Studiedag!

Imorgon (Onsdag) har vi studiedag. Inte helt fel det inte! Det firar Adina och jag med att dra till uppsala över dagen. Hoppas på bra väder och en massa klädör. PUSS


The things you hear about me are probably as fake as the bitch who told you

så känner jag nu. typ.


I THROW MY HOMEWORK IN THE AIR SOMETIMES, SAYING AYOOO, I HAVE A LIFE YOU KNOOOW!

Jag är glad ja. Det går bra i skolan, och livet utanför skolan är überbra, har fett med pengar jao. OCH jag jobbar på lördag så får ännu mer då. Så bra allt är, tänka sig. LÖV LAJF RAJT NAOU


jag tycker vi är söta. han och jag, jag och han. vi tillsammans

Mysan och Elin

HÄRLIG BLOGG!!!!!
pissuppdatering men jag har faktiskt annat att göra på dagarna! som att plugga, hjälpa my att vara barnvakt. tiep. som idag, lillbubben sover! och nu ska vi traska hem till mig.

jag ska göra om här ån daaa bloggisch!  pusspuss

OP1B

Idag hade vi vårat första riktiga prov i op1b. Satt och skrev i 2h, kändes jättebra. Men man ska ju inte hoppas på för mycket, det är ju så lätt hänt att man blir besviken då. Så låt oss säga att det gick skitdåligt, så är vi beredda på det värsta. Då kan det ju faktiskt inte bli värre.

emosnack från emoelin. heyyy

Down to ride 'til the very end, it's me and my boyfriend


Turkiet

Har suttit och kollat igenom bilder från turkiet och drömt mig bort för några minuter. Var ju där i början av sommaren. Fan vad jag saknar det. Jävla pisshöst.. Hoppas på turkiet på höstlovet! Skulle vara så jäkla nizz.


För kärlekens skull

Helgen har vart lugn. Gårkvällen spenderades hemma hos Fabian med matlagning och film. Tråkig jefla söndag idag, men jag, lillebror och mamma for till mormor på en fika. Så något har hänt idag iaf, nu ligger en medicinsk grundkurs bok och en hög med papper framför mig. Prov på tisdag, bäst att plugga! Senare kommer Mysan över och kollar på Music & Lyrics mä ma.

Ciao


frajdej

Skolan idag var intressant. GETTE. GET TE.
nej, men i slutet av dagen fick vi lite extra skoltid<333 för vi skulle ha ett skolval och rösta, såklart! Men fan vad grymt att vi inte har fått ni info alls om nå politikgrej. superduperBRA.

Nu ska mysan och jag cykla hem till fabian som inte är hemma. Men fridolf är hemma, så vi får sällis av han. sweet

JAG ORKAR INTÄ

En sak som är sjukt pissig är att det alltid blir stökigare när man städar sitt rum. ALLTID. Jag har nu hållt på att städa i 2h och det är stökigare nu än vad det var innan. Från början skulle jag bara ha vikt om mina trosor, nu är hela garderoben ny vikt + att det ligger kläder över hela golvet.

Jag orkar inteeee, sitter och tröstäter tacochips nu. buhuuu

klag klag


And then I just smile


Kampen om hjärtat

Vilken jäkla uppdatering det är nuförtin' då! Nej, den suger verkligen.

Men det finns så mycket annat som jag hellre lägger min tid på. Som att gå på bio. Om du har alla svar som inte jag har kan vi träffas. För motsatser attraheras. Precis som magneter gör. I rymden finns inga känslor. Lite överskattad film, men väldigt mysig på nå vis. 

Pluggat som fan har jag också gjort idag. Herregud, duktigt. Nu, sova! Natti


one love


SKOLAN<33

Klockan är några minuter över 8. Vart är jag? Joo i skolan, och jag har vart här ett bra tag också. Otroligt kul att jag börjar halv nio. Insåg nyss att jag glömde både jacka och busskort hemma. Bra elin, BRAAAAAAAAA!

Tror vi har matte som första lektion, kul sådär på mogonen när man är som trögast i lillhjärnan.


Adina var bombsäker på att det var kroppsdelar, eller inte kroppsdelar men typ livmoder, sperma osv. Det är blommor.


STOLT EE' JA

Justefan! Jag har glömt att berätta något för er. Här kommer väldigt viktig inforamtion så var redo med penna och papper!

Jag var hos tandläkaren idag, helt själv gick jag dit. För första gången i mitt liv som jag gick till tandläkaren själv. Lite läskigt först, men det gick faktiskt bra. Trots allt :)

Lyckas med aooouullt

Jag nöp mig nyss i ögat. Förstår inte hur fan jag lyckades. Men ont gör det!
cutcut

Vaken om natten och drömmer på dagen

Idag är det tisdag, känns som torsdag. Och jag skulle verkligen inte ha något emot om det var torsdag. in my dreams typ! Det är tisdag, sugig jävla tisdag. Är hos pappa denna vecka också, hälften av befolkningen i detta hus är inte hemma på hela veckan satt sådär jättefarligt är det inte faktiskt. Har ju saknat min pappa.

En bra sak hände idag iaf, tääänka sig va. Nyss när jag rotade runt i mitt rum efter en penna så såg jag min ena plånka. Jag öppnade såklart den. Och vet niii? där låg 340 spänn. allt kändes bättre för en sek. Men bara en sek.

Om man letar mycket och djupt i allt grått så hittar man saker som gör en glad. Även när allt är som värst så finns det något som gör det där äckligt gråa lite ljust och glatt. Du.

Jättekul med skoldata utan bilder, msn & sputtifajj. get. puss

hej kom och hjälp mig

Helgen är slut, och det är skola om bara några timmar. Skolfoto också, gr8. löv it.

eller inte, godnatt

saliv som oavsiktligt rinner ur munnen


fan vilken äcklig rubrik..

.

fan ocksålängesen

sunny day


Onsdagen den första september tvåtusentio

Jag lever, jag lovar. Har bara inte orkat skriva något här även fast det finns tusen saker att skriva om.

Idag straffade gud mig och gav mig tjocka mensvärken. Jagvilldötyp. Nej men jag vill till skolaaaaaaaaaaaaaaaaan :( åh, så tråkigt hemma.

Heido


RSS 2.0