we´re half way there

märkte nyss att högtalarna på min mobil håller på att avlider eller något sånt. helt jävla värdelöst. brusar och har sig.. verkligen inte vad jag hade önskat mig just nu. menmen...........

trodde jag gjorde ett inlägg innan (alltså jag gjorde ju det......) men det kom inte så långt om man säger så.. det publicerades SÅKLART inte! döjobbigt.

okej, fan vad jag klagar. lite bra saker då!
♥adina och jag har vart och solat idag
♥packat saker & tagit hem dom till mamma
♥vart ute och ätit med massa, sen gick vi på bio. grym film, old dogs. skratta så jag dog. eller ja nästan iaf...
♥köpt hårfärg och håller ju på att väntar på att få skölja ur färgen. hoppas på brunt denna gång! håll tummsen
♥ tömt kameran

yyyyyesbox mycket för mig som aldrig, och då menar jag verkligen ALDRIG, hinna med saker som jag måste göra. dock en sak som ännu inte är fixad. hoppas det hinner fixas.

men nu ska jag nog skölja ur färgen. hejhoppsugminsnopp

you got me so hypnotized

sitter hemma hos alme, sov här inatt. pappa var för lat för att åka och hämta mig. men men, alme ligger SÅKLART och sover och jag sitter här vid datan och försöker fixa lite saker. det går ju som det går och förväntningarna på nyår är inte så värst höga längre.

jaja, det ordnar sig förmodligen. jup.

ska väcka alme nu, hon kmr hata mig.
HEJDOOO

natthumor

&

http://www.collegehumor.com/video:1925321


@ almes place

sitter hemma hos alme nu, som ni kanske läste på rubriken. eller på rubriken? säger man så?....
jaja, jag är iaf här. åkte ju till stan tidigare idag, hittade ingenting. sen följde alme med mig till valbo, va hemma hos mig ett tag, sen åkte vi till köpis en snabbis köpte ett par skor som ni får se sen när jag har kommit hem. vi skulle egentligen ha dragit på nå fjortisdisco men nu har vi ändrat oss. vi ska alltså inte dit! förmodligen bara massa ****** och f12or. hähä..

men nu ska vi iaf ta bussen ner till stan och möta timmiiiiie.

PÖSS


tog bilden på alme nyss, fin va?:)

good morning sunshine

eller godmorgon och godmorgon kanske det inte är längre. god dag?

whatever! jag vaknade för kanske 30min sen. sitter just nu uppe i soffan och äter frulle. även fast jag inte är nå hungrig alls. men jag ska börja göra mig iordning snart för jag ska nämligen ta 13.24 bussen till stan och möta upp en perssssssuuun. hähä. nej, så hemlig är h*n inte.

men men, duschen väntar.
tjeNNixen


uǝʞɐʌ ǝpuɐɹɐɟʇɹoɟ

ʇʇɐupoƃ ˙nu ʇʇöɹʇ ılq ɐʞs ˙˙ʇʇöɹʇ ɐɹɐʌ llıʌ ɐɾ uɐɟ 'ɾǝu ¡ɯɥɯɥɯ ˙ʞɐs uǝ ɐɹöƃ ɥɔo uɐʇs åd ɹǝu ɐʞs ɯʎuouɐ ɥɔo ɐɾ ʇʇɐ ås uǝƃılɯäu ɹä ʇǝp ˙åd ʇǝɯɹɐlɐ ɹåʇs 00˙01 uɐʞɔolʞ 'ɐɾ ɹǝllǝ ˙uɹåɯı ʇƃıpıʇǝʇʇäɾ llıʇ nɾ ɐʞs ƃɐɾ ɥå

I WAS MADE FOR LOVIN' YOU

fuck off


videoblogg


u wish elin, u wish

jag orkar inte mer.
om det gick så skulle jag bara försvinna från allt, exakt allt. inte träffa någon.

in my dreams

in the light of your halo

är i valbo nu. fyfan säger jag bara. fast mysa är här, men hon ska nog åka snart. eller typ kl9 någongång.

just nu håller hon på att tofflar och slavar åt mig. hon har nämligen fått tillåtelse att hänga in mina kläder i garderoben. inte alla som får göra det inte! nä, men nu ska jag hjälpa henne lite.

tjoho

fittigt värre

 


jag väntar på förvandling

adina kom hit vid kvar över smockan, efter några år kom julle hit. vi skulle kolla film, men det vart inte så mkt filmtittande om man säger så ;);););););;););) närå! haha, vi kollade på en film, meeeeeeen.. den va dålig. och dom vägrade kolla på bögfilmen som jag ville se på (läs: INTE PORR!!!!!!!!). så vi satte oss och kollade på lite mysiga saker på existenz. han åkte för typ 2h sen.

men nu ska adinis och jag sooova. ska upp tidigt imårn.

puss

adinas mamma är lat

om du lämnade mig nu

sitter här med vovvsen och kollar på the real housewives of new jersey. haha jävla bitches dom är!

när adina blir klar (vilket kan bli om 2min samma som det kan bli nästa vecka) ska hon komma hit. vet inte vad vi ska göra men något ska vi hitta på. ska försöka övertala mamma om att få sova hos henne åxå. som förmodligen kommer sluta med en förjävla arg elin och några sönderslaga dörrar eller en sönderkastad mobil..

yäyä den som lever får se


old enough to know better too young to care

jag har tråkigt. adina är seg så vi hann inte åka till stan. fan på henne!
nej, men något tänker jag göra idag. vettefan vad. men något iaf, hatar att sitta hemma och inte göra något.

tjoooooooooooooooooooooooo

REKOOOOOOOORD

wiiiiho
jag tror att jag har slagit personligtrekord i att ha en godispåse länge utan att äta upp den. omedvetet. köpte den när anna jag & adina var på bio. och mycketmer är hälften är kvar.. men det känns som att den kommer ta slut snart.. h3333h3


rewind this whole thing

skitkul att jag vaknade 12.45 ist för 11.00 som jag hade ställt alarmet på mobilen på. någon gång undertiden mobilen hade ringt så har jag förmodligen tagit ut batteriet för att den inte skulle ringa igen och sen somnat om. jag som vela ner på stan i god  tid idag och inte vända på dygnet. blir så jävla drygt när skolan börjar igen. men det är väl redan försent anatar jag..

är ovanligt pigg, så jag tror jag ska gå och ta en dusch. sen äta lite. appropå äta, jag äter hela tiden?! alltså verkligen heeela tiden, jag har börjat ätit jättemkt. det är helt sjukt, efter nyår ska jag fanimig sluta äta så mkt.
eller så måste jag börja kolla upp saker och ting.
nä.


hejdå



daaaaaamn

inte förns några sek sen, eller ja.. kanske 1min sen kollade jag på klockan. 04.11(!!!!!!!!!)
wtf liksom? vad hände med "tiden går sakta när man har tråkigt"?! jag måste ha haft skitroligt i snart 2h utan att veta av det. helt sjukt. jag måste försöka sova för att inte sovabort hela dagen imorgon.

godatt eller... godmorgon? vad du än väljer. sug kuk

fan vad mogen jag känner mig


i somras hemma hos pappa. eller ja, baksidan hemma hos pappa då


new stuff


cardigan gina 99.-

striiingisar gina 29.50.-

tshirt bikbok 98.-

har alltid tänk "hur fan kan man köpa något utan att prova?" allra helst om det är rea och inte går att lämna tbx. men ser man på, jag köpte dessa saker utan att prova en enda av dom innan jag kom hem. tshirten var dock lite för stor. ska försöka få byta den, även om det står på kvittot att det inte går. hello puppy eyes.


hold me tight, never let me go

pmshumöret dog ut för nån timme sen. så jag drog till alda och var där med massa. spelade bla sanning eller konsekvens. hade varit liiiite roligare om vi hade kunnat tagit det lite seriösare, men whatever!
mamma kom och hämtade mej och joshua vid 1tiden. vi skjutsade hem han, sen åkte vi hem. jag har precis gjort mat, köttbullar och määäkss. sitter och äter det nu, asgott!

har inte kommit fram till om jag ska vara vaken ett tag till eller om jag ska sova. får se.

puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuussy

hordampsfittjävlakukollonsfan

först tänkte jag skriva en fetinglång text om allt jag hatar och värdelösa saker jag undrar över.
som om man kan kittla någon till döds eller inte (kittlar man värsta feta fritösoljedrickande tjockisen med astma tror jag det är möjligt).. och sånt där skitroligt!

nej idag är helt fel jävla dag för att umgås och prata med mig. så fort någon säger något till mig har jag bara lust att skrika "MEN VILL DU DÖ ELLER?!". en viss person började tjata om en sak, får man fimpa idiotfan i ögat med en meckad gås eller? TACK ISF

JUSTE. måste bara tillägga en sak. jag stör mig nå in i helvete på folk som lägger ut bilder på tex. sin blogg, fejjan, bdb osv och skriver "jag är ful på bilden, jag vet" eller "ful bild på mig, kolla inte". JA DU ÄR JÄÄÄÄÄÄÄÄVLIGT FUL DIN APA! jag får lust att skriva värsta uppsatsen i kommentarfältet om hur jävla ful personen är och hur fan man tänker när man lägger upp en bild på sig själv när man tycker att den i själva verket är ful? eller man kanske han så jävla dåligt självförtroende (eller vad fan det heter) så man måååååste skriva så för att folk ska skriva "men nej gumman du är så fin" YADAYADA. dö bara? okej?!

tack för mig

avatar

adina jag & anna var och såg avatar på bio nyss. eller ja, den började 21.00 och slutade 2h 41min senare. lååång men otroligt bra film! så de så!
brukar hata sånna filmer men den här.. shit alltså. SE DEN! efter bion följde vi mä anna till taxin. sen gick adina och jag runt på stan i väntan på bussen. 00.20 kom den, och 00.30 var vi hemma.

nu sitter/ligger vi båda i sängen med varsin data. tänkte sova snart, är på så jävla dåligt humör. och varför ska ni skiiiiiiiiiiiiiita i. höhö.

godnatt



julafton i bilder

tog tyvärr bara kort när vi var hos pappa i valbo. menmen, ni får nöja er med dom. som ni ser på sista bilden fick pappa vara tomte, ett klart godkänt uppdrag!


PULKISCHTIMEJAO

adina & jag tog på oss täckbyxor, mössa, vantar osv. och traska raka vägen mot närmaste pulkabacke. där mötte vi massa. ossianbebis var också med.
SKOJSKOJ!

det där med jul

idag när jag och mamma satt i bilen påväg till farfar började vi prata om julen, julafton och allt som hör till. efter ett tag kom vi in på att det faktiskt finns dom som inte firar jul, eller dom som kanske inte vill fira jul, som har julen som den värsta tiden på hela året. det finns många barn som är rädda för julen och känner obehag när julen börjar närma sig, just för att föräldrarna dricker. många vill inte ha jullov, för den enda trygga platsen är faktiskt i skolan.

hur mycket jag än försöker att inte tänka på det så går inte det att inte tänka på det. jag tycker så himla synd om dom som ska behöva lida under julen och höra från kompisarna vad dom har fått, vad dom gjorde, och vilka dom var med under julafton medans det enda dom själva har gjort är att gått och väntat på att dagen ska ta slut.

tänk hur glad jag ska vara över att jag faktiskt har det som jag har det. jag firar jul med både min mamma och pappa +många där till så som syskon, mormor, farfar, farmor, faster, farbror, vänner & "plastsläkten".

usch.. nej nu ska jag försöka sluta tänka på det och ist fixa lite med julklapparna jag har fått idag! adina kommer snart, sen ska vi två, +almedina & kanske några pöjks ut och åka pluka. haha, hööres



julafton!

idag är det då julafton, som jag inte tror att någon har glömt. men endå!

vaknade för kanske 10min sen, ska upp och äta+öppna massa klappar snart. vid 12.15 kommer pappa och hämtar lillebror&mig. då åker vi till valbo, och är nog där ett bra tag. det kommer dit massa folk, sen så ska vi ju åka till farfar också! får se vilken tid det blir. risk för sjukt dålig uppdatering idag kan jag ju säga..

men jaja, ha en jävligt bra julafton sötnosar!

puss


HAHAHAH

jaha? någon som fått lite för mkt kanske? HAAAHAH helt sjukt va weird hon är..

hade jag suttit där hade jag antingen kvävts eller kissat på mig för att jag hade skrattat så mkt!


anka vs. ehm..... anka?

ja det är ju bara att välja vilken av ankjävlarna ni vill se på


a christmas song




ni kan nog gissa er fram till vad jag gör just nu. julmys med, ja.. jordgubbar&cheesecake! gött

god jul!

 


 



makes you say yum-yum

ja den här dagen har ju vart händelserik. eller inte........

har bara vart hemma exakt hela dagen. har mest suttit vid datan och lodat, men jag har faktiskt städat mitt rum mä! och badat. h1h1.

och nu kom jag på en sak! herregud... sitter och lyssnar på musik på spotify. låter det bara rulla på, orkar inte bry mig om av det är för musik. men så kommer det nån jävla smurflåt eller något.. oh så tänker jag inte på att jag visar "vad jag lyssnar på" på msn. lol

nä, ska ladda ner någon film. borsta gaddarna och så, sen lägga mig. för imårn äre ju juuuulafton.

och för er som är efterblivna så har bocken brunnit.
tjopp



baby jag kan va din crazy frog

shululuuuuuuuluxxen
vaknade för typ 30min sen. har precis ätit frulle, och ska snart städa rummet som ser ut som att ww3 har börjat.. eller nå.

iallafall, måste ner på stan, idag igen! ._. skit trökigt, men jag måste köpa klart allt. för imårn äre ju julafton. YEY! så jag kommer förmodligen inte att skirva något imårn, men mer idag blir det nog. och ska visa lite som jag köpte igår mä.

men nu lär jag börja städa, hejdåååååååå :)

baby i know how to fly

kom hem för typ 1h sen.
alme och jag bestämde oss för att dra hem till adla och basta med han, allan, roni, hai, joshua& hamid. vet inte om det va nån mer. men det va asniiiiiiiiz iaf! när jag skulle gå dit mötte jag bryan som var snäll och gick med mej heeela vägen! sen mötte jag alme och vi gick dit. adina&sus kom också förbi, men drog efter ett tag.

efter att vi hade bastat gjorde vi typ ingenting. kolla tv oh så bara, sen kom mamma och hämtade mej. lat som jag är, skulle egentligen ha gått med hai menmen...

nä men nu ska jag försöka väcka hampus via msn. moget. jag är trött.

hejdå

.

du äcklar mig

om man kunde få va liten igen


datumet åt vänser stämmer såklart inte. tog kort med mobilen på fotot då. yes

rolling like rock stars

mysa och jag har nyss ätit frukost OCH upptäckt att charlie det jävla fan hade bajsat i mitt rum någongång under natten. väldigt mysigt ska jag säga er. my åt upp det.

nej.

men nu sitter vi uppe och kollar på tv, ska snart börja göra mig iordning. ska iväg på en sak runt 2 tiden, sen måste jag till stan och trängas bland massa folk för att köpa klart alla julklappar.

men nu måste jag verkligen gå, ska åka halv. tjoho

nej det är ju inte från -07 hlr


give my life for you

adina sov hos mig igår. kan ju säga att vi var nå otroligt trötta och omogna sådär mot 11tiden.. vaknade idag vid 11 för att lotta jobbade.. ett jävla tjatter vare! mamma kom och hämtade oss vid 2, åkte då till stan och gick runt bland 132532pers! vid halv4 gick jag och köpte en sallad sen åkte vi hem. när jag kom hem åt jag, sen så kom tjocka släkten och firade lillebror som fyller år idag! grattis på dej! när dom hade åkt gick jag oh mötte mysa, och nu är hon här och snorar. och nu knäcker hon sin fot.. rolig tjej det där!

nä men nu ska jag......... göra något annat.

DET ÄR TRÅKIGT ATT BLOGGA FAKTISKT.......

go jävla jul på er iaf!

rest in peace

brittany murphy


beautiful


släpper aldrig mer din hand

godmorgon
Somnade runt 10-11 nångång igårkväll, med datan i knät och alla kläder på. Lagomt skönt att vakna idag då, med världens huvudvärk och allt...
Har drömt så sjuka drömmar inatt alltså. Bla att pappa hade flyttat till stan eller nå, oh så var det typ fest där nånstans. Så vare en kille som hade en liten unge som tänkte gå på festen och alla sa till han att han inte kunde ta mä ungen. Men han skulle göra det endå, men då sa jag att jag kunde ta hand om ungen medans, och så frågade jag vart han bodde och han bodde i samma trappuppgång som jag. Skulle få nycklarna till han lägenhet, och nycklarna va en fishermans friend's påse. Helt sjukt.

Nu tänker jag nog gå upp och ta en ipren och lite frulle. Sen duscha. Vet inte vad jag ska göra idag, men vi får se. Blir säkert bara hemma och har det skittrökigt idag mä. yey


såhär sjunger man i sibirien


jag har tråkigt


lose myself for good

Har übertråkigt och funderar på att packa ner allt i väskorna så mamma kan hämta det. Sen tänkte jag nog åka in till gävle och köpa lite julklappsjävlar. Hatar att köpa julklappar. Igår köpte jag en, till lillebror. Har ingen aning om vad jag ska köpa till alla andra. Eller alla&alla, vi brudar har bestämt att vi inte ska köpa något till varandra utan göra något tsm ist. Så.. Det är väl inte så många jag ska köpa till egentligen. Men endå, svårt att veta vad man ska köpa.

Btw så hittade jag värdlens snyggaste kofta på JC igår. Så sjukt snygg.



vinterland


.


ormjävel

Sitter i sängen och spelar snake på fejjan, facebook, ansiktsboken, kalla det vad ni vill. Kan informera er om att det går skitdåligt!

Anton åkte hem för 1h sen. Vi gjorde inget sp, härligt att få träffa han igen iaf. Kändes som att det var 100 år sen sist... yäyä, jag ska iaf ta en dusch snart och sen sova. Får se vad som händer imårn, jullov ju! Men får inte sova hos nån eller festa nå längre. Så jag vet inte ja, surt som fan äre iaf!

JÄVLA SKIT. nu vart jag arg. horhelvete

jaja godnatt elr nå

baby is a bad boy

Nu är jag hemma efter ännu en slapp skoldag. Missade första lektionen som var eng & och hälften av bildlektionen. Så när jag kom så fick vi nästan lunch direkt. Efter lunchen hade vi idrott som jag inte var med på. Alme, jag, Jonte, Max & Samuel skulle gå en vända runt travet. Men vi gick bara ner till lidl och tbx. På vägen ner dit misshandlade Jonte och Max mitt finger mä, eller dom skulle typ putta ner mig i snön ochså bröts halva min nagel av. Eller den bröts inte av, alltså.. Jag vet inte hur jag ska förklara, men det gjorde så jääääääääävla ont! Har fortfarande ont och kan typ inte röra fingret. Det kom massa blod med :( stackars mig............

Nej, men nu ska jag vika massa käder och sen äta något. Anton kommer hit vid 7 någongång. yesbox.


keep it going louder

GAH. Jag vaknade för kanske 5min sen eller nå, och jag började för 1h sen. Skitkul, verkligen. Och nu sitter jag här vid datan och waistar tid, jag måste ju vara dum i huvve. Jaja, jag är cphungrig så jag ska äta frulle nu, fixa mig och sen gå ut i typ hur mkt snö som helst och ta bussen till skolan. yey

my heart is taking over

Är hos mamma just nu och blir kvar här inatt mä. Pappa jobbar ju som han alltid gör på onsdagar.. Det är trökigt att flytta fram och tillbaka som en jävla pingisboll. Yäyä, finns väl inte så mkt att göra än att vänta tills jag blir 16 så jag själv får bestämma. JUP.

Nä nu ska jag städa lite, sen bada. tjo


i can see you

yesterday

Orkade inte skriva något igår, som ni kanske märkte. Skola först, världens slappaste dag! Efter skolan åkte jag ner på stan och skulle möta Hanna och Alfred, men deras buss var försenad så jag gick runt med Hampus ett tag. Men tillslut kom Hanna och Alfred och vi gick runt och letade efter kläder till Alfred som han skulle ha på Hannas skolavslutning. Hitta grymma kläder och Alfred var faktiskt rätt så intreserad av att leta kläder han mä.

Efter att ha vart på stan ett bra tag kom Lisa och hämtade oss, sen åkte vi hem. Eller ja, hem till farfar. Hanna är min faster för dom som inte visste om det, och hon är ett år yngre än mej. Men ska inte virra till det massa för er, orkar inte förklara heller, haha. Menmen, på vägen hem åkt vi och köpte kinamat. När vi kom hem åt vi och så provade Alfred kläderna och jag tog lite kort. Sen kom pappa och hämtade mej och sen bar det av mot valbo. Somnade runt 2 någongång.

Alfred, min prins


åh

glädjetårar

sen säger jag inget mer


20091214

Ligger här i sängen som en muuuuy grande jävla pmskärrning. Nej förresten, inte pmskärring. Det är något annat som spökar. Att vara i valbo gör mig galen, att ha frysit i ca 20min och sen upptäcker att fönstret står lite smått öppet gör mig galen, att jag inte får gör något längre gör mig galen, att jag inte har gjort klar 2 ynka uppgifter som kunde gett mig G i historia gör mig galen & att jag inte har träffat anton sen i fredags (!) gör mig också galen. Skulle kunna rabbla upp 700 saker till, men det orkar jag inte. Och ni skulle aldrig orka läsa det heller för den delen.

FUCK. Det är jobbigt nu, fan.

Nej jag orkar inte skriva nå mer emoinlägg nu. Fast inom 15min kommer det säkert komma ett nytt, med nya klagord och nya meningar.

ta hand om er för fan. och visa dom ni älskar att ni älskar dom, det förlorar ni aldrig på. glöm inte det.

:*

konsten att hålla hoppet vid liv

Jag är väldigt arg just nu. Eller arg kanske inte är rätt ord. Besviken, ledsen och allmänt trött på allt och alla. Varför kan inte allt bara vara bra? Varför kan inte folk vara ärliga och bara säga som det är. Att vissa har så svårt för det förstår jag verkligen inte.

Jag tror jag dör om det händer en till dålig sak. Medgångar och motgångar, ett steg fram och två steg bak.
Mitt liv faller som nå jävla dominobrickor, det faller ihop så enkelt och fort och det tar lång tid att bygga upp igen.

Att det kan hända så mycket fast livet är så kort
.


hålla hoppet vid liv,hoppet om att allt snart ordnar sig.

PHIIIIIIIIIIIIILIPINOO

HEJ PHILIP!


another school day..

Vaknade för kanske 1h sen eller nå. Jag orkar verkligen inte åka till gymmet. Alme, Adina och jag drar ner på stan och käkar ist. Ska nog försöka köpa lite julklappar då också... Vadfan det nu blir, har ingen aning om vad jag ska köpa och vem jag ska köpa till. Drygt? svar: JA

Nä men nu sitter jag bara här och lyssnar på all sorts jävla olika musik och inte gör någonting. Måste börja göra mig iordning snart, ska ta bussen kl 10.03. Illa mår jag också, skit härligt, eller inte..............

Hejs



03.02

jag kan inte sova

manliga pms dagen

Idag Har nog gud bankat in något skit i alla killars skallar. Alla killar har vart konstiga idag, antingen helt dampiga eller allmänt jävla depp. Nu förstår jag killar när vi tjejer har pms, det måste vara förjävligt! haha


turn the heat up

hEllå. Fan, nu ropa mamma att det var mat. Det känns som att jag inte har gjort annat än ätit idag. Även fast jag faktiskt inte har ätit något alls. Men nu ska jag tamefan stoppa i mig lite mat! hörs

no more alcohol for me

Har absolut inga kommentarer om gårdagen förutom att jag aldrig sätter en fot i forsby igen!

Är hemma och har precis vaknat efter att sovit i 3h. Mår üüüberkasst! Ont överallt & det känns som att magen är vänd utochin. Och mobilen är borta, eller jag har hittat den nu, den låg i jackfickan som jag hade kollat i typ 700 ggr. Känner mig så jävla död, men jag har ju faktiskt bara mig själv att skylla på.

Ska nog ladda ner någon film snart, eller så ska jag försöka somna om. Mamma försöker få mig att äta, men det kan hon fetglömma. Provade med fil tidigare idah, och det var bara en tidsfråga innan det kommer upp ur magen och ut genom munnen. blä!



I'm just living my life

Har bara legat och jäst hela dagen känns det som. Har kollat massa tv också, fast på datan då.. Eller alltså, jag har kollat på paradise&andra avenyn, och nu kom jag på att jag har glömt riverside. Men jaja, nu är det pepparkak's bak. Sen ska jag duscha, och efter det drar jag nog på fest.

Yes, hare och kanin dååå


läsvärt

En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar. Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.

Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken. Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det.

Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken. Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt "ja".

Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras innehåll i burken, vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.

Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker er att den här burken representerar ert liv. Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa saker återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv. Småstenarna representerar andra saker som betyder något, som hem, jobb och bil. Sanden representerar allt annat - småsakerna.

Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen. Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig. Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till åt det som gör dig passionerad. Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt. Ta hand om "golfbollarna" först - sakerna som verkligen betyder något. Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.

En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar. Professorn log och sade; -Jag är glad att du frågar. Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän.

you and me are superstars

Vaknade för kanske 2h sen. Anton har nyss dragit och jag ska snart kolla på andra avenyn, sen ska jag nog duscha. Jag är så sjukt trött! Jag ska ju lägga in alla bilder från igår också, kommer förmodligen att sitta och skratta ett bra jävla tag undertiden jag kollar på dom. & förra inlägget behöver ni ju inte läsa...
men tack för igår allihopa. hade en superduper kväll! bilder kommer sen.

puss

hejsan alla människot

nu sitte rjg här i badrummet , har ONT I huvve. uschaa! anton kommer snart hoppsa jag, han har missat typ 200 busser. alal andra har dragit nui, men jag ska duscha nui. sen möta antonm, mamam kommer snart tror jag. hejdå

tidsfördriv

Vem?

Vem tror du tänker på dig just nu? i hope so
Vem skulle du ta med dig på en utlandsresa? många, för många
Vem skrev ditt 5:e inkomna sms? anton

Vem har du senast ringt till? alme

Vem kommer du aldrig förlåta? -

Vad?
Vad får dig att bli rädd? tanken på att förlora någon jag älskar
Vad skulle du göra om du fick reda på att en av dina närmaste plötsligt inte lever? det går ju inte att svara på..
Vad tänker du på just nu? buddha
Vad för mobiltelefon har du? s.e ingen aning om vilken "sort" elr vad man säger?
Vad är det för färg på din vänsta strumpa? har ingen på mej


Är?
Är du snygg? fråga någon annan

Är du brunett? yes!
Är du orolig för något just nu? mja
Är du lycklig? ja, det är jag väl
Är du mysig? haha nej
Är du ensam just nu? tyvärr, men hade mer än gärna haft min anton här
Är det soligt ute? natter. NÄEEJ

Har?
Har du någonsin ljugit för en vän? aop
Har du blivit sviken av en vän förut? yä
Har du plattat håret någon gång? ja det händer..
Har du något husdjur? 2katter 1hund 2småbröder
Har du gått ner i vikt förut? aa
Har du hål i naveln? yääs
Har du blåa ögon? när jag har grinat, konstigt nog.

Kan?
Kan du cykla fort? du ska bara veta:o:o
Kan du springa långt? om jag vill kan jag väl
Kan du vara utan godis och andra onyttigheter i mer än en vecka? HAHA nej. tjockiselin
Kan du bita dig i tån? *kollar om jag kan* JA :D:D
Kan du vara sparsam med pengar? tyvärr inte!

Kan du gå ner i spagat? nej det tror jag inte. haha

Hur?
Hur vill du ha det i ditt rum? ärligt talat så är jag rätt så nöjd som det är. jag trivs och det är väl det som räknas
Hur vill du bo? som jag gör, bryr mej inte alls. bara jag inte behöver bo i nån jävla tattarlägenhet och dela rum med någon
Hur är ditt drömjobb? bra fråga. ett slappt jävla jobb, inte göra något med tjäna jädra mkt pengar endå!
Hur mår du egentligen? jovars
Hur ska en drömkille/tjej vara för dig? kolla "♥" inlägget den 9dec 2009. där haru drömpojkn min!
Hur länge ska du vara vaken idag? länge, tills jag är klar med buddhismen

Ska?
Ska du sova snart? senil? nej det ska jag inte...
Ska du utomlands i år? hinner väl inte bli nå mer i år. men nästa!:)
Ska du ha något svart på dig imorgon? blir säkert så, ja.
Ska man ha blåa eller bruna ögon som tjej? spelar absolut ingen roll alls! haha
Ska du duscha i morgon? yes
Ska du köpa något i veckan? mm. massa julklappar! fyfan


you can take my breath away

Kan räkna på en hand hur många sekunder jag har lagt ner på att plugga denna kväll. Eller ja, behöver inte ens räkna, för jag har inte rört böckerna! Inte läst ett ord av något som har med buddhismen att göra. Ingenting. Men jag ska verkligen försöka göra det nu. Jag måste vara klar tills imorgon. MÅSTE MÅSTE MÅSTE! fan också...
Varför gjorde jag inte bara det här i 8an? Vad lätt det hade vart nu då. Men skit samma. Det är som det är, och jag är snart klar med det endå, och snart är det jullov julafton nyår och allt som hör till. Gött!

Btw så när jag kom hem från skolan kollade jag i brevlådan. Ännu ett nytt brev, jippie! Eller inte... Så jävla jobbigt är det. Jag vill inte. Orkar inte.

Imorgon då? Jo, det blir ju såklart skola först! Har lucia först, sen lite sv/so. Efter det har alla 9or hockeymatch mot lärarna. Fast jag ska inte vara med. Alme Ronja och jag ska vara lite fotograf/massör/bänkvärmare/någonting mer ist. Efter skolan vet jag inte vad som väntar, mami ska fara iväg. Så antingen så håller jag mej hemma, som jag tror att jag måste göra för mamma..... Eller så smyger jag ut en snabbis, haha. Nej men Anton sover nog här iaf. Även om jag drar ut eller inte så ska jag ha en grym fredag. Kanske tar hit lite folk också? Nej.. jag vet inte.

Nu är det bara tröttsnack. Ska plugga. KYSS

aldrig igen


Ska säga er att hoppa på kryckor var nog det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Skulle det bli så att jag skulle behöva kryckor igen så skulle jag tjata till mej en rullstol, aldrig kryckor. Tycker synd om varje människa jag ser med kryckor. Nej, rullstol får det fan bli nästa gång. Om det nu ens blir någon gång till. Som jag hoppas att det inte blir!

bruuuuumbrum

chassienummer: 1994-02-11
årsmodell: -94
registrerad : gävle
registreringsstad: gävle
längd utan stötfångare: 154cm
strålkastare: gröna
bränsle: voodkii
hästkrafter: mer än du tror
ägare: en vid namnet anton, endast manliga förare förstår ni!


hej jag är en nolifer

RÖÖÖÖÖJ

Har nyss kommit hem och jag har fått en toppen idé. Jag ska röja hela jävla rummet! ta bort mitt skrivbord och massa! Fast jag tror att jag väntar med det till mamma kommer hem så hon kan hjälpa mig att bära ut det och jag har inte ens en aning om vart jag ska ställa det. Det blir väl säkert så att det kommer få vara kvar här inne ett tag till, men sen ska det bort. Använder det nästan aldrig, förutom om jag har saker som jag inte vet vart jag ska göra av, så lägger jag dom i lådorna. Och nu då, när jag sitter vid datan med högtalarna. Annars sitter jag ju i sängen, och det går lika bra de! Så bort med skrivbordet, men nu tänkte jag bara ta bort min andra data, som är stationär eller vad det nu heter. Icke bärbar om man säger så då?

Jaja, röjjjjjröjjjjjjjjjjjjjj!

watch me shut this thing down

Slutade för 1h sen men är fortfarande kvar i skolan. Måste jobba, betygen sätts ju imorgon och jag är inte klar med allt. Så nu gäller det att jag sätter en jävla fart med det här och verkligen jobbar med det också. Så ska skriva klart det här, sen skriva för fulla muggar.

   

like a star, oh baby

Apkul att jag är jätteförsenad och endå sitter här vid datan och tror att jag komma i tid. Har engprov nu på första lektionen också. Fan.

Ska göra mej iordning nu. Puss

hej jag kan inte sova hejdå

 

Om jag ska vara fullt seriös så älskar jag när dom slåss på hockeymatcher. Fast det där kanske är lite väl..

 

MMMMM... Mysigt!


sovgott♥

Har precis blivit klar med samhällskunskapen. Kan ju lugnt säga att det tog lite längre tid än vad jag trott. Men eftersom jag är überkass på att koncentrera mig så blir det lätt såhär. Jag förstår inte vad det är, ska kolla upp det tror jag. Till och med mina lärare märker av det. Och hur mycket jag än vill koncentrera mig så går det inte. Jobbigt som fan är det!

Typ 1min gammal bild. Nu ska jag gå och ta bort sminket, sen sova.

godnatt

jag måste vara världens lyckligaste tjej som fått dig


what goes around, comes around

Nu har jag precis kommit hem från stan. Eller ja, jag har ju vart i skolan först, sen tbs med adina och alme. Och efter det skulle alme och jag sola. Men det vart inte så, satt bara inne i soffan på ställer där vi skulla ha solat tills tom gick förbi. Alme gick ut oh skrek lite, och tillslut så gick vi hem till kevin och var där ett litet tag. Alme och jag gick till bussen, som aldrig kom. Så vi gick till stan och väntade där ist. Eller väntade och väntade... Bussen kom precis när vi kom, jävla flyt vi hade! Men nu är jag hemma och ska plugga lite. Efter det ska jag plugga sen ska jag kolla andra avenyn som jag inte orkade göra inatt. Somnade på momme!

men heeeeeeeeeeeeidåårå

forever's gonna start tonight

jag sitter här och leer för mej själv i mörkret. jag är så glad. så glad att det är du och jag, lycklig att det finns ett vi.

Anton åkte hem för exakt 1h & 19min sen. Deeet ni! Och en läskig sak, eller läskigt är det inte för det är förmodligen fullt jävla normalt, är att jag redan saknar pojken. Very jobbigt u know. Vi kollade film, en väldigt dålig sådan, "2012 Doomsday". Anton spolade ju iofs igen nästan hela filmen, men endå. Han tog 23.03 bussen hem, men eftersom han är så envis var han tvungen att gå till bussen 25min innan den kom, så det var bara till att sitta och vänta på bhp i 20min. Men nu ligger jag i sängen och lyssnar på gamla låtar med bla westlife, haha!

Ska nog sova snart, tror jag. Var så sjukt trött imorse så ska försöka börja lägga mig i tid om kvällarna. Skoldagen var sjukt slapp, spc svenska som var sista lektionen. Kollade film, utan lärare. Hon var sjuk. Hehe det vart ju väldigt mkt filmtittande också! Sov en del av filmen, resten försökte jag väl kolla lite. Men det vart mest massa asgarv åt max som dampa runt. Yes.

Ska sova nu jaaaaaa. Eller kolla andra avenyn, anton vägrade ju kolla på det så jag får göra det nu. Men sen ska jag sova. natti

happy, happy girl

ÅHHÅÅÅ jag är så glad och lycklig. allt är så underbart!

Kom hem för kanske 30min sen. Skulle ha vart på sv-stuga idag efter skolan. Men alme&jag drog till till max och käka med jonte, johannes och max ist. Eller jag åt ingenting, men dom andra åt. Ska snart börja städa i mitt sjukt stökiga rum nu, sen kommer anton hit


2 av armbanden jag köpte igår. Eller det var almedina och jag som köpte det fina röda, hon har såklart andra delen!



snuffe


jag kan inte sova! blir galen, ossian och charlie(bilden) ligger här och tar plats.
och jag saknar min pöjk så det skriker om det. :(

har så sjukt ont i huvudet och hungrig är jag också, ska nog gå upp och ta något att äta. jo så får det bli! och glömsk som jag är så har jag inte tagit medicinen än heller. det får jag inte glömma!

pöööööööööss

heter man elin så

mupphuvve själv


dance with me, make me sway

nu är jag äntligen hemma. känns som att det var tusen år sen.

Kom lite sent till skolan idag då, även fast jag vaknade 06.30! Pappa skjutsade in mej & lillebrorx2 till hockeyträning/skolan/mami. Sket i gymmet och satt vid datan och waste:a tid ist. Grymt av mig att endå, trots dom 4½timmarna jag hade på mig, komma försent. Duktigt där elin! Hade use som första lektion och efter det sv/so. Läsförståelse sen fick vi sluta. Och jag tror att det va någon gång undertiden jag och alme satt och väntade på att dom sista skulle blir klara så våran lärare kunde ge oss frågor till ett omprov, som pms:en sakta med säkert började gro inom mig. För sen vart jag helt damp! Har nog haft sveriges kortaste stubin idag alltså. Förlåt alla underbara människor som har fått lidit av mitt jävla humör:( Men det går lixom inte att göra något åt det, det bara blir som sdet blir. Haha, det är inte alltid så lätt förstår ni...

Iallafall, efter skolan åkte jag adina och alme ner till stan. Köpte lite saker som ni kanske får se sen. Om jag tar mig tid till att ta kort på det. Vilken jag förmodligen inte kommer göra... JAJA jag kommer av mig hela tiden, jobbigt som fasen är det. Koncentration förfan! Emma kom också ner och gjorde oss sellis på stan. Klockan 18.30-19.00 tog vi bussen till läkerol arena för att checha hockey. Brynäs-Rögle. Och kan ju säga grattis till seger brynäs, hela 6-1 vart det. Fast drog hem i andra perioden pga att jag var på dåligt humör och tyckte att allt sög. Dum som jag är gick jag av vid ica och tänkte byta buss så det inte skulle bli lika långt att gå. Kom bussen då? Nej. Så det blev till att gå hem från ica i regnet. Superskoj! Men nu har jag vart hemma ett tag och undetiden har jag hunnit kasta ut ALLA mina kläder ur garderoben. Fick nå fnatt och tyckte det var sjukt stökigt där inne. Inge kul, för nu orkar jag inte lägga tbx dom Y. Kameran är borta den med, fyfan vad allt ska jävlas då.

Nä ska sova nu, eller något. Är på bättre humör nu också, har hittat kameran nu med!

puss

you're my sunshine

är hemma hos mamma nu, gissa när jag va tvungen att gå upp då? JO KL6! härligt när man somnar 4..
får se om jag orkar pallra iväg till gymmet eller om jag skiter i det.
men nu är badkaret fyllt med massa varmt vatten, och jag tänkte faktiskt ta att hoppa i där nu.
stan efter skolan tror jag. så skriver väl efter det då?
PUSS

testet 2009!

Vad gjorde du igår?: festa
Har du ett eget rum?:  yes!
Är du kåt just nu?: alltid
Tycker du om stjärnor?: tkr om & tkr om. inte så att jag har nå emot dom direkt..
Vad ser du om du tittar bakom dig?: fönster
Gillar du att baka?: ja spc om degen är god!
Föredrar du blondiner före brunetter: insidan uknow! nä, men det spelar ingen roll

Hur många kontakter har du på bdb?:  no clue
Har du varit inne på snyggast.se?: HAHA ja det va ett tag sen de
Har du skurit dig? japp
Älskar du någon just nu?: ja & dom vet vilka dom är
Vad åt du senast:  sockerärtor ;G
Brukar du skriva fel på tangentbordet?: nesj detr bruadkr jafg inet gröa
Finns det någon du hatar? nix
Har du druckit?:  ja
Har du varit otrogen?: beror på
Vad ska du göra i helgen?: ja inte fan ska jag dricka iaf
Vill du dö?: NEJ

Har du någongång ägt en plastros?: vet inte
Tycker du om att teckna?: teckna? rita eller?
Har du ljugit?: yes
Vad vill du bli när du blir stor?: RIIIIIK VAFAN
Har du tittat på melodifestivalen? yä
I så fall, vem hejade du på?: tjena
Gillar du mat?:  ohja!
Hur lång är du?:  154cm
Har du hål i öronen?: yes
Hur mycket är klockan?: 01.30
Har du en tjej/kille?: i think so, yes
Har du något slags nitarmband?: aop
Är din säng bäddad?: nej, ligger i den nu
Vad är ditt smeknamn?: ella, haha
Hur många bilddagböcker har du haft?: ehm.. 1
Vad är din dröm just nu?:  that everything stays the way it are
Varför gör du den här saken?: i brist på något att göra
Har du en teve i huset?:  men ja
Vilken är bästa låten just nu?:  high on life (when the drugs don't work)

Har du blivit sviken?:  har jag väl
Vilken klass går du i?:  9an montreal
Tänker du göra klart det här testet?: får väl se
Största sorg just nu?: pass
Största glädje just nu?: anton
Vem skulle du dö för?: det tror jag dom vet
vilken är din favoritfilm?: pay it forward.. ahhhh tårar
Vtarkaste du vet?: mami
Vad är det snyggaste på dig?: bra fråga
Hur mycket är klockan nu då?:  01.33
brukar du göra smileys?: händer
Hur många palestina-sjalar äger du?: 2-3
Vad hatar du mest?: gordor. haha
har du på dig för kläder nu?: inga :o h1h1
Har du tappat kontakten med någon du verkligen saknar? japp
Vill du gråta?: ibland kanske
Fryser du ofta?: om det är kallt så?
Tycker du att du är söt?:  haha
Äger du en papperskorg?: mh
Har du ett landställe?: yesbox
Vad tänker du göra när du är klar med den här listan?: sova elr kolla på film
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: allt är möjligt.
Har du en morgonrock?:  nä
Vem litar du mest på?: ingen


vidrigare än vidrigast



tack för att jag fick förstöra era drömmar med denna otroligt mysiga bild. yummieee

trötter, ohyes

är så sjukt trött. så jag orkar inte skirva så mkt. måste hinna packa mä, ÅH.

iaf, 2 dagars drickande. vart inte alls nå mycket dricka i fredags, men endå. i fredags skulle alme jag & adina egentligen ha dragit på fest. vet inte varför det inte vart så, men sen så träffade vi ju anton och alla på stan. vet inte riktigt vilken tid det var, men någon gång på dagen på lördagen åkte jag hem till alme.

efter ett tag åkte adina, jag och alme till max och käka. adina lyckades ramla av stolen där inne också. snacka om att alla kollade! HAHAH! jaja, alme & jag gick till stan medans adina gick hem. senare tog alme och jag bussen hem till adina, lämnade lite saker där. sen åkte vi hem till alme och hämtade saker, och tog sen bussen tbx till adina. gjorde oss iordning, sen drog vi på fest i bomhus. slutade med att jag sov hos anton den natten med.

älskar er alla som gjorde min helg underbar. puss

adina gästbloggar

h3h3hh3, elin drog nyss och glömde logga ut från sin blogg (6) så då passar ja på och skriva lite här!
hon och alme åkte till alme en snabbis sen kommer dom tbx hit sen, och då ska vi tagga som fääääään! :DDDD
som jag redan håller på att göra, men jag saknar ju mina pullor här. men jag får vell vänta!

tagg låt som fan! hihi :DDDDD


glöm inte att kolla in min blogg!


kyss på er !

.

hej

beauty starts in your head,

not in your mirror

ska snart ta bussen in till gävle, men innan får det bli ett snabbinlägg. pappa köpte hem pizza, så det harjag precis ätit. gott som fan var det! nu ska jag packa väskan, sen blir det till att gå till bussen. tycker att ni kan tycka synd om mej som måste gå till bussen, det tar ca10min. inte kul.

menmen, nu måste jag lägga på ett kol. hööööörs imårn. tjeNNixen

känslorna bubblar inom mig

har precis kommit hem. ska snart duscha, bortsa och klippa min lillprins. sen blire väl käk&duscha, för att sen dra in till gävle! YEAH. fiiiiiiiesta! fyfan vad jag är taggad. vettefan vart, som vanligt haha... men fest blir det iaf! ska försöka dra med mysa och amanda åxå. emilie kanske också hänger på! HAHAH fan vad excited jag är!

men men, ska ta hand om ossie nu. sen döööööscha. kyss och glöm inte att ha en grym fredag!



weird

I want you next to me baby

anton åkte nyss. eller inte nyss, utan för snart 1½h sen. and i miss him already.

jaja, jag ska försöka sova snart. yeahright. kolla på film rättare sagt. laddade ju ner en igår, men idag när anton och jag skulle kolla så hittade vi den inte. men nu har jag hittat den! duktig som jag är.. h1h1. äh, har inget vettigt att skriva endå.

puss på er

rest in peace


du lyser upp mitt mörker

nu sitter jag här framför datan igen. med godis i käften oh allt! (insåg nu när jag läste igenom det att det lät rätt så fel)
iaf. skola idag, trökigt att älsklings alme va sjuk bara:( men det va en grym skoldag med världens bästaste klass endå! efter skolan åkte jag ner på stan, mötte anton en snabbis. sen kom pappa oh hämtade mig. vi åkte hem och lämnade min väska, sen åkte vi till köpis, eller ja.. djurkompaniet, och köpte en bur till ossian. haha, nu ska det bli ordning på min lilla bebis! men nu är vi hemma och jag ska snart hjälpa lotta att skruva ihop en hylla. jag är faktiskt king på sånt! sen blire mat, och anton kommer ju han mä. vet inte när bara, men han dyker väl upp snart hoppas jag.

tjoho!

älskar, älskar inte



killar med snygg klädstil är aldrig fel! inte sant? killar som kanske inte ser så bra ut, men har en helskön klädstil blir automatiskt snyggare. nu menar jag inte att det är det enda som betyder, men det är ett stort plus i kanten för min del!

pengar på kortet. vem fAAn tkr inte att det är skönt att ha pengar på kortet/i plånkan? och det bästa av allt måste ju vara när man ska checka läget och det finns mer pengar än vad man förväntat sig. jo hörrni ni ni! pengar på kortet är aldrig dumt.

vänner jag älskar mina älskade vänner. vad skulle jag göra utan dom? förmodligen dö. ni är allt och jag älskar er. ni vet vilka ni är



julstress så jädra mkt som ska hinnas med. handla julklappar, presenter, betyg som sätts osvosv. en jädra lång period av enbart stress. julafton är väl den dagen då allt lixom 'släpper' på något vis.

mytomaner ja för men vill ha en sån i sitt liv? själv så tkr jag att man alltid ska vara ärlig vad som än händer, ljuger du? MJAAA synd sweetie. sanningen kommer alltid fram tillslut.

skolan dissar skolan stort nu, for real! efter den här terminen kommer jag föralltid att hata skolan. massa jävla rester som måste göras, betyg, prov, ordkollar, 120glosor i eng, läxor, omprov mm. det gör mej galen'



you make me smile

tänkte snart gå och lägga mig. har laddat ner en film "en kärlekshistoria" men vet inte om jag orkar kolla på den. får nog bli en snabbtitt på paradise. sen sussa sött hela natten lång. hoppas jag iaf. har börjat fått skit svårt att somna/sova hela nätter. vaknar flera gånger och har jätte svårt att somna om. yäyä. ni kan ju skriva upp det eller nå så ni inte glömmer bort de.

nej, men nu ska jag ta fram kläder tills imårn. sen paradise, SEN sova.

godnatt sötnosar



åh

nu är elin gladare än gladast

tears stream down your face

anledningen till att jag inte skrev nå igår va att internet hade fucka up sig, som lotta brukar säga. menmen, jag fördrev tiden med att färga håret och kolla på andra avenyn. eller det var inte jag som färgade mitt hår. salongen har ju precis blivit klar här i huset så lotta färgade håret på mig där. vart mer brunt oh mörkare nu än vad det va innan. nöjd, faktiskt. anton kunde inte igår, så vi ses imårn ist..

men iaf.. skola idag. helt ok förutom att min mensvärk ville jävlas lite och började verka som satan dirr efter lunch. hade så sjukt ont så jag fick låna mjukisbyxor av skola. hihi. och en ipren fick jag mä, av camilla min sköna. HAHA.

anyway, stan efter skolan. köpte lite saker, rätt så konstiga saker. om jag ska vara helt ärlig så vet jag inte ens om jag har ha kvar de... bilder finns längre ner dåååeee.

ska snart ta en dusch, sen vettefan. ska nog göra klart religionen. orkar inte "umgås" med idioterna i det här dårhuset. pappa är iofs och jobbar, så jag syfta faktiskt inte på han den här gången.

tjo




nån slags "magtröja" elr vad man säger? åhléns 179.-

ja-vad-fan-det-nu-är åhléns 349.-

tunika(?) vero moda 129.-

need you like a heart needs a beat

nu är jag hemma igen. allt gick bra.

när mamma kom och skulle hämta mig låg jag och sov, och mobilen har jag inte vetat vart den har varit under hela dagen. men mamma hittade den på dirr, mitt på mitt golv utan batteriet som låg bredvid. inte så konstigt att det inte hände något när jag ringde till den då... men men. nu är jag hemma igen,


vid 6 ska mamma skjutsa ut oss till valbo, eftersom pappa jobbar och lotta verkar ha ett jävla problem med att sätta sig i bilen och hämta oss.

yadayada, ska börja packa lite smått. sen äta något, för kom nyss på att jag inte har ätit ett smack idag.




1 dec 2009

och plötsligt är det december. fan vad snabbt tiden går, jag har inte köpt en enda julklapp. det känns som att det fortfarande är oktober och att julen inte ens är nära. men endå är det bara 23 dagar kvar till julafton. snön? vart är den då? vill ha en vit jul ju!

iallafall så blev jag hemma idag igen. imorse när jag vaknade mådde jag bra och kände inte av något i magen. allt var som vanligt men när jag gick till bussen fick jag världens krampattack och nu ligger jag här hemma i sängen igen. det gör så sjukt ont, fattar inte vad det är och varför. åkte upp till sjukhuset och väntade och väntade. inge roligt alls va de att sitta där och ha en mage som tar död på en. tillslut kom det en läkare och blablabla. det gamla vanliga, klämde och tryckte på magen, blodprov osv. undertiden han gjorde det hade jag bara lust att skjuta han. JAG HAR ONT. ge fan i att tryck.. typ. 

hur jag än mår så måste jag iväg på en sak idag kl3. ni kommer aldrig få veta vad, men så ligger det till iaf. sen ska jag ju till pappa.. eller jag ska vara med anton (om jag mår bättre då), vet inte om det blir i valbo eller om vi stannar i gävle. men jag ska iallafall sova i valbo. trökigt nog.

ska sova lite nu, och hoppas på att magen ger sig nångång.

hej


RSS 2.0