hemma

Jag kom hem igår, har inte orkat skriva än. Och egentligen gör jag det inte nu heller, orkar skriva alltså. För tänk att allt är så jäääääävla piss.

Tack och hej, skriver när jag orkar..

Kram

en dag med hääännä

Jag lär väl skriva om vad jag har gjort idag (lördag), även fast jag borde sova.. ;)

Tillslut så tog jag mej till stan och mötte Hanna. Vi gick runt lite, fikade, och köpte lite saker.
Ett linne från gina, 79,-. Eller ja, jag bytte det: Köpte ett för någon dag sedan, utan att prova. Och det va för stort, satt jag böt det idag, mot ett likadant fast i mindre strl bara. Och så köpte jag ett puder fån Isadora, 98,- och Maximum heat defence spray från Toni & Guy, 130,- . Jag tror att det var allt, + att jag köpte en ny foundation och ett mineralpuder från isadora för någon dag sedan. Men det har jag knappt använt.
När vi hade vart på stan ett tag åkte vi hem till Hanna och fikade med massa trevligt folk eftersom att hon har fyllt år. Och efter en dag med henne på stan vet jag exakt vad jag ska köpa till henne, hehe :) Stannade kvar där rätt så länge, vi såg lite av melodifestivalen också, faktiskt. Tyckte att EMD var bäst. Fina pojkar det, ;) Nedå, inte bara därför, låten var bra också. Skit samma, nu är jag hemma och sitter och smygäter lite på godis som Hanna tvingade med mej hem. Ni vet det jag skrev om förr ? Från USA som är förjävla gott? Det tvingade hon med mej hem.. ;)

Jag har hunnit packat lite också. Jag hatar att packa, det går inte!! Jag packar alltid ner för mycket. Jag ska vara där i 4 dagar, jag har med mej mer än när jag åkte till Thailand och var där i 16 dagar !!!? Sjukt.. Fast jag kan ju säga att det är mycket "tjockare" kläder som ska med nu, än vad det var när jag skulle till Thailand.. Täckisar och sånt.

Kanske inte kmr skriva något när jag är i Sälen, vi får se. :)
Sak samma, nu måste jag sova. Och förlåt för ett väldigt rörigt inlägg.. Men bättre än inget, ;)

Kram

lördagmorgon

Klockan halv 11 kom mamma in och väckte mej. Gick upp, åt frukost. Jag ska nog ner till stan och träffa Hanna lite senare, och sen åker vi nog hem till henne och är där ett tag. Måste hinna packa idag med, vi åker ju till sälen imornbitti och är där tills på torsdag. JUSTEFAN! Jag håller ju på att har i vatten i badkaret, så jag måste rusa nu, så det inte svämmar över. Som det brukar göra när jag ska bada.

Kram

22.32

Mhhhhhhh, nu börjar jag städa..

.. go elin!

städastädastäda!

Nu ska jag STORSTÄDA mitt rum , jag måste verkligen..


Och här har ni lite exempel på äkta städmusik;


Special D - Come With Me




The Larssons - Vi Svävar Fram




.


du betyder så himla mycket för mig

HEJ SPORTLOV!

..Eller nå :)

Har precis kommit hem från skolan, kort dag idag. Vi har bara 2 lektioner på fredagar förstår ni. Började kvart i 10 med bild, och som vanligt så gjorde jag ingenting, verkligen ingenting.. Efter att ha haft bild i 1 h hade vi lunch/håltimme. Och efter det hade vi Ma/No i 2½h.  Hade matteprov, och det känns som att det gick bra. Men man vet fan aldrig. För när det känns som att det går bra, ja då går det dåligt. Och när det känns dåligt, då går det bra. Jaja, det är som det är. Och juste, idag fick vi ett papper om hur vi ligger till med betygen i Ma/No, och kan ju säga att jag aldrig vill se det pappret igen. Hade ig i..allt ? FAAN, typ! Men jag har pratat med min lärare nu, så jag ska alltså göra 4 omprov innan sommarlovet ? Herregud, + att jag har kvar massa saker från förra teminen som måste göras.. Blä!

Menmen, somsagt, jag hade prov. Och efter det gick hela klassen till Läkerol Arena och kollade på hockey.. Väääldigt kul. Fick sluta tidigare, tog bussen hem. Och nu sitter jag här. Ska ta 4 bussen ner till stan och möta Jonatan en sista gång innan han åker till Sthlm. Och ge han en jacka. Sådeså. Skriver nog mer sen. :)

Kram

det släppte snabbt

Städhumöret alltså. Hann vika och lägga in en tröja i garderoben, sen räckte det. Tydligen..

Jag har suttit och ätit knäckebrö i sängen, och knäckebrösmulor + sängen = damp !

Whatever, här har ni ;

Lorentz & M. Sakarias - Say Yeah



Kram

städhumör

Ja hörrni, tog lite medecin/medicin (vet fan inte hur det stavas?) mot magen. Satt nu är det lite bättre, och jag har blivit på städhumör. Jag blir alltid det på kvällarna, hmm. Så nu blire städa. Och det är inte så att det inte behövs, för behövs, kan jag lova!

Kram

"hej vad det går, hej vad det går, din jävla ollonborre"

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.826695&renderingdepartment=2.29109

" hej vad det går, hej vad det går, din jävla olloborre! "

"STANNA FÖR KÄRRINGEN I PÄLS!!"


döende

Kan berätta att det känns som att jag ska dö just nu. Har så jävla ont i hela kroppen + att jag svettas och  mår illa. Herregud, jag dör!

Det är så att jag har nå fel på min käre mage. Har vart på sjukhuset flera gånger, men såklart så vet ingen vad det är.. Kommer ihåg en sommar, låg bara i sängen i typ 3 v och grinade. Kunde inte göra någonting. Fyfan..! Skit samma, det är som det är. Och jag hatar det!

Men jag tackar gudarna för riskuddar och massage. TACK!

sommar ?

Ge mej sommar, tack ?


bio

Har precis kommit hem från skolan, eller precis och precis.. Jag har iaf hunnit ätit lite. Ska ta 5 bussen till stan där Jonatan väntar. Vi ska nämligen gå på bio. Och nu är det så att jag inte kommer ihåg vilken bio vi skulle gå på, jääävligt grymt av mej att glömma bort det. Men vi ska på bio iallafall. Jag reserverade biljetter igår och vi ska hämta dom senast 18.00. Och vi ska hinna och köpa godis oh så innan. Nu tror jag att jag kom på vilen det va.. "Bedtime Stories", själv så tror jag att det är rätt så dåligt, men vi får se :)

Imorn ska vi ju till kungsberget med skolan. Kulkul, bussen går från skolan 08.15 imorrn bitti. Ruttet.. Så jag får lägga mej tidigt idag! Men så kan jag ju lova att det inte blir. För när jag kommer hem från bion, typ 20.30 (?) så måste jag packa ner saker tills imorn, ladda kameran, kolla vilka skidor jag ska ha, hitta min mössa m.m. Fan att jag inte gör det nu ist. Jag är lat.. Men nu ska jag ta en snabbdusch innan det bär av till stan.

Kram

läskiga drömmar

Inatt drömde jag att jag hade en dotter, igeeen. Har drömt det förr med ju ! Det är jätteläskigt, och alla gånger jag har drömt det så är det samma sak, nästan, hon är så jäkla söt, sjukt söt, pappan är aldrig med i drömmen.. Läskigt

ny vecka, nya tag

..Men ändå så känner jag såhär idag: HEJ KOM OCH HJÄLP MIG!
 Översättning: Det är en fin dag, allt är skit och jag orkar nästan inte bry mej.
Fyfan för att det ska vara såhär, uuuuuuuuuuuuuscha !

Tandläkaren imorse, missade dansen. Vi hade bara en lektion idag, sv/so. Hjälp mej att komma på vad min novell ska handla om, den måste vara något om tonåren iaf, mer vet jag inte .. Jag hatar att jag ska ha Sveriges dåligaste fantasi. Bajs. Nej, gud så negativ jag är. Jag kan ju säga att efter skolan så åkte jag ner på stan med Jonatan. Och ja, det var som det var. Hittade iallafall EN sak, ett helt vanligt vitt linne. Somsagt, dålig fantasi var det.

Nu ska jag lägga mej och sova snart, Jonatan har redan somnat. Men nu vart jag konstigt nog jäkligt sugen på vatten, så, hejdå :)

Kram

sendraaag

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ ! JÄVLA SENDRAG !!

stan, smink och donken

Om det blir ett rörigt inlägg är det för att jag springer omkring och fixar mej och skriver lite emellan. Jaja, jag har gått med Jonatan på stan än så länge idag. Kom precis hem därifrån förresten. Men han har dragit, redan. Iallafall, jag köpte en skiiiiitsnygg tröja till Jonatan, och smink till mej. Och så åt vi mat, tjipptjopp så var mina pengar slut ! Väääldigt kul, nope.. Vi (jag, pappa & lillebror) ska snart åka hem till lottas mamma och äta mat, hon fyller år. :) Vi kanske stannar kvar i valbo sen, vad vet jag. Men om jag inte skriver nå mer är det för att jag är där, isånnafall.

Kram

alla ♥ dag

Ja, idag är det ju alla ♥ dag då. Jag har inte köpt något till Jonatan, än. Får göra det när pappa och jag ska ner på stan och fixa lite saker senare idag.

Jaja, jag kanske borde berätta om gårdagen lite..

Igår, fredag ;

Idag var det ju fredag den 13. Inget spc dåligt har hänt mej idag, nästan tvärt om. Vi skulle egentligen ha sovmorgon idag (09.45), men nu vare så att BIG hade ordnat någon "BIG Love Day". Så ja, vi fick börja tidigare, och sluta senare. Toppentoppen. Efter skolan tog jag och Alme bussen ner till stan, där skulle vi egentligen ha mött pappa, men han hade så bråttom till hans match så han hann inte. Iallafall, vi gick runt och kollade lite. Jag köpte en glittereyeliner och en hårspray. Jag tror att vi tog 20 över 6 bussen hem, eller jag vet inte. Men Alme tog bussen till sätra, och jag tog bussen hem till mej. När jag kom hem satte jag mej vid datan, övertalade Susanne att komma hit. Dum som jag är så tog jag 7 min över 8 bussen till stan. Utan nyckel, och porten stängs 9.. Jag litade på att grannen var hemma, fast nej. Smsa han, och han och han var inte hemma. Synd för mej. Men typ 20 över 8 mötte jag Susanne på stan. Vi gick och köpte godis och dricka. När vi hade gjort det såg vi att det var 40min kvar tills bussen skulle gå igen. Så vi satte oss på Bomhus bussen, bara för att inte behöva stå ute och frysa. Men det va exakt vad vi fick göra!  Vi missade bussen som vi skulle ha bytt med i bomhus för att hinna tillbaka till våran buss som gick från stan. Så ja, där fik vi stå. Ute i kylan och frysa arslena av oss. Men efter typ 30 min kom bussen. Fast när vi kom till stan så hade bussen som skulle ha tagit hem till mej gått. Så vi fick stå på stan och vänta. Och vänta, och vänta. Tillslut kom bussen, och när vi kom hem kl halv 11 vare bara att hoppas på att porten inte var stängd. OCH DET VA DEN INTE! Herregud, vi hade världens tur då. Vi gick ut och gick med Ossian, sen gick vi in och åt godis och satt vid datan. Sen somnade vi..

Tillbaka till idag, i nuet. Jag är så jävla hungrig, jag skriver mer sen.

Kram

längre bort ifrån sagorna, jultomten & digimon..

Jag går i åttan, näst sista året i grundskolan. Det som jag aldrig trott skulle hända är påväg att hända, jag ska snart välja gymnasieinriktning. För varje steg, varje sekund kommer jag längre bort ifrån sagorna och jultomten. För varje andetag, varje hjärtslag kommer jag närmre det oundvikliga, att bli vuxen. Är inte det våran största rädsla? Allra innerst inne är vi nog rädda för det.. Rädda för allt ansvar som kommer. För varje rörelse, varje skoldag som vi klarar oss igenom läggs mer ansvar på oss. Jag trodde aldrig att jag skulle gå i åttan. Åttorna var ju vuxna, men nu är jag trots allt åtta. Jag känner mig inte ett dugg vuxen. Jag kommer aldrig bli vuxen ..eller kommer jag det? Det är svårt att förstå, det hela är för stort för att ta in. För det var väl inte så längesen jag tittade på digimon varenda lördagsmorgon? Hur ska jag beskriva det? Vi vill inget hellre än att börja gymnasiet, vi vill lämna alla barnsliga saker bakom oss, alla barbie ligger på vinden, det är ingen som klär ut sig till tomte för just vår skull längre, vi vill glömma alla sagor. Men är det inte det vi är rädda för? Att vi inte längre ska förstå magin i sagorna. Att våra ögon inte längre ska kunna glittra över jultomten. Hela december brukade vara magiskt, jag hade julsaker i hela mitt rum, små tomtar och tomteflickor. Jag brukade leka med dom. Och på kvällen gick julkalendern, jag och min bror turades om att öppna en lucka för varje kväll. Är jag inte rädd för att jag är för stor för att öppna en lucka varje kväll? För att jag blivit för gammal för julkalendern? Klart jag är, jag kollade inte på julkalendern en endaste gång förra julen. December var bara grått och den enda julsaken i mitt rum var en ljusstake. Vad mer kan jag säga? Är inte du rädd? Rädd för att portarna till magin ska stängas? Rädd för att sagorna inte tillhör dej längre utan alla dom som tultar omkring i galonkläder i leran? För varje tangent jag trycker ner nu, för varje ord som skapas kommer jag allt längre ifrån julkalendrar och digimon. Jag brukade samla nyckelpigor när jag gick på dagis, jag stoppade stackarna i burkar. För varje gång jag färgar mitt hår, varje gång jag målar mina naglar förlorar jag ytterligare en nyckelpiga.

Nomy - Cocaine



 Ja, hörrni. Jag kan inte göra något åt min musiksmak.. (a) Men jag älskar den här låten. Så det så! :*

Green Day - American Idiot



Idag på lektionen började Alme och jag sjunga på den här låten. Kommer ihåg att jag lyssnade på den på sommarlovet till 7:an .. Och den är fan bra, haha ;)

en sak avklarat iaf

Nu sitter jag här, i vardagsrummet, framför teven med datan i knät. Jag har nyss skrivit klart dikten till svenskan. Den vart urkass. Men ändå. Jag var ju hos farmor tidigare idag, fick pengar , en jeansjacka, en sjal, skor, och en tröja. Very nice, + att pappa och jag ska kolla på moppe. Maaaaaah!

Har precis kollat på "Sveriges värsta bilförare", eller vad det heter. Och fan vad jag garvar, så jävla dåliga dom är!! Inte för att jag ska säga något när man själv har kört in i en skottkärra.. Men ändå, dom har faktiskt körkort. Så jag har något att skylla på! Nog med det, pappa tog med sej lillebror och ossian och åkte till valbo. Tjata på mej kan jag lova att han gjorde, men jag orkade inte åka ut dit. Så min käre Jonatan kommer hit och tar hand om mej. Skönt att slippa vara ensam hemma. Även om jag har en förmåga att kunna bli arg på han lite extra. Det är synd om han, han får ta all skit från mej. Haha, fast han är jordens snällaste! Att han ens orkar vara med mej, och han blir aldrig arg. Sjuk människa det där ;)

Mh, nu ska jag ringa Jonatan..

Kram

fläskläpp

Jag vet, jag har varit skit kass på att skriva. Men jag har inte kännt för det helt enkelt.

Fyllde ju år igår, 15 år. Usch, jag vill inte bli äldre ? Haha, om 1 år får jag börja övningsköra, det är helt sjuk! Menmen, tyvärr så går det ju inte att stoppa tiden. Fick 1000,- , kläder, smink och lite mer saker av mamma. Jag älskar henne :* :* Och så fick jag 500,- av mormor, och 500,- av morfar. Får av pappa, lotta och farmor idag.

Snart ska jag, pappa, lillebror och pappas tjej och hennes son åka till miiiiin bäästaste farmor och äta mat, och jag ska såååklart öppna fler presenter, som jag skrev nyss! Jag har precis kommit hem från skolan , pappa kommer och hämtar oss snart. Så jag måste packa ner lite saker innan och så. Skriver nog mer senare, när vi har kommit hem. 


Kram

Det här är inte för er egentligen, det är bara jag som har dåligt minne och måste skriva upp det någonstans, så att jag inte glömmer vad jag måste göra ;
  • dikt, till svenskan
  • fråga pappa om pengar till kb, sista dagen att lämna in imorn !
  • gå i på vila och kolla om man kan beställa jeanstajts där, eftersom att dom är slut på stan (?!) ..
  • skriva en novell, till svenskan

8 sanningar

1. jag världen bästa mamma
2.  jag kan inte kolla på skräckfilmer, det går bara inte
3. jag har EN sak, som jag aldrig kommer att komma över. hur och vad jag än gör så kommer det ALLTID att ligga kvar i min hjärna och skava, alltid
4. jag är egentligen väldigt blyg
5. har världens sämsta självförtroende
6. har ig i 5 ämnen, och det är inget jag är stolt över precis..
7. borstar alltid tänderna när jag duschar
8. det finns nog inget som jag är så rädd för som grodor, dyker hellre med hajar än rör en groda..

.

Jag hatar det här. Det finns inget värre.

Och allt ska komma på samma jävla gång. Ibland suger livet, totalt.

stress

Ja, nu sitter jag här igen. Utan att egentligen ha tid med det, missade 3 min över bussen som går till stan/dansen. Så mamma får skjutsa mej. Och ops, nu kom hon in med Ossian, bäst att man skyndar sej.

Kram

"Kan du sätta på mej ....... "

Mamma håller på att rensar ut nån garderob, då hittade hon en gammal docka som jag har när jag var liten. Alice-dockan ? Med lila kläder, som man skulle ha tekalas med och vad det nu va. Mamma och lillebror kom in hit med den och började leka med den. Sen när dom hade stoppat i batterier i na sa hon ;
"Kan du sätta på mej *tyst i ca 4sek* mina lila strumpbyxor?"
Och mamma och lillebror började asgarva. Kul.. x)

ny design

Och juste, som ni ser så har jag gjort om designen på bloggen. Vet inte vad jag tycker.. Men men, det får vara som det är så länge.

Ser ni inte den nya ? Tryck på "f5".

Kram

GHD's plattång

 Min plattång är lika bra nu som när ja fick sen 2 år sedan. Men jag vill ha en ny, en roooosa. Dom finns nämligen i rosa. Men det är när den som jag har nu börjar bli lite dåligare, om 2 år ? Typ ;)



Min älskade plattång.

lockar med ghd-plattång

Så, nu har jag precis suttit och lagat "å" knappen på tangentbordet. Den hade cpa till sej. Som om något satt fast under den. Men aja, skit samma! Jag skrev inget igår ? Tror jag.. Men jag var upptagen med att städa, laga mat, baka och fixa massa grejer till tjejmiddagen jag hade igår kväll. Vid typ halv 3 kom Alme hit och hjälpte mej med det som inte var klart. Sen duschade jag, sen sminkade vi oss och så. Och jag lockade Almes hår med min plattång. Det gick skiiitbra! Jag har bara försökt på mej själv förr, och det gick inte alls bra. Fattade ingenting, men när jag testade på Alme igår gick det jättebra. Jag är stooolt :D Jag berättar mer/lägger ut bilder från kvällen sen, orkar inte nu. Jag är jättetrött, har bara legat i sängen hela dagen. Skulle egentligen ha städat, men.. aa, jag orkar inte.

Känns som att det här inlägget vart heöt knas. Jaja, skyller på att jag är trött. (a)

Kram

don't kiss a boy who...

Don't kiss a boy who eyes are green, he kiss you once, but find another queen.
 Don't kiss a boy who eyes are brown, he kiss you once, but leaves the town.
Don't kiss a boy who eyes are black, he kiss you once, but never come back.
Just kiss a boy who eyes are blue, he kiss you much, and will always love you

Jag kommer nog aldrig att fatta den där "dikten". Vem är det som har skrivit den egentligen ? ;s

"Dolt under ytan"

Jag sitter och kollar på filmen "Dolt under ytan" på 3an. Jag borde inte göra det, kommer att drömma mardrömmar så det smäller om det inatt. Fyfan, jag hatar skräckfilmer, och ja, t.o.m "Beck" är skräck enligt mej. USSSSSCH !

inköpt från h&m

Idag efter skolan åkte Alme och jag ner på stan och strosa runt. Och faktiskt, så hittade jag en bikini. Eller en bikini och trosor till. I en färg som jag aldrig trodde att jag skulle köpa en bikini i, gul! Men den var snygg, på. Den ser hur tråkig som helst ut på bilderna (under). Men ja, den var fin på, iaf. :)

Köpt på h&m, för bara 49,- st. Alltså vart det bara 98,- . Det va ju inte helt fel det hlr, ska nog ner och köpa en till imorn. En blå/vit randig, fast den är inte lika som den på bilden. Jag får väl köpa trosor till dom sen, vita eller nått. För dom vita som finns kvar på h&m är typ i strl 42.




Kram

Sagan om de bannlysta, hela (youtubeklipp)

Det finns ingenting som jag skrattar åt så mycket som det här, jag seriöst grinar när jag kollar på det. Helt sjukt vad roligt det är. Och vad sjuk humor jag har..!


vg, hellyeah (y)

Satte alarmet på mobilen på 06.30 för att hinna äta frukost och göra mej iordning innan jag skulle kolla på Kenza på The Voice kl 07.25. Men såklart så sov jag över, 07.45 väckte mamma mej. Och då hade jag inte tid med teven, utan då försökte jag bara hinna till bussen som gick 08.30 (vi började 08.50) , men 20 över insåg jag att jag inte skulle hinna då jag behövde platta håret och sminka mej innan jag kunde gå. Så jag ringd Alme eftersom att vi skulle åka buss tsm, och sa att jag inte skulle hinna. Men hon skulle inte hinna med halv bussen, så vi sa att vi skulle ta 20 i bussen. Jag hann dit, till 20 i bussen. Men inte kära Alme, hon började gå då. Så vi fick ta 10 i bussen, och då började vi ju. Så vi kom 20 min försent till våran första lektion som var eng. Men det gör inget, jag jobbade bra ändå. Efter eng hade vi en liiiten håltimme på 45 min. Dom 45 min gick åt till att plugga spglosor, som jag skulle ha gjort igår. Men det hade jag ingen ork till då. Men det gick bra ändå, vg. Och hur vet jag det ? Jo, min spanskalärare kom fram till mej idag efter skolan och sa att jag va jätteduktig. *stoooooolt* Eftersom att jag inte riktigt tog skolan på allvar förr, hon tycker att jag har förbättras. Och det käns bra, faktiskt. Haha! :) Men iaf, tillbaka till skoldagen. Efter spanskan hade vi lunch. Sen Ma/No i 2½ h, eller nå.. Hade matte halva tiden, sen hade vi sexualkunskap. Kul med typ omognaste klassen ever, fast jag ska inte säga något.. Med mitt fina konstvärk! :) Vi slutade kl 15.00. Alme och jag skulle på Ma-stuga efter skolan (halv 4) och göra ett omprov, men jag hade inte tränat något. Så jag ska göra det någon annan gång. Halvtimmen innan Ma-stugan började fixade vi lite på vårat "tempel" som vi skulle redovisa för föräldrarna idag, kl 17.00. Eller vi och vi, det fick grabbarnagrus i våran grupp ta hand om. Ma-stuga slutade halv 5, då tog Alme och jag bussen hem. Jag har bara suttit vid datan sen dess, ska äta snart. Sen plugga lite, och sen blire ett bad. Jag älskar att bada! Oj, det vart ett ganska så lång inlägg endå. Skiver kanske senare.

Och jag har tänkt att göra om designen på blogggen, igen. Har tröttnat på den här, och insett att det inte är så snygg endå. :)

Kram

thailand -08

Åh vad jag vill tillbaka till det underbara landet. Kanske lite tråkiga bilder, har mååånga fler på min stationära. Men orkar inte lägga över dom på min bärbara.. Jag tror ni överlever det, ;)




Alex (pappas tjejs barn) , och lillbror i Thailand -08



Thailand -08


blodtryck och andra avenyn

Jag fattar inte. VARJE GÅNG jag ställer mej upp blir jag jätteyr, allt blir svart och jag börjar må illa. Illamåendet brukar släppa efter ca 1 min. Men nyss när jag skulle upp och äta ställde jag mej upp, och jag har inte vart med om värre. Allt bara snurrade! Jag såg ingenting, det vart helt svart, och jag var tvungen att ta tag min dörr för att inte tappa balansen. Sjukt, helt jäkla sjukt. + att illamåendet fortfarande sitter kvar. Fast att jag var hur hungrig som helt var jag inte sugen på mat. Åt 1 potats , 1½ biff och lite sås. Fast min lillebror kräktes imorse, vet inte om han har smittat mej eller vad det är. Men det är skit samma.

Alla i 8:an fick ju gå på någon slags "koll"  och fylla i något papper hos skolsyster för kanske 1 v sen. Då sa jag att det vart så när jag reste mej upp. Och vi kollade blodtrycket, och det var lågt. Men mitt måtte ju vara så lågt som det bara går. Haha, jaja. Det är inte hela världen.

Iallafall, nog om blodtryck och spyor. Jag kom på en sak som fick mej på andra tankar. Andra Avenyn, det är ju idag! Börjar det 20.00 ? Eller 21.00 ? Någon som vet kanske ? Annars är det ju inte så svårt att gå in på svt's hemsida och kolla det. Men om det börjar 21.00 ska jag städa först, och dusch. Lär nog öka lite.

Kram

plugg

Skolan idag, försov mej till 7. Jag skulle ha duschat innan, men det hann jag ju såklart inte. Fick gå med äckligt hår idag, och jag hatar det! Iaf, det hände inget speciellt. Men efter skolan stannade jag kvar och gjorde ett omprov i Sv/So. Kom hem runt halv 5-5. Mamma har precis kommit hem och just nu håller hon på att gör mat. Ska bli gott oh äta, som vanligt. Jag äter verkligen jäääättemycket. Haha, fettoelin :D Jag måste skriva ner vad jag ska göra, annars glömmer jag det bara;
  • Städa rummet !
  • Plugga spanska till imorn
  • Duscha
  • Lägga alla kläder som behövs tvättas i tvätten
  • Komma ihåg mitt godisförbus (som förresten inte ha gått så jäkla bra, på sista tiden)
Försöker kma på vad vi ska äta på lördag, så jäkla svårt att ha något alla tycker om. Tacos är ju lite uttjatat nu x) ! Haha, och så mormorskakor Alme ! Det är på G !!

SÄG MASSA BRA LÅTAAAAAR! :*

Så, nu ropar mamma för mat. Så hejdå.

Kram

ingenting, men endå rätt så mkt

Det känns som att det inte är någon idé att skriva här. Jag skirver samma samma saker varje dag.
Jag vaknar, jag går till skolan, jag kommer hem från skolan, pluggar/stan eller är med någon kompis, sen ska jag sova.
Hur kul är det att läsa om på en skala från 1-10.. 0 typ!  Mh..

Iaf, idag har jag inte gjort mycket. Typ städat, vart med Jonatan en liten stund, och suttit vid datan. En otroligt tråkigt söndag kan man säga. Förutom att jag var med Jonatan då, för det är ju kul ! :) Och jag kan ju säga att godiset som jag fick av Hanna är slut. Heeeelt slut, och gott vare!

Imorn är det måndag, som är skoldag. Tyvärr, men det är en ganska så slapp dag. Först har jag dans, sen till skolan och ha Sv/So i 2½h. Måste verkligen komma ihåg pengarna till bion imorn. Jag skulle ha gett min lärare dom i torsdags, fast då glömde jag dom. Så vi sa fredag, men nej, såklart så glömde jag dom då också.. Fast min bildlärare sa att det nog va ok att jag lämnade in dom på bion (?). Men imorn så har vi läraren som jag ska ge pengarna till, så jag kan lika gärna ge henne dom då. Hoppas jag!  Har iaf satt sådär så att det står att jag ska ta med pengar. Så det är ju sorgligt om jag glömmer dom.

Ett vimsigt inlägg från en trött Elin.

Kram

RSS 2.0