lördag

Jonatan sov här inatt. Vaknade av att pappa och lillebror kom hem, men dom åkte nästan direkt igen. Vi gick upp och åt frukost, satt vid datan m.m. Vid 12 skulle jag hem till hanna, så vid 11 började vi gå mot Jonatan, vi lämnade hans cykel där. Sen följde han med mej till stan/bussen. När jag kom hem till Hanna fick jag min älskade julklapp. Åh, jag älskar både byxorna och läppglanset. Iaf, Hanna sa att farfar kanske skulle köpa en lägenhet i Vista Cay Orlando, och om det blir så ska dt tillbringas många sommrar där kan jag ju säga! :D Eller hur då Hanna ? Aja, Hanna skulle åka till muppsala vid 5, så Jonte skjutsade hem mej då. Efter lite om och men kom Alme och My. Vi skulle köpa kebab, och Alme och My var redan där så jag frågade om Alme kunde beställa åt mej;

E- Kan du beställa en kebabrulle åt mej ? Utan lök, röd sås, och såndär stark grön gerj.
A- Javvist!

Mh, och när jag kom dit satt Alme och My där. Efter ett tag var maten klar, (dom hade lagt ner allt i påsen);

E- Jag ska betala den här (en läsk) och kebabrullen
..
Pizzasnubben - Kebabrulle ? Ni beställde ingen kebabrulle ? Bara en kebab med bröd.
*Elinkollarkonstigtpåalme*
E- HMMMMM.. Jag tycker inte om kebab med bröd, kan ni inte göra en kebabrulle ?
Pizzasnubben; Men det är samma sak ju. Bara att man rullar ihop kebabrullen..
E- Ja, men kan inte ni bara ta ett sånt bröd då, och lägga i det som är i kebabben med bröd då ?
Pizzasnubben - Nej, då måste vi göra en ny.. Men det är ju samma sak?
E- Men jag tycker inte om det ju..
Pizzasnubben; Men ni får iaf betala för kebabben med bröd.
E- Meeeen, jag tycker inte om det..
*Hållerpåsåetttag*
Pizzasnubben; Jaja, vi gör en ny då. Den är snart klar.
E- *vääädigtnöjdöverattjagalltidfårsomjagvill* Äre säkert ? Tack så jättemycket!

När jag hade fått min älskade kebabrulle gick vi hem till mej. När vi had ätit klart mådde Alme illa, så hon och My åkte hem. Och då kom Jonatan, fast jag ville vara själv (6). Höhö, nejdå. Han är alltid välkomen, förlåt för att jag vart sur Jonatan (aa)..
Pappa är i valbo, likaså lillebror & Ossian. Så jag va ju tvungen att ha någon här inatt, som kan skydda mej från allt ont.
 Ja, vad ska jag mer skriva .. Jo, att jag vääääldigt gärna vill åka till kb imorn. Ja.. Hm, men nu vet jag inte vad jag ska skriva. Jonatan bara tjatar på mej att han vill sitta vid datan. ;) Men jag ska ladda upp några bilder först. SÅDESÅ, 

krampåer :)


Det är inte vad ni tror det är. Det är tuggummi, I MIN SÄÄÄNG !! Tänk att jag är så dum så att jag lägger ett tuggummi i sängen, och inte nog med det. Jag satte datan på det, så nu är hela datan full med tuggummi.. Kul!


Hanna tvingade med mej godis hem som hon hade köpt i USA. Världens jävla godaste godis!! Någon chokladmojjs, med jordnötsmör i ! Godaste jag ätit i hela mitt liv, tyckte pappa med.. :) :)


Så, det vart 2 bilder iaf..


Kram, igen!


Victoria's Secret , Classic sweats

Här är byxorna som jag fick idag (fast mina är gråa) ;

Visst är dom snygga ? Och huuuur sköna som helst. :)

julklapp

Just nu är jag hemma hos hanna. Jag har fått min julklapp , iiiih. Eftersom att dom kom hem från USA den 13, och vi har inte hunnit setts innan, så fick jag den idag. Ett par skiitsnygga brallor från Victoria's Secret, och ett läppglans som också är från Victoria's Secret. Det heter "Cupquake" och luktar fööööööör gott! Och tack så himla mycket. LOVE IT!



FREEEDAG, UNDERBARA FREDAG

Så jädra skönt att det är fredag, den här veckan har ju bara susat förbi. Det har gått skiiiitsnabbt!
Skoldagen har varit bra, idag också. Och som vanligt så sov jag över, skulle ha vaknat 6 men jag tyckte tydligen att jag skulle sova 2½ h till. Men det gick bra ändå, kom i tid :) Första lektionen var bild, lika slappt som vanligt. Vi håller på med en sak om hinduismen och buddhismen, ska göra något tempel. Vi skulle vara klara idag, men mh, jag & min grupp är inte riktigt klara än.. Så det blir till att stanna efter skolan på måndag och göra klart allt. Efter bilden hade vi lunch, och det var pizza. Ganska gott, faktistk. Och efter lunchen hade vi Ma/No i 2½ h, jobbade matte första timmen. Eller ja, jobbade och jobbade. Masserade rättare sagt. Men saker vart gjorda iaf, och det behövdes! TACK ! Sen hade vi rast på 25 min (?). Sen vare PROOOOV, uuuscha . Men det gick så jääävla bra, herregud. Det trodde jag verkligen inte, men det var lätt, fast jag inte had pluggat något. Haha, ibland har man tur. Det är iaf ett g, kanske vg. Får hoppas på det ;) Vi fick sluta efter provet, men det gick ju över skoltiden ändå, så det spelade ingen roll. Pappa hämtade mej och så åkte vi hem. Nu har jag precis ätit mat, och snart kommer Alme. Vet inte vad vi ska göra, äta kakor kanske ? AHAHHAHAHAH (6) Och jag vet att dt bara är Alme som fattar det där.. haha " jag ska inte skriva om det i bloggen om du trodde dt ? " HAHAHAH, x)  Nä nu börjar jag bara flumma. Jag skulle ha åkt till kungsberget imorn/söndag, men jag tror inte att dt blir så. Och det är förjääääävla synd. Tycker både jag och susanne..

kram

2 i 1 :)



Jag vill färga håret brun, men jag vågar inte (a)
Bilden är omgjord i ps för rätt så länge sen.




Och dom där jeansen ska jag ha, mh :)

torsdag

Ja, nu sitter jag här igen. Vaken, fast jag egentligen ska sova, fast vi har sovmorgon imorn (6). Men ändå, jag måste sova. Får väl försöka sammafatta dagen lite kort.

Pappa var ju och jobbade, så lillebror och jag sov ensamma hemma. Somnade sent, föööör sent! Så idag vaknade jag som vanligt för sent.. 07.30 ist för 06.00, kändes ju jäättebra.. ORNOT. Stressade som jag vet inte vad, men jag hann ändå inte med bussen från stan, ringde mamma, så hon hämtade mej och skjutsade mej till skolan. Jag älskar henne, min älskade lilla mamma. Först Sv/So i 2½ h, och såklart så glömde jag pengarna till bion.. Whatever, vi hade muntligt So-prov, gick sådär. Ska göra om det på tisdag, skriftligt, och det suger hästballe. Efter Sv/So:n vare lunch, sen HK. Vi gjorde pizza, men synd om mej som inte kan äta pizza då.. Tog en liiiten bit iaf, resten gav ja bort. Jag är så snäll så, :) Efter HK:n hade vi idrott, det var nog den roligaste och mest oseriösaste idrottslektion ever! Men fan vad jag skrattade!! Det var sista lektionen, och den slutade halv 4. Matilda och jag tog bussen ner till stan, väntade där ett tag, sen tog vi bussen hem till mej. Vi skulle plugga, eftersom att vi har noprov imorn. Men så mycket pluggande vet jag inte om det vart, vi satt mest vid datan. (a) Får väl ta ett till IG då, även om det totalsuger. Menmen, såäre. Matilda drog hem runt 7, halv 8. Sen dess har jag bara suttit vid datorn. Jag är tönt. Pappa kom hem vid 9 typ, för den som någon gång skulle undra. ;)

Idag, när pappa kom hem hade han med sej ett papper. Inte vilket papper som helst, utan där det stod om huset vi ska bo i i Sälen. Jo, vi ska dit den 22 feb, och Almedina ska meeeeeeed !! :D:D    Det är 3 våningar, och 17 sängar.. Men hallå, vi kommer inte ens hinna se huset känns det som, vi är där i 4 dagar. Ska bli så gryyymt kul. Och tänk att jag hinner fylla år före det också, 15 år. Den 11 feb. Nä, nu ska jag sova. Skriver nog mer imorn.

Kram

onsdag

Som ni kanske ser så har jag inte skrivit på ett tag. Jag har bara inte haft lust, sådeså ! :)

Men det har var en grym dag, bästa på länge. Även fast pappa och jag verkligen bråkade igår så var han glad idag, jag med. Vaknade 07.20, skulle ha vaknade 06.00 egentligen, men eftersom att jag är så jääääävla seg så ja.. Pappa skjutsade mej, så jag kom i tid. Första lektionen va spanska, och det gick faktiskt sjukt bra för en gångs skull. NU SKA ALLA JÄVLA IG BOOOOOOORT !!  Jag kommer inte ihåg vad vi hade för lektion sen, men efter den hade vi lunch och håltimme, när vi hade ätit hittade alme och jag några inlines (eller vad det heter?) och åkte runt med dom i korridoren och klassrummet, vi är jävligt omogna, och har våran egna störda humor. Men det va så jääävla kul! Sen hade vi Ma/No , men inte åkte inlines:en av för det, nejnej. Vi hade vikarie, och han hade inte koll på något. + att vi fick sluta 1½ h tidigare. Fast tjejorna i klassen hade 'tjejmöte' sen, va ganska så kul. Efter det gick jag till Snusses classroom och var där tills hon slutade. Sen gick, vi gick, hem till mami, och därifrån tog vi bussen till stan, och jag provade världens snyggaste leggins, dom kostade 275,- , men jag fick bara 300 av pappa, och jag för det skulle jag äta mä, så det räckte inte. Sen drog jag med Snusse på hennes gitarr, och jag måste bara säga att hon är GRYYYM ! :D Efter det drog vi ner på stan, och åt mat , på coffehouse. Sen tog vi bussen hem till mej, och eftersom att pappa är och jobbar så är jag ensam hemma inatt, eller lillebror är hemma också, men ändå. Och det betyder att jag måste göra frukost själv imorn, men det ska jag väl klara av :) Jäjä, efter att Sus hade åkt hem kom Jonatan hit en snabbis också, trevligt trevligt.


En sak som är bra är att på måndag får vi gå på "I taket lyser stjärnorna" för 35,- genom skolan, och om vi är där i tex. 2 h får vi ta ledigt från skolan för dom 2 h vi var där. Bra, huh ? :D


förlåt för en rörigt inlägg, men jag sitter och sjunger JÄTTEHÖGT , så jag vet inte vad jag har skrivit. Typ..

Dell Inspiron 1525



pappa ? (a)


sötsug

SÖTSUGET TAR ÖVER, HERREGUD..

fast vi har inge godis hemma, & jag orkar inte gå oh köpa nå.. jävla tur det.

lör/sön

igår, lör ;
Vi missade såklart 2 bussen till stan, så vi tog 3 bussen in. Hittade ingenting till lillebror, men jag köpte ett par skor. Till mej själv (6) :D. När vi kom hem kom vi på att vi ville hyra film, och lillebror ville följa med. Så vi gick till bussen, men då ringde mamma och sa att hon nästan var hemma, så hon skjutsade oss ner till stan. Och det var tur att hon var med, för jag hade inte mitt kort på mej, och jag får inte hyra utan det. Efter typ 100 år bestämde vi oss, eller ja, jag och anton bestämde att vi skulle hyra "Stomp the yard" och "Step up 2: The Streets" . När vi kom hem kröp Jonatan och jag ner i sängen och kollade på Step up 2, sen somnade vi. Tidigt ? Japp.

idag, sön ;
Jag vaknade vid typ 9. Då sov Jonatan fortfarande, så jag satte mej vid datan. Men efter ett tag var det föööör tråkigt, så jag väckte han. Han satte sej vid datan och jag tog en dusch, efter det åt vi frukost. Sen bestämmde vi att vi skulle åka till stan, tog 12 bussen in. När vi kom ut var det världens skitväder, SLASK GOTT FOLK, härligt va ? Men skit samma, jag skulle ju hitta något åt lillebror på stan, och det gjorde jag faktiskt! Köpte 3 skräckfilmer åt han, för igår när vi hyrde film tjatade han om massa olika skräckisar, men eftersom att jag hatar sånna så vart det ingen sånn då. Hoppas han blir glad då, haha. Och jag köpte 3 "Depend Ögonbrynsknivar". SMYGREKLAM, WAAH! Och så köpte jag en hudkräm, höhö. Vi hann äta också, på donken. Hm, tjock va? Vi tog 14.20 bussen hem, väl hemma så gjorde vi inte så mycket. Men jag tror att det lutar mot att vi ska till ica och köpa Daimtårta. MUMMA!! Skriver kanske mer sen.

kram

lördag och snöstorm

Yepp, idag är det då lördag. Jonatan och jag vaknade vid 10. Då hade redan mamma åkt till sthlm, och lillebror had redan åkt till hans match. Så vi gick upp och åt frukost, och när jag slog på mobilen fick jag sms från Comviq att mitt Comviq Kompis har gått ut, jättekul -.- . Efter det gick vi ut och gick med Ossian, i världens snöstorm! Shit alltså, det snöar aaaasmkt!  Men det tyckte Ossian var jättekul, höhö. Jonatan och jag har också hunnit haft vårat vanliga onödiga tjafs idag. Men nu är det löst, som tur är. Snart ska vi äta, sen bär det av till stan. Jag har ju inte hunnit köpt någon julklapp till lillebror än, eftersom att jag hade vart sjuk. Eller jag är fortfarande lite sjuk, hade skit ont i huvve, men jag får väl försöka åka ner ändå, måste iaf fylla på mobilen.
 Nä, nu ska jag ropa på Jonatan som sitter uppe och spelar GH World Tour, eller vad det heter, så vi hinner äta innan vi ska ta bussen.

kram

nattnattnatt

Ja hörrni, Jonatan är här. Han sover, men det gör inte jag. ÅÅÅÅH, jag kan verkligen inte sova! Eller först somnade jag, sov i kanske 30 min ? Sen vaknade jag av att Jonatan tyckte att jag tog för mycket plats..  Så började jag tänka på en gång när jag sov hos han, när jag vaknade mitt i natten och ville att han skulle tända lampan. Så sa jag; Släck lampan! Och han bah; Men den är släckt ? Jag bah; MEN SLÄCK LAMPAN DÅ!!  Och så blv jag verkligen skit sur och arg för att han inte gjorde som jag sa..  Och så höll vi på så ett tag, innan jag fattade att jag sa fel, jag menad tänd, inte släck..
Och nu när jag vaknade och började tänka på det så låg jag bara och asgarvade. Sen när jag äntligen hade slutat skratta så frågade Jonatan om vattenflaskan som stod i fönstret. Och jag bah; Men jag vet inte vart den är?  Sen tog jag den och satte den på min panna, och så börjad jag asgarva igen. Jag tyckte det va skit kul, Och så sa jag så igen "Men jag vet inte vart den är?". Och shit vad jag skrattade. Jaja, övertrött eller vad? Men nu måste jag verkligen försöka sova.

kraaaaaaaaam

egypten











från stationära till bärbara

Jag har precis vaknat, fortfarande sjuk. Fast jag känner mej lite bättre idag faktiskt, hoppas att det går över snart! Jonatan kommer hit idag, saknar han så mycket. Han kommer väl runt 5, för er som någon gång skulle undra. Mja, jag vet inte vad jag ska skriva. Kan ju berätta lite om igår, skrev ju lite mitt på dagen (?), tror jag.. Jag satt iaf och kolla på olika Livet enligt Rosa-klipp i ca 2-3 h på youtube, tänk så kul man kan ha va. ;) Eftersom att internet inte funkar på min stationära så har jag lagt över bilderna från den till min bärbara (som jag sitter vid nu). Så jag tänkte lägga in nån bild här, annars kan ni kolla http://elinmariah.bilddagboken.se för fler :*

kram



fyfan

Nej hörrni ! Imorn tänker jag fanimej gå till skolan, även om jag är sjuk. Jag vill inte vara hemma längre, det är så himla tråkigt! Jag är mycket hellre i skolan är att ligger hemma och mår dåligt hela dagarna, fyfan. Och så mycket jag missar !! Det vill jag inte ens tänka på! :o Herregud så jag klagar, men ändå. Jag har ju en rätt så bra anledning, tycker jag! :)

Och jag saknar min älskling så himla mycket. :(

viiiiirus

Jag är inte frisk, än! Herregud, det är så tråkigt att bara ligga i sängen och inte göra någonting. Jag äter ingenting, fast jag dricker jättemycket vatten?! Jag vet inte varför, men jag gör det iaf. Jag har feber, kom mamma fram till igår. Men jag vet inte varför jag har så j*vla ont i magen..

Det är ingenting på tv, bara massa program där man ska gissa ord och vinna pengar. Hur tråkigt som hels! Ska försöka äta något, eller så får jag försöka somna om helt enkelt.

kram

skooor,



Japp, nu tänker jag fanimej sälja dom. Jag har aldrig använt dom, dom bara ligger här. Jag säljer dom för att dom är för stora, mörkblåa , strl 38/39.  300,-


Sååå, köp domvafan :*:*


samma dag, samma virus, samma träningsvärk

Japp, somnade om ett tag. Sen vaknade jag av att en såndär-som-tar-bort-snön-från-vägarna (glömt vad det heter) körde omkring utanför mitt fönster och lät, förjävligt, jo. Jag har verkligen inget att göra, jag har precis kollat på barnvagnar, och det är grymt kul, helt seriöst, men nu har jag sett alla ca 100 ggr! Jag har tråkigt gott folk!

Jag fick ju pengar igår, 1000,- . Så jag kan ju försöka hitta något att spendera dom på iaf, och jag tror inte att det ska vara så svårt. Fast för dom pengarna måste jag köpa en julklapp, ja julklapp, till min lillebror eftersom att jag inte hann köpa någon åt han till julafton, och fylla på mobilen med 195,- . Då har jag ju ca 600 kvar efter det, vad jag lägger dom pengarna på vet jag inte än, men det ska väl inte bli så svårt, somsagt.

Hur går det med godisförbudet då
? Jotack, bra!    YEEEEEEY (y)

Nämen hörrni, är det ingen mer än Alme och jag som är sjuk ? Någon som kan vara lite social sådär på onsdagsmorgonen?
[email protected]




slänger in en bild på mej också, bara sådär :)

eiiu, konstiga kommentarer & träningsvärk

Jonatan sov ju här. Vi vaknade 06.20, då gick vi upp och åt frukost. Sen gick han till bussen, och jag tog en dusch. När jag kom ut ur duschen började allt bara snurra, men så brukar det ju bli för mej, så jag tänkte inge mer på de. När jag hade sminkat mej och så fick jag skit ont i magen och mådde plötsligt jätteilla, hur konstigt som helst. 5 min senare sprang jag in på toan och spydde.. mysigt, huh ? Så jag ringde mamma och sa att jag inte mådde bra, så nu har hon ringt skolan. Jag hade faktiskt velat gå idag, för igår satt jag och pluggade spanska som bara den, för vi hade ordkoll idag. Men nej, såklart så ska jag bli sjuk då, veery funny! Och det är inte bara jag som är sjuk, Almedina är också sjuk. Och det är inget planerat, som jag vet att vissa i min mobbade lilla klass kommer tro, neeej så är det inte! Även om Alme och jag brukar ha våra knep så, nä. Inte idag, idag är det äkta virus som försöker döda oss. Men inte nog med att jag är sjuk, jag har feta träningsvärken också. Fast det är ganska skönt, ibland.

Juste, i skolan igår fick jag värsta kommentaren av min lärare, hon bah; Men vad smal du har blivit Elin!  Gissa om man vart glad eller?! Och sen när jag kom hem efter skolan så säger Jonatan att han tycker att jag har blivit längre, jääävligt skönt att höra. Haha, eftersom att jag inte är så jäkla lång, (a). Men det var kul att höra, det va de :)

Det här blir en virrigt inlägg, men häromdan pratade jag med mamma om att jag ville pierca mej i naveln. Och hon sa ja?! Då är det bara pappa jag måste tjata lite mer på, fast mamma ska hjälpa mej. Moahaha :D
 Det var nog allt från elin-den-sjuke.

kram


huvudvärk

Hade satt alarmet på 06.00 , men såklart så vaknade jag 07.15 ist. Så jag fick kasta i mej frukosten, sminka mej fort, och ändå hann jag inte med bussen. Så mamma skjutsade mej. Första lektionen var spanska, den var helt ok. Direkt efter det hade vi musik, och som vanligt så sög det! Sen var det lunch, och efter det mentorstid, bara massa klag från lärarnas sida, ofc. Jäjä, sen hade vi engelska och ordkoll, dt gick bra. Hoppas jag :) Sen hade vi igentligen idrott, men jag har fortfarande ont i huvve sen igår. Så jag var inte med, hade tsi istället. Sen drog jag hem, och då märkte jag att det snöar så jädrans mycket ! Jag fattar inte varför snön ska komma nu? Onödigt.. Menmen, nu sitter jag här och tycker synd om mej själv, och Jonatan har precis kommit. Ska försöka vara social nu.

kram

ostmacka

Vaknade 06.30 med Jonatan bredvid mej. Vi gick upp, åt frukost, och gjorde oss iordning. Sen följde jag med han till bussen, passade samtidigt på att rasta ossie. När jag kom in tog jag en dusch, sminkade mej, och så. Sen bar det av till dansen, och efter det skolan. Hade sån jävla huvudvärk idag, eller jag har det fortfarande. Jag brukar aldrig ha ont i huvve, men idag, dådu! Efter skolan åkte jag hem, var hemma i 1 h. Sen åkte jag till stan med Susanne och Alme, vi åt på donken (6). Jag känner mej tjock, så jag har bestämt mej för att inte äta nå mer godis. Och jag ska fanimej klara det också. Tills jag fyller år iaf, 11 feb (a). Det måste jag ju kunna klara av? Aja, tillbaka till vad jag igentligen skulle skriva om, vad jag har gjort idag. Vid halv 7 kom mamma och hämtade mej. Och juste, jag träffade Jonatan en snabbis på stan också. Nu är jag hemma, och har vart i i typ 1 h. Ska snart äta, sen ska vi städa här hemma, yeeeeeey.

Anledningen till den störda rubriken är dålig fantasi..

kram

slappdag

Yeah, vaknade någon gång mellan 11-12 idag. När jag skulle gå in på internet på datan så hade ju hela skiten bara dött. Förlåt men.. jävla hor comhem, dom kan ju bara ta sej!  Och så skulle jag ringa mamma och fråga hur jag skulle göra, nä men då funkar inte hemtelefonen heller. Jäääävligt kul! Dom strular ALLTID mä internet, tv, OCH telefonen. Så jag tappa upp ett bad, och badade/duschade i 1h. Efter det kom mamma hem och hon gjorde mat åt mej. Sen ringde hon comhem och så fixades internet och hemtelefonen. Mitt i allt kom Jonatan också, trevligt trevligt :) Vi har inte gjort något spc. För både Jonatan och jag satte oss direkt vid varsin data och SA inget till varandra, bara skrev. Vi var jävligt osociala med andra ord. Men nu sitter vi, och kollar på "Trollkarlens hemligheter" , fast det är reklam, därför skirver jag nu. När "Trollkarlens hemligheter" är slut ska vi kolla på "United 93" , sen ska vi sova. Så det så.

Och som ni ser så har jag gjort om designen på bloggen, igen.. Och nu tänker jag inte byta på ett bra tag. Tror jag, :)

Nä nu börjar det på teven igen.

kram

17 jan -09

Efter att jag hade väckt Jonatan låg vi kvar i sängen ett tag, sen gick vi upp och åt frukost. Efter frukosten gick vi ut och gick med Ossian. Och jag är stolt, nu har jag han lös när vi är ute och går! :) Men vi var ute i kaske 30 min? Sen gick vi in och bakade chokladmuffins. Medans vi stod och bakade kom mammas kille in med massa sallader till oss. Så Jonatan och jag åt sallad medans vi väntade på att muffinsarna stod i ugnen. Mitt i allt kom mamma och lillebror hem. Dom hade vart på affärn och köpt godis till mej och Jonatan. Så ja, det vart både muffins och massa godis idag. Kanske därför jag mår så illa nu.. Vi gjorde typ ingenting resten av dagen, eller jag städade lite i mitt rum. Vid 19.03 tog Jonatan bussen hem till stan, och jag saknar haaaaan ! :( Tur att han kommer och sover här imorn. Nu ska jag sova, gonatt!

ossian
kram

you and me , me and you


helg

Igår, fredag (fort.) ;
Idag hade vi bara 2 lektioner, OCH sovmorgon, gud så skönt! Fast sovmorgon vart det ju inte för mej.. Menmen. Jag skrev ju liiite igår, fortsätter där jag slutade, typ. Iallafall, jag vaknade ju typ 3 h innan vi började, så jag tänkte ju att jag hade all tid världen på mej att duscha, sminka mej, och allt sånt. Men ändå, så höll jag på att komma försent. Det är lätt att man glömmer bort tiden när man sitter vid datan. Men jag hann, höhö! Första lektionen var bild, gjorde inte så mycket. Som vanligt. Efter bilden hade vi håltimme i 1½h. Gick ner och åt, och sen satt jag och några till i klassen i klassrummet och garvade mesta av tiden. Jäjä, nästa lektion, Ma/No. I 2½ h, var väl rätt så segt. Men efter det slutade vi. Och jag tog bussen hem, sen åkte Alme och jag ner på stan ett tag. Där träffade vi jonatan, som sen följde med mej hem. Vi gjorde inget spc, för båda var väldigt trötta. Så vi somnade nog rätt så tidigt.

Idag, lördag;
Mja, jag har nyss vaknat. Och jag har ingenting att göra, Jonatan sover fortfarande. Han är så söt, och han pratar i sömnen, heeela tiden. Haha, jag älskar han. Men nu ska jag vara lite dum och väcka han. Vi vet inte vad vi ska göra idag, men något blir det väl.

kram

iskallt

Japp, då var bloggen omgjord igen då. Alltså jag blir aldrig nöjd! Men vilket var bäst, det som jag hade förr eller det som jag har nu?
 
F
örlåt för att jag inte skrev igår. Men när jag hade städar klart mitt rum så smsade jonatan och frågade om han kunde sova här. Och ofc, han kom hit vid typ 10 (?) och så kollade vi på tv och hade det mys. Vi somnade kanska så tidigt.

Idag ringde alarmet redan 06.30, eftersom att jonatan börjar 08.10 och skulle ta 07.03 bussen. Men det gick bra att vakna då. Vi gick upp och fixade frukost, sen gick vi till bussen. Och fyfan vad kallt det är ! Helt sjukt ju, hur kallt det kan vara !
Men nu ska jag duscha, sen fixa mej och så. Börjar ju om 2h 15min, men det är skönt att ha det gjort. :)

kram

torsdag

Ja, idag är det då torsdag. Dagen började med att jag sov lite längre än vad jag borde ha gjort. Vaknade 07.30 ist för 06.30. Så det vart lite stressigt eftersom att vi började 08.30 , och jag skulle ta bussen 08.10. Men jag kom i tid till skolan iaf. Första lektionen var sv/so i 2 ½ h. Efter det var det lunch, och efter lunchen hade vi hk. Opassande, huh ? Direkt efter lunchen liksom.. Men saksamma, vi gjorde lax och potatis. Lektionen ägde, och maten vart god, faktiskt. Skoldagen slutade med idrott, och det sög. Totalt ! Tog 15.30 bussen hem från skolan, och nu sitter jag bara här hon tänker att jag ska städa upp i mitt otroligt stökiga rum. Och nu ska jag göra det också, sådeså ! :D

kram

kärlek



sommaren -08 med dej älskling, helt underbar!

14/1 -09

Hallå allihopa !
Jag är fetingtrött, men jag kan inte sova. Normalt? Nej..

Men vi började 08.50 idag, kom i tid och allt, stolt ! Första lektionen var engelska, våran lärare var sjuk (?) så vi hade Roffe ist. Jobbade typ ingenting, som vanligt. Vi fick sluta lektionen lite tidigare, så jag tog bussen till stan och gjorde lite saker. Efter det åkte jag tillbaka till skolan och hade MATTE/NO i 3 h.. veery nice. Efter skolan åkte jag och Susanne till stan för hon skulle kolla på något åt hennes pappa som fyller år idag. Efter stan åkte jag hem och åt mat, sen bar det av till Jonatan i valbo. Vi gick till köpis och köpte godis, redbull och läsk. Sen gick vi hem till han och hade det mysigt. Jag tog 22.15 bussen hem, och nu ligger jag här, jag är jättejätte trött. Men vad gör det när man inte kan sova. Hursomhelst så har det varit en helt  underbar dag med älskling. Han gjorde min dag grym, tack för det :*

kram

Jag vaknade.. 2

Nä hörrni, nu vet jag hur det ligger till. Det är bara ETT Andra Avenyn avsnitt i veckan !? Gud så tråkigt.

Men nu måste jag öka lite, har inte ätit frulle än, och jag ska hinna duscha också.

kram

Jag vaknade..

Jag vaknade nyss, av mej själv, innan larmet !? Hallå, det händer ca 2ggr per år ! Aja, jag är pigg iaf, konstigt nog. Jag ska snart äta frukost, sen ska jag ta en dusch, härligthärligt. Och nu är det ju så att jag har inte något schema (Y).. Det ända jag vet är att vi börjar 10 i 9, men vilka lektioner vi har, det har jag ingen aning om, jiiihooo !
Igårkväll var det ju Andra Avenyn, men jag fattar inte ? Det som var på tv igår, det hade jag ju redan sett, på datan? Och det är väl bara 2 ggr i veckan, dom har ju bara lagt ut 1 avsnitt. Dom brukar väl lägga ut alla för hela veckan direkt ? Någon som vet något ?

2pac ft. elton john - ghetto gospel


tisdag

GAAAAAAAAAAAAH !
Jag dör, det är så himla tråkigt att vara sjuk. Imorse kunde jag typ inte ens resa mej upp, det bara snurrade till i skallen. Men efter några ipren kunna jag göra annan än bara ligga still och sova. Så jag gick upp och gjorde muffins, men såklart glömde jag dom i ungen. Och när jag väl kom på det va det för sent, kulkul.. Och hallå!? Är det inte andra avenyn idag ? Det måste jag kolla upp! Ah jag vet inte vad jag ska skriva ? Har ju inte gjort så mycket idag, men jag ska väl försöka gå upp och äta något. Skriver kanske mer sen, :)

MEN JUSTE !
Ser ni så fin bloggen är, lr ja.. Jag har faktiskt gjort det heeelt själv. Så om man tänker så, så är det väl rätt så bra gjort, huh ? (a) Fast den är inte klar än, :)

tjoho , :)

borta bra..

så jävla skönt att vara hemma igen.
kom hem runt 12-1 inatt. 


idag, måndag ;
vaknade kl 6, duschade, åt frukost, och fixade mej oh så. kl 8 tog jag bussen till dansen, och efter dansen bar det av till skolan..  det var en ganska lugn dag, eller en rätt så slapp dag. jobbade ingenting eftersom att vi gick till biblan ist. tog bussen därifrån, gick av vid skolan, hämtade väskan och sen tog jag bussen hem. efter lite om och men kom käre jonatan och hälsade på, och det var ju inte helt fel. :) vi gjorde .. ingenting typ ? förutom att fixa min nya data. vid halv 11 skjutsade mamma oh jag hem han.  och nu ligger jag här med en riskudde och tycker synd om mej själv. har så grymt ont i magen , mår illa, och när jag reser mej upp blir jag jätteyr och allt snurrar och jag måste sätta mej igen. ska väl försöka sova nu ändå.

kram :)

om några timmar..

ja, om ca 6 timmar sitter jag i bilen på väg till arlanda. fyfan vad trött jag kmr att vara halv 4 när jag ska upp! eftersom att jag inte sover än, som jag egentligen skulle ha gjort, så kmr det inte bli så mkt sovande, om jag inte sover i bilen på väg till arlanda då. men det är ju inte så mkt ändå. men jag får skylla mej själv .. :D

igår, fredag;
jadu, jag gjorde jag igår ? höööm..?
jo , på dagen var jag på stan med jonatan, vi gick runt lite, väääldigt lite eftersom att jonatan var så trött. efter ett taf vart vi hungriga, så vi gick till subway oh köpte mat. .. lr ja, mackor !  det var väl sådär då. sen  vart jag lite tjurig oh drog hem till mamma och packade , sen hämtade pappa mej och vi åkte till farfars hus i stigslund. eftersom att dom är i usa så ville han tydligen att vi skulle vara där. så aa, pappa jag & lillebror sov där. fast vid 9 ringde jonatan och frågade om vi kunde hämta han, och javisst. pappa och jag åkte och hämtade han på stan, :) och älskling är sjuk, stackarn. han hostar hela tiden, jag gick gå upp säkert 500 ggr inatt och hämta vatten och halstabletter till han. :( och jag tror att han har smittat mej, synd för mej .

idag;
vaknade bredvid världens underbaraste älskling. vi gick upp och åt frukost och så. vid 2 kom mamma och hämtade oss, vi skjutsade jonatan till stan, och fyfan vad jag kmr sakna han. jag saknar han redan, tillochmed ! :o sen åkte jag till mamma och packade, och nu är jag här igen. i stigslund. ska upp om typ 3 timmar, så jag borde väl sova nu.

ha det bra , för det ska jag ha. med sol och bad. moahaha :)
hejdå :*

egypten

jäjä, i övermorrn, den 4 jan kl 09.00 går vårat plan till egypten från arlanda.

är inte så jävla pepp på att åka, vill hellre stanna hemma, inget är bra nu. fan !
men jag lär väl åka, ändå. kmr nog ångra mej om jag inte åker, och det kanske bara är bra att komma bort från allt här. jag HATAR gävle, det man inte vet om sej själv vet alla andra, jääääääääääävligt kul (y) ..

ska nog packa nu, vet ju inte hur det är där, har inte vart där förr. men det är typ 25 grader. det är ju svårt att veta vad man ska ta mä nu när det är vinter här, skiiit svårt att packa ju ! :o  tar väl mä lite olika ? aja, whatever ! 

puss, skriver kanske därifrån :) :)

RSS 2.0