Lördag

Har varit ute med mamma en sväng, började 7 idag och slutade 11! Sista dagen och det känns så himla tråkigt, men det känns superduperbra att dom vill att jag ska komma dit och jobba efter studenten! Är ju ett tag kvar, men vafan :)

Godis är min bästa vän, eller godis kommer på andra plats, först kommer likke!


22.21

Hemma nu, tog en prommis hem från jobbet och ännu en till när jag kom hem. Så himla skönt, är så trött i bena nu så det är helt sjukt!

Säger bara en sak, calici! Vill inte, ska inte.

Hej!


10.31

Ligger i sängen med en snarkande hund bredvid mig. Det är så mysigt så, spc nu när min säng är så himla stor! Lite plats tar han faktiskt :) 

Börjar 1 idag och slutar 10, vilket betyder att jag missar matchen! Lite trökigt..

Ne nu ska jag upp och äta frukost och ta en prommis. Sen bär det av mot sjukan! PÖSSAR


Min bitch

Hanna står och lagar mat medans jag tjockar i mig tårta.. Jag klagar inte!


Drar ut på en prommis med min sweetie!


Mörning

Så himla skönt med sovmorgon! Vaknade vid typ 8-9 tiden men tvingade mig själv att somna om endast för att jag har sovmorgon och verkligen KAN sova ut! Haha.. Normal

Nej men har mycket att göra idag, orkar inte.. Men lär väl, ska försöka få tar på min kära faster och boka in en pluggmiddag. Kan behövas!

Hej♥


Kooouuul


Glad

Brynäs vann
God mat
Trevligt sällskap
Ledig imorgon
Bebis är gosigare är vanligt
Förmodligen jobb fixat

Hur skulle jag kunna vara annat än glad? Puss natti


The past


15.52

Kom precis hem, lär sova nu då jag blev väck vid 3tiden inatt.. Haha! Sen blire duscha och ner mot stan för hockey och lite mat!
Det gick faktiskt bätte än vad jag trodde det skulle på operationen, svimma inte iaf! haha

Trökigt väder ute idag, vill att det ska vara soooool. Allra helst nästa vecka när jag är ledig, och på lovet då!


Operation

Mysan har precis gått hem, jag tror typ att det fortfarande är -10 ute och klädde på mig som tusan när vi skulle ut och gå. Nu har hon precis traskat hem och jag ligger i sängen o ska snart sova..

Ska på operation imorgonbitti, är lite nervös faktiskt men det ska väl gå bra!


Promenad

Mysan är på väg hit, vi har ÄNTLIGEN fått tummen ur och ska ta oss ut på en promenad. Sen blire BB&blåbärsmuffins-mys. Längtar tills jag slutar imorgon!


Morgonpigg

Vet inte vad det är med mig idag! Vaknade 20min innan alarmet ringde och var jättepigg.. Brukar inte ha svårt att gå upp på morgonen men jag somnade sent igår och det känns bara helt mupp att jag är så pigg! Jaja, nu ska jag käka upp frullen och sen cykla till jöbba!


Idag är en bra dag!

Fick sluta ½h tidigare idag så har varit hemma ett tag nu. Ska snart ta en dusch och laga lite mat, sen kommer bästa Hanna över på middag och lite plugg sen tar vi oss vidare mot Läkerol för hockey! Sjukt nervös, som vanligt..


Hair


SOL

Hade sjukt kul igårkväll! Satt på max halva natten också.. Mys kom hit och sov och idag skiner solen som aldrig förr... typ? Nej men har gjort i ordning på balkongen så sitter och njuter av livet här nu ja. Teoriboken i högsta hugg också, sköj!

Hanna kommer snart hit, hoppas på fotboll senare. Och hockey imorgon, sjukt nervös!!


chillpastill


Lördag

Helgen är/var sjukt välbehövd och jag hade en riktigt störd kväll igår! Denna kväll ska bli bra den också, åker hem till min kära och sover där! Skulle ha åkt ut till Sandviken på lite 95a party men blev inget.. Haha!

Natti på er som inte är 18! puss


Ortoped

Tjohej!
Har nyss kommit hem från "jobbet". Det är skitkul och jag vill verkligen inte tillbaka till skolan! Loula är på väg hit, vi ska nämligen sola. OCH jag ska köpa twix.. Dör typ för jag är så sugen!

Ne men är ledig i helgen och då blir det att fira käre maddelajn! Int helt fel dä int!


Natti!

Ligger i sängen som ett slakt och mår apa. Huvudet värker och jag förstår faktiskt inte vad som händer med mig, haha! Allt är så sjukt.. Lite trökigt att man gjorde av med alla pengar i helgen också! Jaja, det ordnar sig.

Imorgon blir det jobb och sen glo på hockey och käka gott! Längtar!


Tåg & Tatuering

Idag är jag glad och solen skiner. Onödigt att det snö igår när det endå försvinner idag.. Jaja! 
Funderar på att fara ner på stan och boka tatueringstid.. Men det är mycket jag funderar på och som aldrig blir av!
Haha, nej men TÅG och TATUERING ska bli av. Så de så.


202.


Brynäs - Frölunda

HerreGUD säger jag bara.. Trökigaste machen på länge, är skitsur och orkar inte se någon människa nu. Eller jo, men inte någon jobbig en! Hjälper ju inte att man ligger och kollar på BB nu när Hanna J/R/W vad hon nu heter sår och gastar.

Nej nu ska jag ringa goss och prata tills telefon brinner opp.
Godnatt!



Charlie

Lördagen vad sjuk och jag hade skitkul! Det var mindre kul att gå upp och jobba på söndagen, men det gick bra!
Är ledig idag och imorgon, så jävla skönt! Lite trökigt att vakna till en snöstorm ba..

Har precis kommit hem från Mysan, vi har hunnit vara på stan ett tag också. Så myyyyyysigt så! Nej men ska snart börja traska mot Adina, sen blir det hockey. Kommer dö av nervositet, hoppas verkligen att dom vinner nu, och att hv vinner mot färjestad!


mmmmhh


Den lediga dagen

Ja då börjar den lediga dagen lida mot sitt slut, sitter i soffan och beställer lite smink.. i brist på bättre å göra i väntan på maten. Jag äter som en flodhäst, snart ser jag jag väl ut som en också!
Nej självklart inte, beach 2012 här kommer jag x'P xD..........................

Är för trött för att ens existera nu, har hunnit med sjukt mycket idag,
har lärt mig att:
-det är fullt normalt att man blir så yr att man spyr (trots att man står helt stilla eller sitter ned),
-att aldrig smsa igen,
-att 43 är bäst
-att talking funny mirror är det roligaste som finns!


herregud... puss


Shoes


Brynäsmatch

Kom precis hem från brynäsmatchen. Så jävla nervös så jag trodde jag skulle dö! Tur att hanna var lika nervös och skrek lika mycket iallafall..

Ledig imorgon men inte fasen får man någon sovmorgon för de inte! Har en massa saker som ska göras. Roliga som trökiga, men nu lär jag sova.

Natti natti på er allesammans! ♥


TATUERING

Har nog bestämt mig helt nu om vad jag ska tatuera in. Fick en presentkort på en tatueringsstuido när jag fyllde så jag lär ju göra en! Det är inte så att jag inte vill för det vill jag verkligen, det var bara skitabra att jag fick det, hade aldrig vågat annars men nu känner jag att jag "måste", en spark i röva typ. Har vela göra den här tatueringen huuuur länge som helst men har inte vetat vart bara.

NU JÄVLAR!!


Svenska flaggan

Får panik på att USAs flagga ska vara på allt, tänk om alla skulle gå runt med svenska flaggan på t.ex. kläderna.. då skulle det bli ett jävla liv :)


14/3

Ligger hemma i sängen och är helt slut! Låg och pratade i telefon halva natten och lära gå upp vid 6 vilket märktes idag på "jobbet".. Men en sak som är sjukt skönt är att man kan börja cykla igen och att det är ljust när man vaknar, längtar till riktig vår och riktig sommar!!

Har fått ett ersättningsdatum för avicii nu också, 1 juni åker vi till Sthlm igen! Taggad till 1000!


TATTOO


long time no see

Nu var det ett litet tag sedan jag skrev här.. Men jag har haft bättre för mig och har helt glömt bort dehär!

Ligger hemma i min säng när jag egentligen "borde" vara på APU, men skojsigt nog så är jag magsjuk. Så härligt sååååå förstår ni! Och smart som man är så låg man uppe halva natten och pratade i telefon så var sjukt trött också! Där försvann 8.30 h från mitt schema.

Jaja, ska snart gå och boka tatueringstid. Så jävla nervös, men det kommer bli asbra!


A girl doesn't need anyone who doesn't need her


Anti

Idag har jag varit sjukt trött! Somnade sent, sov jättedåligt, vaknade/började tidigt. Antibiotika i två veckor också, mys.....
Somnade när jag kom hem och vaknade nyss, hade ingen aning om det var morgon eller kväll. Jätteläskigt när det blir så, haha!

Nej, ska ta mig en prommis till min kära faster där jag tänker spendera kvällen. Är ledig imorgon och det är jag så himlans glad över. Är helt slut i både kröpp och huvvä.


Sjukhus

Idag börjar min APU och jag ska snart traska dit. Hoppas verkligen att det blir bra, ska ju trots allt vara där i 5 veckor.. Jaja, hejdå! Nu lär jag gå :)


Bort bra men hemma bäst

Stockholmresan blev ju inte direkt som man tänk sig men helt sjuk endå!
Är hemma nu och det känns som att jag har varit borta i en vecka.. Har mycket att ta igen så kväll blir det utgång! PÖSS

Orkar inte lägga in nå bilder nu, gör de seeen!


RSS 2.0