska jag plugga plugga & åter igen plugga. låter som ett
väldigt roligt slut på höstlovet.

och några av er kanske har märkt att jag tog bort förr inlägget,
det va pga att jag inte vill skriva vad som händer exakt här.
det är för många som kan läsa det. och missförstå mm.
+ att den här bloggen ska inte bli någon slags emoblogg
med massa tråkiga deppinlägg. jovisst, det halkar in något 
då och då. men det är bara för stunden. sånt som man kan radera. 

jag lovar, inga fler långa deppinlägg. bara känslor lite ibland. ok..?  

turn back time

jag mår inget vidare just nu.
mensvärk, skuldkänslor, dåligt samvete och massa mer...
ska försöka sova lite.
jag orkar inte mä allt just nu.

allting som vi lovade

ligger i sängen nu, sjukt trött och mensvärken ger sig aldrig.
jag blir galen snart. så det är väl lika bra att försöka sova.

höstlovet är nu avklarat. snabbt har det gått, usch. jag orkar inte
komma tillbaka till skolan, till all stress.
på tisdag blir det ju. eftersom att vi har kompdag på måndag.
apropå stress, jag och pappa ska åka och hämta ut nya medeciner
till mej någon gång i veckan. men först måste jag gå igenom alla
koller igen och yadayadayada.. det tar sån tid med allt. jag hatar
alla piller man ska ta. redan nu har jag säkert 5st olika jag ska ta.

jobbigt. ska på ultraljud snart också. spännande..

men nu ska jag sova. vi hörs imårn mina kära och inte så kära.

natti


falskhet

falskhet handlar om att gömma sig, att gömma sanningen. alla gömmer vi oss någon gång.. men vissa gömmer sig mer och oftare än andra.

just bust that kick

hellllllluh

nu är jag tbx igen. har sovit rätt så mkt oh bra idag. skönt att bara ligga oh inte göra ett piss.
inte har jag pliggat hlr, som jag skulle ha gjort. menmen, är fortfarande trött och allmänt seg.
så ska väl gå och lägga mej snart, haha. imårn är vi ju lediga, så då blir plugga som satan.
skitkul? MMMMMMMMMM

iaf, ska försöka ta nå oh äta OCH försöka göra klart fittkemin. yäs, sen sova som fan!

puss

peace and love

brudarna har precis gått, nu ska jag försöka ta mej upp och ta en ipren. sen ska jag sova som aldrig förr.
efter sovningen ska jag plugga. låter skoj va?

bilder från igår finns tyvärr inte på datan än, pga att kamerasladden är gooooooooone..
så dom får ni se imårn, eller någon annan gång.

och ifall ni nån gång skulle undra så har jag säkert 10 eller mer blåmärken på kroppen, en stor fet bula OCH en blåklocka på vänstra ögat + ett sår under ögat som gör förjävla ont. allt från igår, gr8;)

nej nu ska jag bege mej upp till köket och hämta ipren.

hare bra idioter:)


12.51

igår drog ju alme adina emma & jag till jossa på ferre.
kommer inte ihåg så mkt. så säger inte nå mer än så.

men tack oliver & alla andra
loveu♥


RSS 2.0