EN TIMME EXTRA!

INATT STÄLLER VI TILLBAKA KLOCKAN EN TIMME!
glöm int dä.


LÖRDAG.

Gårkvällen spenderades ute hos pappa i valbo, Mysan och jag var ju hundvakt. En timmes promenix och Idol. Fabian kom också dit efter ett tag, för även om vi hade Wilda var vi rätt så rädda.

Är hemma hos mamma nu. I mitt rum. Mamma är värdens bästa och städade mitt rum, dammsög, torkade golv böt sängkläder. ALLT. Tack mamma!♥
Idag har jag iaf inte gjort något alls, typ.. Har inte kännt fört. Eller jag har läst ut min bok på 309 sidor. Kul liv. Fabian kommer hit snart iaf<3

Illamåendet tar över och jag säger godnatt för ett litet tag. Godnatt!



BRA DAGAR


Oh hey life, i didn't see you there behind all that school

Idag är det fredag. När man går hem från skolan på fredagar betyder det helg. Men efter denna helg är det lov, i en hel vecka. Så jävla skönt!

Mitt rum har förvandlats till ett helvete, så jag har flyttat upp till vardagsrummet. Har sovit på soffan i ett antal dygn nu, någon som vill städa mitt rum åt mig? Kasta ut allt utom sängen och bädda om den med fluffigaste täcket evvaaahhh? Frivillig? Någon?

Idag far jag och Mysan ut till valbo iaf. Hundvaktis år Wildis. Gr8.


MY SISTER'S KEEPER



En utav dom bästa filmerna jag har sett!


Life

Jag saknar min gamla skola, min gamla klass.
Mitt gamla liv.
Jag har insett hur bra jag hade det där, egentligen.
Vill ha det som förr. Tror jag iaf..
Jag vet ingenting.

Jag hatar svåra val, inte kul alls att behöva ta beslut som man vet kommer påverka hela livet. Fyfan för det här!

Jätterolig blogg, jaaa

Två prov på raken är inte ok. Inte alls.
Annars så var skoldagen bra, pizza på american take away till lunch<33333333 Idag kommer min mamma hem, så jag slipper laga mat och vara själv. Eller min underbara pojkvän har ju varit här med mig, men endå. Jag saknar min mamma!

Nu blir det plugg, pöss.

Söndag

Dagen gud kallar vilodagen jobbade jag arsle av ma! Från 08.00 till 17.30. Helt schlut nu, pojkvännen kommer snart hit.

Imorgon är det skola, skitkul..........

It's Friday I'm in love

Hejhejhej hemskt mycket hej.

Det är fredag idag och nu är jag hemma från skolan. Asaskönt med helg, MEN jag jobbar. HELA helgen. Och det värsta av allt är att jag börjar 08.00 på söndag. uha. Men men, peeeeeeengar<3<3<3<333

Kan hända att det blir bio idag, men det är inte helt säkert än. Fååååååår se. PÖÖÖÖSSEN

fesbuk


skadeglädje

Idag hände det en rulig sak i vårat klassrum. Lollo ramlade :( Skadeglädje kallas det..
Orkar inte lägga in videon på juuutuben,
så jag har gjort en fin liten bild som sammanfattar hela händelsen.
typ.
annars så finns filmen på fejjan, bara att kika för er som kan det!


Your smile is heavenly

Jag har blivit en jävla mes. Grinar för ingenting och tjurar för allt. Nästan allt iaf.
Men min klass är den bästa och får mig ofta på bra humör. HIHI. Nej jag hatar när folk skrivit hihi, jävla töntskit. hiihi fnisssssss ^^ (AAAA)

Iaf, idag har jag inte vart arg. Icke. Slutade 15.20 för den som bryr sig, och nu är jag hemma och dricker pucko. Skulle kunna dricka 7000 liter om vi hade så mycket. Så jävla gott är det! Pojkvännen min kommer sen han å, grymt.

Övertrött. Nu ska jag sova. puss

HEJIIIII


.

Det här är inte kul längre. Att inte veta något, att leva med att inte ha en aning om någonting är fan inte kul. Jag önskar så sjukt mycket att det inte vore så här. fan

SAY NO TO DRUGS SAY YES TO TACOS


ni anar inte hur sugen jag är på tacos, det är heeeeelt onormalt sjukt! ÅH VAD GOTT, speciellt med sånna där bröd som det är på bilden, som jag aldrig har tyckt om förr.


OP1B


FINA KLASSEN JU! lövlöv 


:)


SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

NU SNÖAR DET GOTT FOLK!

Just as long as you stand, stand by me




Skorna som jag köpte för ett tag sen!


CHJJACHJJA BLÅÅGGEN

jag ba sket i skolan idag ja! ligger hemma i soffan och chillar lite. wööh!

Nej, jag är sjuk. Eller jag tror att jag är sjuk iaf, mår inge vidare. Pisstråkigt, för egentligen så vill jag vara i skolan och lära mig saker. Fast det kan jag ju göra hemma också, plugg plugg. Heidoro

och vet ni? min pojkvän är världens bästa!<3

Förändring

Har du kartan kvar?
Eller en aning om vart vi är på väg?
Så led oss
Ingen lämnas kvar
Vi saboterar allt vi inte kan ta med oss


Fredag fredag

Denna fredagkväll spenderas hemma hos mamma. Alone in the dark. typ. Fabian skulle ha kommit hit men saker blir inte alltid som man tänkt sig. Vill bara somna om och vakna när det är en ny dag. Sova i flera flera timmar. Men eftersom att jag redan har sovit ett bra tag nu så får jag försöka döda några timmar med hem till midgård.

hoppas att det funkar, annars får jag psyk. hare!


INGET ÄR OMÖJLIGT

Skolan idag var helt ok. Fick tillbaka ett prov, och hörrniii??? Kalla mig inte elin, kalla mig mvg-elin! asabra gjort av ma. Tycker jag iallafall, h3h3. Har precis firat Lottis, är nämligen hos pappa och det känns för en gångs skull bra. Inge vidare farligt iallafall. Saknar min älskade bara, vill ha han här. Bara få ligga och prata. Men det är väl bra att sakna ibland också, antar jag.

Men hur som helst, jag mår inge bra och är sjukt trött. Så jag går och lägger mig nu, lagomt taggad inför matteprov imorgon! YEAAAH godnatt sweeties♥

halv elva

Det är imårn det gäller. ihh

musikvideo?

Jag tycker att en musikvideo kan göra en låt bättre, och mkt sämre.


Tycker den här låten är asabra. MEN musikvideon suger, verkligen!


Medans den här är låten är jäkligt uttjatad men kan lyssna på den tusen gånger om för musikvideon gör den så mycket bättre. grööömmm! och megan är ju så jävla snygg!


Tisdagen den femte oktober tvåtusentio

Gårdagen var lite som en berg och dalbana. Allt gick upp och ner, enda stunden var allt bra och sen så var allt piss. En sak som var både bra och dålig var resultatet på mitt prov. 52 poäng för MVG, vad hade jag gå? Jo, 50. Jättekul, men ett VG+ fick jag iaf. Men dom där två poängen hade jag lätt kunna klämmt in. Lätt att se i backspegeln antar jag.

Efter skolan hämtade jag ut mina skor. Min älskade skor. Nu är dom äntligen här! Kan visa bild på dom sen, i ett annat inlägg. Jag har inte orkat tagit kort på dom än förstår ni.

Sov hos min käraste inatt. Vaknade och mådde jätteilla så idag fick det bli en skolfri dag. Lika bra det..


min älskade lilla bebis


Söndagsmys

Denna helg har bestått av jobb, bowling, en massa mys och lite party. Imårn är det skola, skitkul.. verkligen. Och jag måste bara säga att jag är totalt sämst på bowling, visste inte att man kunde vara så dålig. Och när man är så dålig och även världens dåligaste förlorare så är det inte kul.

Nej men nu är min pojk på väg hit och vi ska baka lite muffins. hare gött


..


Världshistoriens tråkigaste

Jag insåg nyss att denna blogg lär vara världshistoriens tråkigaste. Och ful mä. När jag orkar ska jag göra om här, men just nu är orken ute och går. Får se när den är tillbaka dåå. PUSSSSS och förlåt för en kass blööggissch

HELG!

Nu är det helg och fyfan vad skönt det är! Uppsala med adinis var väldans nice. Glömde köpa ett par skor när jag var där. Så idag tänkte jag ta tåget dit själv en snabbis för att köpa dom. Men då var dom slut. Men min mamma är bäst så hon hade ringt och beställt dom! WOOOAH. jag är så glad.

och jag har en underbar pojkvän

RSS 2.0