Nyårsmorgon

Fabian och jag vaknade vid 11 tiden. Vi åt frukost och nu har jag precis börjat fixa mig för en snabb runda på stan med Louise. Har mycket att fixa idag, kommer inte ens ihåg allt jag måste göra!


Brynäs - Växjö

Fabian och jag ska snart iväg på hockeymatch, ska bli skitkul eftersom att det är helt slutsålt. Hoppas dom vinner också bara..


Church Street Saloon

Igårkväll gick jag och min fina ut och åt på Church Street. Så jädrans gott så det är helt sjukt, och mätt blev jag också!


Kväller

Middag på stan med far & lillebröder. Loula kom hit och vi förberedde oss lite inför nyår. Skojsigt, men det var tyvärr ingen som hänka på våran superidé om lite uppvärmning.

Loula åkte nyss hem (mer än 1h sen, men endå....) och jag ligger i sängen och ska sova. Eller nått, kolla lite på danne och bläckan kanske. Vet jag iaf att Loula gör.


roligt att det ser ut att vara en portion till en bebbe på bilden. kan säga att jag inte ens orkade äta upp allt.


28/12

Imorse tog jag en promenad hem från Fabian. Gjorde mig iordning och gick ner på stan och fikade på Waynes med Sabina, Madde och Loula. Så mysigt så, satt där i några timmar och sen gick vi ut bland all äcklig rea och kollade. Fanns som vanligt i n g e n t i n g.

Funderar på att ha spelkväll hos mig, men först ska jag ner på stan och äta med pappa!

 


27/12

For ner på stan med Mysan. Hittade absolut ingenting så tillslut tog vi en fika på java. Efter stan åkte vi hem till mig och sen gick vi hem till Mysan. Mycket fläng, men efter ett tag åkte vi ner till min pappa och satte upp min nya tv. Sen kom Fabi och hämtade oss och Mysan åkte hem och jag & Fabi åkte hem och sov. Klart slut.


EFTERLYSES


nästan så att jag dör för den. måste ha den.


Uppsala

Loula och jag tog en spontantripp till Uppsala för lite mellandagsshoppning. Köpte typ ingenting. Var ute efter ett par skor och en speciell pälsväst (!!!!!! x5miljoner) , men inte hittade jag det eller.. Nej nej. Men hade en väldigt bra dag endå. Fabian kommer och hämtar mig, åker hem till han och sover. Är DÖtrött.


söt lål♥
btw så ska ni inte köpa kaffe på pitti/nitti/nutti, eller vad fan det hette. det smakar vatten..


Julen för mig

23december

Uppesittarkväll hos Fabians bror
dagen innan julafton. Hur mysigt som helst med godaste maten! Var kvar tills klockan slog 9 och alla höll på att somna. När vi kom hem hann vi spela sista "spelet" (?) sen somnade vi. Med tv, kläder och lampor på..



24 december

Vaknade hos Fabian på julaftonsmorgonen. Vi gick upp och åt frukost med hans familj och jag fick julklappar av dem, sen åkte jag hem. Gjorde mig iordning och sen åkte vi hem till min farmor. Åt världens godaste oxfilé med potatisgratäng. Öppnade julklappar och sedan for vi hem till mamma och öppnade ännu mer julklappar. Kollade på Ankan och sen åkte vi till farfar. Mer mat och mer julklappar! OCH spel, älskar pictionary! 


detta + en hel del till blev mitt under julafton! underbara ni

25december

Idag började dagen med frukost på sängen. Sen tog Fabi och jag en promenad hem till honom och gjorde oss iordning för en tripp till MediaMarkt. Sen övningskörde jag men mitt tålamod var inte på topp så vi sket i det rätt så snabbt. Åkte istället hem till Fabi och spelade wii. jävla kul! 



 ♥ En underbar jul med alla mina fina! Och tack så mycket för alla fina julklappar! ♥


YESTERDAY

Var ute och åt igårkväll eftersom att min lillebror har fyllt år! Så jädrans gott var det!
Efter att vi hade ätit åkte jag och mina två fastrar ut till Köpis. Det var tomtekväll och allt var öppen lite längre, gick med mig en finfin tröja hem! Egentligen skulle jag ha köpt en julklapp till någon annan, inte till mig själv. Menmen! :)


FULLT UPP

Har fullt upp nu såhär precis innan julafton! Fabian och jag har varit och köpt klart alla julklappar idag. Så skönt!
Fabian hämtar mig snart, vi ska till hans bror och "fira" lilla julafton där. Myys!
Hörs när vi hörs♥


NEW IN


Fick hem mitt paket från Style by Tyra idag! Väldigt efterlängtat!
Efter att vi hade varit i skolan så gick Adina och jag ner på stan. Fick med mig lite hem faktiskt, ÄLSKAR när man tar kontoutdrag och lönen har kommit! 
Imorgon inhandlas det sista inför julafton!


JULLOV!

Ligger i Fabis säng, redo för att snart ta bussen till skolan och få en välbehövt jullov! Ska bli så mysigt att bara få umgås, äta gott, sova (!!!!!!!), och bara göra vad man vill!
Har inget planerat på nyår, funderar på att kolla efter en sista minuten och dra med mig mina fina.
Skulle ju inte vara så pjåkigt endå.. Nyår är överskattat!

woho..

Hehe....... Kan ju verkligen säga att min säng drogade ner mig. Fick för att vi började 9, tog kvart över bussen till skolan när vi egentligen började halv. När jag kommer fram till bhpn kom jag på att jagde glömde skoldatan hemma. Som verkligen skulle behövas idag.

Jaja, vad gör det om 100år? Eller typ 2 dagar.. Absoult ingenting fakitkst!


21 DECEMBER. grattis lillebroder!♥

Oj, dålig uppis här nu. Men såhär inför julen och en massa födelsedagar har jag väligt mycket att göra.
När jag slutade igår åkte pappa och jag till valbo för att köpa saker till min lillebroder! Hittade en hel del, men när vi åkte därifrån kom jag på att JAG inte hade köpt något! Så idag ska Adina och jag ner på stan och fixa det allra lilla sista.

Ligger i sängen, tror nästan att det är så sömnpulver här. Är så jädra trött! Sjöng för lilleA nyss, då var jag inte trött? Jaja, mysterium. Hej på er allehopa, ha en fin vit jul!♥


TATUERING

Ska snart boka tattootid! Är så jävla nervös, vart / när / hur / vad får ni se sedan när det är gjort! Men helt ärligt, jag vet inte om jag vågar. Jag kommer tuppa vad, svimma, spy, gråta, skrika. JO jag ska! Vill man bli fin får man lida pin. Eller? emblakrän/plåster kanske funkar?


07.30

Jag är verkligen hur trött som helst! Ligger i sängen och kollar på julkalendern. För en gångs skull så kommer jag ihåg att jag börjar 9 och inte halv. När skoldagen är slut blir det klappletande.


woho! shake that ass

HEjsan


Aha?

Nu var man hemma, om jag lägger ihop tiden jag tillbringade i skolan idag får jag ihop ynka 1h &20min. Hade jag vetat detta när alarmet ringde imorse hade jag legat kvar. Tur att man inte visste det då!

Textilen var slapp som vanligt och sedan gjorde jag klart en sak på naturkunskapen och fick sluta sen. Eftersom att jag inte har något kvar på de andra lektoinerna. Så skön--------------t!

Ett i-landsproblem bara, vad ska man göra nu? Funderar på att gå och sola och sen göra naglarna. Låter bra, det får blir så. Hej på er!♥

Förra gången jag gjorde!




Snart lov!

Imorse när jag vaknade ville jag bara ligga kvar och sova hela dagen ut (egentligen, vem vill INTE det? Speciellt på en måndag!) men insåg rätt så snabbt att jag var tvungen att ta mig upp för att klara av dehär tre sista dagarna i skolan. Lovet är så himla efterlängtat så ni anar inte! Och nu är ju snön är här på riktigt!

Nej nu ska jag göra mig klar för skolan. En prommis ska hinnas med också!


NEW IN

Lördag:
Åkte till IKEA och köpis med Loula. Fick med mig lite saker hem faktiskt! Åt på Subway också, såå gott! På kvällen var Sus, Loula och Adina här. Så mysigt så!


Idag:
Morgon började med mys-frukost framför julkalendern. Mamma kom och hämtade mig och jag övningskörde och skjutsade hem Fabian. Sen åkte mamma och jag ut till valbo (haha ja jag är där väldigt ofta) och köpte lite julklappar. Har nästan alla klara nu, så skönt! När vi skulle hem igen åkte vi förbi Tennstopet och köpte med mat hem. 


när man mår som bäst

Men hejsan!
Loula och jag sitter i soffan (SOFFA SOFFA SOFFAAA) och snackar bajsprat. Igår hade vi det skitkul hemma hos Susse med middag och födelsedagsfirande! Lätt bästa kvällen på länge, eller ja.. sen förra helgen iaf då (eftersom att den också var toppen)! Hehe, funderar på att dra igång en spontanare. Vet ej, får se.

HÖRS HEJ!

trött låle?


Stressig dag


+ en massa mer.


snow

Sitter hemma i soffan (mjo, jag har bytt ställe nu. Från min säng till soffan). Har precis gjort iordning frukost! Bacon med fetaost och ruccola, kaffe och lite proviva jordgubb. Kanske det bästa som finns, att få sitta och äta sin goda frukost i lugna och ro och samtidigt glo på julkalender.
 
Nu vill jag faktiskt ha lite snö, julkänslan är liksom helt försvunnen.


Fredag morgon

Ligger hemma hos pojkis och halvsover.. Han är och jobbar så jag funderar på att fara hem och ta vara på dagen. Typ plugga, städa, sola osvosv. Det ska också inhandlas en massa inför helgen.

Igår fick Fabi nå ryck och skulle köpa bil. Vi åkte ner till Borlänge och kollade och var hemma vid 10-11 tiden. Somnade direkt fast jag hade sovit på vägen dit OCH hem. Jaja, hejdåååårå!

16.15

Skoldagen har varit rätt så skön, började med föreläsning och fika. Sen har det flytit på med matte och ind.val.

Nu är jag hemma och har faktiskt helg! Det betyder ingen skola imorgon och det ska bli så himla skönt att bara få sova! Nu ska jag göra lite skolarbeten, tjohejs :)


Just nu +-

Torsdag
+
Ny dag
+ Snart helg
+ Klart med en massa jädra skoluppgifter
+ Kaffe & julkalender-mys i soffan med täcke

- Snön?
- Regn!
- Min sjuka dröm inatt. Jag hade blont hår och brunt hår i "mellanhåret". Det som inte är överst och det som inte är underst, alltså mellanhåret. Det såg förjävligt ju, tur att det bara var en dröm! 

bur first, coffee

Har varit hemma ett tag nu. Har hunnit tryck i mig en snickerskaka, så goda såååå!
Nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och kollar på någon politikgrej. "TACK FRU TALMAN!" himla tjatter..
 Ska snart göra klart en skoluppgift, min empowerment. Har fått mycket gjort i skolan idag så nu behöver jag inte gå på nå fler sjukvårdslektioner innan jul. Så himla skönt!
Hörs hej!♥


Energi

Gudars skymning. Jag har lärt mig att inte lägga ner energi på det som stör mig/gör mig arg. Så himla skönt att bara kunna strunta i det, eller ja.. Efter att ha dampat klart. Hehe, jag HÅLLER PÅ att lära mig iaf.

Snickerskakorna är i frysen och jag ska snart hoppa in i duschen. Sen kommer min kära hit.
Min fina bästaste pojkvän!


HC

Nu sitter jag hemma men ska snart dra iväg igen.
Måste till hälsocentralen, två flugor i en smäll!
Jädra härligt de!


Feels like home to me

Får panik på den här låten. Den är så himla fin! Lätt min bröllopslåt!



(det går inte att lägga in en enda video med orginalet, så tryck på länken och lyssna där ist!)



http://www.youtube.com/watch?v=OqnuZLhR2vM&feature=related


"Du måste börja äta"

Hemma nu! Har precis tryck i mig lite glass och slurkat en köpp kaffe, så himla välbehövt!
NKprovet gick bra och jag tror jag la ner alla mina krafter på det där provet. Efter att jag hade gjort det var jag helt slut och är det fortfarande. Sjukvården var inte den mest nödvändiga lektoinen som jag varit på heller..

Men snart är det jullov och så jävlar ska det sovas och ätas! Ska bli fet som en gris!

Appropå fet,
om man "får" säga till en smal person att dem lär börja äta
varför "får" man inte då säga till en överviktig person att dem borde "sluta äta"?
Det anses ju som fult att säga..
Lite konstigt BAAAAAA.
Det är väl lika jobbigt för en smal person
(som kanske t.o.m försöker gå upp i vikt) att höra att dem måste börja äta mer
som för en överviktig person att höra att dem måste gå ned i vikt?

sluddrig text men ni förstår hur jag menar..


SKOLAN


Eller ja... Iofs så blir det 5 saker för mig. Säger ju aldrig att jag inte förstår. Jag förstår ALLT.
Är f1 smart!

ful man är då. Är trött och vill hem, halva klassen har slutat. Kul att man böt till sjukvård då. Vill också sluta!! :(


Sant?


Mmmm


Ekologi

Pluggandet pågår förfullt, mamma hjälper mig och det går faktiskt frammåt. Men nu känns det som att min hjärna börjar ta stryk av allt som har med naturkunskap att göra så jag tar en fikapaus med nygräddade lussebullar och kaffe! Helt ok!


sitting on the toilet

Elin


TVÅ MÅNADER KVAR!

18 ÅRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!


dålig julklapp..


solarium

Nu sitter jag hemma hos pappa, har precis solat! Somnade som vanligt när jag låg där i solariumet. Men nu ska jag ta bussen hem till mamma, hoppas verkligen jag har skolböckerna hemma.. Annars lär jag tillbaka till skolan och det orkar jag verkligen inte!!


Fredagsfika!

Sitter i skolan och har gofikamys med mina fina flickor! Lite knytkalas sådär på fredagsförmiddagen är inte helt fel. Slutar om 20 min, ska dra och sola då. Sen åker jag hem och plugga järnet! Ska försöka bli klar med två skoluppgifter. Önska mig lycka till!

Ikväll blir det att fira farfar som fyller idag! Grattis på dig käre farfar! ♥


8Dec

Hade utv.samtal på sista lektionen så fick sluta efter det. Mamma och jag åkte runt lite överallt och inföskaffade oss lite saker. Slutade med att vi kom hem vid 7. Ska snart äta tacos, sen kommer Fabi och hämtar mig. Sover där, hörs imorgon!♥


7 Dec


SKOLAN

Sitter i skolan och har samhällskunskap. Vi skriver en filmanalys som en extragrej för provet vi gjorde för någon veckan sen. Funderar på att sola efter skolan, får se om jag orkar. Lyll för halva klassen som slutar nu, själv går man till halv fyra. TACKOCHBOCK!


roligt i skolan...


IKEA

Efter skolan åkte mamma och jag till IKEA och Köpis. Fick med mig en hel del hem, både till mig själv och julklappar! När vi åkte hem övningskörde jag och vi köpte max! Nu är jag hemma hos min käraste, nattinatt!
 

En av sakerna jag fick med mig hem var dessa skor. Huuur sköna som helst!
Fodrade och allt, toppen nu när snön ska komma!


Kul jul

Nu sitter jag på bussen och blev precis påmind om att vi har sovmorgon idag, till 9.. Kul då! När ska jag lära mig?

Jaja, hellre tidig är sen + att jag hinner göra klart en rest då! :)

Jag och älmipälmii!


Vinterjacka

Nu bär det av till skolan och vinterjackan är på för första gången denna vinter!
Fyfan, slutar sent idag. Det är mörkt när man åker till skolan och mörkt när man ska hem. Inte kul detta eller!


You're everything I need and more It's written all over your face


SunSunSun

Vi fick sluta efter provet så jag slutade halv 2 istället för 5. Rätt så skönt!
Har varit huuuur trött som helst hela dagen, drömde tillochmed att jag var ledig idag så det var ju inte skitkul att vakna och inse att man skulle upp till skolan.. Somnade faktiskt på rasten i skolan, SÅ trött är jag!

Men nu tänkte jag dra och sola, sen blir det hockey för hela slaten! Jappjapp, hejdå!


TIRED

När jag hade pluggat i 5min började mitt huvud säga ifrån. Blev hur trött som helst så jag la mig ner för att snart efter några minuter igen fortsätta plugga. Men nej, då somnade jag och vaknade nu, en timme senare. HÄÄÄÄÄÄRLIGT! Det luktar IG.. Typ.

Nu känns det som att mitt huvud tripplat sin vikt och ska ramla av, lillbebbe lär ut, disken måste diskas och det viktigaste: pluggandet måste fortsätta. Jag hinner och orkar inte. Min pojkis är på väg hit iaf, det är megabra!
Hejdå på er allehopa!♥


Bild från förra julen!


OF

HH



Söndag

Sitter i soffan och är hur trött som helst. Dagen började med att jag ställde mig och gjorde iordning en brakfrukost till Fabi och mig, bakade scones och allt!
Sen hämtade mamma mig och så övningskörde jag. H A T A R när man blir stressad, USCH! Men det gick faktiskt jättebra och vi råkade stanna lite överallt så jag fick med mig en hel del saker hem också.. Kan visa sen kanske! :)

Nu har jag precis ätit, själv. Gjorde iordning skaldjurssoppa och vitlöksbröd, huuuur gott som helst! NU: plugg, tjohej!


Natter

Loula åkte hem för en liten stund sen. Vi har bara legat i soffan och käkat BJ och pratat strunt hela kvällen. Väldigt trevligt må jag säga!

Nu ligger jag i sängen med Lugna Favoriter i högtalarna och tända ljus. Bara Fabi som fattas nu, men han är snart här han med. Underbart! Imorgon ska jag övningsköra igen, längtar!



ÖVNINGSKÖR

Loula kom hit imorse typ. Gölli som hon är förhörde hon mig på alla 1000 latinska ord som jag ska kunna tills på måndag. Sen fick vi för oss att åka till IKEA där det hände en helt sjuk grej. Eller så sjukt kanske det inte är, men endåå! Det var typ 4-5 tjejer som bara helt random ställde sig mitt i gången (på ikea på "ljusavdelningen") och göra sjunga jullåtar högt och värsta kör"aktigt". Jag trodde vi var med i Blåsningen eller nått.. Haha!

Jaja, nu sitter jag hemma och har faktiskt övningskört i trafik för första gången!!!! WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Mamma tyckte jag var duktig, trots värdet och att det var så mörkt ute. Ska köra imorgon med, nu jävlar ska teorin också pluggas in! 69 dagar kvar till jag är 18 år, wihiiiii!


Gårdagen!



pic1. stan med loula!
pic2. köpte Ä N T L I G E N den fina gröna tröjan!
pic3. gjorde mig iordning för kvällen.
pic4. mötte upp allehopa utanför interpool för lite biljard
pic5. fin middag, kände mig som en köttbulle när jag gick därifrån!
pic6. efter maten gick jag med becca hem till henne där vi var några och spelade spel! hanna och jag tog halv 2 bussen hem och slocknade rätt så fort!


Nattinatt!

Kvällen har varit superduper! Nu ska jag och Hanna sova, hörs imorgon! GOOODNATT


Morgon

Fy vad skönt det var med sovmorgon och bara ha en ledig dag!
Har precis ätit frukost och ska snart ta mig ett bad. Har fullt upp hela dagen!
Hörs hej!




TORSDAG

Nu är jag vaken igen, ligger i soffan och har precis ätit frukost. Ska snart börja göra mig iordning, slutar sent idag och måste ner på stan och köpa klart julklapparna då. Kommer väl hem vid 7. Fast nu kom jag på att jag lär vara hemma halv 6..... Jaja, hejdå!


Mobilblogg

Vaknade av larmet vid 6 och var hur pigg som helst! Väckte min bättre hälft och sen åt vi en mysig frukost. Fabi påminde mig om att jag hade sovmorgon, vilket jag helt hade glömt! Så nu ligger jag i sängen och tänker somna om. Alarmet ringer inte igen för än 11. HEJHEJ!

Fikapaus på java igår när Mysan och jag var ute på julklappsjakt!


RSS 2.0