LÖRDAGSRÖJJ


trött

VI ÄR TRÖTTA. JAG ÄR TRÖTT. BLOGGEN FÅR VÄNTA, JA.

'Cause tonight I'm gonna start the fire

wiiiho, nu ska vi gö det vi är bäst på! BOTTEN UPP


NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIZZ SOM FAAAEN



Sun, sun, sun, here it comes..

SE PÅ FAN! solen har börjat kika fram! nice som satan, promenixväder nu ju. men nån promenix blire icke nu, för nu väntar duschen.

TJAOOO

 


The Boss


About love that was lost, then found

vem fan är uppe 8 på en lördagmorgon? JO, oscar och elin. WIIHO! jag är inte alls nå trött nu, nejnej. oscar åkte för kanske 30 min sen.

igår då. vi  gjorde typ ingenting, somnade (enligt oscar) halv 1. och vaknade vid 2 igen, då hade sista bussen gått. så vi somnade om. och vaknade.. ja, 8. jag kan såklart inte somna om nu hlr, men det är sak samma:)


what's cookin good lookin

oggiiiieballoggi är på väg hit nu, och jag har precis stökat klart mitt rum nu. hade ju tänk att städa det, men.. ja. jag är lat och duktig på att stöka till det. så det får va som det är. eller vad säger man?
jaja, jag är typ hyper och har damp... skulle kunna springa runt halva gävle nu. naken.

nä, nu räker det. snart skriver jag väl något ännu mer olämpligt. HEYYYYDOO

det är snö ute. snö är kallt



Lilla Grannfejden

ska vi slå på det?


MUPP

jag har suttit och pyssla mä en ny design i ca 1-1½h nu. gissa hut det gick då? JOOO helt åt skogen. nu ska jag dammsuga. suga. damm. hejs

mina läppar mot dina

jag tror inte att ni tycker att jag ljuger om jag säger att jag verkligen har vart apkass på att skriva här på bloggen dom senaste dagarna..
men det är så himla mkt just nu.

idag har jag då klickat in min framtid på datan. skitkul? näej. jag vill ju flytta till jönköping. buhu:( mamma tycker att jag är knäpp. pappa lär väl tycka att jag är ännu knäppare? MEN det går att välja om, i mars! får se dååå.
men annars hoppas jag på omvårdnadsprogrammet på polhem, även om jag inte tog det som första val(?). sjuk_phlikka_94 EH JA

men nu ska jag äta upp mina gooooodaste flingor och sörja över att jag inte bor i jönköping. puss på er


"det löser vi<3<3"
ÅH
hur kan man sakna någon man aldrig träffat?

kärlek


godnatt

är jättejättejätte trött. dansen var helt ok, jävligt värt att vara där och få ledigt en skoldag iaf! efter "balen" åkte alme, jag och herman till max oh käka. gott som fan! och snart blir det föhoppningsvis flytt ner till jönköping. DEEE NI! ;)

PUSS OCH GODNATT


dancing queen

är hemma hos adina nu, och snart ska vi iväg till estraden för skolbal! haha, muppigt som fan! men skoj mä:)

nä men nu lär jag kila. ska göra oss iordning nu. vet inte när jag kommer hem, men skriver nog senare iaf.. om jag inte är allt för trött. PUSS

MHMH GOTT

nej, jag lovar. min blogg ska inte bli någon mat-blogg


RAAAWR


your words make me whole again

jag vet att det har vart usel uppdatering. apkass. men jag har inte haft nå spc att skriva, och har inte kännt för det heller.

just nu sitter jag och lyssnar på musik på våran bästa vän spotify. läskigt vad musik, låtar, kan väcka minnen. en enda låt, en mening i en låt osvosv. för att byta änme snabbt sådär så kan jag ju säga att det är världens snökaos ute nu! jag som skulle gå hem från skolan, men icke. mamma fick skjutsa hem mej. jävla snö! avundsjuk på pappa som är i thailand, fick ett sms idag "puss på er mina älsklingar. här är det otroligt varmt, vi har varit ute o dykt vid det stället vi var på utanför bang t. längtar efter er o ska ta med er hit så fort ja bara kan. pappa älskar er" jättekul, verkligen. men vi åker ju till jul, om jag nu ska följa med. vilket jag inte har bestämt mej för än.

ne men nu ropar mamma, matmatmaaaaaaaat. puss


LESS

bli så jävla less på folk som måste ha saker, andras saker. KÖP EGNA FÖRFAN! jävligt roligt att min plattång, bh & mascara är borta. liver leker. DÖ IDIOT

godnatt

ja. eller GLAD JUL. ni som var på dansen idag förstår nog. glad... HM

DAMP

JAG HAR HICKA. HICKA = VÄLDIGT ONT I DIAFRAGMAN.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHHHje

En betydelse

var hon vackrare än mej?

egentligen så bryr jag mej inte, men varför jag sitter och tänker på det nu, och ca 90% av all annan tid vet jag faktiskt inte. jag bryr mej ju inte? eller hur? nej jag gör ju inte det. inte alls.

pms vare va

satt oh kolla runt lite på ansiktsboken, och kom nyss in på en missbildad människas "sida". och nu sitter jag här och fäller tårar och tycker synd om h*n. åh. jag hatar pms, det är inte kul. alls.

och nu tkr kevin säkert att det här är skitkul, antingen är det pms, damp eller überglatt på den här bloggen.

NEW STUFF

väska [långt band medföljer också] gina 149.-

armband gina 119.-


undan för pundarn eller bli knullad i munnen

[och hörrni, får jag fimpa min cigg i din ÖL. inte röv.]

 


flyger iväg som ett pappersflygplan!

nu ska jag dra med mot bussen, dans hela dagen efter lunch. sköjs!

för den som skulle undra så sitter jag och äter kex och chips nu. DET ÄR GOTT

HELGHELGUNDERBARAHELG

i fredags så åt ju almedina jag adina och susanne på lan's terrass, sen drog vi på fest. sov hos adina. och på lördagen gjorde jag väl inget spc, vad jag kmr ihåg iaf? mot kvällen åkte jag hem till adina, men drog hem efter ett tag igen. kevin kom hit och sov över. skulle ha vart med oscar på söndagen men det vart inge. adina kom hit och sov över. och nu har hon precis åkt till skolan. och snart ska jag gå jag mä.

igår gick adina och jag till ica och köpte massa fettogrejjs. kul att det går så bra med godisförbudet!


ANNE AHL


chilla marie


runaway

hur är det?
jotack, bara bra.

fuck you

team full rulle

tyvärr inga bilder från själva festen. MEN! ni överlever :)

 


jag älskar träningsvärk

glömde lägga till att jag har världens träningsvärk. helt sjukt, i hela jävla kroppen! typ

skriv ner det så ni inte glömmer bort det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TORSDAG

skola, utan alme dock, som låg hemma och slappa hela dagen. FYYY! ärtsoppa och päänkakor till lunch, och jag tkr inte om något av de. så ni kan ju gissa vart jag drog med mej matilda. mjaa, till max dååe. ovanligt.

efter skolan åkte jag hem, såklart. och har bara vart hemma sen dess mä. pluggat lite, vilket inte hjälpte ett piss för jag kan fortfarande ingenting och jag kommer aldrig få in något, som har med genteknik att göra, i hjärnan nångång. helt värelöst, hej tuttfusk! nej inte ens det går. vet ju inte vad man ska kunna. skjut mej FÖRFAN.

när mamma kom hem hade hon vart och hämtat ut min medecin. GLAD ELIN GLAD ELIN!!!!! rosa va den också, sköjj!

DIE MENSVÄRK DIE!

imårn blir det äta ute med pappa (han åker snart till thailand), sen ska jag äta ute ännu en gång, men tjejerna. sen ska vi göra det vi är bäst på, festa! yeah!!

min cuuuuula rosa medecin


i love u

i friend is someone who knows the song in your heart, and can sing it back to you when you have forgotten the words

NY DESIGN

och jag är så jävla onöjd som man bara kan vara. men jag orkar inte fixa nå mer med den nu, blir bara på dåligt humör.

ser ni den inte tryck på "F5"

Suckers get jealous

sitter här hemma och är litesmåarg. för provet imårn, att vi inte kommer iväg på någon klassresa med klassen, att jag måste till pappa idag OCH imårn, att nagellacket aldrig torkar osvosv.
inte är det pms iaf, nej. måste plugga måste plugga

jätteroligt att jag inte kommer kunna ett piss på provet.. mhm mhm.

ÅH. nu kom jag på en sak, jag är sugen på nudlar. YEAAAAAAH. vart jag lite gladare. nu ska jag upp oh koka som jävlarna! återkommer. YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄS


Never let it flop, never let it stop

skola idag, som vanligt då. får ta det lite kort, för andra avenyn väntar!
började halv9, kmr inte ihåg vad vi hade för lektioner. men på lunchen åkte alme och jag och käka, vart kan ni nog gissa själv. om inte så.... MAX! asgott som vanligt. efter skolan åkte jag hem en snabbis, sen tog alme och jag bussen ner till stan. köpte en skjorta och en plånka, elr vad det nu va! :)


plånka gina 99.-

skjorta (snyggare på, irl) gina 199.-



Baby we're stuck with each other


jag bara spyr i ditt face

känns som att genteknik kan köra upp något. eller snarare våran lärare, som är helt hjärndöd och tror att vi SJÄLVA ska kunna plugga till provet UTAN några som helst hjälpmedel. har svara på nå jävla frågor, samma svart på vanenda fråga nästan? sjukt.. och en sak som är ännu sjukare är att jag faktiskt skiter i det, jag struntar i det totalt. exakt som många fler har gjort, just pga att vi inte vet vad vi ska kunna. gr8! älskar våran nolärare. SUG.

genteknikpappren ligger nu på golvet och jag sitter vid datan och äter fruukt. haha jotack, gott som fan äre!


baby, baby, it’s a wild world

har nyss kommit hem från skolan. och om ca 5min bär det av till bussen. ska ner på stan med almedina och adina. alme skulle lämna tbx nå skor, sen vet jag inte riktigt vad vi ska gö där nå mer. jag måste iaf hem och plugga! jävla genteknikprovsfan imårn.. om jag kan mkt? jo verkligen.

nej, nu lär jag gå. hööööörs senare dåååe ;)

WHEN IT HURTS THE MOST

vissa kvällar känns det som allt är emot en och alla gör allt för att man ska få så pass dåligt som möjligt. inget flyter på och krav ställs mer än aldrig förr. ikväll är en sån kväll.

det här en en sån kväll som jag inte längre orkar gömma mej under mitt hårda skal som skyddar omvärlden från att se hur jävla sårbar jag egentligen är. för jag är det! så jävla ledsen, besivken och lost. jag är och kommer nog alltid att vara den tjejen som hellre skulle dö än visa mej sårad, och att jag skulle erkänna att jag gjort fel finns inte ens på kartan. jag är ju en stolt jävel! som sagt så kommer jag förmodligen alltid att vara den personen. vare sej jag vill eller inte. jag tror inte att någon vet hur det egentligen är, hur jag känner mej. det är normalt att känna sej besviken, spc om någon man älskar över allt och verkligen litar på till 100% ger en en smäll på käften(okej, inte fysiskt). det är klart man blir besviken . jag har bara min medecin att tacka, den får mej verkligen att orka med vardagen. hade jag inte haft den har jag förmodligen inte legat här nu. och såklart mina vänner, min familj♥

det är lätt för folk att säga att jag verkar mår bättre nu för det är ju det jag säger till alla. jag är gladare och allt verkar så perfekt. då vare det här skalet igen. det är en sjuk stor press att inte kunna kontrollera sej själv och vad jag säger och gör. skalet är det bästa som jag kan ta mej till för stunden, den lyckliga jävla fejkytan. jag vill ju inte verka svag och hatar att visa hur ledsen jag är. jag kan vara världens jobbigaste människa, tro mej, jag vet! såklart så vill jag inte att det ska vara så. jag vill kunna vara som alla andra, utan att behöva gå omkring med någon stolthet och alltid behöva vara en bitchiga typen som alla kollar snett på, aldrig ta åt mej av något. jag vill inte vara en kaxiga tjejen som aldrig viker sej, vad det nu än kan vara. men TYVÄRR, hur mycker jag än vill så funkar det inte. och för det är jag ledsen. så otroligt ledsen. jag har sårat folk som älskar mej och som aldrig skulle göra något ont mot mej. jag döljer lixom min besvikelse och ALLT exakt allt, alla ord jag hör, allt skitsnack, allt vardagstjafs osvosv där undet mitt skal. tillslut blir det för mkt, helt fullt. och då exploderar jag. som en jävla atombomb. det är just det som jag inte kan göra något åt. jag skulle kunna sitta och grina åt det här i dagar, veckor, månader om det vore så.

jag är så ledsen för att jag inte alltid räcker till och är den vän, dotter, flickvän, syster som jag borde vara. jag är verkligen det! förlåt. ibland vet jag inte vad jag ska ta mej till, det känns som att det inte finns något slut på problem.

ni får gärna fortsätta tro att jag är lycklig med som det är, för med tiden så lär jag väl bli det. man vänjer väl sej, som med allt annat. jag ska inte tjata om saker och vara glad för det jag har. det kunde ju ha vart värre

besöksrekord

kul att ni läser, nu fattas bara kommentarerna. för jag tkr verkligen det är skitkul när ni kommenterar♥

You make me feel so beautiful


making her own rules

GAH. gissa om jag har saknat dom här mackorna. syltmackorna. så jävla gott, även om det kanske ser lite.. äckligt ut. åt alltid sånnahär mackor i stugan förr. när man va mindre. funderar på att gå upp och göra nån till.

det är alltså jordgubbssylt, inget annat.


summerpic

alme


So shut, shut your mouth

oh. det här hatar jag. somnade för någon timme sen, och vaknade nu. trodde att det var morgon, men icke! jättekul att jag kommer ligga vaken, helt überpigg, hela natten. idag är en sån där som jag har vart sjukt trött på helt utan anledning. alltså verkligen JÄTTEJÄTTEtrött. somnade i skolan också, missade en hel film.. inte kul alls! och det är inte det att jag inte sover på nätterna, så jag vet inte ja.. allmänt jävla trött.

skolan va gr8, som den alltid är annars också. älskade klassen, trökigt att det "snart" är sommarlov.. faktiskt. tråkigt att lämna klassen. på lunchen åkte jag, max, alme, samuel och johannes och åt på max. i hemsta (!!!!!?) rätt så onödigt egentligen.. men gott som faaaaen! jag skulle vela veta hur mkt jag egentligen har lagt ner på maxmat. eller nej förresten, det vill jag INTE veta.

men nu ska jag gå upp och äta, sen vänta på paradise. jupp.
loveya

Close to my heart

"jag vet inte vad jag ska säga. hur jag ska beskriva känslan som svepte över när läkaren sa "det", skräck, sorg, smärta en blandning av allt det och lite till. inte min underbara snälla mamma, hon är ju bara 37, varför ska det här drabba just henne. livet känns otroligt orättvist och meningsnlöst just nu.jag vet inte hur jag ska kunna hjälpa henne. de svider i mitt hjärta att se henne ha ont och lida så mycket och det värsta av det hela är att veta att det förmodligen kommer bli värre. försöker se ut att må bra framför henne, men det är svårt att hålla tillbaka tårarna. hon är otroligt rädd och jag vet att hon kommer ta det ännu hårdare om visste hur ledsen jag är pga henne.
jag är så rädd, vill inte förlora henne."



jag hittade en gammal skrivbok när jag kollade runt efter en skolkatalog. det va 2år sen nu. 2år sen jag skrev den där texten. några månader sen allt vart bra. nån vecka sen allt vart klart, det är lugnt. det är över nu. allt är ok. men det går endå inte att pusta ut. kanske är det som mamma säger, att dom närmaste väntar med sorgen. väntar med alla känslor tills den sjuka mår bättre. "det gör bara saken värre att visa" "eller hur?". det är nog nu jag början inse vad som faktiskt kunde ha hänt. jag skulle kanske inte ha legat här, hemma hos mamma, just nu, om det inte vore för att det faktiskt vart så mkt bättre. jag hade aldrig tanken på att mamma kunde dö, att hon skulle försvinna. för mej är det en självklarhet att mamma finns här, och alltid kommer göra det. hur ska jag annars klara mej? min mamma, min älskade mamma. jag skulle aldrig klara mej utan dej, du är luften jag andas, min klippa. jag älskar dej

första gången jag skriver om det, ens pratar om det. känns jobbigt, men det här inlägget kommer förmodligen raderas. det är inte många som vet om vad som har hänt, inte många alls.

What about sugarpie then?

anledningen till att jag inte har skrivit något idag är att internet inte har funkat på hela dagen. dock så har jag inte haft behov att det, har varit med oscar. kollade film american history x & my sisters keeper. båda är så sjukt hemska och jag har sett dom förr. men när jag kollade på sistnämnda första gången, helt själv, satt jag och grinade i kanske 10min. så jävla hemsk..

men nu tänkte jag sova, en dag imårn också ju! sov gott alla där ute, pzzz♥

SWEETHEART


jag? kul? NÄÄÄÄÄÄEJ

Namn: elin

Piercingar: yes

Tatueringar: inte än
Längd: hatar den här frågan.. men 1.54
Skostorlek: 35-36
Hårfärg: bruntbrunt och lite rött men det ska snart fixas!
Fräknar: yes, men de stannar bara över sommaren 
Kär? näej
Önskar du att du bodde någon annanstans? egentligen inte men vissa dagar så..
Tycker du att du är attraktiv? mja..
Dricker du? alla dricker
Röker du? nej
Vilket schampo använder du? redken
Vilken parfym använder du? olika.. har ju haft bort min jean paul, så jessica simpson, britney spears, gucci och beckham
Vad är du rädd för? GRODOR och så finns det lite mer.. men grodor är väl värst
Gillar du att tvätta? ja skoja inte :o
Gillar du berg- och dalbanor? ÄLSKAR det

Senaste…
Filmen du hyrde? hyrde? jadu..
Filmen du köpte? ingen aning
Låten du hörde: sophia somajo - i-rony
Låten du laddade ner? kmr inte ihåg
Personen du ringde? kollade nu och fick panik. ADAM?! jag har inte ringt nån jävla adam:o måste ha råkat när jag sov.. pinsamt
Personen som ringde dig? nån äcklig jävel..
TV-program du såg? eheheh
Person du tänkte på? ja det var den där äckliga jäveln då

Favorit…
Låt: finns inget svar, för många!
Sak att göra: MEN HALLÅÅÅÅ?! gissa? :o ... okej driver, men jag vet inte :)
Sport: springa till bussen?
Dryck: äppeljuice förFAN. "nej jag dricker rent"
Kläder: olika..
Film: my sister's keeper
Bil: men vafan... kom igen
Serie: hööööööööres

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? om jag har
Gråtit över en flicka? alltså ja, men inte på ”det” sättet
Ljugit för någon? aop
Blivit arresterad? huh?
Varit i slagsmål?
Träffat någon från internet IRL? haha ja faktiskt.. nissethaman

Antal…
Gånger ditt hjärta brustit? en gång
Hjärtan brustet på grund av dig? vill inte veta, men tror det är en gång "bara"
Tjejer du kysst? ett antal
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? ah shiiit, massa massa.
Gånger ditt namn varit med i tidningen? bra fråga

Senaste…
Boken du läste? nån i skolan
Personen du fick e-mail av? fejjan dåååe
Personen du fick brev av? um
Personen du fick sms av? nisse
Gången hela din familj åt middag tillsammans? todajj. eller ne:o igår.. förrgår?
Saken du köpte? pizza
Vad har du gjort idag? vart med sus, alme, simon och oscar
Brukar du svära mycket? för mycket
När stiger du upp på morgonen? olika från dag till dag
Vad har du på dig? inget, faktiskt. haha
Vad ska du göra ikväll? det är kväll, och jag ska sova
Vad är du allergisk mot? nadaaa
Använder du hårspray? sometimes
Kan du stå på händer? gympaskills som fan serru. ärligt? mot en vägg
Håkan Hellström eller The Ark? håkan helt självklart, lillebrroooorrr baababaa
Salt eller socker? SOCKER, givet
Gillar du ketchup? bara till köttbullar oh määkkis
Är du glad nu? är jag väl
Var du glad igår? ja det var det.
Vad dansar du till? dunkdunk
Stockholm är… ? en sstad
Göteborg är… ? ett land
Kan du sjunga? ja, frågan är om det låter bra
Spaghetti eller makaroner? määäkissar
Land du vill besöka? alla. utom pakistan, om det nu ens är ett land...

Gissa tre gånger

åh. jag är jättejättehungrig, och att jag sitter och kollar på bilder på mat (fan vad fult det lät) gör inte saken bättre. och jättejätte lat är jag med, jag orkar nämligen inte gå upp och hämta mat. men snart, snart så ska jag få tummen ur och springa upp och värma på det som vart kvar av pizzan.

göööött vaaa

 

JUSTE tror att blogg.se har fått fnatt. det blir ju inge styckeindelningar och sånt när man skriver. hoppas det ändras snart, jobbigt att läsa annars ju..

randombild, ohyes


i din famn

ligger och lyssnar på musik. vaknade för en stund sen. efter att sus, alme, oscar & simon hade åkt så kom lotta in mä en spikmatta och tyckte att jag skulle prova. men hon varnade mig för att man kunde bli yr och lite trött. lite trött vare ja. somnade efter 5min.. så jävla skönt! men nu är jag vaken (NÄÄEEJ?!) och sitter och lyssnar på musik och dricker rent. nej. vatten. kändes som att jag syftade på några spc därååå.

ne men nu ska jag försöka sova igen. men denna gång en lite längre stund, hela natten hade jag tänkt.

puss

 


=härlig helg!♥

helgen VÄLDIGT kort:
fredag var jag med nisse, han sov här.
lördag gjorde jag inte så mkt på på själva dagen, men mot kvällen åkte jag in till gävle för fiesta med susanne! sov hos henne också..
söndag har bestått av pizza, stan, och susanne, oscar, simon & almedina.

=härlig helg!♥

nu kör vi


frukost

nisse åkte för ett tag sen och jag har nyss gjort ett försök till en god frukost.  gjorde en shake (raspberry riot) och lite bacon&ägg. helt själv, haha. shaken va inte sådär jättegod, men det gick att dricka iaf! 5/10 toasters;)

1dl frysta hallon

2msk oboy

½banan

2dl vaniljyoghurt

kör allt i en mixer

KLART!

duktig jag är då

 

 


Today will be better babe

som ni förmodligen märkte så skrev jag ingenting igår. men var ju i skolan, och när vi slutade åkte jag, alme, max, jonte och johannes ner på stan och fikade. sen åkte vi (alla utom jonte) tbx till skolan och satt av lite tid. efter skolan åkte jag ner på stan med almedina och susanne. när jag skulle hem träffade jag farmor och efter ett tag kom vi fram till att vi skulle gå och fika. så det vart två fika igår. inte helt fel det heller ;) undertiden vi satt och pratade kom vi fram till ett och annat. kanske ska flytta till farmor och bo där ibland, vore faktiskt asbra! hon bor ju på stan oh så..

jaja, efter fikat tog jag bussen hem. och efter ett tag kom nicklas hit. japp, kan ni tänka er va. kollade på paranormal activity, och fyfan vilken äcklig film det är alltså. hennes jävla smile i slutet. uhh

somnade sjuuukt sent iaf, 5 typ. och idag väckte nisse mej vid halv10. jättegulligt av han! närå, skulle väl ha sovit bort halva dagen annars..



FRIDAY I'M IN LO♥E

 


lovely

 


äre inte det ena äre det andra..


JA JAG BLÖDER JÄVLA NÄSBLODSFAN som jag inte har gjort på åratal! kände att det bara började rinna.. uh, det lät.. äckligt


the beat goes on

idag på lunchen var almedina och jag på ungdomsmottagningen. jag skulle hämta ut medecin, men när vi kom dit så var hon som jag skulle träffa såklart försenad. tillslut kom hon, och då fick jag inte medecinen. men hon skickade något till apoteket, så så fort jag får tummen ur så ska jag springa dit och hämta ut den.. dock receptbelagd så mami måste vara med! men FYFAN vad skönt alltså! ni anar inte.. JAG ÄR GLAD

chalm down bic boii. OKAII?

jag börjar tror jag har en igloo gömd i mitt rum. det är fruktansvärt kallt och jag fryser fingrarna av mej! men har tänt lite ljus så får hoppas på att det blir lite varmare snart så man kan sova iaf.

skolan idag, helt ok. ingen bortglömd lektion idag iaf.. dock kom jag lite sent. men imårn är det fredag, verynice! vet inte riktigt vad jag ska göra, men något hittar jag alltid på. eller inte. JO, något! om jag nu kommer få, som inte är en självklarhet när man är här i lodarvalbo. kan hända att jag blir fast här med, vilket kommer leda till svår depression. eller nästan iaf. lite dampryck och sånt iallafall! jaja, efter skolan åkte jag hem till mamma, dörren var låst och ingen nyckel ute = SKITKALLT! tog bussen till stan och mötte hampus, sen tog vi bussen hem till han. tog 7 bussen hem. och efter en omständig bussresa och lång promenad hem från bussen kom jag äntligen hem och fick äte lite mat. sen dess har jag bara suttit vid datan och lodat.

men WHATEVER. nu ska jag äta, sen sooova! puss på er


WALK THE LINE

ciao! seg uppdatering, jag vet.

gårdagen lite snabbt då:
skolan, som vanligt. max jag och alme råkade glömma bort englektionen och åkte ner på stan & fikade ist.
efter skolan åkte jag och adina ner till stan. köpte nada. sen bar det av hem till mami. pappa hade lämnat min väska på mammas jobb, (med data, smink oh lite kläder i) och när hon kom hem från jobbet så hade hon såklart glömt den där. så efter maten åkte vi dit och skulle hämta den, men så hade pappa den jääääveln ställt ut HANS träningsväska (?!!!). jättekul tyckte jag att det var. fixa och trixa med en annan data från mammas jobb som tillslut fick med mej hem. det var nämligen den som jag hade i början av förr året och i somras så där fanns det mycketmycket roliga bilder! har lagt över några på ett usbminne, men det glömde jag såklart hos mamma.

idag fick jag några gamla bilder av ronja. måste nog vara 1½-2år sen?

prao på dagis, ht -08


förlåt, jag hörde inte. kan du ta om det där?


HÅLL SÅ KEFT MADS

okej, pappas fel att jag inte har skrivit nå idag. men imårn, då jävlar. eller nej, fast jo.. senare mot kvällen.

men nu ska jag sussa, höööööööres.

brittany murphy's mum 911 call

är du känslig borde du absolut inte kolla på det här. det är så jävla hemskt. tänk att hennes mamma och man hittade henne i duschen, död. fyfan alltså. det går inte att tänka sig hur jobbigt det måste ha vart/hur jobbigt det är. det går bara inte att inte grina medans man lyssnar på detta. helvete alltså..

 


DIE

justja. ska ju försöka sluta äta godis nu, började idag och det har gått bra än så länge. haha! adina är också mä på den här grejen. får se vem som "vinner" då. om jag ska vara ärlig så tror jag att det blir adina, men det återstår att se.



paradise

åh. jag somnade för nån timme sen och vaknade nu, eller ja, 40min sen kanske. ligger och kollar på paradise just nu, men ska nog gå upp och äta något snart. är så sjukt jävla hungrig.. men jaja, har ingenting mer att skriva om endå. så gooooodnatt på er sötisar


rolig bild, huh

home sweet home

eller så sweet vet jag inte om jag tycker att det är. SVINKALLT är ett bra ord som beskriver hur det är här just nu. har tänt 34289 ljus här inne. om det hjälper? jo lite..

morgonen idag bestog av stress stress och stress. åt frukosten i bilen osvosv. men jag kom i tid! tillohmed några minuter innan vi började. hade NO som första lektion, genteknik in my heart. efter no:n hade vi.. ehm.. SLÖJD vare ja. syslöjd, vi ska ta med någon plagg hemifrån och göra om det till något annat. vet inte vad jag ska ta med och göra om än? menmen, något hittar jag nog!

efter slöjden hade vi lunch, stank helvete (helvete=spya blandat med bajs) i matsalen. så almedina och jag gick till max och åt där ist. efter ett tag kom booisen dit mä. gjorde sellis med dom på väg till willys. sen gick alme och jag tbx till skolan igen. och jag kan ju säga er en sak. DET ÄR KALLT UTE. fytusan alltså. efter lunchen hade vi labb, jobbade med genteknik då mä. och efter det slutade vi.

tog bussen till stan med almedina, köpte ett par skor..... jag måste sluta köpa skor nu. har köpt 3par skor på 2-3veckor nu. detta kan sluta illa. nej, men nu är jag hemma iallafall. trött som satan. funderar så och sova.


IN THE MIDDLE OF THE NIGHT


LAST TIME LOVER

jag kan inte sova. vad fan har hänt med mig? varför är jag så här? inte pigg, det är inte det jag snackar om. ska be till gudarna så att jag kan få lite, endast lite, mottagning i mitt rum så jag kan ringa min älskade. ringa och klaga lite, och bara ligga helt tyst och höra hans andetag. för. att. sen. somna.
jag vill ha dig
här
nu

honey, this one is for you. ONLY YOU.


ingen jävla hitler, inte heller jesus

jag kan inte sova. fyfan. ska snart bjuda på ett videoinlägg. men först ska jag hjälpa patric med att göra en hotmail. rolig kille det där. ne nu tkr jag att youtube kan få tummen ur och öka lite.

jag är hungrig, går upp och hämtar något att äta medans. coolt.

upd:

alme & jag stod och väntade på bussen i typ 30min innan bussjäveln kom. horkallt.

"kolla i innejackan"


världens bästa♥

♫ something about you now 
I can't quite figure out
everything he does is beautiful
everything he does is right

cause it's you and me and all of the people
with nothing to do, nothing to lose
and it's you and me and all of the people and
I don't know why I can't keep my eyes off of ♫

fitthjärna

om jag inte somnar inom en halvtimme kommer jag bränna in ett hakkors i pannan på mej själv med en cigg. BLI sömnig då jävla fitthjärna.

folk utan humor NI SUGER

en sak som jag inte förstår är att folk alltid måste ta allt så jääääävla seriöst? jag är sjukt oseriös av mej, och då händer det att det ibland kan poppa upp en inlägg som jag inte har skrivit som någon jävla bernadotte, utan oseriöst som ett jädra rikspucko. BAJS KISS JA VAD FAN SOM HELST. herregud, slapna av. ta inte allt så inihelvete seriöst. ha lite humor......



hos adina

alme och jag tog en lite tidigare buss hem till adina, och nu sitter vi här och adina sitter och cpar som vanligt. pucko hon är. men nu ska vi nog gå till skolan snart, hoppas jag..........

jaja, adina dampar på mig nu. lär sluta skriva.

tjohejsan

bye life hello school

nu drar jag iväg till skolan. skriver senare♥

OKIDOKI

ny design på G. denna header ska dock bort, så fort som möjligt. den är alltså tillfällig bara! men nu ska jag försöka sova.

tryck F5 om ni inte ser någon skillnad.
PUSS

det du inte vet, lider du inte av

jag somnade vid typ 1 och vaknade igen för nån timme sen. gick upp och trodde det var morgon. kollade på klockan. insåg att jag verkligen hade fel. så jävla fel. klockan var 2. jättekul tyckte jag att det va. och nu är jag gris på engelska. har legat och pratat med hampus ett bra jävla tag också, fast nu har vi lagt på. men han ringer nog snart igen, haha.

men ska proppa ipoden full med musik och ha lurarna i hela natten tills väckarklockan ringer. skolan förstör och jag vet inte hur jag ska orka med sista terminen. helger och lov är min räddning.



känsligt HUH

folk som säger att dom dricker för att det är gott, ta mig i arsle! då kan man lika gärna dricka saft.. svårt att erkänna att berusningskänslan är jävligt härlig? man är inte alkis för det.....


ok, nu får jag vara beredd på att nån anonym förmodligen kommer komma mä nån ihopsnickrad mening om hur jävla omogen jag är osvosv. men dö

dampanfall

jag håller på att få fnatt. vill verkligen göra om bloggen. NU. på. dirr. men jag vet att om jag börjar nu så kommer jag att sitta uppe till sent inatt. och det är skola imårn så det funkar icke! får göra det imårn, efter skolan. uäh. det där lät läskigt. får vänja mej vid det. efter skolan.... hejdå

F33STBILD FRÅN FESTEN HOS JOSSA



usa for africa - we are the world

jag kommer ihåg när jag va liten. sisådär 10 år, när alme och jag alltid lyssnade på den här. sen dess har vi nog alltid älskat låtar som man får "värsta feelingen" av.


CHOKLADBOLLAR!


JAGHARTRÅKIIIIIIGTpunktslut

den där är jag så sjukt missnöjd mä så jag fattar inte ens varför jag lägger ut den. så den får va liiiten! ni kanske ser att det ska föreställa den bredvid? hääähä


in the name of love


and there's glitter on the floor

jag har verkligen inte orkat skriva nå här dom senaste dagarna. som ni kanske har märkt av! men det ska bli ändring på det. nångång. framöver.

sista dagen på lovet, surt som FAN. adina och jag har nyss vaknat. på dagen igår gjorde vi, ingenting?! hampus kom hem till mej vid okänd tid. efter ett tag åkte vi till icao och köpte glass. sen tog hampus bussen hem och adina och jag åkte hem till henne. kvällen slutade med att vi åkte hem till hampus och kollade på tv. vi skulle ju ha åkt på fest egentligen, men utan dricka kändes inte så jädra skoj. + att det vart massa annat strul. tog iaf 01.30 bussen hem till adina. satt vi datan ett tag. mådde sjukt dåligt, kändes som jag har druckit 70vodkiisar. UÄH. men tillsut som somnade vi.

men mamma ska hämta mej nu, lär avrunda.
tjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuue



jag är c00000l


yesterday

mami på bowlingen

fika på stan

adinis

världens snyggaste skor

 


HEJ HEJ HEMSKT MYCKET HEJ

adina och jag har nyss vaknat. nu ska jag ta bort min smink, så adina får skriva klart....

hejhej, adina här! :D:D:D elin gick nyss in på toan och såg ut typ som ett invalid barn, eftersom hon har träningsvärk efter igår. när vi spelade boxling, lyckat bruden! ska berätta lite om i går då, jag och elin tog bussen till stan vid 5 tiden och gick runt och kika lite på stan sen vid 7 så kom hennes mamma och anton ner på stan för vi skulle discobowla i en timme. det var rätt kul faktiskt, för jag vann och fick en påse med godis. yäääy. :) sen sov jag hos elin, vi somna runt 4... icke bra.

jag har ingen aning vad vi ska göra i dag, hoppas på något riktigt kul, för de känns som det var ett tag sen.

btw, kolla in min blogg!


vad har jag gjort under år 2009?

[o] Varit utomlands
[ ] Snott något från en privatperson
[o] Fått skäll av rektorn
[o] Skolkat
[ ] Brutit ett eller flera ben
[o] Känt dig som ett oupptäckt geni
[c] Haft fest hemma
[o] Fått kontakt med gamla vänner
[o] Varit kär
[o] Druckit alkohol
[o] Rökt vattenpipa
[ ] Installerat en skrivare
[o] Drabbats av minnesluckor
[o] Druckit hembränt
[ ] Blandat alkohol och medicin
[o] Svimmat
[ ] Hållt dina nyårslöften
[o] Snattat
[o] Retats
[o] Badat naken
[o] Varit beroende av något
[o] Fått IG på ett prov
[ ] Gett pengar till en tiggare/hemlös
[o] Bråkat
[o] Trängt dig i matkön
[o] Åkt sparkcykel - HAHAHAH carros fest
[o] Hatat någon
[ ] Bränt dig på en manet
[o] Hamnat i trubbel med polisen
[o] Fått nya vänner
[o] Förlorat en eller flera vänner
[o] Kastat en snöboll på någon
[ ] Skjutit en älgko
[o] Citerat ur ett flertal filmer
[o] Dumpat någon
[o] Liftat
[o] Åkt polisbil
[o] Papercuttat dig
[ ] Varit allvarligt sjuk
[o] Druckit alkohol på offentlig plats
[ ] Slagit knytnäven väldigt hårt i en vägg
[o] Slagit huvudet hårt i väggen
[o] Skurit dig själv - inte mä flit
[xo Hetsätit
[o] Gjort bort dig offentligt
[o] Gjort något du aldrig gjort tidigare
[?] Dejtat
[..] Däckat
[ ] Varit på konsert
[ ] Haft bulimi/anorexi
[o] Gett ut din msn till en random
[o] Druckit alkohol i syfte att dämpa psykisk smärta
[ ] Kastat mat/dryck på en arbetslös
[o] Tagit receptbelagd medicin utan att behöva
[o] Somnat på allmän plats
[ ] Spenderat natten på ett sjukhus
[ ] Mobbat någon
[o] Hånglat med någon som har pojkvän/flickvän
[o] Druckit så mycket att du spytt
[o] Tagit någons oskuld
[o] Gått bakom någons rygg
[o] Gett någon oskyldig skulden
[oooo] Förbannat någon genom häxprocesser
[o] Kallat någon slampa/hora
[o] Målat på väggen
[o] Hotat någon
[o] Skrivit blogg
[ ] Varit på festival
[o] Skickat vidare kedjesms
[o] Bowlat
[o] Utövat tungrullning med över 2 personer på samma kväll
[o] Gått på bio
[o] Varit vaken i mer än 24 timmar
[ ] Ringt från en telefonkiosk
[o] Pratat med en helt okänd person
[ ] Knarkat
[o] Pussat någon av dina vänner
[ ] Haft ett jobb
[ ] Köpt en ny mobil
[ ] Tatuerat dig
[o] Piercat dig
[o] Färgat ditt hår
[ ] Varit i Finland
[o] Flyttat
[o] Rest över 100 mil
[ ] Klappat en enhörning
[ ] Köpt något väldigt dyrt
[o] Dansat salsa
[varje dag] Odlat illegala växter i garderoben

JUSTE

jag lider verkligen med er som var tvungna att gå upp till skolan idag
poor little children

frulle

^

|

|________________________

ja, jag har previd ätit frukost och städat massa här hemma. skit kul vare. nej. mamma har blivit helt störd, hitler nästa? mja kanske! fyfan.. imorse, eller aa när jag vaknade vid halv2, hade hon stängt av internet(?!!) och tänkte inte sätta på det igen förns anton och jag hade städat oh så. uha. inte kul. men nu ska jag duscha, sen göra mej iordning. ska ner till stan mä adina. hejs


tjuuuue

nu ska jag GÅ hem till almedina. ni kan ju gissa vem som kommer dö på vägen. jag. rätt. hejdå

oseriös? jag?! näääääeeeje


dagens låt(ar)

ja det va ett bra tag sen jag la ut "dagens låt". så här får ni några:

 


tröttnacke

hellååådärute

vaknade för typ 1h sen. och om ni någon gån skulle undra så går det åt pipsvängen med att försöka vända tbx dygnet. somnade 5 och vaknade 2, ska bli kul och se hur det går när skolan börjar......
nej, men nu ska jag bada & sen ringa adinis som säkert ligger och sover. städa ska jag mä göra, fyfan.
puss


TRÖTT_ELIN_UTAN_SMINK_JAAAAA

jesus vad kallt det ä

 

HERREJESUS VAD KALLT DET ÄR UTE! nå sjukt..

och nej, vi har inte knullat sönder här. det är inte därför det är fukt (eller vad fan det nu heter) på fönstret.

 


TUDELS

ah jag vet. jag har inte skrivit nå mkt på sista tiden.. men tim och adina sov här inatt, eller vi somnade typ 4-5 nångång. vaknade kl2 och har bara legat i sängen med datan sen dess, men nu ska vi göra oss iordning och åka till max och äta. tjeniXen

adina är cool

adina är liksom bara BÄST, finns inte något mer och säga om den flickan!
kyss

svar på kommentar ang min kamera

jag har fått en fråga om vad för kamera jag använder. tråkigt nog så är det inte en systemkamera, utan det är en sony cybershot DSC-W120. lägger ut en bild så blir det lite lättre att se vad för kamera det är.



bloggtorka

bara så ni vet så suger ni på att kommentera! UÄÄÄH

iaf, adina och jag vaknade runt 2-3 tiden idag. åt "frukost" oh så. sen gjorde vi oss iordning. och tjipptjopp så va klockan 4, då tog vi bussen till stan. där gjorde vi.. ehm, ingenting. eller jag köpte godis, tog bussen till ica. köpte mat, tog bussen till adina. åt mat. gjorde ingenting. mamam hämtade oss. åkte hem till mamma. gick ut och gick. satt vid datan. sitter vid datan.

jag hade nyss hicka, och jag hickade förmodligen för hårt... eller nå, så nu har jag fetingont i bröstet. massera? nä. övertrött? ja.
hejdå

@ adina

tog 17.54 bussen till adina. vi har precis ätit pizza och nu vet vi inte vad vi ska göra. adina sitter på toan och sjunger till gloria och jag sitter här och lyssnar på musik och stör mej på stört folk. japp.  
fast nu kom hon ut. aaaaaaaaaand nu ska vi hitta på something to göra. kyss


bild från festen hos jossa


never take anything for granted

life goes on, i guess

smile

life is like a mirror, we get the best results when we smile at it

godmorgon

jag vaknade för kanske.. 5min sen? av att en unge (pga lathet är det fortfarande okänt vilken) skrek! trodde först att jag drömde, men nej. då skrek h*n igen. jag skulle kunna gissa mej till att det är mille, men vem vet när det gäller dom som bor i det här dårhuset. jag tänker inte gå upp iallafall, jag ska ligga i min säng hela dagen. och deppa. jag ska blir emo



ja precis


you tell me that you need me,

..then you go and cut me down


kvällar borde inte finnas. eller kvällar dom denna, och som dom flesta andra kvällar, borde inte finnas. det är om kvällarna, när man inte är med någon, när man inte gör något, när man inte har massa människor omkring sej, som tankarna snurrar runt i huvudet. inte fan är det kul. jag hatar det här. jag hatar att det är så här. jag vill inget hellre än att allt löser sej, ett sms bara? ok? NEJ tydligen inte

tack och hej, med blodsprängda ögon ska jag nu kolla på film. eller sova. film eller sova? vem fan bryr sej, godnatt

just make it work

har tråkigt. är inte trött. är hungrig. är arg. är ledsen. är besviken. är orolig. är allt som inte är bra.

även osminkad..

|

|

v


j.h.d.s.j.m

vill ni veta en sak?
jag HATAR folk som inte kan säga vad dom känner&tycker eller står för vad dom gör/gjort/sagt/känner/tycker/VAD-FAN-SOM-HELST!

så sjukt irriterande. jag hatar det. hatar hatar hatar


jag hatar allt

damn


inge gävle idag heller

får inte åka in till gävle. jag älskar mitt liv. jättemkt

vissa går på friskis oh vissa på tjack

ÅHÅ. ska snart ta ett bad, sen tror jag att jag drar mej in mot gävle. orkar inte sitta här i valbo hela dagen. nuuuupp. jaja nu lär jag väl gå och fylla i badet om jag ska hinna duscha innan 9ikväll, tar ju sån jävla tid att fylla upp det..



HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRÅ

SNÖ SNOW SNIJEG LUMI NIEVE


........................

☻/
/▌
/ \
jag har tråkigt

nyvaken

ja rubriken säger väl det mesta. somnade runt 5-6-7j imorse.. och jag vaknade för 5min sen. stendöd. kollade ut genom fönstret, och vad ser jag? JO världens snöstorm. när ska det sluta snöa egentligen? jag tycker att det räcker nu. men jag tror att jag tar med mej kameran och går ut ett tag. har endå inget bättre för mej..

tenixen

som i drömmen jag drömmer

jag plågar mej själv mä bilder, låtar, filmer & texter, som betydde något. då. i det förflutna. jag göre inte för att minnas utan för att bli kvitt mina händelser och minnen för jag vill börja om.

jag är långt ifrån stolt över allt jag åstakommit och gjort. jag vill göra något större. något bättre. jag vill bidra. jag vill inte falla gång på gång. många av mina beslut har vart fel.

men det här året var även sjukt bra. under dom sista månaderna har det varit jättebra, men såklart har det funnits tider då allt verkligen har varit überkasst och man bara vill dö. så känner jag ofta, för att vara ärlig. men jag vill ändå kasta minnena.

jag vill börja om och ta tag i mina brister. jag vill bli som i drömmen jag drömmer.


FUCK OFF

ja typ så känner jag nu. om jag kunde skulle jag bara försvinna från allt. exakt allt. och dö


så jävla värdelöst

I can't get what I don't have
Anything you want me to I will
But I can't do that

thailand över jul?

ja, det verkar som att pappa+"hans familj"& släkten på pappas sida och några till (kanske) drar till thailand över jul och nyår detta år. jag har inte bestämt mig om jag vill följa med än. klart jag vill till thailand, men (!) det är ju inte direkt min höga önskan att fira nyår med familjen. spc inte pappas...
ja, jag vet inte. hanna följer ju med så någon vettig människa har jag ju alltid! haha..  nä så menade jag inte, men någon i min ålder iaf. för er som inte vet är hanna min faster:)

ja jag vet ju somsagt inte om jag följer med eller inte. vissa kanske tycker att det är självklart att jag ska följa med. men för mej är det verkligen inte självklart. den som lever får se helt enkelt.

puss

alla som inte dansar

kameran var inte framme nå mkt alls! och då menar jag verkligen INTE MKT. lite tråkigt, men det är som det är. här har ni några bilder iaf;


vilken jäääävla bild på mig!!! :')

 

 



lifehouse - storm (acoustic)

lifehouse - you & me

flipsyde - someday


2009-2010

GOTT NYTT ÅT PÅ EEEEEEEEEER!!!!!!!!!!!

RSS 2.0