my angel

Inatt somnar jag med ett leende på läpparna.


Torsdag, så imårn är det fredag och efter fredag är det lördag. alltså helg

Skola idag. Sög getpung. Orkade inte göra något på matten så jag tog hem matteboken som väger 700kilo. men som tur är så har jag mina dammsugare <3333333 och mina tjejer! löv it. nu ska jag börjar jobba lite matte, så jääääääääääävla kul!

min nya drog, dämsugs.

och hörrni, det finns ärligt talat inget godare.


Don't make me change my mind

Lyckades hacka mig in på lillebrors data! Så nu är jag lyckig igen!

Det har regnat hela dagen, helt sjukt. Och jag är redan lite skoltrött.. eller kanske ska säga klasstrött? saksamma, en sak som är säker är iaf att jag aldrig kommer att orka gå i en klass med bara tjejer. Vi är 26 tjejer, kan ni fatttta?! Har ingen emot själva bruttorna, men vafan... antingen så byter jag till andra klassen eller så byter jag skola. Fåe se, kan hända att jag överlever med den här klassen också.

Vi gick till 1 idag, satt mest och lyssnade på våra virriga lärare. så söta sååååå. Efter skolan åkte jag ner på stan och skulle kolla efter laddare. Men näää, köper imårn ist. Så nu är jag hemma helt ensam, när det åskar och allt. Men får snart sällis. höööörs då

stay sweet

uäääh,

Min jävla apladdare till datan är paj, så om 1h & 4min dör min data. Jag lär väl avlida under dagen. buhu.

Köper en ny laddare imårn, får bli glo på tv resten av dagen då. kul.


min nya pojkvän

min älskade nya pojkvän, vi gifter oss imårn! han vet inte av det än bara..

 


you do it again

Well maybe you think your lie is safe, but I read you like a letter, yeah like a letter

Första skoldagen

Har nyss kommit hem från stan, åkte dit efter skolan.
Meeen fifan för min klass, eller sjävla människorna verkar det inge fel på alls, men att inte ha några killar i klassen????!! jag vet inte om jag vill gå kvar där, och det är inte bara pga att det inte är några killar.. vet inte vad det är. Lärarna var toppen iaf, och vi har nog den virrigaste av dom alla.  jaja det tåls att tänka på.

Nu ska jag iaf städa lite. Sen får vi se vad som händer. pöss


Sista dagen på sommarlovet!

Rubriken säger väl allt. Fäään, ny skola ny klass och massa nytt folk. buhu, jag vill verkligen inte. ta mig tillbaka till 6års.. plz

negerbollar&smoothie


VEM DANSAR MED C

Gårdagen var niiiz! Sen så säger jag inget mer om det.

Härligt att jag somnade rätt så sent inatt iaf, skola imårn ju. Så jefla sämst. Jag viiiiiill inte! Alla frågar hela tiden om jag är nervös, och nej det är jag inte. Men det kommer väl imårn, när man inte har en aning om vart man ska, vilken tid man ska vart osvosv. fuck that adina. haha

nej jag är trött. trörrrr kanske jag ska skriva? nej, heido


You know I know how

Gårdagen blev rätt så lyckad endå, med trevligt folk. Adina och jag kom nyss hem, men hon har redan hunnit dragit ifrån mig, buuuhu typ.

Nu ska jag fixa mig lite, sen lagar jag mat åt mig och flickorna. Sen kör vi igen. vi ba köör tiiep!

walk the line

Har stressat mig igenom hela denna dag, fan för stress. Men nu är allt klart och jag ska ta vara på den sista helgen innan skolan börjar. uööh, bara tanken på skolan får mig att vela spy..

Mina tjejor kommer hit snart sen hittar vi på något. Som man kallar det här på bloggen. hittar på något.......

mumumuuuusik

Like a rainbow after the rain, there’s always a good thing after the pain

Mysan, jag, Snus & bosnien cyklade vid 12-tiden iväg till max och k3ka h3st. Väldigt gott må jag säga. Medans Snus & the bosnie cyklade hem mötte jag och Mysan Tim och några kompisar till han. Trevligt trevligt, gick med dom en bra jävla bit, tills kylan (jaaaaa, det är vinterkyla ute fan inte ok!!) dödade både mig och mysa så vi var tvugna att cykla hem. Och nu är vi hemma, Mysan sover och jag ska snart göra det jag med.

Nu så, godnatt.


Godkväll på bloggen!

Jaa, nu sitter jag här i mörkret med Molgan och Ossian. Vi lyssnar på Sugarbabes och letar efter bra sidor där man kan hjälpa till att bevara kollon! För till nästa sommar vill jag faktist på ettt hästkollo<333<33<3 Idag har jag i alla fall, vart med mamma på Auktion, vi hittade en soffa och massa prydnads hästar<333<33<33 till mig!! Men nu ska jag rita eller kanske dricka te och kolla på Antikrundan. Vi får se, men imorn är det sista veckodagen på mitt sommarlov och då ska jag hem till mormor och morfar, vi ska kolla på "Mina Bästa År" mitt och mormorts favoritoprogram, sen kanske jag ska visa henne mina nya häst<333<33<3 klistermärken!
Vi hörs bästa bloggen!!
Ps. BEVARA KOLLON ÅT BARNEN!!!Ds.


JAG TYCKER OM BANANER! OCH..... JAG ÄR EN LEVANDE ELVISP

without you by my side there's no me

jag saknar dig, som fan


happy

Är hos Adina just nu. Och jag är gladgladglad.

Mooooot äddi

Nu ska jag & min underbart coola tvilling cykla till Adina i spöregnet. PÖSS



Stockholm i bilder, del 1



Från The Voice, i lördags

Love of my life, don't leave me


Mysan - "Kolla.. där är en såndär med orange hår. En såndär, eh, GINGER!!"



så söööt

Adina är ful

Är hemma från sthlm nu. Men är asa trött så ska sova, adina och mysan är också här.. Dom är skiiiiiit störda. Jobbiga. Trista. Övertrötta. Högljudda. Gnälliga. Usch för dom.

Ska till veterinären med min lilla bebbe imårnbitti. Uhha :(

Heiii

heeeeido

Wöööööööööööh, död_tjej94. Nu bär det av till sthlm, igen. Hörs om någon dag!


Stockholm i mitt hjäääärta

Nu är jag hemma från en toppen dag/kväll i våran huvudstad. Har träffat underbara människor och haft det allmänt jävla nice. Om någon timme bär det av dit igen. Inte för fest, utan några slappa dagar på hotell med pappa lillebror och en underbar vän vid namnet my, också känd som mysa/mysan.

Vi kom iaf hem för typ 1h sen, Adina ligger i sängen med kläder på och snarkar. Jag måste packa OCH städa. Fanfanfan. Åker härifrån 10 på morgonen, alltså om 6½ h. Jättekul, bra på det där med sömn ja. Sov 1h inatt, eller natten till igår. Natten till sthlm. Tror ni jag var lite övertött eller? MJAAAAAAA. Och idag har jag inte ätit ett piss, eller jo, en punchrulle. Bra där eeeeeelin.

Justää, duktig med kameran också. Knäppt fullt på hela minnet. Återstår bara det värsta, att se bilderna..

Hörs om någon dag då. stay sweet

Just because I try not to talk about it does not mean that I am over it, that I feel better, or that I am ever going to be okay. I just don't want to be a burden.

första natten ensam. och det är tusen gånger värre i ensamheten och tystnaden. det här är det värsta som finns. men, imårn åker jag till stockholm. klistrar på mitt fake smile och låtsas som att livet leker. exakt så som jag aldrig mer skulle göra.


ny länk


i slutändan är sanningen allt vi har

Jag har lärt mig mycket. Jag har lärt mig att allt händer av en anledning. Jag har lärt mig att alla jag har träffat har hjälpt mig att växa som person, även om de har varit där som stöd eller för att göra mitt liv till ett helvete, det hjälpte mig fortfarande lära mig, livet.

Jag har lärt mig att
bara acceptera saker och inte ifrågasätta allt. Jag har lärt mig att inte ta saker för seriöst, eftersom att det bara bryter ner dig, jag har lärt mig att hålla huvudet uppe och fortsätta med livet som om att det inte störde mig alls. Jag har lärt mig att man måste göra misstag för att lära av dom. Jag har lärt mig att du inte kan lita på någon för i slutändan är det bara dig själv du har. Och viktigast av allt jag är att jag vet att det som inte dödar dig bara gör dig starkare.

Men bara för att man har lärt sig något betyder det inte att man alltid tar hjälp av det och använder det som man borde. Man kan inte alltid vara glad och låtsas som att allt är bra, man funkar inte så som människa. För tillslut kommer verkligheten ikapp och man står där. Utan någonting alls. Helt ensam och förstörd för att man inte tog upp problemet tidigare. Innan det var försent.

Not a day goes by



Love of my life can't you see

idag tog jag mig ut ur detta hus och gjorde något. mötte adina och emma på stan och vi tog bussen till sommaryran, det sög. exakt som allt annat. allt suger. jag ska aldrig låtsas som att allt är ok när det enda jag vill är att försvinna

gästinlägg

Elin du är världens bästa, min bästavän och jag älskar dig gumman! /mysaaaaaaa

I found out I'm nothing without you

Som ni kanske har förstått så är allt helt knas just nu. Människor dör, dom ljuger, förändras och lämnar. Det är för mycket just nu, helt enkelt, och jag orkar inte med allt.

"det skulle jag klara mig utan, men om han lämnade mig skulle jag dö." för två dagar sen sa jag detta. du var mitt allt, mitt solsken och mitt enda hopp. med dig var jag lyckig och allt var så otroligt bra. kärlek är så vackert, men samtidigt det värsta som finns.

Och igår fick jag reda på att min älskade lilla hund, min lille bebis, förmodligen har hjärtfel. Du får inte dö. dör du dör jag



något som betydde


Du får göra som du vill, men aldrig förråda den som bryr sig.


bye

en stor del av mitt hjärta har just försvunnit. and so do I.

bloggen får ligga lite vid sidan nu ett tag. hörs


Maria Montazami


Fiiiiilmtime med susanne & mysan


I will love you 'til the day I die


NY TIGERS UNIVERSITY


Från och med då Från och med du

Jag sov hos min älskling inatt. Två av hans kompisar sov också där. Vaknade typ två (?) idag. Vid fem-sex tiden mötte jag mysa och vi cyklade hem till mig, eller vi cyklade förbi eken en snabbis också. Och köpte puuuuuuuuuuucko <33<3<3<3<33333<3<3

Just nu sitter mysan och klagar på att det är norrmän som lägger till henne på f3JJ4n. Och nu läser hon något på norska, jättekul tycker hon..... Adina och Emma var här ett tag dom med. Jo men en trevlig dag har jag då haft iaf! puss


It's you and me

Idag var det sista dagen på jobbet! Så jävla skönt, även fast jag gärna skulle ha tjänat lite mer money. Men skönt att slippa gå upp sex varje morgon.

Mängs sov ju här inatt och han var kvar här när jag kom hem från jobbet. Men nu har han åkt och jag ska cykla i kläcks till Adina. Får se vad som händer ikväll. pppppppppppppöss


KENT - SKISSER FÖR SOMMAREN ROBYN - DANCING ON MY OWN KEN RING - JAG GRÅTER


PEOPLE CHANGES

De är sorligt när människor du känner, blir människor du kände. När du kan gå rakt  förbi någon, som om den aldrig varit en stor del av ditt liv.

mitt hjärta

gammal bild från februari


00.32

Näst sista dagen på jobbet idag. Väldigt skönt, fick sällskap av Mysa i slutet av dagen också. Sabina kikade förbi en snabbis också! Slutade fyra som vanligt. Mange kom hit men drog efter ett tag, och senare kom Mysa. Men nu har hon också åkt, och Mange är väl på väg hit skulle jag tro. Han ska iaf sova här. Jag jobbar ju imårn, men har "sovmorgon" till nio. Får se hur länge jag jobbar denna lördag, förra jobbade jag ju väldigt länge.

och jag älskar dig

jag blundar och önskar

Om jag hade en gud då skulle jag be
Jag skulle be att du kunde se

I've been travelin on this road too long

jag vill bort härifrån. bort från gävle, för allt här gör mig galen. all falskhet, alla lögner och allt svek. jag orkar inte mer nu, det är för mycket helt enkelt.

jag ska bort härifrån, så fort jag bara kan.

Cause you are my angel. You saved me from danger. With you I´m no stranger. I won´t suffer any more...


Vila i frid S!

Det är så jävla fel att människor ska behöva må så dåligt att dom tar livet av sig. Dom vill inte leva längre, bara försvinna bort från allt. Visst har man kännt så, men att verkligen göra det, att ta livet av sig, är något helt annat.

Även fast jag bara träffat dig ett fåtal gånger så kan jag inte förstå att du inte längre finns. Jag kommer ihåg för två somrar sen när du jag och Jonatan skulle ringa en taxi och inte kunde numret. Vi försökte komma på det men det enda vi (jag) kom fram till var 118 800 efter att ha hört reklamlåten, och du bara satt och skratta när jag tyckte att jag var så duktig som hade kommit på numret. Alla gånger du skrämde mig med dina äcklicka "fiskar". Kan inte förstå att du aldrig mer kommer kunna röra dig, prata eller skratta. Aldrig. Det är så jävla hemskt, jag kan verkligen inte förstå att du är död. Det finns liksom inte, klart att du lever. Fan också. Så plöstligt, så overkligt.

det här får mig att bara vilja springa och ta tag i min familj, mina vänner och min älskade pojkvän. hålla dom hårt, och berätta hur mycket jag älskar dom.

SSSSSSSSSSSSorry

Jag har inte tid att skriva här just nu, jag jobbar faktiskt!

Och igår förlorade jag min färga-håret-på-någon oskuld. Gick bra och Mysa vart nöjd! yey


RSS 2.0