Låt hela världen se ditt vackra leende.

Tar tillbaka det jag skrev i förra inlägget, om att jag inte kunde somna om. Jag somnade SITTANDES framför datan, vaknade av att lillebror väckte mig vid 10.

Hann iaf i tid till skolan, och vi hade slappaste dagen ever. Började med use, vi fick göra vad vi vela eftersom att vi inte har något kvar att göra. Så då satt jag bara i datasalen, lektionen efter de hade vi svenska. Då gick vi ut och spelade fotboll och fikade. Sen bar det av till nynäs och kolla på innebandy, prolympia - milbo tror jag det var. Prolympia vann. Efter matchen gick Adina jag och Alme till stan. Och nu är jag hemma, hemma hemma hemma. Sitter och äter världens godaste keso och annans. LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖV.

Slapp valbo idag, pappa skulle endå jobba så då tycker jag inte att det är någon idé att åka ut. 


Du hast den schönsten arsch der welt

Måndag mooooooorgon och jag är redan vaken vid 8 fast jag börjar 12. Mange sov här, och när han åkte kunde jag inte somna om. Så nu har jag precis ätit frukost och sitter och lyssnar på tysk rump musik. Ska snart duscha, sen bär det av till skolan. Sista veckan med klassen nu ju, fyfan..

Söndag

Känndes lagomt segt att klockan var ett när jag vaknade. Flög upp ur sängen och såg att solen stekte och mamma hade precis gjort världens frukost. Eftersom att det är morsdag idag så ska jag städa här hemma också, sen åker vi ut till köpis och går runt där ett tag. Hoppas på att få med mig både skor och klänning hem idag, men vi får se!

juste, jag drömde välrdens stördaste dröm inatt. hoppas ni antecknar nuuuue!

HARE OCH KANIN

Jag känner en brud i huset där jag bor, tuttarna är små men rumpan är stor

Enda sen jag kom hem har jag legat här i sängen som ett slakt och bara sovit. Så jävla skönt! Skulle ha åkt ut till sandviken och träffat lite peeps, men känner att jag inte orkar. "jag kände det jag också" , ett äkta ronja lundgren citat! Mamma åkte nyss och köpte godis och stjärnchips till mig, så det blir nog bara till att vara hemma och kolla film ikäll. Trött som fään.

stay sweet




R E P E A T

John Farnham - You're the vocie
Guns N' Roses - Paradise City
Gnarls Barkley- Smiley Faces

You're the voice, try and understand it

Hade det askalas hos Matilda igår med god mat, dricka och härligt folk! Tack alla, det var asgrymt! Vid halv ett åkte vi in mot gävle igen, mötte Mange och efter ett tag gick vi hem till han och sov.

Vaknade ett idag, och vid halv fyra kom mamma och hämtade mig. Nu ska jag ta en ipren och lägga mig och sova. Punkt slut.

En dörr stängs..

..och en annan öppnas.

Det är bara sju dagar kvar till skolavslutningen, en vecka. Sen är det slut på grundskolan. Jag kan inte fatta det. För det är inget annat än med gråten i halsen som jag tänker på att behöva lämna min älskade klass, montreal. Världens bästa människor. Vi har så rolig ihop, och även om jag börjar i en ny skola och ny klass efter sommaren så känns det helt omöjligt att kunna få en sån sammanhållning och att så många grymma människor ska samlas ihop till en klass igen. Visst kommer man att träffa vissa på fritiden, men att inte få träffa alla, som man har fått gjort varje dag i fyra år kommer jag verkligen att saknar så sjukt mycket. Jag ska njuta av den sista tiden med dom, för det är något jag verkligen vill.

Min klass är världens bästa gäng. Jag kommer lämna prolympia med ett léende på läpparna men klassen & jennifer med tårarna rinnandes. För att lämna något man har varit med varje dag i fyra år är inte kul.
Jag kommer verkligen att sakna er alla, ni är världens bästa! Glöm aldrig det

you make my heart beat faster

Kom hem från skolan nyss. Kort skoldag idag, hade svenska som sista lektion och då var vi ute och spelade fotboll och sånt bara. Asnaaajs. Och jag kommer sakna min svenskalärare så himla mkt nu när vi slutar där! Hon är världens bästa.

Ikväll blir det tjejmiddag hoa Matilda i sandviken. Efter det åker jag hem till Mange, sover kvar där. Får se när jag skriver igen. Men förmodligen imårn! Nu ska jag städa mitt rum, sen åker Alme och jag till stan och fixar present. Wiiiiho!

stay sweet♥




sova sova sova

Whitney Houston - I will always love you
Shayne Ward - No promises
Volbeat - The garden's tale


MIMERSBRUNN

ajjj lajjk mimersbrunn vääry mookiit<3333333333

Just as long as you stand, stand by me

Tjejkväll på stan med min bosnie, och att trängas med en massa brudar är fan inte kul! Vela bara skrika till alla och ge dom fingret. Inget bli bra när man vaknar försent på morgonen, inget! Försökte iaf hitta en klänning och ett par skor till skolavslutningen. Men nää, kom hem med bikini topp och trosor, strumpbyxor & en hawaiian tropic ist. Klänningen och skorna får vänta helt enkelt. Men nu ska jag plugga, betygfan sätts imårn. Och jag vill bara dö. Saknar min pojk gör jag också. synd om mig vettöö


♥♥♥

Eyjafjallajökull

Typ sådär kände jag mig när jag kollade på hemkunskapsuppgiften. Heeel sjuk..


HA KVAR ELLER TA BORT? det är frågan

Jag har världens ångest just nu. Över skolan. FYFAN ALLTSÅ!!!!!!!!111
Har så mycket att göra, men endå ligger jag här i sängen och gör ingenting.

Eller jo, jag funderar på om jag ska ta ut min jefla navelpiercing eller inte. Har tagit ut den nu iaf, för stunden. Och vilket fult ärr det kommer att bli/är, något som jag såklart skulle ha tänkt på innan jag piercade mig. Men är man dum så är man.. Men frågan återstår, ska jag ha kvar den eller ta bort den.

Turkey

I förrgårkväll stod det klart att Almedina följer med mig, mamma och lillebror till Turkiet! SÅ jefla naaajs. Åker om 15 dagar, alltså natten till den 11 juni. but i will miss maaa boy :(((

När vi kommer hem är det bara 10 dagar kvar till P&L också. Pank elin? mmh

Tempo has reached critical level

Känns helt ok att jag somnade när jag satt vi datan inatt, men kläderna på. Och att jag gick upp halv åtta idag, och trodde att jag skulle dö för att jag var så trött, för att sen när jag var klar efter världens stress, inse att första lektionen var inställt och att det var sovmorgon till kvart i tio. Ska bara skjuta mig, häääääy.


Burn for you, I burn for you..

Idag har jag varit skaplig förbannad nästan hela dagen. Men efter skolan gick jag hem till mamma, och Mange kom hit♥ Har bara kollat på film, och nu har han precis åkt hem. Eller det va en timme sen nu, men endå! Har precis laddat ner djungel george, haha. Så ska kolla på den nu sen börja plugga lite, fyfan vad kul.



det är inte lätt när det är svårt

Nu är jag arg och så jeeefla less.

Min hörlurar är trasiga. Brb, ska bara gå och dö lite.

And no matter what I say say or do, the road lead back to you

Den här helgen har varit helsjuk, faktiskt.

I fredags var jag med Elina och Carro i stan, skulle ha dragit på fest. Men så strulade det till sig med lite saker, sov iaf hos Mange. Dagen efter gick jag till Adina och hjälpte henne och Emma att fixa inför kvällen.

Efter mycket stress satt vi några timmar senare 11 tjejer hemma hos Adina och grillade. Mysigt! Efter ett tag åkte vi till bomhus på fest, men drog direkt eftersom att det s ö g. Kvällen slutade hemma hos Jens med massa folk.

Nu är jag hos pappa i valbo iaf, jobbigt att vara ensam. Jobbigt att det blivit som det blivit, men vissa saker måste man släppa. Speciellt när man själv inte har något att säga till om, ingenting alls faktiskt.

Utan din hand i min hand

det känns tomt

mitt livs värsta bussresa

Är nu hemma efter mitt livs värsta bussresa. Mange och jag var på stan, och efter att han hade ätit så skulle jag ta bussen hem. När jag satte mig på bussen skulle jag ta upp ipoden och lyssna på musik, men ne.. då hade jag såklart glömt den hos Mange. Utanför bussen satt det två fullisar och gapa och jag önskade bara att bussen skulle åka så snabbt som möjligt för att ingen av dom skulle hinna med. Men nej, då var det något fel på bussen och ena fullisen hann med. Han satte sig i mitten av bussen och snacka med sig själv och massa andra hur högt som helst, men han var tydligen döv på ena örat, sa han. Efter ett tag började han bråka med en annan kille på bussen. Busschauffören försökte fixa bussen i kanske 20 min. 

Efter 20-30 min kom det äntligen en ny buss, men då gick busschaffören ut ur bussen och började gå runt till alla andra bussar. Och fyllot kom såklart till den bussen också. Efter 10min kom busschauffören tillbaka, och efter ännu 10min åkte vi äntligen.

På väg hem från bussen var det tusentals äckliga lååånga maskar och miljontals sniglar. Jag ryser bara jag tänker på det, sniglar är verkligen inte en favorit.

Men jag överlevde, Im a survivor

Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars


Thailand -08

Fan vad jag längtar tillbaka


FAKTA

♥SOLSOLSOL
♥vattenglas
♥macka
♥GLAD
♥buss
♥reklamanalys
♥algebra
♥borttappat kort

JAG HAR TRÅKIGT

DAGENS VILL HA: min mängs här
DAGENS KLÄDSEL: när jag skulle till skolan hade jag leggins och tröja och när jag kom hem böt jag till jeans och ett linne
DAGENS FRISYR: utsläppt
DAGENS LÅT: hero
DAGENS PLANER: möte på skolan & ett prov som skulle göras. sen skulle mange ha kommit hit, men det blev ändrade planer
DAGENS SAKNAD: eftersom att jag fick träffa mina homiiies i skolan idag så har jag fått min dos av dom, så idag har jag fått gått runt och saknat min mange
DAGENS DUMMASTE: wilda, som inte fattar att hon inte kan flyga igenom staketet på hundgården hur mycket hon än hoppar in i det
DAGENS FAIL: att städa INNAN jag tog ut hundarna
DAGENS DROG: mackoooooor & saft
DAGENS KÖP: inget, eller bussbiljett? haha
DAGENS GODIS: två kakor
DAGENS HUMÖR: glad!
DAGENS CITAT: it's the beauty that captures your attention, and personality which captures your heart
DAGENS SMINK: mascara & rouge

REGN♥♥

Var i skolan och gjorde ett prov idag, och fan vad jag saknar min älskade klass! Det är nog det enda som suger med att vara hemma om dagarna, att man inte får träffa alla varje dag som man är van vid att göra. Provet, som va ett matteprov, gick megabra! Stannade kvar och åt också, sen tog jag bussen hem till pappa.

Jag har precis kommit in efter att ha vart ute och gått med hundarna i det jävla pissvädret! Bara en massa regn. Och när vi kom in var dom såklart skitiga så fick duscha dom båda. Inte kul alls.. En sak som är ännu mindre kul är att jag precis hade städat hela mittenvåningen innan vi gick ut. Nu är det lika lortigt på golven igen. LÖÖÖV IT♥

Mängs kommer hit senare. Elin Hellström gillar detta



music

Stromae - Alor On Danse
Johnny Cash - Give My Love To Rose
Lil Wayne & Nicki Minaj - Knockout

M

You make me fly
You get me high
You turn my world to such a better place
Your crazy touch
The sweetest rush
Is something that saved my life

I wanna spend my nights and days between your arms
Everyday breathing your love
And even in my dreams I wanna be kissing your lips
Baby breathing your love

Justin överraskar

jag smälter, åhh. jag tänker också göra en såndär video nu! så jag med får träffa pojken


GÖLLFIA


Maj 18, 2010

Jag tar tillbaka förra inlägget. Eller iaf att jag sa att det inte var nån sol, för fyfan vilket schhtek väder det har vart idag. Thailand värme förfaaan. Eller inte riktigt, men almost. Somnade på balkongen när jag solade och vaknade senare med världens nackspärr. Inte kul alls.

En sjukt slapp dag, utan plugg. Bara massa sol, glass och hundträning. En otorligt bra dag!

TISDAG

Ligger ute på balkongen och solar, även fast det nästan inte är någon sol. Men varmt är det iaf! Väcktes vid 10 tiden av hundarna. Kände mig helt död och jag hade helt seriöst ha kunnat sovit bort hela dagen om jag fick. Men nä, var tvungen att ta ut hundarna.

Glömde ju mina skolgrejer hos mamma, så har absolut ingenting att göra. Verkligen ingenting, det suger här i valbo. Får försöka sova lite, om det nu kmr gå.

Bella & Tyra Show

Har precis suttit och kollat på Bella & Tyra Show. Och helvete vad vad pinsam Kissie/Alexandra är. Totalt rubbad. Det går ju knappt att kolla på det utan att hålla sig för skratt.

they can say whatever, I will do whatever.

jag vill ha mina mentos jag vill ha mina mentos

 

ena hälften av mig säger att jag ska vänta tills på lördag

den andra säger att jag ska äta upp dom, NUNUNNUNUNUU

 

 


+ & -

dagens:

+ SOLSOLSOLSOLSOL
+ Allt med peace & love ordnade sig, det är klart nu!
+ Tjejen på bussen som fick mig att garva hela vägen från stan till valbo. Sjuk tjej..
+ Adina fyller åååååår!

- Alla döda äckliga torkade maskar som ligger på vägarna. Man får lixom hoppa över dom när man är ute och går. usch
- Wildas humör, inte ok
- Glömde allt skolarbete hemma hos mamma

damphund

Har lagomt jävla damp på en viss hund här i huset. Undra vilken, jo Wilda den störde. FY F A A A N vad hon ska hålla på att dampa loss. Det ärinte förns nu man märker hur lugn och flum Ossian faktiskt är. Nu biter hon på min väska, ska slå ihjäl den jäveln. heiiiii.


GRATTIS ADINA!

Idag fyller världens bästa Adiniiiiis år!
Grattis gumman, jag älskar dig!

eftersom att jag fortfarande är hos mange så har jag ju inga bider. så nu fick det bli den där, 1 år gammal. superduper fin vettöö

aaaalalalalooong

Ligger här ensam hemma hos Mange. Han är nämligen och spelar fuuutboll. Och jag har dööööötråkigt, så nu tänker jag sova. HEJSSSSS♥

MIN SOL DIN SOL VÅRSOL


Monday morning

Drömde världens konstigaste dröm inatt, vilket resulterade att jag vaknade av att jag grinade. Läskigt..
Men nu tänkte jag gå upp och äta frukost, sen lägga mig ute i solen ett tag. Om det nu är sånt väder då, jag har inte orkat kolla än. kisses


jag saknar dig gammelfarmor

Carpe diem quam minimum credula postero

-fånga dagen men lita inte på morgondagen

En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar. Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.

Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken. Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det.

Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken. Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt "ja".

Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras innehåll i burken, vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.

Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker er att den här burken representerar ert liv. Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa saker återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv. Småstenarna representerar andra saker som betyder något, som hem, jobb och bil. Sanden representerar allt annat - småsakerna.

Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen. Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig. Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till åt det som gör dig passionerad. Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om "golfbollarna" först - sakerna som verkligen betyder något. Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.

En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar. Professorn log och sa; -Jag är glad att du frågar. Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän.

Baby, baby, baby

"Jag - Mamma, vet du att han som sjunger är lika gammal som mig?
Mamma - Han?
Jag - Mm? Han som sjunger..
Mamma - Trodde det var en tjej "


Aww, älskade Justin :(

Justin Bieber - Baby

Det är du älskling, bara du

Jag orkar egentligen inte skriva något här, men nu gör jag det endå.. i brist på något att göra.

Även fast Mange och jag somnade rätt så tidigt igår, och vaknade runt 1 tiden idag så är jag sjukt trött nu. Adina åkte hem för ett tag sen, vi har legat och kollat på en massa p&l grejjs på youtube och filmen festival. Lagomt taggade kan jag ju säga att vi är! Finns så många fler som jag gärna skulle dra med mig dit, men som inte vill. Men vi har lovat varandra att ha askalas endå! Och det SKA och KOMMER vi att ha.

Ne nu ska jag städa rummet, sen sova tror jag. Har ingen skola på hela veckan, så skulle egentligen skulle vara uppe hur jävla länge jag vill. Men nej. Jag är trött.

kunde inte hitta en fulare & gamlare bild.. faktiskt





Hey, Soul Sister


Adinah.blogg.se

Adina vill vara som mig, så hon (och alla andra) härmar mig genom att göra en blogg. daahh, att dom orkar. i'm the one and only lixom?

HERE IT IS

puss & knull alla hjärtegull

Adina och jag har nyss kollat på en störd kåtfilm och ätit stjärnchips och chuuukladoo! Nu är vi dampiga och vet inte vad vi ska göra, ska nog ta en promenad eller något. Yet. Nä, det blir guitar hero.

Btw, vi drack saft också, only saft! PZ N' LÖV

mensvärk <3333

Jag mår feting dåligt, orsaken är fuuuucking MENSVÄRK. Så nu kryper jag ner i sängen igen, med mormor kakor, saft och gud's gåva till kvinnan, vetkudden...........

tack och hej

MOSQUITO BITE

Årets första myggbett! PÅ FOTEN GAAAAAAAAAAH damp

Something 'bout ya caught my eye

Tjeeeeenis (mangestyle uuu know;);););););))
Adina har inte förstått det där med att man måste ta hand om sig själv.. Just nu ligger hon här bredvid mig i sängen petar rumpa och säger att hon vill lyssna på deppig musik. Och nu sover hon, gööölligt.

Såå, nu lär väl jag också lägga mig och sova. Godnatt!♥

jag är en varmpyr, suger och spyr

TJAAAAAAAA ADINIIIS HÄR.
Jadu, elin sitter och filar fötterna som en gammal tant gör... hmm.
Jag väntar på att hon ska gå upp och göra kakdeg till miiiiiii. men icke gör hon de heller...
Vi har inte gjort ett skit, eller joooo suttit vid datorn♥♥♥ vi älskar våra liv!
Men vi höööööööööööörs då

08.02

Åhhhhhhhhhhhhhrå. Jag är så jeefla trött. Jag vill inte till skolan. BUHU

My breath is your breath

Efter skolan åkte jag och Almedina ner på stan och mötte Elina. Gick to the bank och pratade med bitchiga bankbitches. Efter att tillslut ha fått satt in pengarna, tog vi en fika. SÅKLART en feeeeet chokladboll. Negerbollens dag idag juuue hallå? Vem fan missa det lixom, inte jag iallafall?! Satt och pratade ett bra jädra tag,men mitt i allt ringde mamma, maaaaaaatmatmat. Elina och jag tog bussen hem, jag hem till mig & hon hem till sig.

JUTSÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! Pengarna, gissa tre gånger dåå? Elina och jag har nyss köpt biljetter till pzzzzz n' lööv. Adinis köper imorgon! Så mellan den 28 juni och 3 juli är jag i borlänge. Lär ju halvdö där borta. Men jaja, dör lycklig.

Nej, här ska ikke dö's. Nu ska jag sova, NATTTTTTTI♥

@ skuuul

Just nu sitter jag i skolan och ska försöka hjälpa Susanne, hon har nämligen beslutsångest.. Vilken kvinna, vilken kvinna. Iaf, har nyss haft muntligt nationellt prov i matte. Gick faktiskt bra som satan! Men nu har vi slutat och jag väntar på Alme som är segast i världen. TJÜÜÜÜÜÜË

Jag orkar snart inte mer. cutcut

Jag har tänkt på det här väldigt länge nu. Det har varit ett svårt val för mig, men jag har äntligen tänkt följa Manges råd och bege mig mot skolsyster imorgon för att kolla upp det här. Jag orkar inte mer. Det är jobbigt att ha haft hosta i snart tre veckor. FIFÄN.

'Cause you set my soul on fire

Cue - Burnin'
But I'm burnin', burnin'
'Cause you set my soul on fire
Boy, I don't know what I'll do
'Cause I'm burnin', I'm burnin'
I'm burnin' with desire
Yes, I'm burnin'
And it's all because of you

Stuck in hell

Jag är så totalt jävla onöjd över hur bloggen vart. Men nu orkar jag inte fippla nå mer med den. Frukosten väntar. BYYYYYYYYYE

I make it rain on them hoes

petter ft veronica maggio - längesen

jay-z & linkin park - dirt off your shoulder/lying from you

chino - dem gyal ya


Sunday

Har precis vaknat ur en helskum dröm, som jag knappt kommer ihåg nå från.

När jag kollade in min blogg igår höll jag på att dö, den måste göras om. Så eftersom att jag inte har något bättre för mig så tänkte jag ge mig in på det. Fyfan..
Önska mig lycka till!

UPDATE:  Orkar fan inte.. Blir bara lite ändring på text & färg.

On my mind, constant

jag är så glad. fan alltså, det är nå helt otroligt.
m<3

Hjärtan som slår

grillning med almedina, adina, hampus & victor igår! mysmys. efter det gick vi till stan och adina, alme och victor åkte hem. hampus och jag gick runt ett tag, träffade mange. han och jag tofg 01.20 bussen hem till han, sov där och idag vaknade jag runt 11 tiden och mange vid 1. jag tkr iaf att det är kul att ligga vaken i 2h helt själv.. MJO. neeeeeeedå, men nu är jag hos pappa i valbo. ska duscha bort röklukten från igår, och sen drar jag nog in till gävle idag. jävla kuksugar cruising ju, lär ta år att komma in dit med buss..

och det här måste nog vara världens mest klappkassa låt: mange schmidt & vanessa - allvarligt talat

fredag

känns rätt så bra att våran klass fick ta ledigt idag. det är asgrymt väder, ligger ute på balkongen och solar medans hundarna dampar loss. och nu, ett tips till er: skaffa aldrig hund!!! helt ärligt..

men nu ska jag sola vidare, höööööres!

Cause it's you and me

du gör mig så jävla glad. jag vill alltid ha dig nära, för det är när jag är med dig som jag mår som bäst

Ingen gör mig så glad som du gör

även fast det var allra sista avsnittet av andra avenyn idag så känns allt så himla underbart! jag är så jävla glad för allt. så jädra glad över det jag har, och jag skulle aldrig, aldrig aldrig aldrig byta ut er mina vänner. jag älsklar er. om jag fick bestämma skulle jag ha det så här föralltid. för det är med er jag mår bra, you make me smile!♥

nu ska jag spela guitar hero! mange och jag skulle göra det igår, men då var skivan helt borta. och SÅKLART så hittade mamma skivan idag!

You can take my breath away.

Enrique Iglesias - Hero
I can be your hero, baby.
I can kiss away the pain.
I will stand by you forever.
You can take my breath away.

Baby you got me falling uncontrollably in love

mamma är borta med jobbet och pappa drog till skåne och göteborg över några dagar. så nu äre jag som är mamma här hemma och lagar mat och städar. så jävla skoj ska ni veta! och så är det inte de ;Pp;PpP

ne men igår var det ju skola, efter det åkte jag hema och städade heeeeeela huset och lagade mat åt mig och lillebror. lite senare kom mange, kollade på fotboll och lagade ännu mer mat. han sov kvar här.

imorse hade jag np i kemi, KEEEEEEEMI. hur jävla lätt är det då? inge alls, skiiiitsvårt! men det kändes endå som att det gick bra. peppar peppar ta i trä..

nu lär jag gö nå, innan jag får d4mp. heiido

Rock To The Beat


spexfoto!

SÅ JÄVLA SPEXIGA


to me, you are perfect

Gårdagen spenderades ju med mange. På kvällen åkte jag hem till adina och vid 11 tog vi bussen ner till stan för att äta. Senare, vid 12, träffade vi mange och så gick vi hem till han. Jag sov kvar där, och adina tog ett bussen hem.

Vaknade halv två idag, och sen så har vi inte gjort så mycket. Kollat lite hockey, snaggat mange och kollat en halv film. Åkte hem med sex bussen, och nu ska jag ta ett bad. v

valborg


vila i frid gammelfarmor!

natten till igår dog min älskade gammelfarmor. jag hoppas att du har det bra där du är nu, det förtjänar du! du kommer alltid att finnas i mitt hjärta och i mina tankar. jag älskar dig, vila i frid

Behind blue eyes

ojojOJ nu var det länge sen jag skrev här. men har haft fullt upp!
valborg igår, helt ok kväll. mange och adina sov hos mig, adina åkte hem vid 1tiden, och mange tog nyss bussen hem. vet inte vad som händer senare, men nu ska jag iallafall ta reda på all jävla disk dom har burits ner till mitt rum under dagen. TJAAAAAO


RSS 2.0