" nästa högdalen .. högdalen "

När vi åkte till sthlm igår vare ett jävla tjat på Nisse och Pontus. Dom tjatade om högdalen. Och blattar. Haha, fyfan.. Dom tyckte verkligen att det var skit kul. Och det höll i HELA resan, från att vi gick på till att vi klev av i sthlm. & så kul vare faktiskt inte.. ;)

Här har ni klippet;

jag går med baggy kläder och kepsen bakåfram, yo jag dunkar hiphop så högt jag bara kan.

Duschade inte, tog ett bad. Och gud så skönt det var. Sitter här igen nu, och äter macka och dricker oboy. Gott va :D ?!

Ska lägga mej snart, vet inte ens vart jag ska imornbitti ? Vissa säger att man ska till skolan, andra säger att alla 8:or & 9:or har fotboll som spc.idrott imorn.. Jag tror jag skiter i båda, och tar en ordentlig sovmorgon ist. Jo, det låter bra det. Jaja, ska väl sova nu då..

Hej på er. :)


Haha, fan vad äckligt det ser ut ? Kan säga att det var gott. För inget av det där finns kvar längre. Det ligger i magen nu.. :)


jag känner mig på G, börjar komma i gång, & rätt som det e brister jag ut i sång

är hemkommen ifrån huvudstaden.

vi har haft det riktigt toppen faktiskt, med sol oh allt ! :)



I fredags kom ju Nicklas. Vi började planera sthlm/grönan lördag. Fixade pengar och massa, sen åkte vi hem till Nicklas mamma och sov där.

lördagsmorgonen tog jag, Nicklas, Pontus och Joel tåget till Sthlm. När vi kom fram gick vi runt lite. Sen tog vi bussen till grönan. Så jävla varmt, men kul vare! Och jag ska aldrig, i hela mitt liv, gå in i spökhuset igen. Men det var förjävla kul när Pontus vart jagad av något äckligt "spöke". Haha!! Fast jag tyckte mest synd om han.. Iaf, jag åkte det mesta, förutom frittfall och insane. Stod i kö till insane i 1½ h, p.g.a att dom testade om den var säkert lr något (?).. När dom väl öppnade drog jag och Joel. Så Nisse och Pontus fick åka själva. Tog djurgårdsfärjan tbx vid jag-vet-inte-vilken-tid, åt på donken och sen tog vi tåget till Tierp. Där hämtade Joels pappa oss, sen kom Nisses mamma och hämtade oss hos Pontus. Sen vidare hem till mej, och där sov vi. Nicklas och jag alltså. :)

Idag hände något med mej. Jag vet inte vad, men mitt humör var inte på topp. Så nu ska jag börja äta medecin igen, för mina humörsvägningar och min mage igen.. YEY.....! -.-  Whatever, älskling drog ner på stan. Och jag åkte ner efter ett tag med. Sen åkte han hem, och fy i fan vad jag kmr sakna han nu !! Får inte träffa han förrns MÅNDAG !!!? :o :o Herregud, mer än 1 v ! ;(  Åker ju upp till han i Härnösand på måndag nästa v. Inte imorn alltså, nästa ändå.

Jaja, nu ska jag bada. Sen lägga mej och sova. KANSKE händer det att ja skriver mer, senare. Men jag vet inte. Så ifall det inte skulle inträffa, så godnatt på er! :)

JUUUUSTE!
1. Haha, nu är jag tööönt.. Men jag såg faktiskt Kissie på grönan och Dessie på väg till donken. HAHAHA :)

2. Jag hade inte min kamera med mej, så har inga bilder. Om inte Nicklas, Pontus eller Joel tog några..?


put your ass in the air, move around like you don't care

Har nyss kommit hem från skolan, det är as skönt väder nu. Ska nog lägga mej oh sola lite. Sen så ska jag ju ringa älskling också, han kommer ju idag!! :D Vi drar förmodligen till grönan imorn. NIIIIICE, HUH ? ;)

TJARÅ :)

shululu

Har haft nån jävla emo-vecka. Har vart as deppig.. Inte för att det är så konstigt, det har ju vart en jävla skit vecka. Eller nej, inte tisdagen.. Men övrigt.

Whatever, idag har Almedina och jag vart på stan. Köpte en t-shirt bara. En vit jävla vanlig t-shirt. Kul.. Det va ju nån tjejkväll, så stan hade öppet till 22.00. Men Alme och jag tog 21.20 bussen hem. Och sen dess har jag bara suttit vid datan :)

Ska städa lite nu, sen sova. Gonatt på er.


T-shirten jag köpte idag. Tråkig ? Ja!
Klaga inte, var glad att ni ens får bilder! :)

fan för dej, fan för er, och fan för allt

Jag orkar inte skriva mer, skriver sen när jag har ork. Det är bara kobajs av allt nu.

Längtar efter min älskling.




piercing i tuuungan



Mhh, vet nån hur mkt det kostar ?  Måste förmodligen vänta till 20 juni.. Får ju pengar igen då, :)

MEN HÅL SKA JAG HA ! :D

döden

så jävla hemskt. varför ?

det är så fel, det ska inte vara så här. 




det får mej att bara vilja springa och ta tag i min familj, mina vänner och min älskade pojkvän. hålla dom hårt, och berätta hur mycket jag älskar dom.

tappa rösten?

Nää, vafaaan. Jag håller på oh tappar rösten, skit jobbigt äre. Nyss när jag skulle ropa på mamma så ba; maaa........     Sen vart det inge mer? Haha, fan va jobbigt. Jag som älskar att prata, har ju skit ont i halsen.. Hoppas det går över iaf :) Och att jag INTE tappar rösten! :)

äh vi kör igen



Haha, jag låter som värsta morsan i början, "säg hej till kameran!" x')

Jag är förkyld, det är därför jag låter så konstigt :)

fula overaller ist för skola

Idag har klassen vart i hemlingby och haft en soooolig dag kan jag lova!

Vi var på teambuildning, det va faktiskt kul. Men vi fick ha nå blåa/gröna fula overaller på oss. Sjukt jävla varmt var det! Även om jag bara hade tajts och bh under.. Jaja, :) På "rasterna" som vi fick åkte den av och Alme och jag låg och solade i solen.

Vaknade 1½ h senare än vad jag skulle ha gjort. Skyndade mej upp och duschade, sminkade mej och packade väskan. Sen cyklade jag iväg och mötte Alme och Emilia, sen cyklade vi till skolan. När vi kom åkte "prollebilen" som vi skulle åka till hemlingby med, så vi fick vänta tills den kom  tillbaka. Men då insåg jag att jag hade för varma kläder på mej, så Alme och jag cyklade hem till mej och jag hämtade tajts, sen tbx till skolan igen. Och efter ett tag kom Perra och hämtade oss mä prollebilden. Så de så! :)

När vi kom fram till hemlingby var hela klassen där och väntade. Fia och Rosita stog och pratade ett tag, sen gick vi til nån grillplats i skogen och gjorde massa massa olika saker, typ olika övningar.  Först några övningar, sen rast, sen mer övningar, och sen lunch. Då gick Alme, jag, Hampus och Johannes, till iväg till nån grillplats. Efter ett tag kom Samuel, Jonte Och Max också  och var där tills vi började igen. Då gjorde vi ännu mer övningar, sen fritt. Och kl 2 slutade vi. Då fick vi äntligen ta av oss dom fula blå overallerna. Skönt som fan vare!  När Alme och jag kom tillbaka till skolan var vi kvar ett tag. Vi försökte göra klart en bro, men lyckades INTE!

Nu är jag iaf hemma och ska snart göra mat åt lillebror och mej. Mamma är sthlm på nån grej med jobbet, men kommer hem snart. Om någon timme. :)

Lär göra mat nu , lillebror kommer hem från träningen snart. Han lär väl vara hungrig då. 

 
Bilder från idag! :D


Jag i bilen på väg till hemlingby



Hampus


Johannes


Hampus och jag, på lunchen


Alme på skolan, efter hemlingby

rip

rest in peace


du tror att du vet, men du har ingen aning :)

hjärtat, tänk på vad som sker i grunden ;)


kvällshumor på hög nivå


beeebis









ooh hot damn

Fan, tiden bara rinner iväg. Måste skynda mej, vaknade för 20 min sen. Har ätit frukost, men måste sminka mej oh så. Ska börja cykla senast om 30 min.. Iiiih, lite tajt med tid.

Tjaaadå :)


cykelställ

Ja, godnatt då. Lite sovmorgon imorn då, skiter i spc.idrotten och drar till skolan halv 10 ist. Så nu vet ni det.

Sen efter skolan åker jag väl hit och hämtar massa saker.. eller nå? Jo! Det gör jag, iaf datan, sen får mamma hämta kläderna och allt.. Whatever, kattungarna måste ju ha öppnat ögonen nu iaf. Och mamma har fixat mina gamla datorer, så nu har jag 3 st. Ganska kul, med tankte på alla bilder som finns att kolla på. Haha, ska bli så jävla kul!

Jaja, godnatt :)

finns inge rätt inge fel alla kör sin grej, å om du inte kan bara gör som mig


yeah, I think you’re kinda cute when you try and act like you ain’t looking

Sitter och äter glass med blå bär och hallon. Gottgott! Känner mej skit nyttig idag? Fast jag egentligen inte har varit det.. Hm, har ätit 2 kindermaxi, en glass på donken, och glass nu. Vet inte varför jag känner mej "bra", men det är förjävla niiice iaf ! ;) Men asså känner inte ni er grymt snygga när ni är ute i solen? När man känner hur brännan kommer och man blir brun och fräsch. Så jävla grymt. Så sexigt! Damn. Tror nog det är därför, solen gör mej glad. Haha ;D

Vi var och åt på det där stället som hette Patong förr. Har glömt bort vad det heter nu. Aja, vi åt där iaf. Nu ska jag väl inte göra något spc, bara njuta fullt i fan att det bara är några ynka skoldagar kvar tills sommarlovet. Fyfan va skönt det ska bli alltså!

Nisse och jag ska nog åka till sthlm i helgen. Eller så åker jag upp till han i Härnösand, vi får se hur det blir. Något ska vi iaf göra. För helgen efter det är det skolavslutning på fredagen (den 5:e), och så ska jag på bröllop på lördagen. Kanske att jag åker upp på söndagen då också, för han får lov den 12:e, så jag kan ju vara där då. Sen åker vi hem till Gävle tsm..
Jaja, whatever.. Nu sitter jag här och försöker planera för mej själv, haha.

Skriver mer sen, xoxo

oh la la teeny weeny string bikini

Inlägget publicerades inte när jag trodde att det gjorde det. Så jag lägger in det nu ist, jag skrev alltså inlägget klockan 7.


Klockan är 7, på "kvällen" och jag sitter ute i solen och glassar, i bikini!! Alltså det är så jävla skönt väder, det t.o.m blåser varmt! Så jääääääävla härligt!

Nisse kom tidigare är vad jag trodde han skulle komma, han vid typ 00.30. Han hade också ont i huvidet stackarn. Så vi gick och la oss på dirr. Idag har jag ingen aning om när vi vaknade, men vid 2 åkte vi till Skutskär för att hämta Nisses väska, och vi tog 4 busse tbx till stan. Gick direkt till tåget, och älskling åkte hem :( :(. Sen gick jag hem, och har suttit här ute sen dess.

Pappa och lillebror kom hem nyss, ska in och sminka mej nu. Sen ska vi åka och äta någonstans.






dra på smilbandet och upp med humöret

För typ 30 min sen fick jag ett sms från Nicklas, "Jag åker till stan nu :)". HEHEHEHHE, gissa vem som vart glad! Han skulle på någon fest i Bomhus, sen kommer han hit.

Och nää, jag sover inte än!! :o
Jag borde göra det, är så jävulskt trött. Nicklas får ringa bäst han vill när han kommer, jag ska sova nu iaf. (6' Nädå, jag vaknar nog. Skit samma, nu flummar jag bara. Ska gå och ta en till ipren och ett glas vatten, sen sova. Fyfan vad skööönt!

GODNATT PÅ ER !


sussa gott flicka lilla

Jag mår så dåligt. Orkar inte ens sitta vid datan. Sitter i soffan med datan i knät och kollar på Robinson ka bädda i soffan, sen lägga mej här och sova ett tag. Kanske blir för natten, kanske inte..? Jag vet inte, men sova ska jag iaf göra.

Älskling ringer och vill att jag ska komma till han, han är någonstans i Skutskär/Äby och firar Pontus. Men jag orkar verkligen inte, vill gärna men tror inte att det skulle blir bättre i huvve av att åka dit. Saknar han, trots att han "bara" har varit borta i några timmar. Uuuah! :(

Men, hejdå på er. Ska väl lägga mej nu..

ny design.. igen

Nu äre en ny design igen. Ser typ ut som förra, bara färgen som är utbytt. Ska ändra snart igen, men vet inte hur jag vill ha det bara.. Så då blire ju lite svårt.

Jaja, skriver mer sen :)


sjukT

Ååååååååh, jag har så jävla ont i huvve. Är förkyld också, ont i halsen och nyser hela tiden. Verkligen skiiiiit kul !


nämen kolla här då?! HELA sagan om de bannlysta! :o :D


COMVIQFAN!

MITT COMVIQ HAR GÅTT UT GOTT FOLK! TRO INTE ATT JAG DISSAR ER, JAG KAN BARA INTE SVARA PÅ SMS!

ring om det är nå :)


yeeeaah (yy'

Nicklas har precis åkt till hans kusin i Bönan. Jag, Alme, Emilia, Ronja och Matilda ska åka till valbo och kolla på kläder. Måste skynda mej lite, ska vara klar om 40 min..

När jag vaknade idag, eller vi, frågade Nicklas vad jag hade gjort på kinden. Jag har fått 2 myggbett på kinden?! Hallå? På kinden? Vem fan får myggbett på kinden?!! Skit nice.. -.- V sov ju med fönstret öppet. Jävla skit..!

 Efter valbo ska jag ut till Nicklas i bönan, vi ska förmodligen sova där. Så jag kan inte skriva nå mer idag. Men nu måste jag skynda lite, så hejdå :)

welcome to my sunny day

Har precis kommit ut från duschen, innan det låg jag ute och solade. Så grymt skönt väder! Och snart kommer min älskling, har saknar han så jävla mkt !! Ska klä på mej nu, sen laga mat.

Skriver kanske mer senare idag. Om inte så vet ni att det är för att Nicklas är här =D

känner inte fört'

Jag har inte känt för att skriva nå, lr jag har inte haft tid hlr.. Men iaf, jag känner inte fört nu heller. Sååå, jag skriver helt enkelt när jag gör det då.

Hej så länge :)



skollerS

Sket i gymmet, den här veckan också. Men jag/vi orkar verkligen inte cykla till a.berg, gymma, sen cykla hem därifrån med. Så vi tog en otroligt skön sovmorgon, och om en kvart ska jag börja cykla till skolan. Yepp, :) ska platta håret nu bara, sen drar jag.. 


Hade tydligen prov idag (!?).. I ekonomi, lr hur dt stavas. Har såklart inte pluggat något, toppen! Aja, ännu ett omprov. Ligger väl på 7 ig:n nu.. Känns skiiiiiiiiiiiiiiiiit bra. Jaja, efter skolan ska jag väl hem till mamma och packa lite grejer, sen ska jag vara med Myyyysa :) Deru! ;)

Ahja, nu måste jag skynda mej.

 ♥♥♥


♥ ♥

Tack för en underbar helg älskling. Jag älskar dej!




du och din pojkvän

Vad heter ni? elin och nicklas

Hur träffades ni? msn, haha ! eller vi träffades irl första gången hemma hos mej :)

Vad var ditt första intryck? "han ska jag gifta mej med ;)"

Hur länge har ni varit tillsammans? 1 mån och 8 dagar

När blev ni tillsammans? 9 pril

Är ni förlovade? nix

Bor ni ihop? nej, tyvärr :(

Har ni barn? nope, tror jag inte iaf..

Har båda körkort?

Isåfall, vem kör bäst? -

Kommer du ihåg er första kyss? yesbox , det gör jag :)

Vem skrattar mest? jag vet inte? (aa'

Vem sa "Jag älskar dig" först? jag vet inte, han.. tror jag?

Vem är äldst? nicklas är 92:a oh jag är 94:a, alltså är han 2 år äldre än mej . :)

Vem fyller först på året? jaaaag :D

Vem är längst? nicklas,

Vem sjunger bäst? öööh? jag? närå, han är faktiskt duktig, :*

Håller ni i handen på stan? gör vi väl

Kände ni varann innan ni blev ihop? aop,

Har ni någon speciell låt? nä, tror jag inte..

Har ni stora framtidsplaner? stora och stora vet jag väl inte direkt. men thailand feb 2010 ? ;D

Har ni gråtit i varandras armar? nope,

Vem lagar bäst mat? jag är ju usel, så det lär väl bli han då :)

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? vi träffas inte på vardagarna :''(

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? OM vi gör !

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? japp, 27 satansjävla skit mil ! och det gör vi fortfarande

Blir ni lätt svartsjuka? nädå, inte så värst :)

Brukar ni bråka? faktiskt inte, :)

Har du slått till han någongång? ja, men på skoj bara :)

Om du bara fick lova han en sak, vad skulle du lova då? att jag alltid kommer att finnas här för han, vad som än händer. och jag älskar han så otroligt mkt! finns ingen bättre än han, han är mitt allt ! <3


Tror du att ni kommer leva resten av ert liv? hoppas det :)

Ringer eller SMS:ar ni mest? ringer

Vad är det finaste med han? allting, han är helt underbar.

Brukar nån av er prata i sömnen? nä, men jag snarkar väl lite ibland.. hahahah (aa'

Hur långt skulle du kunna gå för han? skulle kunna gå 39420342 varv runt jorden och tbx, och mer om det så skulle behövas !


MEN BORU I SVERIGE ELLER ?!

Haha, kom just oh tänka på igår, när Alme ringde taxi. Vi förskte förklara vart vi var men hon från taxin fattade inte. Och efter ett tag hittade Alme (argt !) "MEN BORU I SVERIGE ELLER?!" Och hon som hon pratade med fattade ingeting ;') Alme skulle ju säga " Men boru i Gävle eller?"


HAHA ;)


jag är så snäll så jag bjuder på biiilder ! (;

Bilder från igår då, inge många.. Men det kommer fler! =)





fotboll

just nu sitter jag på strömvallen och kollar på fotboll, gefle - brommapojkarna.. bloggar från hannas mobil . haha fan vad spännande det är! innan jag kom hit var jag på tågstationen och lämnnade av nisse.. nu måste jag gå

allt har en ände, förutom korven som har två

.. Haha, så jääävla dålig rubrik, men jag är trött och har dålig fantasi. Ja.. vi skyller på det ;)

Idag kl 09.00 så vaknade jag bredvid min älskade älskling, som som vanligt tog rätt så mkt plats. Som hade sovit med kläder på och allt. Han frös ju så förjävligt när han kom inatt. Själv låg jag inmosad mot väggen, eftersom att älskling och lilla bebis tog över hela sängen. Och jag är ju för snäll för att väcka någon av dom..Ehehhe (;

Iaf, vi låg väl kvar i sängen ett tag. Sen gick vi upp och åt frukost, efter det försökte jag skynda mej när jag skulle sminka mej och platta håret. Men såklart så var jag tydligen jävligt seg? Tråkigt, eftersom att jag själv tyckte att jag var förjävla duktig med tiden idag. Whatever.. När jag var klart åkte Nicklas och jag moppe till äby (!). Kallt som fan var det..! När vi kom fram väntade Rickard och Pontus. Tog båten till Rickards stuga, där var det lite folk. Har jag för mej? Är så jävla trött, kmr fan inte ihåg nå. Skit samma, vi var iaf där. Men efter ett tag åkte jag, älskling och Pontus hem till Pontus och åt mat. Sen var vi där ett tag, eller ja.. rätt så länge faktiskt. Vid 4 kom Alme dit, och vid typ 6 åkte jag, Alme, Nicklas och Pontus till Rickards stuga igen. Där vare massa folk... och blablablabla.

Nu kommer det som jag egentligen har velat berätta. Alme skulle hem tidigare, och jag åkte med henne. Men såklart så är vi inte världens bästa på att planera. Så när Nisse, och någon till (?) har släppt av oss i marma, visste inte vi hur vi skulle komma hem. Det gick ingen buss, och ingen av oss hade spc mycket pengar. Jag hade 25, och alme 125. Så vi höll på att dalta ett tag, men tillslut så ringde Alme taxi. Så vi kunde åka så långt pengarna räckte, för att sen gå till äby och ta bussen därifrån till gävle. Men när vi satt vid nån kiosk och tyckte synd om oss själva för att vi frös så mycket så kom det en gubbe.. Eller gubbe och gubbe, han var 52 år. Han började prata med oss, bjöd oss på cigg och massa, sen kom vi fram till att han skulle dela taxi med oss till gävle, för han skulle också dit.. Vi sa att vi inte hade så mycket pengar. Men han betalade hela resan, ända till gävle! 700 spänn vart det! OCH TUSEN JÄVLA TACK TILL HAN! Han va asball! Pratade massa, hela tiden. Skit rolig :D Iaf så skulle han vidare till söderhamn, så Alme och ja hoppade av på stan och han åkte till tåget. Vi tog bussen direkt hem. Och nu är jag här och tvingar mej själv att vara vaken, nisse kommer snart. Eller om 40 min typ, han sitter nog på bussen nu :)

Orkar inte skirva mer. Och jag orkar inte läsa igenom allt för att rätta till stavfel och sånt.. Så det får vi stå ut med.

Puuuuss på er. Och jag älskar nicklas jokela mest av allt ! japp =D

kärt besök mitt i natten

Inatt, vid 1-halv 2 plingade det på dörrn. Själv låg jag och sov, och hörde ingenting. Mamma gick ner och öppnade dörren, och där stod Nicklas. Jag vaknade iaf inte när han kom, eller jag vaknade väl. Men inte helt, jag trodde att jag drömde, hörde bara han och mammas röster. Men sen när han kom in, tände lampan och la sej i sängen. Iiiiiiiiiiiis kall, då menar jag verkligen iskall, efter att ha åkt moppe hit från äby i ca 1h i shorts och vanlig tröja mitt i natten, så fattade jag att han var där, på riktigt!  Tänk att han alltid lyckas med att överraska mej! Hela han skakade, så jag gick upp och hämtade en vetekudde som jag värmde som han fick ha på fötterna... Sen så ba " Men kom så åker vi då?" ja ba "eh, nej?" och så höll vi väl på så ett tag. Tillslut så kom vi fram till att vi skulle åka dit nästa dag (idag) ist. Haha, full var han också, gullet :) :)


I wake up feeling like my life's worth living

Jag kan inte sluta lee. Jag älskar den här känslan. Blir helt varm i hela kroppen.

Jag är trött. Sitter här vid datan och lyssnar på gammal musik. Ni vet sånt man lyssnade på när man gick runt med princessklänning hela dagarna och kunde i stort sätt göra va fan man ville, jag saknar att vara liten, barn.. Nu är det pms kärringar av oss allihopa. Vi försämrar vår nästa generation och det är hemskt äckligt när man ser 10åringar i bh och med ett kilo brunkräm i ansiktet. Så synd.

Vi "jobbade" ju idag på discot, och det var faktiskt inte så jobbigt/tråkigt som jag trodde att det skulle vara. Satt och tog betalt för inträde, fixade lite lekar och tävlingar m.m. Lättförtjänta pengar helt enkelt. :) Det va niiiiice. Fick ju dansa med småkillar t.o.m.  ;) ;) Haha, så söta dom var då. Men iaf, det va kul.. Och dom skulle höra av sej om dom hade mer jobb. Det är BRAA (yy'

Det blev inge åka till Rickards stuga för mej, men Nisse är kvar där. Så vi får väl ses imorn då.. Men nu är jag skiiita trött. Ska försöka få tag på pissenisse nu, sen ska jag väl sova.

Hejddåååååå :D

-

ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååhhh

oväntat besök :o.. & discotiiiiiiime (hh'

Ohyyes, idag är det disco! Dock för småungar, men ändå.. Tjejerna i klassen (- Matilda) ska jobba och tjäna in pengar till klassen. Kul? Inte så värst!

Igår skrev jag ju ingenting? Nope, men ska snart förklara varför. Jag kan ju säga att jag har en jääävla bra anledning.
 För det första så kom My, och vi har inte träffats på evigheter :( Och det första hon säger när jag öppnar dörren (förutom hej såklart) är "vad liten du är?!".. Haha, faaan.. :( Ja, jag är kort men ändå? ;d
För det andra så fick jag oväntat besök., när My hade åkt hem. Ringde älskling vid typ 7-8 tiden. Frågade vad han gjorde oh så, han bah; Jag är i Gävle. Och självklart så trodde jag inte på han, förrns det knackade på fönstret, och när jag gick och öppnade dörren så va han där. Världens bästa älskling! IIIIIHH, GISSA OM JAG BLEV GLAD?!! :D :D :D :D Jag hade ju inte pratat något alls med han den dagen, hans gratis sms är slut. Och jag hade vart i skolan, så jag kunde ju inte ringa.. Iaf, sen så stod han bara där, jag som trodde att han skulle komma idag (fredag). Han sov här, och idag har jag vart i skolan, medans han och Ricklard har varit här, hemma hos mej hela dagen. 

Nu har dom precis dragit till Rickard, och jag ska ta en snabbdusch, sen ska jag dra till discot som börjar 7. Och jag får fan inte glömma playstationet..! Gör jag det är jag dödens.. Ihhi.. Det slutar väl 10 någon gång, eller vi blir nog klara då, ska ju stanna kvar och städa. Men efter det ska jag nog åka till Rickars stuga och träffa Nisse och massa. Vi sover säkert där..? Såååå, jag skriver nog inge mer idag. 
 
Nä nu måste jag skynda mej. Tjoho! :)

myyysa'

Just nu sitter jag och pratar med My i telefon, det va ju ett tag sen! :o 

Ska snart gå upp och hämta ett äpple, haha. Jag kan ju lika gärna ta en chokladboll, eller hur? Men jag är sååå duktig så jag tar ett äpple ist. ;D När My och jag har lagt på så ska jag städa mitt stökiga rum, sen så vet jag inte. My kanske kommer hit, :) Om inte så får jag väl försöka göra klart lite skol saker, tråkigt nog :( Men det är ju inte mkt tid kvar tills sommarlovet nu!! Bara 12-13 skoldagar kvar, om jag inte har helt fel.. Men det brukar jag ju inte ha, så det stämmer nog ;) ;) Nä, nu har vi lagt på. Hon skulle smsa lr ringa sen, så jag ska väl gå upp och hämta ett äpple nu ja.

Hej på er, :)

jag ? less på att inte ha något oh gö ? nejnej!

Tillvägagångssätt
1. Ta fram din mobil.
2. Gå till inkorgen!
3. Svara på frågorna nedan genom att
skriva första meningen i sms:en. Fråga 1 besvaras alltså med
första meningen i första sms:et, fråga 2  med första meningen i andra sms:et o.s.v.

Här kommer mina svar:

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?
Ring

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
 Ja vi gör det

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?
Vart är du ? :)

4. Vad är det värsta du kunde säga åt din fiende?
Nej nu kan vi smsa

5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon?
Jo snart :)

6. Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?
Happ fick man sluta nu :D <3<3

7. Vad vill du höra mest av allt?
Görs? :*

8. Vad kommer bli dina sista ord i livet?
Du är det finaste som finns <3

9. Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?
Är inne :

10. Med vilken replik vill du bli uppraggad?
Ja ät av den men spara lite till anton

my life be like, ooooaaaoooaaah

Jag glömde ju säga att jag ska färga håret brunt. Det är 100% nu. Om inte Lotta säger något  annat då, det kan ju vara lite sugit att färga håret brunt nu till sommarn. Det kmr ju blekas, och bli fult.. Men jag ska fråga henne vad hon tycker, det är ju bara att jag färgar det igen, om det bleks..
 
Ska ju ha löshår oxxå, :) :) :) :) :)




I just wanna kiss you, but I can't right now so baby kiss me thru the phone

Ligger i sängen med datan i knät, och pratar med älskling i telefon. Gud vad jag saknar han, men snart är det ju fredag. Då får jag träffa min älskade Nicklas igen, går inte att beskriva hur mkt jag längtar alltså! 

När jag har pratat klart med vädrldens-mest-underbara-pojkvän ska jag kolla klart på Tsatsiki Morsan och Polisen.. aa, hahhaa (aa'

Godnatt på er sötisar och er mindre söta också, för den delen..


blödig, blödigare, ELIN

Åh, herregud.. Jag kollade nyss på grey's anatomy. Jag förstår inte varför jag ska vara så jävla blödig, har varit det på sistonde. Jag börjar förfan böla för ingenting, eller.. Alltså någonting är det ju, men åt småsaker, som jag inte skulle ha bölat åt annars menar jag.

Grey's anatomy handlar ju om massa olika personer, eller alltså patienter. Och idag var en av patienterna en liten tjej, på 6 år. Hon hade cancer, och hennes pappa var där. Hon hade inge lång tid kvar att leva, några timmar bara. Och hennes pappa vägrade att acceptera det.. Han ville att hon skulle åka till Mexico och få behandling där och massa. Men hon skulle inte överleva resan o.s.v. Kollade inte från första början , så jag vet inte vart mamman var. Men hon var inte där när jag såg iaf. Bara några min innan hon dog "accepterade" pappan att ingen kunde göra något åt att hans dotter snart skulle dö, så han la sej bredvid henne i sängen och pratade med henne. Och shit i fan när hon dog alltså, det där jävla piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip som låter på maskinen när dom dör. Då kom tårarna som aldrig förr.. Haha (aa)

yummiiiie ;G

Nu är chokladbollarna klaraaaa ! Har precis satt in dom i frysen, så jag ska snart gå och ta en. Det var skit länge sen jag åt chokladbollar.. Hähä, nu kan jag inte hålla mej längre. Tråkigt för er som inte får smaka, (6) !!'








När det va "lite" smet kvar orkade jag inte rulla små bollar längre, så jag gjorde en stor av smeten som var kvar. Men den ska jag spara till älskling, tills fredag ;) Haha :)

mjöl i chokladbollar?

ÄRE NÅN SOM VET OM MAN HAR NÅ MJÖLFAN I CHOKLADBOLLAR ?


Det var nämligen så att jag skulle bara chokladmuffins, tog fram allt, och sen när jag skulle ta fram mjölet...... DET FANNS INGET! Gaah, mjöl har väl varje människa hemma? Nej, tydligen inte.. Bara råg mjöl(?), så jag frågade älskling om jag kund ha det ist.. Men nix!

såååå, chokladbollar då, går det för sej ?




Fin bild jag gjorde i paint va?





Jag kollade på internet, man behövde inte det... ;D ;D

norska sunglasses (hh'

Var inne på facebook idag (något som inte händer spc ofta), och så vare nån reklam eller nå på sidan, så jag tröck där. Det var en norsk hemsida, med massa olika saker. B.l.a solbrillor! DET FANNS ROOOOSA! Tänk att ha ett par rosa med vita ränder. Och ett par gröna med vita ränder (bajen, u know, (; ) Dom var inge dyra heller, 169.- /st bara. :)

gå in på sidan och kolla själv;
http://www.coolshop.no


fasiiiikEn

Fan, mamma åkte nyss. Glömde fråga henne om parfymen.. Men jag har ändå inge pengar nu, så det spelar ingen roll. Kan lika gärna köpa den på kicks lr nå när jag har fått pengar och orkar dra ner på stan. Och då kan jag ju lika gärna köpa en annan, sådeså :D


Nu vet jag inte vad jag ska göra, ryggen och magen värker. Det är inge kul alls, fyfan. Men eftersom att jag har så jävla tråkigt så får jag väl.. plugga lr nå? Fyfan.............



Och jag saknar min älskling, så jävla mkt . =(

gissa vad?!

Gick nyss in på http://bellme.se , och gissa.. Idag vare parfymen "Paris Hilton Can Can", 50ml för bara 169?! Ska prata med mamma när hon kommer hem på lunchen. Hoppas att den finns kvar då.. :)




I-I bring the fire. make you come alive, I can take you higher!

Jag stannar hemma idag också, men idag har jag en bra anledning. Jag har feting ont i magen, och det är sant! Jopp! Även om jag brukar kunna ljuga lite så där så är det faktiskt sant, idag. :)

Fast mamma sa att hon förväntade sej att jag skulle få saker gjort. Tråkiiiiiiga saker, som gammalt skolarbete... Typ :( :(

Så det är väl bara att sätta igång, eller vad säger ni?

Hejdå =)


Hos Adina, med löshår.. Mobba inte bilden, var tvungen att lägga in en bara.

08.12

Det är 20 min kvar tills jag ska åka till skolan, och jag har inte ens börjat sminka mej, jag vet inte vilka kläder jag ska ha. Och egentligen så skulle jag vela duscha innan, men något sånt hinner jag absolut inte med. Nixpix.. Jag måste rusa nu, kraaaaaaaaaam! :)

hä-hä-häng med nu, nu kör vi igen

Om ni vill veta vad jag gör, just nu, så går jag runt och städar. Med musik på högsta och sjunger högt som faaan. Det äää niiiiiiiice de! Hähä, skriver mer sen.

Nanananan, jag är på braaaa humör !








 





happy happy !

Åh, jag är på värsta bra humör! Fan vad skönt det, :D

Jag vet inte varför, men allt känns så bra. Gud.. Haha, shit! Det är ju skiiit bra ju! Så nu ska jag städa lite, och lägga in alla kläder i garderoben, viiiiiika fint fint. Och sen lägg all smutstvätt i tvätten och sen tvätta det. Jiiihoooo :D


efter typ 25 sek börjar den otroligt seriösa låten, så det är bara att vänta ;)

sov gott då .

 Ipren'en börjar släppa lite. Och även om jag inte mår illa längre så är jag inte ett dugg sugen på mat. Så jag ska gå upp och göra en proteinmojjs, med chokladsmak. Sen ska jag aningen sova eller gå ut på baksida och sätta mej i solen ett tag. Tjoooho så länge :)

<3

stunderna med dig gör allt,


Hur bor du? BRIST PÅ NÅGOT OH GÖÖÖ!

Hur bor du: radhus med mamma, och i villa (inom någon vecka) med pappa
Brukar du komma i tid: skulle inte tro det va ?
Hur lång är du: 154.3 , faktiskt, (;
Kan du laga mat: kan jag väl, men inte så värst bra..
Vad jobbar du med/pluggar du: går i skolan ? vanlig skola?
Vad har du på dig just nu: trosor och bh
Har du någon fobi: GROOODOOOR!
Hade du en bra kväll igår: jadå, :)
Vilket är ditt senaste inköp: ooj, kommer inte ihåg..
Din favoritdryck på morgonen: o'boy eller äppeljuice
Var fick du dina senaste pengar ifrån: pappa
Har du sovit i din egen säng inatt: yesboox
Vad hade du sönder senast: en galge, tror jag.. och inte fasen vet jag hur det stavas?
Vem snackade du med senast: lillebror
Varm favoritdricka: varm choklad? om jag måste välja 
Favoritdricka när du är riktigt törstig: vatten lr redbull
Alkoholhaltig favoritdricka: cider, haha (aa'
Saknar du någon just nu:  yup, :(
Vad ska man göra för att få dig irriterad: mkt gör mig irriterad.
Någon jag stör mig på: ojojoj, det säger jag nog inte här tror jag ;)
Senaste person du kramade: adina
Senaste person du ringde: alme
Senaste person som ringde dig: mamma
Vad drack du senast: vatten
Vill du ha barn: ja
Längtar du till din nästa födelsedag: nej, faktiskt inte..
Har du rakat dina ben någon gång: aop
Är du sugen på något nu: oh yees
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: ingen, noll alltså
Använder du hudkräm: nixx
Micro-pop eller poppa själv: vadå poppa själv ? ;s
Brukar du baka: EHEHHE, CHOOOKLADMUFFINS ;G
Röstade du i det senaste valet: 2 young
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: japp :)
Vilken låt lyssnade du senast på: flipsyde - when it was good
Har någon annan sovit i din säng inatt: nope, inte inatt
Vad tycker du är äckligt: *host* *host*
Har du pengar på mobilen: ahh, 60.65 ,-

Vilken svordom använder du mest? jävla/r & fan tror jag
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06:00 , men går upp 07:00
Var köper du dina matvaror ifrån? jag köper inge sånt,
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? lätt
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? beror på hur mkt , men massa massa med käder
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? yes
När var senast någon stötte på dig? jag vet inte, vad fan räknar med det då ? ;s
Vad åt du till middag senast? nå pasta grej
Kan du vissla? ofc,
Tittade du på tecknat när du var liten? ja
Äger du några popband t-shirts? haha, nää
När flög du senast? januari, till/hem från egypten
Pratar du några andra språk? eng och lite spanska ? men jag pratar ju sp i vanliga fall
Har du gråtit offentligt? japp
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? JA !
Vad har du med dig in på bion? goodis goodis och godis, oh så nå att dricka. och popcorn, SÅKLART ! :D
Vad har du för väder? soligt men mulet.. typ?
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? svårt för mej att veta det..
När sov du senast på golvet? ehm.. jag vet inte :o
Gillar du din boendesituation? jadå
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? ingen aning
Är dina dagar fullbokade och stressiga? cpstressiga! men oftast så skiter jag i att stressen, och gör som jag själv vill..  hatar att stressa!
Hamnar du ofta i trubbel för att du pratar under lektionern? inte ofta, men jag pratar... fast jag vet inte vad det är som gör att jag inte får nå skäll
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 16
Tror du på liv på andra planeter? nä..
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? ingenting?
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? aldrig
Tycker du om att krama folk? skillnad på folk och folk ..
Äger du en digitalkamera? aop  
Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
många
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? hihi, nej. jag gör samma sak ibland, så.....
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? HAHAHAHAHAH, nope!
Är du mörkrädd? nixx
Tre saker du alltid har med dig? mobilen (!!!!!!!!!!!), smink och pengar?


minnen



Minnen minnen minnen ...

om jag fick bestämma

Jag kunde inte sova, eller jag skulle lätt kunna ha somnat. Men jag har börjat fyllt i vatten i badkaret.. Så jag var ändå tvungen att gå upp och stänga av det, så jag tog ett bad. Sen gick jag och la mej i sängen, och nu ligger jag här med datan i knät. Ligger så jävla skönt, tog en ipren för ett tag sen också, så nu är värken borta också. Sjukt skönt!
Och om jag fick bestämma så skulle jag ha min älskade älskling här bredvid mej nu. Och en sån här;


Då skulle livet vara som bäst.


morsdag? tips?

Fick nå mail nyss, något om tips till morsdag. MORSDAG?! När är det lixom? Jag hade helt glömt bort det, och det är faktiskt snart,, Den 30 maj, så är det ju ett tag kvar.. Men endå, jag har ingen aning om vad jag ska köpa till henne. Jag får ju pengar den 20:de. Några tips?
 
Måste kolla efter avslutningskläder, och kläder till min fasters bröllop med. Herregud, mycket som ska göras...... ;o

så jävla illa ..!

Nixpixx, jag har inte åkt till skolan än!! Och jag tänker inte göra det heller. Mår så jävla illa , och har skit ont i ryggen. Så ingen skola för mej idag.

JAG DÖÖÖÖR. Åh, fan vad ont jag har. NÄÄ, nu ska jag sova.

Hejdå


fortfarande hemma..

Vi började för 1h och 10 min sen, och jag sitter fortfarande hemma. Helt osminkad, eller inte helt, har bara maskaran kvar, men endå (a). Vet inte när jag tänkte åka , men för det när jag känner fört. Och det är absolut inte nu, kan jag ju säga..

:)


brunett & löshår? yees please

För någon dag sen pratade jag med Lotta om löshår. Och hon sa att jag såklart skulle få det, och att hon betalade om jag ville ha. Så jag ska iaf få löshår, inge clips. Utan sånt man bränner fast, lr vad fan man gör? Aja, löshår ska jag iaf ha!
 
Och nu till brunt hår. Idag innan skolan åkte jag till Adina. Alme var också där, och så "provade" jag Adinas löshår, det är brunt. Eller Alme satte på mej det, sen drog Adina på mej en mössa över det, så det såg ut som att jag hade brunt hår. Och haha, faaan.. Det va rätt så snyggt. Eller alltså, JAG VILL HA BRUNT HÅÅÅÅÅÅR !  Fast jag vet inte om jag vågar. + att det snart är sommar, och då kommer det förmodligen att blekas. Och bli grått, härligt (yy'

Ähh, jag ska prata med Lotta sen. Hon vet nog bäst. :)




Inte så jävla bra bild, men vafan. Idag när jag provade Adinas löshår.  :)

tjooooockis? jaha, då var det en gravid här i huset

Jopp, lilla kattfisen är gravid. Yeeeah, kul med små små kattungar. Hmmmmmm ........

Dom kommer nog om någon dag sisådär.. Toppen. (yy'

07.49

Vaknade nyss av att mamma ringde. Jag måste skynda mej, som fan. Ska gå och väcka lillebror nu, sen äta frukost och till sist göra mej iordning för att sen cykla till andersberg och gymma. Jiiihoooo.

Ska ju till mamma idag, så jävla skönt! Aja, nu måste jag verkligen skynda mej!

Pusssssss :*

"tidig kväll"? -in my aaaaaass!

Eller hur att det vart en tidig kväll idag. Haha, klockan är 23.26, och jag har inte lagt mej än. men jag ska görat nu. Eller jag ska ringa älskling först, sen sova. Så sov gott allihopa. Godnatt på er :)


 


Imorn efter gymmet blir pommes, gott , huh ?! :D


te amo ♥

När du ligger så där nära, du vet när tiden stannar och jag känner bara dej och kärleken i mellan oss.Det är då jag förstår varför jag blev född. Det är när vi viskar alla dom där orden till varandra jag förstår varför jag älskar dej så mycket som jag gör. Du har allt det där som jag alltid letat efter, som jag inte trodde existerade. Du har tagit över precis hela mej, det existerar ingenting annat än dej i min värld. Det är när du skrattar jag förstår vad ordet obeskrivligt står för, för det är just vad det är. Våran kärlek är helt obeksrivlig. Jag tror inte att någon kommer uppleva det jag upplever med dej. Det är när jag får kyssa dej godnatt jag förstår varför vi människor behöver sömn. Därför att när du lägger dig bredvid mej då blir jag tryggare än vad jag blir någon annan stans. Det är då jag kan somna lungt.
 Det är när jag ser på dej , det vackraste som finns.
Det är då jag förstår vem jag ska dela min framtid med

kvävt honom med mariekex och sitter och beundrar mitt döda barn

Va inne på en blogg nyss, och såg en bild. Och fyfan.. Jag kan inte sluta skratta, det var på en tjej och hennes barn. Så här har hon skrivit under bilden "Alltså den här bilden är ju bara för snygg!
Det ser ut som om jag strypt *ungens namn* med halsbandet / kvävt honom med mariekex och sitter och beundrar mitt döda barn."

Guuud, fan va kul det är ! HAHAHAHAHH, SHIIIIIIT . Min mageee.........


glömde bort det, som vanligt?!

Ååååh, jag glömmer bort tiden när jag sitter vid datan.. Så nu är det fullt med vatten i hela badrummet. Great! Jaja, ska gå och städa upp där nu. Sen fylla i vatten igen. Hej så länge

enda gången jag backar är när jag tar sats

Åh, illamåendet börjar försvinna sakta men säkert nu. Hoppas det försvinner, helt. Och inte kommer tillbaka imornbitti..


Imorn är det skola, och  måndag = hej a.berg & hej gymmet.

Ska faktiskt blir rätt så skönt att få gymma, om alla tråkiga och tjuriga tanter inte är där, såklart.. Ska cykla dit, uuuaah. Det är segt, och stackars Alme. Som får cykla ända från sätra till a.berg! Men nu ska jag sakna älskling ännu mer, om det ens går? Sen ska jag bada, och sen sova. Tidig kväller idag, yuuuup (yy'

sry.. men sanningen kmr alltid fram. satt ni veeet ;*

Hähä, bara för att jag är bäst så har jag kollat upp en av dom som inte vågar stå för vem dom är. Den som tycker att jag är wb dessie (?) är Susanne. Är det för att jag tycker synd om dom som dör unga, som har hela livet framför sej? Jag bryr mej faktiskt inte, men du kan sluta att gå in på min blogg. Och sluta kommentera. Har kollat gamla kommentarer också, och ni är inte så jävla anonym som ni tror att ni är.








mogen mango?

Hur ser man att en mango är mogen?

Det är nämligen så att jag pratar med Alme i telefon, hon är på ica och ska köpa mango, men hon vet inte hur man ser om den är mogen, och jag vet inte hlr.. Vet ni?


hemskasöndag

Japp, sov hos älskling inatt. Har varit med han hela helgen, och jag kan ju säga att det finns inget bättre än att vara med han. Helgen har gått hemskt fort, tyvärr.. Vi tog halv 5 bussen in till Gävle, sen gick vi och köpte godis. Eller han köpte godis, och jag nå aaasgoda kakor, (aa' Sen gick vi  till tåget, och han åkte hem :''''(. Jag saknar han redan, fyfaaaaaaaaan :( !

Aja, iaf. När jag kom hem hade pappa åkt och jobbat, och lillebror var inte heller hemma. Så jag satte mej vid datan, och plötsligt så plingade det på dörrn. Gick och öppnade, och där stod 2 små killar. Några grannar, 5-6 år var dom. Så frågade dom om Anton var hemma och om han ville spela fotboll med dom. Men så sa jag att han inte var det, sen frågade dom om dom fick kma in. Och nu har dom precis gått. Dom var väl här i 1h lr något. Skit söta är dom.. :)  Nu ska jag börja göra mat, lillebror kommer hem snart, han är väl säkert hungrig. Sen ska jag nogta en dusch, och sen krypa ner i sängen och sova. Mår så jävla illa.

Jag älskar Nicklas Jokela, mest av allt i hela världen.

RIP





 
Alltså usch, det är så jäkla hemskt. Jag känner ju inte henne, men när man ser sånt här vill man bara börja grina. Fyfan, verkligen ingen fötjänar att dö. Ingen.
 

knäpp en bärs oh koppla av , allihopa gör som jag

Kan inte säga att jag nyss har vaknat, vaknade för 30-40 min sen. Och jag börjar 09.40, det känns så jäkla skönt att inte behöva stressa. Vi har bara två lektioner idag, först bild. Kommer förmodligen inte att göra så mycket då, som vanligt. Nä, men jag ska försöka göra så mycket som jag kan idag. Har skit mycket att göra där.. Aja, sen har vi håltimme iaf. Och efter det har vi ma/no. Slutar halv 3, och då åker jag väl hem. Sen möter jag älskling vid tåget klockan 5! Iiiiih! Jag vet inte vad vi ska göra idag, men något hittar vi väl alltid på. 

Och jag kommer säkert inte skriva så mycket från idag och till söndag. För jag vill inte sitta vid datorn när Nicklas är här. Men det kommer att bli så ändå, så jag kanske hinner skriva något kort. Men om det inte blir så så vet ni varför. :) 

Nu ska jag måla klart naglarna. Gjorde ena handen igår, och så orkade jag inte göra andra. Så jag får göra det nu , sen ska jag sminka mej och så. Sen lär jag dra. 

Hejdå :* 

sagan av nördarna



"dj, spin that shit"
omg... :')

godnatter

Ligger i sängen med datan i knät. Och det bästa av allt, jag pratar med älskling i telefon. Jag älskar min älskade älskling, och han kommer hit imorn. Ska bli så jävla kul. Längtar som faaan. Och jag vet att jag tjatar, men han är mitt allt. Och ni får stå ut med att jag skriver om han, för det tänker jag inte sluta med. 

Ska snart sova, kanske skriver en gång till. Vi får se.

:*

mobil, världens bästa uppfinning

Helt seriöst så är nog mobilen världens bästa uppfinning. Och datan ..


....och tvn.


snart är det jag som är kung , (yy'

Fan vad stolt jag är över mej själv nu! Jag har nästan gjort klart filmanalysen nu. Och novellen är klaaaar. Fan va skönt!

:D :D :D


fixat en blogg, http://mysanlundberg.blogg.se/

Fy på mej. Jag har varken vart ute med Ossian eller pluggat något än. Men jag har gjort en bra sak iaf, hjälpt My med hennes blogg. Gå in på den; http://mysanlundberg.blogg.se/. :)

Lillebror får gå ut med vovvsen, jag måste plugga. Gud vaad tråååkigt alltså. Jaja, måste iaf ha g i svenska, så bäst för mej att jag ökar lite. Det är trots allt mindre än 1 mån kvar till sommarlovet nu! IIIIIH :D

kemidamP och misslyckad orientering

Och fredag betyder inte bara att helgen är väääligt nära, utan också att min älskade älskling kommer hit till Gävle. Fan vad jag längtar alltså, det går inte att beskriva!

Iaf, skolan idag då. Jag hann i tid, otroligt nog. Tänkte stanna hemma först, men sen kom pappa hem (?).. Han skulle ju jobba, men icke sa nicke.  Han kom hem en snabbis, och då var jag ju tvungen att åka. Första lektionen hade vi sv/so. Men inte med våran "vanliga" lärare, Anna. Utan in i klassrummet kom käre morfar aka roffe. Det va jääävligt bra, kan jag ju säga. För jag hade glömt böckerna hemma och allt. Så jag kunde inte göra något, förns lillebror kom med mina saker. Fast jag jobbade väl inte spc mycket ändå.. (aa' Nä, men efter sv/so:n hade vi lunch. Och sen kemi, vi håller på att bygger nån himla bro av glasspinnar? Haha, skit tråkigt ! ;d När vi hade haft kemi ett tag gick alme fram till en sån där sak som man sköljer ögonen i. Och när hon öppnade den var strålarna vanliga, men poff så ba stänkte det till och hela Almes ansikte var fullt med vatten, gud vad ja skratta. Då sa våran lärare att hon skulle få en händelsrapport, så Alme drog. Och jag efter henne. Hittade henne vid skorna, hon var tjurig. Så vi gick in till HK:n där andra halvan av klassen var, och fick massa chokladbollar. Det va MUMMMMMMMA :D Efter ett tag gick Alme och jag upp till kemisalen igen, och städade. Sen drog vi till idrotten. Årets första uteidrott, & världens roligaste.....; orientering. Uääh, det är så jäkla tråkigt, fattar inte ens att det kan vara en sport?! Om det ens är det ? (a) Såklart så hittade Alme, Ronja och jag ingen kontroll. Yeah ! Efter idrotten slutade vi, och jag cyklade hem.

Och nu sitter jag här i sängen. Har precis städat heeela garderoben, och det var ett jäkla jobb ska jag säga. Och mitt rum, det gick snabbare än garderoben. Konstigt nog.. Aja, det skulle ju ha kommit några och kollat här idag. Men dom kommer imorn ist. Så nu ska jag ut med Ossian ett tag. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Eller jo ! Plugga, kulva ? ;)



Bilden är från idag i skolan, på kemin.


besöööök, in my ASSS

Pappa kom hem nyss, och så säger han det jag absolut inte vill höra; "Det kommer några och kollar här snart, såå....!"

WÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH! Jag måste städa, det kommer några och ska kolla på lägenheten snart. Fyfaaan vad segt! han kunde ju ha sagt det liiiiiite tidigare? Gahh.. 

plötsigt

Jag har nyss pratat mä älskling, guuuuuud. JAG SAKNAR DEJ!! WWööh :''(

Ligger och kollar på barnvagnar, som vanligt.. Alltså, emmaljunga city cross är så jävla snygg. Sån ska jag lätta ha när jag får unge. Haha , aa'

Kolla bara på den? Shiit? Finns så himla många olika färger också.. Gud vad snygg den är! ;o



Men nu ska jag sova, fick plötsligt så ont i magen. Godnatt Sverige, så hörs vi imorn :)


pullan

- my hoe.

viiideoklipp, yaaooo (yy'



Kolla, vad söt hon är :) :)

headerfAN & gokvälleeer

Ja, helvete vad svårt det ska vara att göra en snygg header då?!

Den får vara så här nu, även om den suger.. Ni kan nog leva med det :)



Nu ska jag gå ut med Ossian, sen ska jag duscha/bada en snabbis. Skulle egentligen ha kollat på Efterlyst, men det är så himla äckligt, läskigt .. typ? Så det vart ett bad ist. Sen ska jag ringa min älskadeälsklingsomjagsaknarmestavalltihelavärlden!

Hejpåer :*



Alme i skolan idag :)

tjoooockiselin , yeeeppp

Japp, jag är tjooooooooooock. Idag när jag kom hem hade pappa köpt en liiiten marabou och en kexchoklad till mej. Åt upp dom på dirr. Sen så har jag och bror vart och köpt pizza nyss. Jag måste verkligen börja göra något åt det här! Waah, jag får ångest!

löshår ?

Jag funderar starkt på att skaffa löshår. Även om det är jävligt mkt 2008 så måste jag göra något åt mitt hår! Det är verkligen så jävla förstört nu, efter att ha plattat det i snart 3 år, VARJE dag! Och pappa har sagt att han betalar, får väl se om det fortfarande gäller.. Det kostar trots allt 2000 , men har han sagt det så har han . ;) Ska färga det i samma veva också, isåfall. :)

Och det är ingen idé att ni tjatar om att jag ska sluta platta håret. För jag går absolut inte runt med nå jäkla Jesus hår. NIIIXXX :D

neeew

Girlpower, eller?

Fan va rosa allt vart.. Shiiiit! Måste nog göra om det snart, men inte nu. För nu ska jag och lillebror gå och köpa pizza. Pappa jobbar idag, och ingen av oss kan väl göra mat direkt.. :)
 
Och jag vet, headern är aaasful . Ska göra en ny när jag har ätit :) :)




NU JÄÄÄÄVLAR !

Nu hörrni, nu jäklar ska jag göra om hela skitbloggen! Heeelt ny design.

Antligen så blir jag asglas och nöjd och fortsätter att skirva. Eller så blir jag jättearg och sur, och orkar inte med designen och skiter i bloggen totalt.

Det är bara till att vänta och se ;)

skulan

Har vart en helt ok skoldag. När vi hade ma/no kom det någon "tant" och pratar om gymnasieval och sånt. Det får fan mej att bli nervös.. Men det finns ett i Uppsala, och ett i Umeå.. Men Umeå, hallå? Det kanske är lite långt, men jag vet inte.. än :)

valbo, here i come!

När jag kom hem sa lillebror att pappa hade smsat han och sagt att det var klart med huset nu. Vi fick det. Så vi flyttar väl in till sommarn tror jag. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Men jag tror att det blir bra, iaf. Om jag får moppe, ;)


goodmorning

Godmorgon på er.

Jag vaknade för kanske 1h sen. Har ätit frukost, och nu håller jag på att sminka mej, samtidigt som jag sitter och skriver här. Börjar 10 i 9, så jag har en kvart kvar på att göra mej iordning. Ops, jag lär rusa.

Hejdå :)

skin, skin som den sol du är

Svårt att ta farväl, svårt att va isär.
Önskar mitt hjärta, önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Försöker förklara, jag försöker berätta hur du lyfter mig, får en tung att lätta.
Du är speciell, för mig helt underbar.




bra tidsfördriv

Ligger i sängen med datan i knät. Kom upp från badet för kanske 30 min sen. Har inte orkat torka håret eller något. Så jag får väl skylla mej själv när jag vaknar upp med Jesus-hår imorn. Efter ett tag ringde jag älskling och nu har vi precis lagt på. Jag förstår inte, att man kan sakna någon så mkt som jag saknar han. Det är sjuk. Skulle göra allt för att han skulle vara här med mej nu, allt.

Ligger och luktar på hans linne som han glömde här, ibland är det en jävla tur att han är glömsk ändå. :) Jag älskar han, han är underbar.

Nu ska jag väl sova tror jag. Vart lite trött nu. Och klockan börjar närma sej 12.

Guunatten på er allihopa.


Ge mej glaaaaaaaaaaaaaaaaaas !!


Miss Dior Cherie Commercial



Vissa reklamer tål jag bara inte! Så är det med den här ovan. Så jäkla äcklig, på något konstigt sett.. Jag vet inte, men jag tycker verkligen inte om den ! USCH!

less

Blir så jävla less på designen.........

jag förstår faktiskt inte hur det kan bli såhär

Jag har inte börjat bada än!! Hallå ? Jag är så sjukt seg! ;o

Fast nu så äntligen ska jag bada, så.. Hejdå

Skriver kanske mer sen. :)

it sounds so damn good, really really damn good !

Nu sitter jag här och äter nå som pappa gjorde nyss, och brukar göra. Det är vanlig yoghurt, apelsin, kiwi, banan och nötter. I vanliga fall brukar vi ha mandelflarn, och inge banan. Men det var gott den här gången med.

Ska gå och sätta på vattnet i badkaret nu, ska bada innan jag ska lägga mej. Fyfan va skönt det ska bli. Somnade ju tidigt igår. Vart trött vid redan 11, så jag stängde av datorn då och somnade direkt. Tror jag iaf? Och ändå är jag trött idag? Woooohoo lixom, jag ska egentligen vara skit pigg? Men det är alltid så, att jag är trött om jag har sovit länge. Och ovanligt pigg om jag har sovit lite.. Konstigt de..

Aja, nog snackat om hur länge jag sover osv. Ska gå och fylla i badet nu ja.




Det kanske inte ser så jäkla gott ut, men det är det ;)

en äkta CATfight

Ligger i sängen med datan, och fönstret är öppet. Plötsligt så hör jag ett stor jävla *WUUUÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖHHH*. Sen ännu mer.. och ännu mer! En riktig catfight alltså! Vågar inte kolla ut..


du är allt





aaaAA papapapapa , AAa nanan !

Ohja, försent kom jag iaf. Missa hela första lektionen, spanskan. Så när jag kom hade vi typ lunch direkt. Tror jag ? Jag kmr inte ihåg? Aja, lunch hade vi iaf. Och det va uschochbläääää.. Senare på dagen skulle vi plocka skräp (?) JA, plocka skräp....... Så Alme och jag åkte hem till henne och hämtade nå slags handskar som vi kunde ha så vi slapp ta i alla äckliga godis papper och skit som ANDRA har slängt på marken. Yeeeeeah ! Efter det åkte vi till skolan igen, och skulle egentligen ha mentorstid. Men den va inställd, så vi fick en längre håltimme. Efter den hade vi eng i typ 20 min. Sen skulle vi ut i regnet och städa. Vi var väl ute i 30 min kanske? Sen gick vi upp till skolan och grilla korv. Sen hade vi mentorstid, och sen fick vi sluta. Halv 3, grymt mkt bättre än halv 4, som vi slutar i vaniga fall, ;)

Jag kom precis hem, det regnade när jag cykla hem. Så jäkla drygt! Hoppas att värmen kmr tillbaka snart!! Nu ska jag ta ut min frukost från mitt rum, och diska lite. Sen ska jag plugga?! Ja, tänk att det ska jag göra.

TeniXXXXen

trekant i grekland leka stekarn

Gomorgon på er!

Vaknade för 20 min sen. har redan ätit frukost. Ska ta en snabbdusch nu, sen lär jag väl öka som fan om jag ska hinna till skolan till halv. Men det kommer jag aldrig att göra, så jag tar det nog lugnt ist. Haha, jag blir bara tjurig om jag stressar ändå. + att pappa har åkt till jobbet redan. Och ena cykeln är ju hemma hos mamma och är trasig. Den andra är här, men den ska väl lillebror ha.. Och jag har inge pengar till buss. OOOOPPPPS, jag får nog stanna hema idag låter det som ? ;) ;)

Nä, måste kila. Pösssss

BOMMESFRITTTTS !!

..som lille Klas säger.

Men kolla vad Adina och jag tjockade i oss igår på gg. Så jääääävla gott vare!


SVENNEBANAN !!


bilder från sista






* A- Kolla om jag är blöt på rumpan, kolla Elin!!!! Har jag något där eller ?!! *


Så här låg Nicklas hela dagen, med spyhinken framför sej och allt. Stackars liten.. :(:(


Lite senare på dagen, dagen efter. Sängen med nytt lakan, utan täckte och kuddar. Madrassen utan extra madrass lakan och täckte.


" -nu mår jag inte illa längre. oh herrekristus, akta! *bluuwöööh* "

Min älskade älskling har vart här sen torsdags. Därför jag har inte skrivit. Är hellre med han än sitter vid datorn. Såklart!

Jag kmr inte ihåg så jävla bra, i detalj.. Men ska föröska kma ihåg..!

Iaf, på sista så var jag först med Emelie och Adina, vi åt pizza och fixa lite grejjs. Sen åkte Adina och jag till stan och mötte Matilda. Sen drog vi väl hem till mej och gjorde oss i ordning. Sen åkte vi till stan, vid 9-tiden (tror jag?) och mötte massa som vi egentligen skulle vara med, men jag vet inte hur det vart som det vart. Men Adina, jag och Matilda drog till bollan. Fast innan vi gick dit mötte jag Nicklas också, men han skulle vidare till a-berg. Skit samma, vi va iaf där ett tag, vettefan va vi gjorde där. Men tillslut så gick vi tillbaka till stan och mötte massa, (och fick  tydligen massa nya nr på mobilen). Efter ett bra tag träffade jag älskling igen, och sen va vi med dom hela kvällen/natten. Vid typ 1 tog Nisse, jag, Rickard, Adina & Matilda bussen hem till mej. Matildas mamma hämtade upp Matilda, och vi andra gick hem till mej och sov.

Dagen efter var inte direkt mysig.. Spyor i sängen, eller ja.. Över hela rummet, nästan. Nä, men det va bara att byta kläder, täcken, kuddar, lakan och ta ut blöta madrasser. Men det gick bra det också. Vi (då menar jag Nisse) låg mest hela dagen, :( :(

"N- Nu mår jag inte illa längre.....
*30 sek senare*
N- Nu mår jag illa igen, herrekristus.. Akta! *BLÖÖWUUÖÖÖÖÖH* "

Lite senare på dagen kom Alme , då gjorde jag och Adina oss iordning och gick till ICA och köte cola och choklad. Eller jag köpte cola till Nisse och Rickard. Och en glass till mej själv. Ännu mer senare på dagen piggnade älskling till och vi tog bussen hem till hans mamma och sov där. 

Och nu hörrni, måste jag skynda mej och göra mej iordning. Ska till skolan snart. Eller inte skolan, ska till a-berg och gymma. YEEEEEEEY!


spyy

Jag vet att jag inte har skrivit något. Men jag har haft fullt upp med att torka spyor, kollat upp konstiga nr som hamnade i min mobil igår & raderat massa pinsamma bilder.

Men nu ska ja duscha, sen åka till max och möta massa.

Lovar att det kmr bilder och ska skriva mer om kvällen/natten sen.

Puss!

RSS 2.0