RIHANNA WE FOUND LOVE


MOBILBLOGG

Jobbigt att vakna såhär "tidigt" när man kan sova hur länge man vill.. Min lille bebis ligger och sover på mitt ben så jag kan knappt röra mig, men lär nog göra det snart endå! Är sjukt hungrig..


GODNATT!


BARN OCH UNGDOMSSJUKVÅRD

Kul att vi slutar 5 idag.. Har iaf min twix <3


KÅT?


IDROTT OCH HÄLSA

...fyfan vad tråkigt detta är. Vi har teori och ska sitta här i 2,5 timme till, så jävla värdelöst!!!! Blir nästan arg för att det är så tråkigt! Längtar tills vi slutar för då får jag helg! Är ju ledig imorgon, WWIIIIIIIIIII!! :D

Helg helg helg heeelg <3


MOBILBLOGG

Åh jag är så trött! Datan är seg och jag har en jättestor uppgift som jag snart måste vara klar med snart. Orkar inte.....

Egentligen slutar vi halv fyra men nu gick vi tydligen sluta tre, SÅ NU DRAAAAR JAAAAAAG! med min äckliga skoldata som jag mot min vilja tar med hem för att hinna klart allt :(


ROLIGT I SKOLAN


WOHOO

Äntligen har blogg.se skaffat en app! Jag som var så nära på att byta till devote bara för att dom hade en app! Men inte nu inte!! :)


NEW IN


Hårinpackning 125,-


Skinnjacka 399,-


UPPSALA / TISDAG

Gårdagen bestod av ett beök i Uppsala med Susanne! Hittade typ ingenting, det enda jag fick med dig hem var en jacka. En röd fin skinnjacka, så åkte ju inte hem tomhänt iaf! Lär köpa ett par skor också, men tycker inte att det finns några fina.. Får väl se om jag hittar några! Skor lär jag ju ha iallafall!




Slutade väldigt sent idag, vid typ 5. Har provat på att byta inriktning i skolan nu. Schemat blir så himla mycket sämre och jag vet inte om jag orkar med det. JAAAAAAAAAJA.

Ligger och kollar på 102dalmatiner (har för mig att det var 101?) nu. Ska snart tappa upp ett bad och bara ta det lugnt. Kanske ta igen gårdagens avsnitt av hollywoodfruar också!


09.53

Denna lediga måndag behövdes verkligen!
Igår jobbade jag ju, när vi slutade vid 4 cyklade jag hem till Mysan och var där ett tag. Sen cyklade jag hem mot stan. Fabian kom hit efter ett tag och vi åkte iväg och handlade lite gott. Fast flädersorbet är inte gott, så ni vet!

Nu har jag precis vaknat, ska göra iordning frukost och sen hoppa in i duschen. Det blir nog en tripp till Uppsala med Susse idag! HÖRSHEEEEEJ


SJUKT mycket fåglar när jag cyklade till jobbet! Syns kanske inte på bilden hur många det är men det var säkert 200! minst..


JOBB

FYFAN VAD JAG ÄR TRÖTT!
Vaknade inatt när min kära ringde och kunde inte somna om sen. Men tillslut så somnade ja, vid 4 typ?
Nu sitter jag och äter frukost, lär snart åka. Typ nu! HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

Hold me in your arms tonight.


GÅRDAGEN

Jag och Adina fixade oss hemma hos mig, sen tog vi en tur till ica och sen gick vi vidare till Fabians kompis på förfest! Var där ett tag, tog halv 12 bussen hem. Haha :D

Idag har jag åkt runt lite med Fabian och hans kompisar. Eftersom att jag ska upp och jobba tidigt imorgonbitti så blir detta en lugn kväll för mig! Hemgjorda pizzan är i ugnen och snart börjar det en massa filmer på tv!


GINA / HM


LISTAN

I väntan på att my ska komma så vi kan cykla till skolan så gör jag en liten lista. Som jag tog från adina.... hehe

BRUKAR DU KOMMA I TID:
Faktiskt inte..

HAR DU BRA KONDITION:
Nja, kan jag inte påstå!

HUR KÄNNER DU DIG NU:

Pigg, vill komma iväg till skolan så man får slua någongång! FREDAG JUU!

VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER:

Svart & vitt. Kul tjej

KAN DU LAGA MAT:
Kan kan jag väl!

VAD PLUGGAR DU:

Andra året på omvårdnadsprogramet

BLIR DU BRA PÅ KORT:

Nej det tycker jag inte. Tråkigt noooog :)

NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:
Vad nog någon dag sedan. Haha, pms.

VAR DET PINSAMT ATT SVARA PÅ DET:

Nej? Haha

HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR:
Ja det hade jag!

DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN:

MJÖLK! Jag älskar mjölk!! 

ÄR DU NYTTIG:

NEJNEJNEJ! Absolut inte!

HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB:

På läkerol, sommarjobb och lite extrajobb på helger ibland.

ÄR DU BLYG:

Nej men i visa situationer så är man väl ibland lite blyg av sig. 

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG:
06.20

JAG SOVER:

Bredvid min kära♥

VAD SA DU SENAST?

"ååh vad arg jag bliiir" datan dampade

VAR DU PÅ FESTIVAL I SOMRAS?

Nej det blev inte så :)

VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN?:

Fabi

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU:

En lärare som ringer och säger att jag inte behöver gå till skolan

HAR DU SNYGGA SKOR: 
Dom funkar :)

VAD VAR DET FÖRSTA DU SA I MORSE:
 
Vet inte, förmodligen försökte jag väcka fabian iaf!

HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT:
 
Nej :)

HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG I NATT:
Nope

HAR DU KÖRKORT:
Nix! Men inom 5månader ska jag ha det :)

ÄR DU ENSAM NU:
 
Ja, lillebror for nyss till skolan 

VAD SER DU FRAM EMOT MEST DENNA VECKA?
 
Denna vecka är snart slut, men det bästa är kvar. Helgen!! :)


SKOLAN

Sitter i skolan och har precis ätit äcklig lunch. Har snart sista lektionen slutar typ 2 idag. Så himla sköööönt!
Efter skolan ska pappa och jag åka till köpis och kolla efter en jacka och ett par skor till mig. Hoppas att det finns där ute bara, i valbo alltså. Ska också kolla efter ett par mörkbruna eller mörkmörklila gardiner till mitt rum.

hörs. TJOOOOOOOOOOOOOOOO


MORGON

Fabi har precis farit iväg till jobbet och nu sitter jag i sängen med morgonrocken på och med ljusen tända. Ska snart ta en dusch och sen göra mig iordning inför en kort skoldag. Kort men förmodligen en rätt så seg. HEEEJ


några månader gammal bild.. herregud


Until you kissed my lips and you saved me.


Sjukt bra.


IDDI

FYFAN VAD IRRITERAD JAG KAN VARA IBLAND! ibland är nu.

Jag förstår mig inte på vissa människor. Hur kan man gå bakvägen och inte säga saker ärligt, människor emellan. Har så jävla svårt för människor som inte kan stå för vad dom tycker och tänker. Menar inte att man ska säga till en människa att h*n är ful som stryk, sånt kan man bara hålla för sig själv. Men fyfan för människor som inte kan stå upp för sig själva, som inte kan stå för vad dom tycker när dom endå har gått och sagt det till en hel del andra. Nej för när det väl tas upp kan ingen stå för att dom sagt så eller tycker så. 
JÄVLA TÖNTHELVETE, brinn för fan. Synd om er!

Det är så att våra lärare tog ut några från klassrummet idag. Vi satte oss i ett grupprum och våra två lärare började prata om att våra namn hade kommit upp på "morgonmötet". Jaha? Vad vi hade gjort kunde dom inte säga, vilka som hade sagt det kunde dom inte heller säga? Inte heller tycker dom att dom pekar ut någon/några speciella. Nejnej. Jävla idioter! Lätt att förbättra sig när man inte vet vad man gör för fel då. PUCKO.

haha fan vad arg jag är :)

BESLUTSÅNGEST

Funderar på att byta inriktning i skolan. Går skydd och säkerhet nu men kanske byter till vård(?). När man går skydd och säkerhet har man inga metodövningar och jobbar nästan bara med psykiska sjukdomar, trodde jag skulle tycka att det var mycket roligare men saknar det andra! Att tex få ta venprover, blodtryck osv.

Jobbigt när man inte vet hur man ska göra, men skulle inte vara helt fel med APU på sjukhuset. ÅÅH vet inteh hur jag ska göööööööra, får nå fel.. Vill att det ska finnas något med en blanding av båda, både psykiskt och fysiskt.

Min dröm är att jobba på BB eller neonatalavdelningen! Småbebbar 


lånad från google


HEMSKA MÅNDAG

Fick skjuts av pappa hem efter skolan, skönt att slippa gå/cykla/ta buss/vadfansomhelst, eftersom att jag var hur less som helst på våran jävla lärare idag! Orkar inte med henne.. "Ni får prata när jag pekar på er med HANDEN. Detta ska vi träna på!" under en diskission? NEJ DÖ.


Somnade när jag kom hem, vaknade för typ 30min sen. Har packat ihop kläder och snart kommer min fina älskling och hämtar mig. Åker ner till lägenheten och myser. Det är ju så mycket på tv idag, bla svenska hollywoodfruar!!! Älskar maria! Haha, blir nog en ben&jerrys också. Fyfan vad gott!



I SKOLAN

Sitter i skolan och har socialpsykiatri. Vi jobbar om psykoser och har nyss sett en film. Är huuur trött som helst! Vill bara hem nu, slutar halv 4.. HARE


LOVE U


ÅH


PERFUME


SHF

Ligger hemma i sängen och kollar på svenska hollywood fruar. Klarar inte av Gunilla,jävla häxa... haha!

Helgen har varit toppen, i fredags firade vi Elina och igår for vi 4 tjejer till norrfly! Idag har vi firat mormor som fyller år imorgon! Tårta och världens godaste vaniljbullar♥ 

Försöker bestämma om jag ska dra med mig pojkvännen på bio ikväll eller inte. Vet inte om jag orkar.. Får se hur det blir. Imorgon är det skola iaf, känns inte som att denna skolvecka har något roligt att erbjuda. Förra veckan åkte vi ju iaf till Säter och på fredagen var det besök på sjukhuset.



NORRFLY

Ja då har man vart på/i (?) norrfly. Jävla ställe det där, mentalsjukhus eller vad det nu har vart?
Äckligt iaf, var där inne i 5min sen satte vi oss i bilen. Efter ett tag såg jag en vit grej utanför och vi åkte iväg snabbt som satan. Adina såg någon med vita kläder hon med, VILL INTE HA SETT DET DÄÄÄÄÄÄR... är rädd :(

Är hemma hos min kära nu, ska hoppa ner i sängen och slå på tvn. Inte så, men titta på tv. Hej, HEJ HEEEEEEEEEEEEJ jaa heeej. gammelgumma

UPPTAGEN

Jag är upptagen med en massa annat, det resulterar alltså dålig uppdatering på bloggen!
Idag ska vi fira, så vi hörs och ses imorgon!
 HEJHEJ


CLOSET

 Ligger hemma i sängen och kollar på the real housewives of new jersey. Dom beter sig ju som nå hormornfjortisar. Haha, underhållande iaf!

Skoldagen var rätt så slapp, men kändes endå som att jag fick mycket gjort. Har lite naturkunskap kvar att göra nu bara. Tror jag ska försöka ge mig på min garderob. Den är helt proppfull och behövs rensas. Lika med alla skor. Mina fötter krymper ju bara och snart kan jag väl inte ha 36 längre, köper jag nya skor köper jag 35.. Fyfan!! Hade faktiskt 37 en gång i tiden.


Jaja, nu ska der rensas. Kommer bli kaos här i mitt rum..


ELF/MINERAL

Idag kom mitt mineralsmink som jag hade beställt! Återstår att se hur bra det är, har hört att det ska vara bra iaf
Och priset, herregud?!


SÄTER MENTALSJUKHUS

VI HITTADE DET, VI HITTADE DEEEEEEET!

Vi hittade alltså det övergivna och nedlagda gamla mentalsjukhuset! Det låg bara en liten bit från museet och resten av psykiatrin. Men tyvärr så hade dom täck för hela dörren med en massa cement (?). Det var HELT omöjligt att ta sig in där. Hela husen är det en hög mur, vi hittade en stege som vi slättrade upp på. Men vi hann aldrig klättra över och ta oss in innan vi skulle tillbaka på en förläsning :(

När vi stod i kiosken och skulle köpa godis inför hemresan var det en, vad jag tror, psyksjuk patient som pratade konstigt med oss. Lite skum sådär, stackarn :( Människor var så jävla sociala där, det kom fram en kille till oss och stod och pratade hur länge som helst. Bla om att dom på hans avdelning smög ut på nätterna och gick till det där gamla huset, dom hade också byggt stegen som fanns där.. Men han var trevlig!


DET GAMLA MENTALSJUKHUSET!


TOG KORT IN GENOM FÖNSTRERNA


INNE PÅ MUSEET PÅ DEN STORA BILDEN OCH DE ANDRA TVÅ ÄR FRÅN EN AV FÖRELÄSNINGARNA


MYSAN

Har precis kommit hem från My, snart kommer min älskade och hämtar mig så åker vi hem till hano ch sover. Imrogonbitti åker vi till Säter med skydd & säkerhetklassen i skolan. Ska bli lite spännande, hoppas på att vi får se det övergivna mentalsjukhuset!!


JÄVLA VECK



Har hittat ett par till görsnygga skor, på barnavdelningen ( =äntligen ett par i min storlek), MEN vad fan är det med dom där vecken ifram? VA?! ta bort dom, då hade skorna vart mina älsklingar. Men nej, inte nu. JÄVLA VECK


HOME

Vi fick sluta tidigare idag, hur skönt som helst! Cyklade hem i duggregnet, nu sitter jag i soffan och funderar på att göra någon mat. Eller macka. Vet inte, men är hungrig. Känns att jag börjar må bättren nu, aptiten är tillbaka!

Nä nu ska jag göra en macka sen lär jag plugga naturkunskap. Hatar det!!

Och förresten så önskar jag att mina grannar kanske skulle kunna försöka föröka sig på ett lite tystare sätt. USCH




.


tattoo


F/S/E/F

Jag hade tänkt att vara duktig och plugga. Men såklart så har jag inte boken här, utan hos mamma. Men eftersom att jag har en väldigt bra mamma, världens bästa faktiskt, så kommer hon hit med den snart!
Min bästaste älskade pojkvän är också här snart. Senare blir det mys framför idol!♥

Imorgon är det skola igen, helgen har gått snabbt! Allt går så fort, snart är snön här! Julafton, nyår, jag blir 18! Herregud. Vill inte bli "vuxen"..


MÖMS


NEW IN: tack pappa♥









Hittade inga jeans idag heller. Utbudet är ju inte allt för stort här i Gävle. Tråkigt..
Och skorna hittade jag, så jävla snygga!!
Men inte FAA-AN fanns dom i 35 inte, jädra skitfötter man ska ha då!


09.34

Klockan 9 vaknade jag pigg som fan! Fabian ligger fortfarande och sover så fint, han pratade nyss i sömnen också.. Något om ett hål i taket.

Iaf, idag ska pappa och jag försöka hitta en massa kläder till mig. OCH SKOR! hejdå


23.09

Denna dag har varit väldigt bra! Började med att Fabian och jag gick iväg för att han skulle tattuera sig!
När det var klart gick vi hem till mig igen och åt lite. Senare åkte vi hem till Fabian på middag. Hans underbart söta brorsson var där! Sen blev vi kvar där och senare kom det dit lite folk.

Nu är jag hemma, killarna skulle ner på krogen och jag är ju tyvääääärr för ung för det. 5 månader kvar nu bara!
AJA, sk agöra oboy sen kolla på film.


KRISTALL

Nu har jag ätit lite av maten, min magsäck måste ha krympt hur mycket som helst!!
Jag har ätit några tuggor och nu blir jag äcklad av maten och är proppmätt! hahha stört :D
sitter ensam hemma med tända ljus och kollar på kristallen, somnar nog snart. Är nog sjuk igen, ÖRKAR INT! fyfan


MÄSTERKOCKEN ELIN


FADDERULLANLEEEEEJ


Pappa och jag gick ju ner på stan och tog en mysig fika. Sen föresolg han att vi skulle köpa kläder till mig. OCH JAG HITTADE INGENTING??? Hur kunde jag inte hitta någonting när jag hade värsta tillfället att få vad jag vela ha? stupid girl.

När vi hade kommit hem från stan kom mamma och hämtade mig. Fick med mig en hel del hem faktiskt! Tänker på pappsen ja!

Nu ska jag försöka få bort min jävla huvudvärk, får damp.


RAWR


I AM TITANIUM


ÄNDRADE PLANER: fika med far på stan


12.30

Nu är jag äntligen hemma efter en kort men dryg skoldag. Efter att vi hade varit på länsmuseet så cyklade jag hem. Har så himla ont i huvudet så jag skulle nog inte ha kunnat koncentrerat mig på matteBstugan endå..

Senare ska mamma och jag åka och kolla på nya möbler. Har helt vitt i mitt rum och nu vill jag göra lite höstigt. MÖRKLILA gardiner vill jag ga, jag hatar lila egentligen. AJA hejdå, ska begrava mig under täcket och stanna där en timme eller två. TJOOOOOOOOOOHEJS


06.39

Gooooooooooodmorgon!
Har precis fårr skjuts hit hem till pappa. Börjar om typ 1000år så det är ingen brådska alls. Hur skönt som helst, morgonpigga elin.. Jag bara flyger upp ur sängen när larmet ringer, typ. Inte flyger, men nästa iallafall!

Sitter och beställer lite nytt mineralsmink. Blir en lite längre skoldag idag än vanligt bara för matte jävlaskit B. Hatar det, uuuuuuuuuuuusch!

Ska gö om dennma äckliga blogg snart mä. Tråkigt den é. Hejdå!

SNART ÄR LOULISEN HEMMAAAAAAAAAAAAAA!!!!<3


GODENMURGEN

Är inte med på idrotten idag eftersom att jag har varit sjuk och att jag ska till tandis imorgon.
Ligger och äter frukost i sängen, ska snart börja göra mig iordning. FAN vad klockan var mycket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o

 HEJDÅ


JUSSEE BIBBE

Ligger i sängen och drygar med min lillebror genom att spela justin bieber högt som fan! Har nyss städat lite mera, det tar aldrig slut känns det som..?

Har också börjat frysa sådär plötsligt och konstigt igen, kanske inte är helt frisk från febern endå :( Jaja, ska städa lite mer.


MODELLJAKTEN

Skippade att dra ner på stan idag, då modelljakten var här i gävle. Men har fått information från min väninna att killen, vad han nu heter (som jag tycker är ful och alla andra tycker är snygg), är snyggare irl och kenza är "fulare" irl. Inte ful men inte lika snygg som på bild! Japp.. Viktig info..................

Ska kollade vidare på vänner och ladda ner ytterliggare en säsong. LÖV IT


HEMMA


Vi hade tydligen ingen samhällskunskap idag, och eftersom att våra lärare är sämst och då menar jag verkligen SÄMST på att informera oss om saker så satt hela klassen och väntade på läraren i 20min. Men nej, då har hon flygit till nå varmt land ist. Kul för oss. Kul att någon säger något. Så då gick vi hem!

Nu sitter jag hemma och ska snart börja städa med musik på högsta volym!

hörs hej.


saknar min lilla älskling som är hos farmor :(


HATE

Idag är en sån dag som jag hatar nästan allt. Men endå är glad. Störd.
Känner att jag hatar lärare som drar norgeskämt/historier(?) på lektionen och själv tycker att det är skitkul, jag hatar också regnet, hatar köttfärsåsen i skolan, hatar alla moggisar som är så moggiga.

Jaja, vi har snart samhällskunskap sen SLUTAR VIIIIIIII! Tar en promenad hem till pappa i regnet och hämtar cykeln för att sedan cykla hem till mamma i regnet. älskar regn<3


TYCKER INTE OM OLEG

haha jävla olegjävel. fyfan!! tycker inte om detta.


USCH


RÖTT


typ sämsta gjorda bilden. men endå.

men jag har världens ångest om jag ska färga eller inte. men OM jag gör det vågar jag inte göra hemma, tänk om det blir heeeeeeelt fel. typ orange? vill ha vinrött isf. typ som på bilden, fast inte riktigt!


07.39

Orkar inte ligga hemma idag igen så idag går jag till skolan. Och snart kommer efterlängtade Loula hem! WAH!
Nä nu måste jag leta fram min skoldataladdare, laddare till skoldatan kanske låter bättre....

Jaja, HEJDÅ PÅ ER ALLEHOUUUUPS!

ETT ÅR

Idag har jag och min älskade pojkvän varit tillsammans i ett år.
Jag älskar dig så mycket min bättre hälft! du är allt för mig♥


GODMORGON VÄRLDEN

Det blev ingen skola idag heller. Har precis vaknat och ligger och dösvettas i sängen.
Orkar egentligen inte sitta vid datorn men måste göra klart en hel del skolsaker. Sen ska jag sova igen, sova sova sova. Vill bli bra igen..


SICK

Morgonen började bra. Mådde bra första lektionen men på naturkunskapen fick min kropp nå anfall och jag började skaka och frysa som bara den. Vart yr och illamående så mamma fick hämta mig. Slutade med att jag fick åka upp till sjukhuset. Infektion i kröppa min, fick två olika sorters antibiotika utskrivet. Kul.t.då.

Även att proverna visar att jag måste börja öka mitt matintag? Jag äter tydligen för lite, jag som tycker jag äter hela tiden!


HELG

Lördagen bestod utav festlighter i Äby. Aldrig mer att jag sätter min fot där igen! Alme, jag och Julia gjorde det vi skulle sen drog vi. Typ. Missions!!! Fick skjuts till skutskär, tog bussen till stan där vi åt feddomat, sen åkte jag hem till Fabian och la mig och vänta på pojken min.

söndagen tog Fabian och jag en promenad med vovven till Fabians bror och hämtade lille Milton. Var barnvakt ett tag, gick och lekte i lekpark och allt. Han är så söt sååååå, lilla mille!



.


Att man kan älska något som inte finns. Att kunna sakna något så mycket som man aldrig sett.


YOU ARE MY SURVIVAL


18.30

Nu är det äntligen helg. Eller det har det varit i någon timme, men endå! Min kära och jag åt nyss god kinamat!
Det blir en lugn hemmakväll för mig ikväll, ska vara lite olaglig också.
Vill egentligen göra bullar, vilket vi är jävligt bra på, men nu orkar jag inte gå och köpa all gegga som behövs eftersom att jag är latast i världen.



GODMORGON VÄRLDEN

Nu har jag precis kommit hem från min käraste. Ska snart börja göra mig iordning för den sista skoldagen för denna vecka. Äntligen får vi helg! Ska försöka få tag på Mysan nu också, hej på er! ♥

♥♥♥♥♥♥
http://www.youtube.com/watch?v=cSlrZI84n6s
♥♥♥♥♥♥


HOME SWEET HOME

ÄNTLIGEN hemma efter en långlång skoldag som blandannat innehöll matte b, SOM DÖDAR MIN HJÄRNA! Hade barn och ungdomssjukvård som sista lekton, men fick sluta en halvtimme tidigare! Ska ta tag i naturkunskapen snart och sen blir det lite folkhälsokunskap. Roliga grejer det där!!!!!


hur fan lyckas folk få till sina omeletter????? ser ut som att det är krig på min tallrik.
& jag gjorde bilden mindre för att det såg förjävla äckligt ut. men det var gott.....


GODMORGON

Sov hos mina käraste inatt, inte för att jag inte brukar göra det.. men endå! Jag hade världens sovmorgon till 12.30 för att jag inte skulle vara med på idrotten så Fabi skjutsade hem mig när han började vid 7. Somnade om och sov vidare tills för en kvart sen då Adina ringde och sa att det inte blev någon idrott. Läraren är sjuk. Stackars klassen som tagit sig enda till strömsbro för att BADA UTE och så kommer inte läraren. HUA!

Jaja, jag ska snart kliva upp och göra mig iordning. Vi ska vara först i matkön idag, chicken bits med ris och sås, KRIG! Typ årets höjdpunkt i skolan. Bortsett från alla lov, studiedagar & sovmorgonar.


min lille elivs, så fin såå!


RSS 2.0