18.01

Igår när datan hade dött så tog jag och min kära en promenix, en lång en! Hur skönt som helst, när vi kom hem bastade vi och sen var det filmkväll! Så himla skön dag!

Nu sitter jag hemma och har nyss ätit, datan blev fixad idag och det mesta gick att rädda. Hatar virus! Jävla påhitt..

Snart kommer fabi och hämtar mig, blir hockey ikväll! Brynäs - hv71. Har inte tid att sitta nå mer här nu, hejs!♥


AVICII 2 MARS 2012

WOHOOOOOO!!
Då var biljetterna till Avicii köpta då! Fyfan vad jag längtar nu!!
tackar mor och far för att jag kom ut i feb!


ÅÅÅÅHHHHHHHHHHHH!
Får DAMP, tog med skoldatan hem och skulle göra klart ett skolarbete. Vad fan händer inte då? JO hela jävla datan bara dör för nå himlans virus har tatt sig in och rubbat hela skiten. Är så jävla arg nu, alla bilder, alla skolarbeten. ALLLLLLLLLLLLTT, hela mitt jävla liv typ. Det första jag ska göra imorgon är att leta upp dom där IT-typerna för att få den fixad. Vet inte vad jag gör om allt är borta eller om datan lär begravas.

ORKAR INTE, VAD HAR JAG GJORT DIG DÄR UPPE? VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

man får vara arg.

typ...


(((((skrev alltså detta från en annan data.... för er som inte förstod det!)))))


Ricinolja

Ricinolja är en olja som kan användas för att få håret att växa snabbare. Håret växer i vanliga fall ca 1-2cm/månad. Med denna olja ska det tydligen växa upp till hela 6cm/månad! Ska nog ner och köpa en imorgon, gör ju inget om det inte funkar heller då det bara kostar 40kr!

 Ricinolja, finns på apoteket och på den här sidan.


Före och efter bilder som jag snodde från google!


Gårdagen och måndag morgon

Åh, måndag morgon igen. Är så himlans trött, trött på att det är kallt, trött på att jag inte hittar någon fin vinterjacka, trött på att jag inte har hunnit plugga. Positiv tjej..

Igår var Fabi och jag var på köpis och IKEA ett tag. Haha, ovanligt IKEA? Nerå men vi tog en fika på Waynes också. OCH det började snöa. Kunde ju bara gissa vad det skulle stå bombat över hela facebook. Så jag sket i fb resten av kvällen för att undvika att bli less på folk. Istället laddade jag och F upp med chips och choklad och kollade på Vem kan slå Filip och Fredrik.

Nu lär jag fixa mig, skoldags. Orkar inte, vill inte. Men måste.


Church Street

Hemma efter en händelserik dag. Den började med handledarkursen, som var "roligare" (roligare är fel ord, kanske mindre tråkig är rätt ord) än vad jag har hört..
Efter det var klart åkte jag och Fabi ut till IKEA och köpte lite grejor, blev mat på donken också. For hem till han och fixade med sängarna och sen var jag tvungen att gå hem för födelsedagsmiddag. Blev PROPPmätt men fick en förfrågan om ett ChurchStreet besök och tackade ja. Åt iofs ingenting men en glas med annanasjuice slank ner.

Nu ska jag till min kära. HÖRS HEJ♥ 


Handledarkurs

ÅHHHH vad trött jag är. Somnade med sminket på (det värsta jag vet) i soffan igår. När alarmet ringde imorse trodde jag inte att det var sant, kändes som att jag precis hade somnat.

Jaja, nu sitter jag och äter frukost och häller i mig världens störta kopp kaffe ihopp om att kanske bli lite piggare. Hoppas jag inte somnar där, ska ju trots allt sitta där i 3 timmar! Om inte mer?

Efter det åkter jag och Fabi till IKEA och inhandlar lite grejor. MYS!♥


HELT SLUT

NU får jag äntligen andas ut och ta det lugnt. Mamma och jag har hållt på med mina garderober non stop från typ 5 och är inte klara än! Men nu har vi gett upp och ligger i varsin soffa och dricker te och äter macka.

Inte förän nu känner jag hur trött jag är, slockar nog snart. Men det är väl lika bra det, handledarkursen börjar 10.00 imorgon! NATTINATT♥


Min älskade lilla bebis! Nybadad och allt, tossen♥


Vad har jag gett mig in på?!


CLOSET

Nu är jag hemma IGEN. Mycket fläng hit och dit idag! Jag hunnit med det mest på min lista men endå kommer jag på nya saker.
Har fått nå fnatt och ska snart röja ut HELA garderoben och ALLA kläder. Det ska målas vitt (i garderoben alltså!) , kläder ska rensas och skänkas bort/kastas/läggas undan, ska sätta upp nya "stångar" att hänga kläder på. Målet är att få alla kläder hängandes och inte vikta. Önska mig lycka till!!

(vet redan nu att dom inte kommer få plats)


KORV

Kom hem för sjukhuset för ett bra tag sen. Hade gjort upp lite planer för dagen men när jag kom hem så gick dom i krasch. Lillbebbe hade ställt till det riktigt rejält så jag var tvungen att ta en långprommis med han och sen stäla halva huset.

Nu har jag precis ätit och ligger i sängen och äter marsipan. Måste nästan vara det godaste som finns!


07.38

Detta är helt sinnes. Jag är klar och bussen går om en halvtimme! Har hunnit ätit frukost, varit ute på en promenix, fixat mig och bäddat sängen! Nu sitter jag och skriver klart det sista på en skoluppgift..

Vi ska till sjukhuset på studiebesök idag och slutar efter det. Blir en sjukt kort skoldag idag, även fast vi egentligen slutar 10.30..


dagens


17.15

Helluuu!
Tavlan fanns kvar så nu ska den bara hängas upp på väggen! Iaf så kom jag nyss hem, tar ju år och dar att komma hem från skolan när man åker buss. Längtar så himlans mycket till jag får körkort, ska köra och träna som en dåre de här sista månaderna innan jag fyller 18!!

Har precis satt på lite kaffe och ska snart plugga, har en hel del att göra.. Senare blir det hockey!





16.45

Haha min blogg blir en polyvore blogg snart..

Fick sluta hela 10 min tidigare idag! Nu sitter jag hemma och äter flingor (för den som undrar), och snart kommer Fabian och hämtar mig. Vi ska nämligen till ikea och kika lite. Han har införskaffat sig ny säng och jag lär köpa en tavla att hänga upp ovanför soffan.. Blir en megastor, om dom finns kvar.

Slänger väl i sig en 5kronors korv med. PUSSHEJ


Tackar Gud för kaffe, hörlurar och helg!


Y

Ligger hemma i sängen och är megayr! Förstår inte varför det är såhär, så himla irriterande. Känns exakt som att man skulle ha supit ner sig totalt. ÅÅÅH får panik. Skulle ha följt med mamma till gymmet, men nu känns det som att det inte är någon idé.. 

Hoppar ner ett bad och lägger mig och kollar på "Friends with benefits" ist :) Hörs hej!



Venprover

Sitter i skolan och håller på att fryser ihjäl! Det är helt sinnessjukt kallt i klassrummet. Men min älskade kaffe värmer litegranna iaf, har nyss visat venprover för klassen. Nu vet inte våran lärare vad vi ska göra resten av lektionen. Men endå lär vi  vara kvar, som vanligt.. Härligt va?


Trött

Sitter i sängen och är hur trött som helst.. Har en liten sovmorgon idag, men ska snart börja fixa mig så jag har det klart. Var så himla trött igår att jag somnade med smink. HATAR att vakna med smink, hua..


jobbigt att man är så bra...


HANDLEDARKURS

WOHOOOOOOOOOO!
Nu har mamma äntligen bokat en tid för handledarkurs!! Lördag 10.00, är så himla taggad nu. Haha, VET att själva "kursen" kommer bara skitatråkigt. Men det är ju ett måste, längtar tills jag får körkort!!!!! WIIIIIIII.. haha


17.44

När jag kom hem till mamma såg jag att skolkatalogen hade kommit, blev huuuuuur glad som helst!
Älskar att kolla i den, och nu har jag legat och kollat i över en timme. Lillebror håller på att göra mat till mig (kors i taket!) så ska snart äta och sen åker jag och min kära till Läkerol för att kolla på hockey!


@

Sitter i skolan och har håltimme. Börjar om 30min, har lektion i typ 40 min sen bär det av till sjukhuset på studiebesök.. Rätt så skönt eftersom att vi slutar efter det! Hoppas det inte tar allt för lång tid bara.



Morgon

Nu är det måndag. Har massa skolarbeten som måste blir klara, vissa som redan skulle ha varit klara. Orken till att plugga växer sakta fram, men den är inte tillräcklig för att jag ska ta tag i det.

Har textil som första lektion, känns endå som en bra uppvärmning inför en ny skolvecka.

Jaja, nu ska jag ta mig en kopp kaffe och försöka inse att julen faktiskt snart är här och att snön kan komma när som helst. Jag är inte redo för snö, känns som att det ska vara höst länge till!


Yesterday

Igår:
Gjorde mat till mig och lillebror eftersom att pappa var i Sthlm. Det blev kycklingpasta m. soltorkade tomater och västerbottenost. Efter ett tag kom Loula, vi låg i min säng och var allmänt konstiga till Jesper kom hit.
Vi kollade på fantastic four tills de att jag RÅKADE somna i min säng. Haha, jag förstor ingenting när dom väckte mig och sa att dom skulle gå.. Sen kom Fabi hit och mös♥

Idag
Vaknade av att pappa stod och gasta in i brevlådan och vela att jag skulle öppna. Först tänkte jag skita i det, men sen insåg jag att jag vore rätt så störd och dum om jag inte öppnade. Så jag gick upp och öppnade, och som den underbara flickvän jag är så gick jag upp och gjorde frulle till Fabi och mig.

Och nu är jag hemma efter att ha klippt mig + färgat håret. Ska äta klart mina goa mackor sen åkter jag till min finaste!
NATTI♥



HÅRET



Bilden visar inte som det ser ut i verkligheten. Men nu är jag på väg att bli lite mer ljus i håret! Börja sakta med säkert att ljusa ner det idag, sen ska jag dit snart igen och fortsätta lägga i blekning. Vill inte göra allt samtidigt eftersom att det tar så himla mycket på håret.


Nu sitter jag i...

Nu sitter jag i bilen på väg till frisören! Vill ha lite ljusare hår nu till vintern.. Är lite smårädd, men är ju egentligen blond så det blir ju inte så himla ovant. Jaja det blir nog bra :)

Hade tänkt mig något sånt här:


EN AV VÄRLDENS BÄSTA LÅTAR


NAILS





Det var så himlans pillrit, fick ta några fikapauser för att inte få nå utbrott. Efter ca 3h var jag klar! Första gången jag provar detta faktiskt, men övning ger färdighet!


JOBB

La mig i tid så det var faktiskt inte så himla jobbigt att gå upp imorse. Fick nattsällis av min finaste också + skjuts till jobbet! Han är bäst♥

Nu har jag hunnit vara hemma 1h, och har under den tiden hunnit träffat Mysan, spillt ut kaffe i hela sängen och fixat naglarna (gjorde dom igår men fixa till några av dom nu). Nu tänkte jag dra iväg och sola, kommer bara inte ihåg vart jag la mina pengar igår? Och kortet, vart faskien är det? Jobbigt att vara virrigast i världen.


NATTINATT!

Klockan är halv 12 just nu denna fredagsnatt. Börjar jobba 9 imornbitti så det är lika bra att gå till sängs nu känner jag.

Under kvällen har jag haft mycket trevligt sällskap. Ida, Fredrica och Loula har varit här, + Fabi och tre kompisar till han. Men nu har dom dragit vidare till sitt och jag ligger i sängen med en snarkande liten bebbe bredvid mig.

Natti!♥


Har inga bilder från ikväll, så ni får nöja er med en gammal bild på lille mig.


Tur att smaken är som baken..


H&M? seröst..


TIME SPENT HOME ALONE


don't ever let anyone bring you down


SOVMORGON

Jag är ju ledig idag och guud vad skönt det var att komma hem (sov hos fabian och fick skjuts hem när han åkte till jobbet) och bara krypa ner i varma goa sängen och somna om. Lillbebbe låg bredvid och snarkade också, min söta plutt♥

Vaknade för ett tag sen, har hunnit varit ute på promenad och nu sitter jag i köket och dricker kaffe och äter frulle. I lugna och ro. Älskar att inte behöva stressa i mig frukosten! Ska snart ta en dusch och sen tänkte jag ringa pappa och kolla om vi inte skulle kunna åka ut till IKEA. Vore mysigt att redan få börja välkomna in julen i lägenheten..


Nov. 17

Skoldagen började med idrott, bowling. Kom näst sist, och det var bara av ren TUR jag inte kom sist. 
När vi slutade skolan gick jag, Loula och Fredrica till Max och käkade. Eller dom gjorde det.. Efter ett tag åkte dom hem och jag gick till stan med min far och lillebror för att äta middag på O'learys. Så hiiiimlans gott!

Nu ligger jag hemma i sängen, känner mig exakt lika som igår. Så himla yr, frågade i skolan idag och mina lärare trodde det kunde vara inflammation på balansnerven. 
Orkar inte bli sjuk, så himla tråkigt!


tossen! haha


Thailand, here we come?

NU är jag hemma. Fy vad skönt att bara sitta ner. Mitt huvud har varit konstigt hela dagen, ibland så blir det som efter en 70is. Det är helt sjukt, allt bara snurrar och det blir suddigt framför ögonen. Om jag kollar åt sidan så går det typ i slowmotion.. Skitläskigt!

Jaja, hittade lite saker. Både till mig själv och min far! :)

******

Mamma berättade att hon tänkt beställa en thailandresa idag.. JA TACK! 16 dagar i thailand skulle verkligen inte sitta fel just nu. Kommer isf hem den 20 dec, brun och fräsch 4 dagar innan julafton. Skulle vara rena rama drömmen!


pic1.
denna sak är väl egentligen till för att hänga julkulor på, vad jag såg inne på ikea iaf.. men detta funka det med!
pic2. pappas presenter, vackert inslaget lär ni väl hålla med om? inte? nehe..


KAFFETIPS!

Många kanske redan vet det, men kanel ökar förbränningen och är huur gott som helst i kaffe!
Så när man brygger sitt kaffe har man i kanelen i själva "pulvret" och det gör att kaffet får en megagod smak!
 Gott kaffe och ökad förbränning. Hur bra är inte det då?


16.34

Sitter på det gamla vanliga stället och äter "mellis". Eller kaffe och scones kanske jag ska säga?
Mamma kommer snart och hämtar upp mig, vi ska ut till köpis och lite andra ställen för att försöka hitta något till min far som fyller år imorgon! Lite sent ute, men man är ju trots allt en hellström.

PUSShej♥


SKOLAN

Sitter i skolan och har haft världens längsta håltimme. Åkte till max och åt och har endå hunnit vara i solan i typ 2h också.. Liiiite långtråkigt faktiskt! Men snart börjar Rättskunskapen och sen har vi sjukvård. Vill sluta nuuuu, papa fyller år imorgon så jag lär åka och köpa present till han också.


schnööögg


FULING


haha åh.. gölli


SOMETIMES THE ONLY THING PEOPLE SEE IS WHAT WE DID. WHEN IN FACT, THEY SHOULD BE LOOKING AT WHY WE DID IT.


RUBRIK

Heeeej!♥

Nu sitter jag äntligen i min säng, där jag alltid sitter.. haha! Nejdå, det gör jag inte. Funderar på att införskaffa mig en fåtölj till mitt rum. Men chansen är vääääldigt stor att det blir en lägga-kläder-och-väskor-på-sak. Och det vill jag inte.

När jag kom hem började jag städa lite här hemma, sen blev det tacomys. Nu är jag proppmätt. Paltkoma.


Stressig morgon

När Fabi hade skjutsat hem mig skyndade jag mig in i duschen. Och det är inte det roligaste man kan göra på morgonen, hatar att komma ut ur duschen och nästan för att det är så kallt! Sen skulle jag hinna få i mig frukost, torra håret (det sköter det iofs himla bra helt själv, men det tar ju lite tid), sminka mig och klä på mig. Allt detta innan 08.00 då jag tänkt ta bussen, och när jag kom ut ur duchen var klockan 07.35..

MEEEEEEEEN mina vänner, då insåg jag att vi börjar 09.00 idag, och inte 08.30! Kanske huuuuuuuur skönt som helst, nu kan jag sitta och äta mina scones och dricka mitt kaffe i lugn och ro.


SCONES

Hejsan på dejsan!
Ligger äntligen hemma i sängen med en massa doftljus tända. Hur mysigt som helst, bara min fina pojk som saknas!

Efter skolan åkte jag till stan med Adina för att köpa lite julklappar/presenter. Ja det är helt sjukt, 1 månad och 10 dagara kvar till julafton och flera personer i min närhet kommer hinna fylla innan dess också. Efter stan åkte jag hem till min mor där pappa hämtade mig. Nu är jag hemma i lägenheten.
Har nyss bakat scones också, så himla lätt och gott!


Måndag morgon

Sitter på textilen och väntar på att folket ska komma. Är först in i klassrummet idag, det har nog aldrig hänt under min tid på denna skola.

Igår vad mamma och jag på Ikea och jag hittade lite saker till far min! Sen åkte jag hem till Fabi och mös. När vi vaknade idag var jag så himla sugen på att stanna hemma. Men nejnej, istället är man ju först in i klassrummet.


WORRY LESS


HOME

Nu är jag hemma från jobbet, har iofs varit det ett tag. Sak samma.. Var helt slut imorse, men det gick bra att jobba endå. Tog en prommis hem när vi slutade och nu är jag seg i hela kroppen så tappa precis upp ett bad. Ska bli huuur skönt som helst.

Sen blir det förhoppningsvis köpis med mor för att inhandla en farsdag-present och kanske någon julklapp också. Ikväll ska jag träffa min finaste tjejer. Jag längtar! puss


DÖD

Känner mig som ett vandrande lik just nu. Kom hem halv två och larmet ringde vid 7.. Kult.

Hinkar i mig kaffe i fikarummet nu, hörs hej.


HETS

Nu ligger jag äntligen i min sköna varma stora säng, mätt och belåten!
Efter skolan for jag ner på stan en jättesnabbis med Mysan, sen åkte jag hem och slängde i mig världens måltid. Paltkoman tog över mig men Loula hade glömt sina nycklar i min ficka så jag lära åka ner till stan och lämna dom till na!

Nu tänker jag sova 1h, sen bär det av mot ica för att möta upp Amanda och inhandla lite gott inför jobbkvällen/natten..
Hörs imorgon folket♥


Förberedelser inför ikväll


07.29

Har precis fönat håret och sminkat mig. Nu tänkte jag kasta i mig lite frulle för att sedan fara till skolan. Har en väääldigt kort skoldag idag, slutar 10.15. Vilket är hur skönt som helst!

 Ikväll är det jobb som står på schemat. Blir att sitta i garderoben för VIP personerna på tv4. Haha, coolt!


PLUGG



Låle följde med mig hem efter skolan och nu sitter vi i min säng med varma mackor och kaffe redo för en pluggkväll! Mysigt vaaa, världens bästa låle är hon♥


2D


DET ÄCKLIGASTE JAG HAR SETT


F.Y

Är hemma nu men lär snart åka igen. Har precis ätit och har världens paltkoma. Orkar inte resa på mig, är hur trött som helst och börjar nog bli sjuk. Halsen värker mer än någonsin förr och ögonen åker sakta ihop. Men plikten kallar och det blir bra den 25 iaf!

Men nu kom jag på att när jag får denna lön har det vart julafton redan!! HALLÅÅÅÅÅÅ hur snabbt går inte dagarna/veckorna/månaderna/åren nuuu? Helt sinnes ju! Nästan satt man sitter på äldreboende och håller på att dör snart. Ne usch vad hemskt.. forever young


13.17

Provet i samhällskunskap är avklarat och det kändes som att det gick bra! Halva klassen slutar nu, är kanske hur avundsjuk som helst! Själv går man till halv 4 efterom att man går sjukvård, gött! Men lålepåle är världens bästa och är kvar i skolan!

Ska jobba efter skolan också, kommer vara helt slut när jag kommer hem! 


POSITIVE

Nu är jag äntligen hemma.

Tänk vad mycket man lägger energi på, som man egentligen inte behöver. Som bara är helt jävla onödigt! Saker som man vet att man inte kan förändra och inte göra någoting åt ska man inte lägga energi på. Det är sjukt hur man håller på. Något som många säkert inte tänker på.. Man (jag tillexempel) kanske ska börja tänka på det.
Händer något så är det så, det man inte dör av gör en bara starkare.


NADA

Sitter i skolan och gör I N G E N T I N G. Exakt samma som igår, vi bara satt och hade ingenting att göra.

Det är faktiskt helt sjuk, våran lärare har inte planerat någon undervisning för våran grupp idag. Vi har gjort allt som vi skulle (det lilla hon kunde komma på att vi skulle kunna göra). Nu tycker hon att vi ska gå ut och ta en promenad för att fördriva tiden. Vi slutar om 1h. Härligt? Nödvändigt? NEJ..


!!

Är hemma och försöker plugga in lite av det som vi ska redovisa idag. Men det ska väl gå bra!
Börjar 9 idga så funderade på att ta en promenad i skolan men när jag kom på att datan var tvungen att följa med så dog den tanken rätt så snabbt.

Nu lär jag dricka upp mitt kaffe och kötta KOL. Hej!♥


MÅNDAG KVÄLL

Fick sluta tidigare idag så Loula och jag gick till Max och åt. Huuuur gott som helst! När vi hade ätit gick vi hem till mig ett tag men vid 5tiden for hon hem och jag åkte hem till Fabians bror och var barnvakt med min kära!

Nu, efter en mysig tvkväll som innehållt bla BnJ och en massa massage, ligger vi i sängen och ska sova! Nattinatt!

Finaste loula på Max!


MÅNDAG MORGON

Denna morgon började väldigt bra.  Vaknade bredvid min kära, när han åkte till jobbet tog jag en promenad. Nu har jag precis kommit in och sitter och äter frukost framför Vakna med Thevoice.

Igår hade jag och Fabi hur mysigt som helst! Godaste maten på bakfickan och sen en mysig hemmakväll framför tvn. Tände också första brasan för denna vinter(när kommer snön?).

Efter skolan ska jag direkt hem till Fabians bror för att vara barnvakt. Så vi hörs när vi hörs, rätt så logiskt.
HEJ♥


SÖNDAG

Gårdagen och gårkvällen vart överraskande bra!
Nu ligger jag i soffan och kollar på tv, ska snart gå och väcka min kära pojke. Lovet "tar ju slut" idag, så jag lär plugga också. Blir en hemmadag, kanske hur skönt som helst!

Fika på Java med min fina bästaste flickor!



MASKERAD

Låle och jag bestämde oss väldigt hastigt igår att vi skulle på maskerad. Min älskade bästaste mamma sydde en Mimmi Pigg klänning + öron till mig och sen for vi iväg! Det var så himla roligt tills det att vi skulle åka hem. Men allt är superduper bra nu, har precis kommit hem och ligger i sängen och halvsover.

Ska ner på stan och fika med Lålepåle och Adina vid 4, vet inte vad som händer ikväll. Blir nog lungt iaf!




FREDAG

Ligger hemma i sängen och är lite putt. Tråkigt nog. Mest på mig själv.

Ska snart dra mig upp ut sängen för att göra mig iordning för en lunch på stan med min fina bästaste mor!♥
Fast nu har det gått ett tag sen jag skrev det där med att jag var putt. Det har gått över lite nu när jag har pratat med Loula min lilla minihäst, Pälmie min bosnie och Fabi min man!

HOPP UPP UR SÄNGEN!


fina tossar. ikväll ska vi äta på donk!


HOCKEYKVÄLL

Löprundan imorse gjorde fan min dag. Fy vad skönt det är!
Denna dag har jag haft fullt upp känns det som, har bla traskat runt på stan med Almedina. Köpte en tshirt som jag redan har. En exakt lika. Förstår faktiskt inte varför, den "gamla" ligger i smutsen och jag vela ha den nu. Kanske därför? Men fan vad oekonomisk man får va då, plånboken börja ju eka redan efter att jag och mysan var på stan igår.

Jaja, snart kommer min gubbe och hämtar upp mig. Bynäs - Djurgården står på schemat. GÖÖÖÖTT.


Hur snygg får man va egentligen?!


NEW IN


MOBILBLOGG

Har precis vaknat här hemma hos Fabi. Ska gå upp och äta lite frukost och sen ta en joggingtur hem! Så himla skönt när det är lite kallt ute, och mysigt!


CITY

Har myst runt på stan med Mysan idag! Fick med mig en hel del hem, visar imorgon.

Sitter hemma hos My och kollar på Bonde söker fru och snart kommer Elsa hit. Blir att sova hemma hos Fabi inatt!

Mysfika på java;


PW

Nu har jag precis kollat på värsta pojkvänsakademin, ätit klart min frulle och pratat med my. Tänkte ta en promenad och sen göra mig iordning för en tur på stan.


GODMORGON

Vaknade först vif 6-7 tiden när F skulle till jobbet men somnade snabbt om igen. Nu ligger jag i sängen och har precis vaknat. Har drömt så himla konstiga drömmar inatt! Allt från att folk flög luftballong bredvid min balkong när jag solade till en liten bebis som behövdes opereras pga en infektion. Usch, sjuka drömmar.. Kommer ihåg att jag var tvungen att säga till dem som flög för att jag blev så åksjuk, fast jag satt på min balkong?

Jaja, tänker faktiskt ligga kvar här ett tag. Får se vad som händer sen. TUDELS♥


Ingen som känner att dom vill komma hit med en liknande frukost till mig?


MONTT MARDIÉ


RUN

Igårkväll kom Fabian och hämtade mig på stationen och efter det åkte vi hem till han och sov. Imorse när han skulle iväg och jobba körde han hem mig. Jag somnade om direkt och vaknade vid 12 igen.
Nu har jag precis kommit ut ur duschen efter en springtur. Hur skönt som helst när det väl är klart ju! Ska snart börja fixa mig och sen ringa Mysan. Vet inte riktigt vad som händer sen, men kväll blir det hockey.


RSS 2.0