Nu far jag!

Nu är det dags att för mig att åka iväg igen. P&L. Ska snart ta min sista "riktiga" dusch för den här veckan. Jag ska också snart äta min sista måltid hemma, vid ett bord med tallrik och bestick. Jag ska börja sakna mamma och alla andra. Jag ska komma dit och inse att jag aldrig mer vela åka hem!

Jag är tillbaka på söndag!
STAY SWEET

BILJETTERNA

BILJETTERNA ELIN! BILJETTERNA BILJETTERNA BILJETTERNA BILJETTERNA BILJETTERNA BILJETTERNA BILJETTERNA BILJETTERNA BILJETTERNA BILJETTERNA BILJETTERNA BILJETTERNA BILJETTERNA BILJETTERNA BILJETTERNA BILJETTERNA BILJETTERNA BILJETTERNA

Bra där elin!

Jag springer runt här hemma som ett litet psykfall och försöker komma på vad jag INTE ska ha med mig! Hela sängen är full med saker "som jag säkert kommer att behöva". Mitt nystädade rum liknar nu mer ett bombnedslag.

Jag måste vara sämst i världen på att planera! Klockan är lite över nio och jag håller på att tvättar kläder som jag ska ha med mig halv åtta imårnbitti, ska hinna duscha och packa klart allt. Löste det precis med liggunderlag, och när jag såg det trodde jag att jag skulle börja grina. Att ligga på det där en vecka kommer bli ett rent helvete, men vad skulle jag förvänta mig? En jävla hästens säng? nä, precis.


Summer love

 


Tja, jag är sjukt jefla snygg. Hejdå


Söndag

Sol, världens godaste frukost ute på altanen och en hel drös med gulliga sms har gjort min dag bra. Än så länge iallafall, denna dag kommer bli stressig. Som fan! Jag åker imårn peepz! IMÅRN

Bättre två än en

 


LOVELY


Som en tavla över rätt och fel

Nu sitter jag här i min säng bölar som en liten bebis. Har kollat på Dear John, så vi kan låtsas att det är däför. Det är så mycket som händer nu, jag vill bara lägga mig ner och sova ett tag. Några dagar, månader, år. Jag känner inte för att träffa någon. Jag vill vara själv, och få tänka igenom saker, helt utan andras åsikter. För ärligt talat så skiter jag i dom just nu.

Jag vill inte, är inte ens taggad till p&l längre, allt går för fort och jag hinner inte med.

Förändring

Jag vill göra om här på bloggen nu. Men har noll fantasi och börjar jag innan jag vet hur jag vill ha det slutar det med rosa. Och jag lovar, det är rosa överallt. Så ska försöka komma på något innan, som inte är rosa.

Tänkte att ni kunde skriva ner detta, så ni inte glömmer bort den viktiga information jag nyss givit er! pz


Småpanik

Får lite småpanik i lillsjälen nu. Någon vänlig själ som har sisådär 1000.- att låna ut?

Malte 2½ år

Susanne - Är du kittlig malte?
Malte - KYCKLIIIING!
Susanne - Nej, kittlig.. Är du kittl....
Malte - ÄTA KYCKLIIIIIIIIING!!!!!!!!

Hej Elin

Mamma och pappa är väldigt oroliga över min p&l resa. Och då menar jag verkligen VÄLDIGT oroliga! Dom erbjuder mig alla pengar tbx som jag har lagt ner på biljett mat osv + 500 utöver det och en resa till sthlm och övernattning några nätter, om jag inte åker. Och om jag ska vara helt ärlig så har jag såklart funderarat på att inte åka.
Men så kom det här upp när jag testade "spåkulan" på fejjan;


Jag älskar min mamma och min pappa nå otroligt mycket, och jag känner mig så jefla dum mot dom. Mamma ber mig verkligen om att jag ska stanna hemma. Hon skulle nog göra allt för att jag ska ändra mig. Men jag åker, jag har bestämt mig för det. Dör jag dör jag lycklig.

This Time for Africa


Jag älskar er!

scorett 750.-


Bebis

Jag har tänkt på en sak.. om jag älskar min hund så här mycket, hur mycket kommer jag då inte älska mitt barn? herregud..


why god WHY

Nu är jag lite smått förbannad, jag flagnar, vilket jag ALDRIG har gjort förr! Hostar som en dåre och känner nästan ingen lukt eller smak förutom blöt äcklig jefla hund? Vad har gjort dig gud? VAVAVA




22 juni

Det har fått varit lite lugnt på bloggfronten ett tag nu, men jag har faktiskt sommarlov och bättre saker för mig än att sitta vid datan. Så jag skriver bara när jag känner fört helt enkelt, fast det gör ju annars också.. men endå. Om 6 dagar är det p&l som gäller och efter det åker jag till skåne och blir där en vecka. Sen åker vi förmodligen iväg till göteborg några dagar också. Sen jobba. Jättekul. ÅH. jag.vill.inte.jobba. cutcut

Eminem & Rihanna - Love the way you lie
David Guetta - Gettin' over you
Yolanda Be Cool & DCUP - We no speak americano
Kiss - I was made for lovin' you

Paradise

Jag saknar turkiet så otroligt mycket. Finns verkligen inte någonting jag saknade här hemma förutom mina vänner, mjölk, min pappa och min lilla vovve. Absolut ingenting, även om det är skönt med en stor mjuk säng så skulle jag lätt åka tillbaka och ligga på dom där osköna hotelsängarna. Lätt!

Träffade så många underbara människor, och det var mycket pga dom som min resa vart så sjukt jävla bra! Har aldrig mått så bra i hela mitt liv, och aldrig haft så roligt! Tack alla, verkligen


HEMMA IGEN

Merhaba alla sötisar!
Nu är jag hemma och har ont i halsen som ett as.  Vill bara säga att turkiet var så jävla bäst med världens mest underbaraste människor, vill bara dra med mig alla mina älskade, åka tillbaka och stanna där så länge jag lever. Men nu ska jag sluta drömma och sova lite ist, återkommer senare. HEIIII

Sista inlägget

innan turkiet!

Om 2½h åker vi mot flygplatsen, 8 går flyget. Vet inte om jag kommer kunna sitta vid nån data där. Eller om jag ens vill det. Återstår att se. Annars hörs vi om en vecka! Ha det bra mina små tuffingar! Och jag kommer sakna er, ni vet vilka ni är..

PZZZZ

Packar det sista..

Nu sitter jag och packar det sista inför turkiet. Har nyss vart på ica och köpt lite godis inför bilresan också, som jag förmodligen kommer att sova på (alltså inte godiset, men sova i bilen hela vägen till flygplatsen). Men endå, ifall Alme skulle få för sig att kasta snor på mig så kan det ju va bra att ha något att göra medans man väntar på att få komma fram. Äta, godis alltså.

Nej, nu ska jag upp och äta. Kommer att sakna mjöööööölk. buhu..

Onsdag/Torsdag

Fullt schema hela dagen igår! Var hos farfar och firade min faster som också gick ut nian, igår. Grattis till henne, en av världens två finaste fastrar! Åt smörgåstårta och en massa jordgubbar, hur gott som helst!

Efter att jag hade vart där åkte jag hem och börja packa lite smått inför turkiet som vi åker till inatt. Vid 10 tiden cyklade jag till åkermanskulle och mötte en massa folk som gick ut nian på prolympia i år. Men pga mygg så drog vi till bollan rätt så snabbt. Var kvar där rätt så länge innan vi drog till gdg och köpte lite att äta. Sen skildes vi åt, vissa drog vidare på fest och andra hem. Jag åkte hem. Somnade så fort jag kom hem, helt slut i benen!




+-

+sommarlov
-tandläkarn som ringde ÅTTA imorse
-min katt som snart ska ha bebisar rev ut ALLA mina saker längst ner i min ena garderob. föda? hm
+turkiet!
+att inte längre behöva sminka sig
-folk som inte svarar när man ringer, dö

Jag älskar min mamma!

Jag älskar min mamma över allt annat. Hon är mitt allt och jag vet inte hur jag skulle klara mig om hon inte fanns. Eller jag skulle rättare sagt inte klara mig. Du är luften jag andas, mitt allt. Jag älskar dig mamma!

Köpis med mor♥

Har precis kommit hem efter att ha vart på köpis med mor min. Köpt nya hörlurar, shorts, ett linne och en bikini. Skulle egentligen bara dit en snabbis och köpa nya hörlurar. Menmen, gör inte mig något att lite fler saker fick följa med hem. Köpte ett par klackisar för någon dag sen också. Men inget jag orkar visa nu, får blir sen. Nästa inlägg kanske!

Puss

Sommartider

Taio Cruz - Dynamite
Eminem - Not Afraid
Major Lazer - Pon De floor
Mack - Return Of The Mack 2009 Spencer & Hill Edit

Tattoo

Funderar på att övertala mamma (vilken förmodligen kommer vara rätt så lätt) att jag ska få tattuera mig när vi åker till turkiet. Texten "only god can judge me" eller "don't let them say you ain't beautiful"



snurra min jord

Jag undar vart du är, vad du gör och vem du är med. Varför är du inte här bredvid mig? Jag är rädd, för vad vet jag inte. Men jag kan inte slappna av, jag vill bara ha dig här, nu, höra din röst och ligga och sova mellan dina armar. Som förr. Förr var då, inte nu. Men jag kan inte släppa det, acceptera det. Fan också.

Om man har tråkigt är det här kul

Senaste:
1. Meningen du sa? "Hoppa ner Ossian"
2. Personen du pratade med?: mami
3. Du fick sms av?: pappa, hehe
4. Du kramade?: mamma

Idag:
5. Kläder?: jeans & spetslinne + vanligt linne under
6. Bättre än igår?: Kommer inte ihåg vad jag hade, men antagligen ja.

Imorgon:
7. Är det: tisdag
8. Planer: massa massa

Favorit:
10. Nummer?: 7 eller 13
11. Färg?: rosa vit och brun
12. Årstid?: sommar, lätt!

Frågor och svar:
13. Saknar du någon?: ja
14. Humör för tillfället?: trött
15. Det första du gjorde i morse?: vaknade?
16. Vad åt du sist?: fil och flingoooor, very gott
17. Vad irriterar du dig på?: för mycket!
19. Vem tänker du på just nu?: dig
20. Tror du att personen tänker på dig med?: nej
21. Vart reste du sist: utomlands? egypten
22. Vad gjorde du igår kväll?: var hemma
23. Liknar du din mamma eller pappa?: pappa, nå sjukt.
24. Ler du ofta?: när jag är med människor jag tycker om ler jag, och det är rätt så ofta. ja.
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet): kärlek, lätt!
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: har aldrig sett en, faktiskt
27. I vems säng sov du i natt?: min egen
28. Vilken färg har din tröja?: har ingen på mig, häähä

Sorg:
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: nej
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: ja
31. Gråter du när du skadar dig?: nej, väldigt sällan

Lycka:
32. Är du en glad person?: ja och nej
33. Vad gör dig glad?: vänner och familj
34. Önskar du att du var lyckligare? klart? vem fan gör inte det?
36. Kan musik göra dig glad?: ibland, ibland inte

Kärlek:
37. Har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"?: yes
38. Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det?: ja
39. Har du en flick/pojkvän?: nej
40. Är du nöjd med det?: -

Hat:
41. Vem hatar du verkligen?: inte ens värt att nämna här
42. Har du någonsin gjort en hat-lista?: haha, ja i 4-5an någon gång, på lärare.
43. Är du en mobbare?: nej
44. Har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta?: haha ja, usch..
45. Har du blivit sviken någon gång?: mhh

Skolan:
46. Gillar du skolan?: gilldDE, nu vet jag ju inte hur det blir med ny klass. men det var min klass som fick mig att älska att gå till skolan
48. Värsta ämne?: engelska
49. Har du spytt i skolan nån gång?: kommer inte ihåg, men det tror jag inte
50. Är skolmaten god?: nja..

How can I move on when I'm still in love with you

'Cause if one day you wake up and find that you're missing me
And your heart starts to wonder where on this earth I could be
I'm thinking maybe you'd come back here to the place that we'd meet
And you'd see me waiting for you on the corner of the street
So I'm not moving

Tillökning i familjen, igen!

Familjen kommer ännu en gång att ökas och bli större. Mysigt♥

A million miles wouldn't seem that far, I'd go anywhere just to win your heart.


Sommarlov!

Första "riktiga" dagen på sommarlovet nu, det är måndag. Dom flesta går i skolan och är på jobbet och jag ligger hemma och sover. Och snart åker Alme och jag till turkiet. Älska livet!



you're hard to forget boy

Ett år sedan

Och juste, idag är det ett exakt år sen min underbara faster och hennes man gifte sig. Snart flyttar dom hem! Längtar♥

Det var faktiskt bilddagboken som påminde mig, hähä.


Sommarlov 2010

Nu är montreal bara ett minne, eller snarare en massa minnen, dåliga som bra,. Kommer verkligen att sakna alla så sjukt mycket!

Johannes och Jonte kom hit och gjorde sig iordning inför skolavslutningen. Sen gick vi tre till skolan, mötte klassen och fick tårta, kramar och sommarlov. Helt sjukt, allt har gått så fort. Grundskolan är avklarad. Efter att vi hade sagt hejdå till alla gick vi tre hem till mig igen och dom hämtade sina saker.

Senare drog Susanne, Almedina, jag & Adina på fest i bomhus men drog därifrån rätt så snabbt. Åkte hem till Daniel i våran ex parallellklass och hade det askalas! Tack alla och tack Daniel för att vi fick vara där. Det var kuuuuuuuung. Vid 1 (?) drog alla vidare till åkermans kulle men jag mötte Mange och gick hem till han och sov.

Sen så har allt bara rullat på, orkar inte sitta vid datan nå nu när jag har sommarlov ;););););););;););););

hejdååååå

jag är cool



08.30

Nu bär det av till skolan, absolut sista dagen med klassen. Och ja, det är ett jävla tjat den där klassen. Men dom är bäst. Så är det bara! Puss

Den som vill ge lite borde inte begära så mycket

Heldag med min underbara klass idag! Började dagen med att möta upp klassen + våra mentorer på stan vid 9 för att ta buss till högbo. Vid kvart över två tog vi bussen tillbaka till gävle igen, men undertiden vi var där hann vi bada, äta mat, spela minigolf och hitta en död liten ankunge. Och så lite mer då kanske.. Det var mitt första dopp för i år, och kallt vare. Men efter ett tag blev det varmt, kan ha berott på att det var massa småungar som var där och kissa vattnet varmt. Nej fyfan.

När vi kom tillbaka till gävle igen gick alme och jag runt på stan ett tag. För den som vill ha viktig information så köpte jag en tshirt och en klänning. Senare åkte jag hem och gjorde mig iordning för middagen med alla nior på min skola. Jobbigt att det är en dag, inte ens en hel dag kvar med min klass. Min underbara bästaste klass någonsin! Ni är världens bästa. IAF! Middagen var mys och vid nio hämtade pappa mig i gävle igen, och nu är jag hemma. Helt slut, även fast jag sov ett litet tag på bussen från högbo till gävle.

Så, godnatt på er! Imårn är det sommarlov, iaf för mig ;)

Besviken.

Det finns inget värre än när folk sviker. Allra helst dom som man trodde att man kunde lita på.

Alla är värd en chans, ibland kanske en andra chans också, men varenda gång jag har chansat och gett allt för att försöka lita på en person har det alltid slutat i tårar. Det finns ingen människa på hela jorden som jag litar på till 100%. Absolut ingen. Det är hemsk men det är bara så, efter allt har jag har lärt mig att det inte går att lita på någon. Vad dom än säger, och hur mycket jag än vill och försöker går det inte. Det gör verkligen inte det. Det är inte något jag är glad över att jag har kommit fram till, jag har ju förlorat förtroendet för alla i min omgivning.

Med det sagt vill jag inte att ni ska tro att jag lägger skulden på någon/några, för det är inte det jag vill komma fram till. Jag kände bara att jag behövde skriva av mig.

Ta hand om varandra.

Jordgubbar, mjölk och en jävla massa socker!


fäkju

Jag hatar dig. Jag gör verkligen det, fyfan för dig.

Tänk vad fel man kan ha om saker och ting

När jag vaknade idag trodde jag att det här skulle bli en bra dag, en sån där dag som nästan är för bra för att vara sann. Men fan vad fel man kan ha ibland. Lyckades komma en timme försent till skolan. Sen har allt bara gått rakt ner åt hilviddi. Saker förändras när man minst anar det. Och nu sitter jag här i valbo, mhh valbo (!!!!!), med nyfärgat fail hår, och en stor jefla dos pms. Stör mig på folk som tjatar om alla jävla puffar på fb?????? SLUTA PUFFA OM DET ÄR SÅ JÄÄÄVLA DRYGT DÅ? "åh vad alla puffar mig" ÅÅÅÅH VAD ALLA BRYR SIG? idioter är vad ni är.


OCH JAAAAAAA, vad vare jag sa??? hela dagen blir piss om man kommer försent? WAH...

tack bloggen för att jag får dampa ur mig mitt damp på dig. LAVJU4EVERÄND3VER. och ingen ska ta något i detta inlägg personligt, utan ni ska veta att jag hatar er alla! :)

NÄ, jag menar det, ta inget personligt! jag är arg bara

darling

Ovan ser ni mina nya vänner, och vi kommer bra överens. Jävligt bra överens faktiskt!

Ta ingenting för givet.

Nu längtar jag bort som aldrig förr. Jag vill bort från den här skiten och slippa alla människor. All falskhet och alla förhoppningar. helvete..

RSS 2.0