I LUFTEN

Nu sitter vi på planet och ska göra det i 30min till, sen tar vi tåget hem och då får jag äntligen träffa mina fina!

image description
Mys va? Med bolibompa och allt ;)


HEMFÄRD

Idag åker vi hem, tråkigt men skönt att få träffa min kära pojkvän och alla tjejorna! Och familjen såklart!


LÖRDAGSMYS

Dagen började med ett besök i stallet och senare musikcafé!

Nu: "Så mycket bättre" och kortspel. Mys!

 


FREDAG

Åh vad den här dagen har varit lång! Började med tåg till Arlanda, somnade direkt när vi satte oss på flyget och vaknade igen när vi landade! Hult skönt som helst!

Älskar alla tusen barnkläder, finns så himla mycket fint! Och det gjorde ju inte hela saken svårare när vi fick veta vad det var för en liten! Bebis är underbar
och nu ligger vi och ska sova.
Godnatt!

 


NU ÅKER JAG!


HALO

Sitter i skolan och har håltimme tills 10 i då den otroligt onödiga mentorstiden börjar. Sen har vi matte och individuellt val. Slutar 5 och har fullt upp hela dagen. Åker inatt och ska hinna med en massa saker innan dess. Bla att packa och gå på bio. Mys med bio♥



Okt. 26

Inlägget skulle ha kommit ut igår.. men icke!

Nu är jag hemma från byggkvällen. Och säger bara fyfan, tycker verkligen inte om det där. Inget för mig alls! Lite tråkigt att man inte ens får ta ut svängarna.. Jävla S!

Ska ta mig en dusch, sen kommer pojkis och hämtar mig. Natti natt!




Detta fick jag med mig hem igår! Lite osäker på klockan..!


17.14

Hemma från stan nu men måste åka direkt igen. Ska nämligen till skolan(!!!!!) för att dansa.
Fick iaf med mig lite saker hem, visar sen! HEJ♥




MYS

Sista lektionen bestod av strokeprovet som gick galant! När vi slutade tog jag en promenad hem med min kära My. Sen bestämde Almedina och jag för att åka till stan, hittade tyvärr ingenting men åker ner imorgon och köper två par jeans som jag la undan. Sååå hima sköna!

Min pojkis är på väg hit nu, blir mys i sängen framför "Värsta pojkvänsakademin" senare. Men först blir det lite ständning. Kan behövas! Har ju en tendens att lägga alla mina kläder på sängen.


EN MÅNDAG



For ner på stan med Louise och Adina efter skolan. Fick med mig en rosa mysig tröja hem, fint med lite färg. Hittade också världens största handsväska (jaja, förstår att man kanske inte ska ha den som en handväska utan kanske mer som en "resväska" Men det roliga är att det ser exakt ut som en hanväska som är förstorad x100)! Alltså haha? Jag mår vara liten och men det var faktiskt sjuuukt stor?!

Jaja, nu är det iaf tisdag och jag känner mig rätt så redo inför provet. Don't drink and driva-föreläsning väntar nu på morgonen. Hej!♥


STROKE

Just nu undrar jag vad FAA-AN jag håller på med.. Har inte plugga någonting alls efter skolan, provet är imorgon! Kult. Även om jag kan det mesta (är man bäst så är man lixom?;);););););) ) så vill man ju finslipa lite. Speciellt de äckliga latinska orden.

Börjar plugga nu. yey.


Måndag morgon

Måndag morgon och jag är pigg som jag vet inte vad. Ligger och tränar lite latinska ord och ska snart börja fixa mig. Kallt som faan ute, men det blir att cykla endå!

Efter skolan ska jag nog möta Hanna på stan för att inhandla lite inför Göteborg! Längtar så mycket!!♥


GREEN


Åh, den är så fin! Och älskar att den är grön.


..

Nu tog motivationen till att plugga slut. Sådär 25min innan jag egentligen skulle ha tagit en paus. Är helt snurring av alla medicinska termer och stjärnor nu. Pappa håller på att göra god mat och snart kommer besöket som vi har städat så fint för.

Efter att vi har ätit har jag planerat en lång skön dusch med aniktsmask och en hårinpackning. Och en nybäddad säng hos min kära, kan det bli bättre? NOPE.


sötisar♥


SÖNDAG

Nu är söndagen här och jag har en massa skolarbeten som måste bli klara. Men det viktigaste är att plugga in allt till provet på tisdag + alla latinska ord. Det är inte några heller!

Ne nu ska jag stänga av facebook och allt annat, göra iordning något gott att dricka och kötta latiska ord. MHar bestämt mig för att plugga till minst 17.00. HEJDÅÅÅ♥


DAGENS

Dagens humör: Har varit på bra humör hela dagen, men nu börjar jag bli lite trött..
Dagens mående: Bra, pms smyger väl sig på såhär efter en film och lite ensamhet.
Dagens borde: Plugga sjukvård och naturkunskap. Inget har tyvärr blivit av idag, men lite lär man väl få leva?
Dagens frisyr: Utsläppt. Hela långa dagen :)
Dagens smink: Mascara och ögonbrynspenna!
Dagens klädsel: Svarta byxor och en vit virkat tröja. + röd skinnjacka och halsduk när jag vart ut!
Dagens planer: Eftersom att dagen snart är slut så har jag väl inga planer. Sova kanske?
Dagens vill ha: Skor. Klackisar. Klickar nog hem ett par snart!
Dagens tråkiga: Just nu. Ensam med min marabou..
Dagens längtan: Paranormal och nästa helg!
Dagens superlängtan: Oj, min superlängtan är kanske julafton?
Dagens låt: JB - Mistletoe

COZY


För vi kan bara vara dom vi är


LOVE

Har precis kommit hem, sov hos min pojk inatt och idag har vi varit ute med hans lille brorson och lekt. Så himla skönt väder ute ju! Måste köpa nya springskor så jag kan va ute och springa innan snön kommer.

Blir ingen Paranomal i helgen tror jag. Eller tror och tror, jag vet nästan att det inte blir det. Hoppas att det blir i veckan då, för om en vecka åker jag ju till Göteborg.

Nä nu tänker jag nog plugga lite, skönt att ha det gjort. Plugga till strokeprovet kanske inte skulle vara så dumt heller, det är trots allt på tisdag.

Jaja, hej på eeeeeeeeeer!


15.15

Drog på min acoustic-lista på spotify och rätt som det var somnade jag. Vaknade för ett litet tag sen, sov i säkert 2h. Har hunnit vara ner på gdg och köpa twix iaf. Så jävla välbehövd!! Nu tänkte jag snart ta tag i denna röra och städa lite.  
HEJS

Åh vad jag saknar. Turkiet sommaren 2010 med Almedina!



LISTA

Något som gjorde dig glad igår?
Tjejorna i skolan och min fina pojkvän!

Humör just nu?
Helg, god mat och en väldigt bra överraskning avslöjades nyss, kan det vara annat än bra?

Vad gjorde du klockan åtta imorse?
Var väl lite småvirrig som vanligt och sprang runt och höll på att samla ihop alla min saker inför skoldagen. Vilket burkar vara nycklar, böcker, data och mobil. Inte så mycket saker men för mig blir det tydligen lite svårt att hålla koll ibland..

Vad gjorde du för femton minuter sedan?
Satt nog här då med. Sitter megaaaaskönt! Jobbigt om man skulle bli kissnödig..

Vad du ser om du tittar till höger?
Typ hela mitt rum!

Vad gör dig glad just nu?
Mycket, jag är på bra humör idag!

Hur vädret är hos dig just nu?
Kyligt men solen kikar faktiskt fram lite nu

Vad var det senaste du åt?
Soppan och brödet. Kommer drömma om det inatt!!

Bästa glassmaken?
SIA's Cacao!

Sover du tungt?
Ja, det tror jag? Somnar sjukt lätt iaf!

Drömmer du mardrömmar?
Ibland, förut drömde jag mardrömmar om Fabian alarmsignal. Den lät jätteläskigt.. haha

Hur många kuddar sover du med?
1, som jag håller om. Har ingen under huvudet.

Favoritkläder?
SVARTA JEANS. lätt! Haha rolig tjej.

Favoritgodis?
TWIX!!!!!!!!!!!11ettett

Höger-eller vänsterhänt?
Höger!

Stjärntecken?
Vattuman

Vad längtar du efter mest just nu?
Nästa helg då jag åker till GBG


SKALDJURSSOPPA

Har bara en lektion på fredagar, barn och ungdomssjukvård, så vi slutde 10.15 idag. När jag kom hem gjorde jag iordning skaldjursoppa med kräfsjärtar i. Det är så jädra gott, + vitlöksbröd till! Himmelriket.

Nu tänkte jag plugga. Och när Fabi slutar vid 4 åker vi hem till han hans söta brorson är! Imorgon blir det nog Paranormal. HOOOOOOPPAS! :)


But I'm too busy gazing at stars


Efter flera timmars letande gav vi upp.
Vi hittade ingen tid som passade oss. Så vi bokade flyg till nästa helg ist! Kanske hur skönt som helst? Kommer bli skönt att inte behöva sitta på ett tåg i ca 5h, och tjafs med byten osv.

Nu sitter jag hemma i min säng, som jag skriver i varje "morogninlägg" här.. Mörk som fan ute är det och halsen svinder. Orkar inte bli sjuk nu när det är helg och allt, denna helg ska det hinnas med mycket!

♥ Paranormal Activity 3
♥ White Trash Beautiful
♥ Tacomiddag
♥ Rosie


LOVE


GBG

Skoldagen kändes rätt så kort trots att vi slutade 4. Vilken egentligen är kort jämfört med andra dagar.. Aja, nu sitter jag hemma och planerar helgens göteborgsresa med Hanna! Åh vad jag längtar!


KYLA

Godmorgon godmoooorgon!
Älskar torsdagar, snart är det helg? Tiden går så himla snabbt. Kom hem för ett tag sen. Vaknde hos Fabi vid 6 av att klockan ringde och tvingade mig upp. Det är så tråkigt att gå upp när det är så mörkt ute, vela bara krypa ner bredvid min kära och somna om :( Men nej, då var man tvungen att cykla hem i den mysiga kylan..

Nu lär jag nog börja fixa mig lite. Orkar inte stressa sen när man endå haft typ 2h på sig.


NEW IN


Efter att jag hade ätit den goa kycklingpastan med soltorkade tomater och västerbottenost som jag gjorde igår åkte pappa och jag och handla. Sen hoppade jag på cykeln och for ner på stan, själv, och införskaffade mig lite saker.

Nu ska jag opp på cykeln igen, men nu mot min käre pojkvän♥


HUR SÖTA?


REGNET DET ÖSER NER

Är HELT slut. Efter lite om och men fick jag tillslut sluta vid kvart över 4, slutade tydligen egentligen vid 5? Hade jag ingen aning om. När jag kom hem var jag DYNGblöt för allt regn, och nu lär jag snart ut i det igen. Måste handla.

Somnade till någon min alldeles nyss, gud vad skönt det var.. Vill sova igen, men det får vänta.


tirre

Just nu sitter jag i skolan och gör I N G E N T I N G ! Är klar med allt men ska endå vara kvar enligt min lärare, till vilken nytta? Sitter ju bara här och väntar på att klockan ska bli halv 5 så jag får cykla hem i detta underbara väder..

Vill inte vara här, ska gå och tjata om att få sluta. Hoppas :(



TV-MÅNDAG

For ner på stan med Mysa en snabbis och kom precis hem. Det enda jag fick med mig hem var en ansiktsmask, haha! Har precis gjort lite mat och snart kommer min Fabian och hämtar mig, sover hos han inatt så detta blir nog sista inlägget för idag! NATTI♥


love of my life


MÅNDAG, CHECK!

Nu är jag äntligen hemma efter en lång skoldag. Idag har jag verkligen jobbat arsle av mig i skolan, helt sjukt! Har fått två stora skoluppgifter gjorda, så har bara en kvar nu. Känns såååå skönt! Ska snart göra klart den sista, lär bara hämta lite saker hemifrån mamma. Är i lägenheten nu.


Älskade du♥


07.11

Ny vecka, och snart är det höstlov! Gud vad jag längtar, hoppas på ett sthlmsbesök. Tråkigt att mina kära jobbar och lär gå upp 6 varje morgon bara! :(

Nu sitter jag nedbäddad i sängen med mitt stora stora täckte över mig. Dricker té och vill verkligen inte gå upp. Ser inte fram emot att cykla till skolan i denna kyla. Jaja, jag ska cykla tills snön kommer iallafall!



How to clean makeup brushes!



Det är helt sinnessjukt vad mycket äckligt det är i sminkborstarna och hur mycket bättre dem faktiskt blir efter att man har gjort rent dem! Vet inte riktigt hur ofta man ska göra det, finns väl ingen "regel" men det märker man väl själv..

Det här är gamla bilder som jag lagt ut förr, orkar inte ta nya så använder mig av dem igen:


1. Ta fram shampoo och borstar.


2. Skölj borsten i ljummet vatten, nedåt så att det inte kommer in vatten i "skaftet".


3. Egentligen ska man ju inte ha borsten ståendes som jag har på bilden eftersom att vattenet rinner ner till skaftet då. Men skitsamma! Ha på shampoo och massera försiktigt in det.


3. Skölj sedan bort allt shampoo under ljummet vatten. FyFAN vad äckligt, hualigen! Tänk att det är det där man har i ansiktet nästan varje dag..

4. Lägg sedan borstarna på en handduk eller något för att torka, och det tar oftast ganska lång tid. Så gör detta på kvällen innan ni lägger er eller nått. Iaf inte direkt innan ni ska använda dem. Men det förstod ni nog själva :)


HELG

Det var den helgen de, och snabbt har det gått! Allt går så snabbt nu, snart är snön här och då kommer väl förmodligen tiden börja gå sakta igen. Hoppas inte!

Helgen har iaf varit toppen! Igår åkte vi till josefine och var där med härligt sällskap tills vi avslutade kvällen med lite donken.

Imorse vaknade jag hemma hos Fabi, vi har bara tagit det lugnt och ätit tacos. Sen skjutsade han hem mig eftersom att jag måste plugga. FYFAN för svenska b. Inte kul alls lär jag säga. Hata pia!


Sista bilden är från promenixen jag tog idag. Hur skönt som helst ute!


19.29

Hejsan på dojsan!
Nu är Adde och Låla här och vi håller på att gör iordning oss. Har vart ute på två långpromenader idag, skönt som tusan!
Nu lär jag gå och hämta glas till adina. Fast jag har träningsvärk så tvingar hon mig. Hejdå! :)



PAPPSEN

Vakna upp hos min kära. Började dagen med att läsa om pappsen i gd. Haha, världens repotage!
Nä nu ska jag ta ett bad och försöka hitta kortet som min pinkod står på. Har ett försök på mig innan den låser sig. Jävla skit, vart fan är kortet????


FREDAGSMYS


MYSKVÄLL

Nu blir det lite gott fredagskäk sen bär det av mot willys där jag möter mina små tossar för att köpa en massa gott! Sen blir det en film och idol-mys i lägenheten resten av kvällen! Kanske slinker det ner lite max också.. Vi får se!

HEJS!♥


OCH JAG ÄR INTE KLAR PÅ LÅNGA VÄGAR


.. men en bra bit på vägen


Go to the ends of the earth for you.


DIA

Denna sovmorgon var så himla efterlängtad! Min fina älskling kände lite lite sjuk så vi låg kvar i sängen och sov till 10, kanske huur skönt som helst.

Efter en frukost med varma mackor och té lära han åka iväg och hjälpa en kompis att flytta, och då passar jag på att plugga lite. Skriva klart min födjupningsarbete om diabetes. Har skrivit 8 sidor, och har mer än hälften kvar. Har typ två (diabetes typ2) kvar, + en inledning och en diskussion. Kul.t.t.t.t.t.


KÖPIS



Äntligen har jag införskaffat mig ett par nya jeans, svarta! Alla mina tre par Dr. Denim jeans har ju gått sönder, vilket dem tydligen ska vara lite "kända" för att göra. Spricka lite här och var, utan att man har gjort något spc och inte använt dem någon längre tid heller..

Jaja, orkar inte boka någon tid hos frissan än så det fick bli en hårfärg också, lika bra det. Annars ser man ju flint ut.. Och lite nagellack. Kan man aldrig få för mycket av.


MONEY

Nä nu lär jag rycka upp mig, har försökt piggna till genom en kopp kaffe, men jag har bara legat i sängen från att jag kom hem. Men nu jäklar ska jag tvinga mig upp, det blir köpis med mamma en liten snabbis! Önskar att jag kunde ta av mina "sparpengar". Men nej, dem har jag bestämt mig för att inte använda. Inte för att jag har något speciellt som jag sparar och behöver dem till? menmen.. alltid bra med några rödningar? ;);););) haha fyfan..... cool man är. 

det handlar om att prioritera! ;) host adina.... nej skoja tosse♥ puss




17.01

FYFAAAASIKEN vad jag är trött. Dagen började med cirkelfysen, och helskotta vad det tog på mina krafter!! Somnade nästan på nästa lektion som var matte, efter det hade vi individuellt val till fem. Fast jag fick sluta tidigare, vid kvart över tre men tog mig inte därifrån förän klockan var lite över 4!

Imorgon behöver jag inte gå till skola nå, så imorgon kan jag sova huuuuuuur länge jag vill! Skönt som fasiken ska det bli! :D


<3


FRISKIS OCH SVETTIS

Nu sitter jag hemma i sängen och väntar på att klockan ska slå 8 så jag kan cykla iväg till friskis och svettis. Tror vi skulle på en cirkelfys? Kommer inte ihåg.. Jaja, nu ska jag packa ner lite saker i väskan som kommer bli stor som en yogaboll.


Graham Webb Vivid Color Reparative Shine


TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPS!
Ett sjukt bra hårserum som gör att håret blir lätt att reda ut och ger håret glans. Luktar gott gör det med!
Finns hos de flesta frisörer för 300-350 kronor!


HOME

Jag har kommit fram till att jag måste sluta äta twix. Hatar filmkedjan, ska säga åt dom att dom inte får sälja twix till mig!!

"Föreläsningen" var väldigt kort och slapp och vi fick sluta efter, vid ungefär 3 tiden. Hur skönt som helst! Gick hem och efter ett tag kom fröken larsson på besök, låle alltså! Vi gick ner på stan och fikade och traska runt lite. Hittade ingenting. Asbra faktiskt!

Nä nu ska jag packa ihop lite grejor sen cykla hem till mamma. Längtar till den stora backen<3 eller inte, kommer DÖ. jaja hejdå på er!


sötis låle♥


STROKE

Rättskunskapen har precis slutat och nu har vi en liten rast innan sjukvården börjar. Vi jobbar med en fördjupningsuppgift om storke och idag kommer det hit en tjej som fick en stroke för några år sedan. Det är någon slags föreläsning, hoppas på att den blir kort! Är inte på sitta-och-lyssna-i-flera-timmar-och-vara-tyst-humöret idag. Uh..

Nä nu ska jag ska försöka hinna göra lite rester innan Evis kommer. Våran lärare alltså. Hejs♥


The Voice 2010!


ÄLSKADE TWIX

x2. Love u


Godmorgon!

Fyfan vad det är kallt ute! Imorse fick vi skrapa rutorna när Fabian skulle skjutsa hem mig. Inte kul alls, uscha!
Nu ska jag börja sminka mig med vakna med thevoice i bakrunden. Härligt härligt! Sen lär man väl ha långkallsingar under jeansen, en megatjocktröja under jackan, en mysse och två tjocka vantar! Nä usch, jag vill inteeee :(


vill ha grönt gräs<3 OCH min grå sjal som någon snodde. jefla onge! använde den typ en gång.


Ä.H

Äntligen hemma efter en lång skoldag. Är hur trött som helst i huvudet, och snart blir det ännu mera latinska ord att plugga in. Uscha.. Jag orkar inte, och hur ska man hinna med allt? Hade tänkt gått ner på stan och köpt ett par nya byxor. Men det hinner jag inte. 24h räcker inte på ett dygn.     

Sitter och äter bacon och sallad nu. Sne plugg tills klockan 7 då mamma hämtar mig, är hos pappa nu. Jaja!!!!!


vackert!


fyFAN


07.02

Fyfan vad jag är trött! Det är helt sjukt, även fast jag somnade rätt så tidigt igår.. Jobbigt ju.
Fabian åkte nyss till jobbet och nu måste jag försöka dra mig upp ur min varma sköna säng, vill inteeeeeeeeeeeee :(


TIPS: Primer

För er som inte vet vad en primer är så är det en slags "kräm" som man har under sminket. Den jämnar ut huden och gör att sminket fäster bättre och håller längre!

Jag har använt en som heter Smoothing Resurfacing Primer från L'Oréal. Finns på bla Kicks och Åhléns och kostar ca 225 kronor. Ska snart köpa en ny eftersom att denna är slut, men vet inte om jag ska köpa en annan eller samma igen. Bruken är ju trots allt väldigt liten..



Köper du en primer får du betala mellan 100-600 kronor. Och det är så värt det, finns hur många som helst! Det är väl bara att fråga vilken dom tycker är bäst i butiken.




ABDUCTION

Var ju på bio igår, Abduction. Den var helt okej, men jag förstår mig faktiskt inte på dom som tycker att Taylor Lautner är snygg.. Jaja, snart hämtar min pojkvän upp mig. Vi ska nämligen på hockey, Brynäs - Skellefteå. Konstig stavning på Skellefteå förresten, haha..


17.24

Gud så skönt att vara hemma! Har precis gjort iordning lite mellis, eller vad man nu vill bara det, och ska snart lägga mig i sängen och bara andas lite. Är hur trött som helst efter en skoldag som har varit allt annat är slapp.

Nu, sängen!


12.24

Med två twix ska jag nog klara av skoldagen som inte slutar förän 5!


F5

Nu ser det lite, bara lite, annorlunda ut här på bloggen.
Ska fixa lite mer sen, men nu bära det av mot stan för bio.

♥♥♥♥


14.55

 "- Om det kommer en översvämning då, hur klarar du den? - Med stövlar kanske...."

**************

Söndag idag då, vilodagen som den också kallas. Och jag ska faktiskt bara försöka vila idag! Plugga lite också kanske.

Idag sov jag längre än vad jag har gjort på flera månader. Vaknade av att Fabian väckte mig vid 11.40!! Haha låter som en kärring, men herregud? Jag brukar alltid vara morgonpigg och vakna vid 9-10. Men inte idag, gårdagens dansande satt nog sina spår trots allt! Appropå gårdagen så var den väldigt rolig och avslutades med att jag och min kära gick till max och köpte mat!

Fabi åkte nyss och skulle fixa sin bil. Ska tanka ner någon film, dricka upp mitt kanelkaffe och äta upp min twix.
hörs.hej.




LÖRRE

Gårdagen var sjukt kul, faktiskt! Kvällen innehöll roliga charader, gotteligott, en massa telefonsamtal och en hel del skratt. När kvällen började ta slut gick jag hem till Fabi där han låg och sov så sött i sin säng.
Tyvärr har jag inte en enda bild från igår.. Men ni överlever!

Idag har vi bara slappat, låg inne till 4. Sen åkte vi till willys och köpte lite ingredienser till våran väldigt goda hemlagade pizza. Fabi åkte nyss och nu ska jag hoppa in i duschen för att förbereda mig på en till, förhoppningsvis, rolig kväll. Låle är på väg hit hon med, gött!


mysiga underbara höst!


KUNG I BAREN

Fick med mig en fin ljuslykta hem. Är inte helt säker på hur jag vill ha det här, på väggar och så..
Efter Ikea åkte jag till sätra med Mysan för att hämta lite saker, sen hämtade jag min cykel på skolan. På väg hem mötte jag Julia och Almedina som jag fick sällis av en bit.

Nu är jag hemma och ska snart möta upp Adina vid willys för att handla lite gott. Ikväll kommer det hit lite tjejer, så mysigt så!


Lyktan och ljuset som inhandlades idag! tack pappsen♥


HELG

Äntligen helg! Nu bär det av mot Ikea med pappa. Mys!


FREDAAAAG 07.24

ÅHHHH äntligen fredag! jag älskar deeeeeeeeet!!

Är hemma nu, ska snart börja med det gamla vanliga. Duscha och sen göra mig iordning, för idag TVÅ timmar i skolan. Två ynka timmar, känner lite ovärt faktiskt. Menmen, lär man så lär man.

Sen blir  det ju ikea, älskar att strosa runt där. Igår är nog endå gången jag har kommit ut från ikea utan att köpt några ljus.. Men idag, då jäklar! :D


JAG VILL


ÄNTLIGEN HEMMA

Nu är jag hemma, eller har varit det ett tag, men nu sitter jag äntligen ner! Har flängt omkring och gjort om lite i mitt rum. 

Efter provet hämtade pappa hämtade mig och Låle. Vi skjutade hem henne sen for vi till Ikea. Vi hade inte hade all tid i världen på oss där ute så får det bli en tur ut dit imorgon också, fick iaf med mig två "lådor" att ha in nya byrån som mamma hämtade ut idag.

Nu ska jag dricka upp min goa latte, sen ska jag försöka ta tag i lite skolsaker. Herregud, naturkunskap är inte min grej..






Haha, det ser så tomt ut. Ska upp saker på väggarna, och byrån (eller vad man säger att det är) har jag bara kastat in saker i. Imorgon fylls det på med annat fint!


I told to myself, wtf?


Good morning

"Good morning San Francisco, it's 7am and it's a beautiful morning."

Min bättre hälft har precis farit till jobbet och jag sitter i soffan och dricker varm oboy med grädde och kanel. Gud så gott det är! Ska försöka plugga lite också innan jag tar en dusch och gör mig iordning för skolan. Har ju prov idag, för tidigt födda barn.


FULLT UPP

Åh, denna dag har varit fullspäckad med saker. Skola, handla mat, laga mat, en hel del plugg och en massa städning. Har även fått finbesök idag, Adina och Loula följde med hit efter skolan. Sen kom Almedina hit också, inte varje dag det händer inte!♥ Lillebror och jag har nyss ätit kyckling med curry och ris, helt ok blev det, förutom riset. Men tyvärr så kan jag ju inte koka ris av någon okänd andedning?

Nu ska jag plugga lite till provet vi har imorgon och sen när Fabi kommer blir det kanelstekta äpplen med glass!
FYFAN VAD GOOOOTT hejdå på er!


ljuger inte om jag säger att mer än hälften av mina bilder på mobilen är på denna flicka. LÅLE♥


ÄLSKADE DU

Klockan ringde 05.45, men inte gick jag upp då inte! Men tillslut masa jag mig upp iaf och nu har min fina prins precis åkt till jobbet efter en mysig frukost tillsammans.

Så skönt att gå upp tidigt fakitskt, behöver inte stressa eller något alls. Hur skönt som heeeeeeeeelst! Pappa är i Sthlm så snart ska jag försöka väcka lillebror. Idag blir det en, förhoppningsvis, kort skoldag. Även om den är lång på schemat.


NEW IN


VÄRLDSHISTORIENS SÄMSTA BILD. finare irl alltså! mkt mkt


INSTEAD OF WIPING AWAY YOUR TEARS, WIPE AWAY THE PEOPLE WHO CREATED THEM


.


15.02

Den långa skoldagen ser ut att bli lite kortare, vi har nyss tagit blodprover (kapillärprov). Skulle ha hämtat ut en byrå till mitt rum idag, men det blev på torsdag istället. Tror jag svänger förbi stan och köper lite grejor, sen måste jag hem och laga mat till pappa och lillebror. Som den hemmafrun jag är! :) Hoppas på ett ikeabesök också..


08.11

Igårkväll gick pappa, jag, Anton och två kompisar till pappa till O'learys och åt och kollade på Brynäs - Växjö. Efter ett tag kom Fabian och hämtade mig, vi åkte och köpte lite gott, sen bar det av hem till Fabians kompis för Paranormal Activity 2. Och fast jag har sett den en gång tidigare så var jag lika rädd den här gången också!

Imorse blev vi väckta av att Fabians söta brorson kröp upp i våran säng. Nu sitter jag hemma och är redo för ännu en skoldag. En lång en.


HOME SWEET HOME

Det blev en kort skoldag idag, vilket var vääädligt skönt! Känns som att det är torsdag....
Började med textilen sen hade vi naturkunskap. Efter det lunch och sen skulle vi till högskolan för någon ambulansdag, eller vad det nu var? Helt meningslöst tycker jag, stackars dom som hade tagit sig dit och ställt upp allt och så.. så tycker vi (eller ja, jag iaf!) att det var meningslöst.

Nu ligger jag hemma i min kära säng. Pappa och jag har nyss varit och handlat. Senare ikväll bli det mat på O'learys och hockey. Mysigt!


KÄRA HÖST


TEXTIL

Sitter på textilen och håller nästan på att somnar.. Vi håller på att skär ut scabloner, älskar det<3

 


10.24

Ligger i sängen och väntar på att min kära pojkvän ska vakna.. Hatar att jag alltid ska vara så morgonpigg!

Jaja, idag ska vi hem till Fabian och äta middag. Sen lär jag plugga, vilket inte kommer gå eftersom att mina saker är i skolan :(


Dom här fina var här igårkväll..... Assoooo shiiit


JÅHÅ, VAD ROOUULIGT


FREDAGKVÄLL

Hade skitkul igår med mina underbara flickor. När vi kom tillbaka till stan från landet hämtade Fabian mig,vi svängde förbi gdg och köpte en twix sen åkte vi hem och sov. HUUR skönt som helst att få ta av sig skorna efter en helkväll med dom. 



Nu har jag precis ätit tacos, ska traska över till My och hämta min cykel. Sen bär det av mot läkerol, Brynäs - Aik idag!

NEW SHOES


RSS 2.0