seglrvaaaaaaaaaad?

Men shiiiiiiiiiiiit alltså!
Jag har tatt ur ALLA kläder från garderoben, och nu ligger allt här. Hur som helst över hela jävla golvet, great!
Och där avslutar jag min mening, och mitt bloggskrivande för dagen.

Godnatt folket :)





Jag älskar dej, mest av allt <3

jaha, hur blir det då ? :)

MEN HALLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ :D

Vad ska alla göra sista ? :)


temav.

Japp, vi har ju inga lektioner den här veckan. Vi har tema vecka. Temat är droger & alkohol. Rätt så nice faktiskt, slipper ju musiken iaf......... Och det är ju förjävla skönt! Idag hade vi delat upp oss i tjejgrupper och satt och pratade om massa olika saker. Skojskoj. Iaf, efter skolan gick jag och Matilda förbi hemma hos Adina och plocka upp henne. Så gick vi hem till mej och var där ett tag. Sen drog vi till stan. Och jag försökte (utan att lyckas) att skaffa lite pengar. Lämnade iofs tbx ett linne på hm som jag köpte för ett tag sen. Men dom pengarna gick till skit saker, som godis och donken. Men nu har jag frågat mamma om pengar, och jag får 300 om jag damsuger uppe och nere, TAGET, lätt..! Så imorn blire städa, som fan.
Jaja, nu ska jag rensa min garderob. *snyyyyyyyyyyyyyyyyyyyft* Jag hatar att göra mej av med kläder, men tro mej, den behöver rensas. Den är helt full, och jag använder inte ens hälften av kläderna. Såååå, ja. Jag lär väl börja nu, antar jag.

:*

cpinternet

Från och med nu så hatar jag comhem. Idag när jag kom hem från skolan hade horcomhem cpa till det igen. Varken internet eller tvn funkade. Och det är inte förns nu det började funka. Toppen huhhhhh ?

Så det är anledningen till att jag inte har kunnat skrivit något idag.

Och nu ska jag sova, såååå. Gonatt :)


good morning

Hejhallå alla g333ks. Jag har precis vaknat, men feta magonten. Så det blir ingen skola för mej idag, nooope. Älskling smsade tidigare idag och sa att han inte hade åkt hem än. Så jag hinner träffa han idag mä, WIIIIIIIIIIHHHHHHHOOOOOOOOOOOOO :D ! Men nu ska jag duscha, sen kmr han nog hit.

Nä nu måste jag skynda mej, xx.

för du är allt jag nånsin önskat




Jag älskar dej Nicklas !

städhumör

Jag blir alltid sugen på att städa på kvällarna, då när man verkligen inte ska börja städa. Så jävla kasst, varför kan jag inte bli det på dagarna för? Eller ännu bättre, när jag inte har något att göra. Det skulle ju vara toppen!


pengar? vart fan tar allt vägen?

Ja, men seriöst nu alltså. Alla mina pengar som jag fick den 20 är slut. ALLA ! 1000,-  ! + 400 utöver det. Det är inte normalt, det är bara sjukt. Vad gör jag med mina pengar ? ;o

Har ju trots allt köpt ganska så bra/nödvändiga saker;
2 linnen
tröja
jeans
converse
jeansleggins
& något mer va? kmr inte ihåg just nu...


Men endå ? GE MEJ PEEENGAR :O

<3


helgen m. älskling

Bööööööööhööööööö. Min älskade älskling har precis åkt hem, :( :(

Har vart med han hela helgen, orkar inte berätta i detalj. Men i fredags sov han här, och igår sov jag hos han. Yesbox, så äre. Men vi har väl inte gjort något spc.. tror jag? Idag när Nicklas skulle hem vart det liiiiiiite strul mä buss och tåg. Men det gick väl rätt så bra till slut. Hoppas jag.

 Jag hatar söndagar, och kmr föralltid i all evighet att görat också. Hatar att säga hejdå, även om jag vet att vi snart kmr ses igen så är det ett rent helvete. Så fort du går saknar jag dej älskling. Och det finns inget värre än att vara utan dej.

Jag älskar dej Nicklas <3

heeey

Jag vet att jag inte har skrivit nå mkt på senaste. Men solen är här, och då är jag hellre ute än att sitter vid datan !

Yesbox, så äre.

Ha det bra så länge :)

godmorgon

Nu sitter jag här, igen. Fast jag inte har tid. Vaknade för ett tag sen, har precis varit uppe och ätit frukost. Ska hoppa in i duschen strax, sen lär jag väl öka lite om jag ska hinna i tid till skolan. Så, hejdå på er :)

medina - sagoland



Låten har ingenting med någonting att göra. Tycker bara att den är bra. Japp, :)

när man pratar om trollen ..

Vaknade ju liite senare än planerat. Men så går det när man ligger bredvid en gobit och inte somnar förns runt 4 tiden.. Imorse kom Alme hit. Älsk drog till bussen efter ett tag. Och Alme och jag kom 45 min försent. Känns toppen att sitta av dom på fredag, EFTER SKOLAN! Hände väl inget annat spc i skolan idag. Förutom sista lektionen som var idrott. Hade ont i magen, så jag var inte med. Inte Emilia hlr. Ist för att vara med på idrotten så fick vi gå en promenixxx. Vi tog min cykel och cyklade till toppen-lidl och köpte massa kindermaxi och redbull. Gott som fan kan jag lova att det var. 12 kinder maxi är ju inte helt fel. Men jag måste bara säga att jag inte har ätit upp alla, + att jag har gett bort några mä. Och ska ge bort ännu fler. Sen åkte jag hem.

När jag kom hem såg jag att min tröja har kommit. Niiiiiiiiiiiice va?! Och mamma betala den, hihi. Tack mamma! :D Efter ett tag drog jag ner till stan och mötte Matilda och Ronja. Vi gick runt ett litet tag innan vi mötte Jonas aka Viktor. Vi gick runt ett tag. Jag mådde sjukt illa också.. Tänkte satt ni vet. Nä, men efter ett tag smsade älskling och sa att han var på stan. Så jag tog farväl av mina kära kollegor och gick och mötte Niiiiiicklas. vi gick runt på stan lite. Sen cyklade vi till Eken och köpte klass. Ben & Jerry's, väääärldens mest goda glass! Sen åkte vi hem. vi gjorde inget spc, tror jag? Eller vi låg mest och pratade.. Berättade om min magont som har en tendens att komma när man minst anar det. Och plötsligt så var den tbx! Yeeeeey, hatar min mage. Så in i norden! Har tagit både en alvedon och mag medecin, och har en vetekudde på magen. Det känns ändå, och det kan bara ta sej! Aja, han tog halv 12 bussen hem. Och nu är jag jätte trött. Måste sova nu. Har prov imorn, kan ingenting. Surt va ? Får skylle mej själv, satt daaah.. Nä, jag är skit trött nu.

God natt hörrni. :)

 
Den ser inte god ut va? Men den är värd varje öre av de 25:- den kostar ska jag säga!



Bild från idag när jag och Emilia var ute och gick. Eller jag satt på cykeln och cykla lite lätt. Jag? Lat? Nejje?!




Bild från idag när jag och Emilia var ute och gick.

uuuscha

Jag veeeeeeeeeet. Bloggen ser hemsk ut! Men vafan, fixar när jag har tid. När nu det ska vara..


eeeeeeeeeey yeah ,

Japp, nu sitter jag här igen. Och klockan är halv 2. Väntar på Nicklas som snart kmr hit. Efter att vi först stått i sätra och väntat på bussen i typ 30 min. Sen skjutsade mamma ner han till stan, och så stod han och vänta...och vänta. Men det gick ingen natt buss idag. Satt nu sitter han i en taxi på väg hit. Waha, snacka om busstrubbel.. Yepp, men ska sova så fort han kmr. Puss på han och hans usla kolla-busstider-hjärna.

Nedå, det va faktiskt mitt fel att han inte hann mä sista bussen från stan. (aa)


stress stress och åter igen

stress!

Ja, jag mååååste skynda mej. Har inte sminkat mej än, och jag ska cykla om 15 min.

Vi ska sova hos mamma idag, pappa ska åka och jobba. Fast jag tror att jag stannar kvar här ändå. För Nicklas kommer hem, och så kan ju vi sova här. Eller nått, aja. Jag måste rusa.


:*

Jag är din. Du är min.

Tack för telefonsamtalet ikväll, det gjorde gott. Trots att du är 27 mil bort så känns du så nära. Precis som om du skulle ligga här bredvid, men ändå inte.

Din röst är underbar och ditt skratt får mig att vilja springa hela vägen hem till dig. Du får mig att glömma allt som är jobbigt. Du gör mig lycklig, utan någon speciell anledning.

Jag är din. Du är min.

Godnatt Sverige.

glider omkring i sneakers slitna jeans och en.. wo-wo

Nu är jag hemma, och ni har saknat mej, jag vet ! :)

Eller jag har varit hemma ett bra tag, egentligen. Men whatever. När jag kom till stan vart mitt liv plötsigt helt kasst. Tröjan jag skulle köpa fanns inte ! WAAAAAAAAAAH, DEN FANNS INTE! Fanns i alla andra färger, utom den jag ville ha.. TYPISKT ? Ja..! Och skorna jag skulle prova fanns ej i min lilla jävla strl. Eheh, jobbigt. Och när vi var inne på gina provad ejag bikinin, men den satt inte så bra som jag önskat. Men vi gick runt iaf , och det som följde med mej hem var ett par jeanstajts från bikbok 199,- , ett linne från hm 79,- & ett linne från gina 99,- . Känns jävligt kasst. Juste, och jag fyllde på mobilen med 195,- ....... igen. Jag hatar att göra av med pengar på mobilen, det suger verkligen apkuk. Men iaf, är man beroende så är man..

Men vet ni? Så finns ju det där U N D E R B A R A internet. JAG BESTÄLLDE TRÖJFAAAAAAAAN ! :D :D :D iiiiiiiiiiiiiiiiiiiih, Almes idé.. Det är nog det bästa hon har kommit på, under alla 9 år vi har kännt varandra.


Nu ska jag försöka plugga matte till ett äckligt omprov vi har imorn. Ser verkligen fram emot det! Ska bli toppen kul!



Här är tröjan som jag beställde förresten, finare på och irl :)


haha, söt kille :D



Haha, har är SJUKT lik Björn Gustafsson.

friskis & svettis

Har precis kommit hem från skolan. Eller ja, vi hade ju idrott på Friskis och Svettis. Va faktiskt kul, haha (aa'. Nu ska jag duscha, sen äta något. Och sen ner till stan och möta Alme, så ska vi gå på stan och spendera massa pengar ett tag. :D :D

Skriver mer sen. pööSS


Ge mej sommar, sommarsommarsommar..

vi skiter it

Jag tror jag skiter i tandläkarn idag, jag orkar inte. Jag drar till skolan ist. :*

halftmogo

Alltså ååååh, jag hatar att stressa, i onödan! Det är så jobbigt. Jag vaknade 07.40, skulle ha vaknat 06.30. Så jag skynda mej upp och sminka mej, åt frukost oh så. Sen så ringa mamma och sa att jag skulle till tandläkarn idag. Det hade jag helt glömt bort. Sen smsa hon tiden till mej. Skulle vara där 08.40. Sen några min senare fick jag ett mess om att det var klockan 10.15. Att hon hade skickat fel sms till mej... Då hade jag ju kunnat åkt till skolan innan ju.. -.-

Drygt att ha stressat i onödan , huh ?

halft klar , yeees

Haha, som ni ner så har jag latat ner mej lite. Orkade inte göra klart hela designen idag. Ändrade bara bakgrunden (a. Får göra klar resten någon annan dag. Pallar inte gört idag, (:


estómago

Tengo dolor de estómago ..

Satt ni vet :)


I'm never gonna be good enough for you

Hey dad look at me
Think back and talk to me
Did I grow up according to plan?
And do you think I'm wasting my time
Doing things I wanna do?
But it hurts when you disapprove all along

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good enough for you
I can't pretend that I'm all right
And you can't change me

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

I try not to think
About the pain I feel inside
Did you know you used to be my hero?
All the days you spent with me
Now seem so far away
And it feels like you don't care anymore

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good enough for you
I can't stand another fight
And nothing's alright

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and we can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

Nothing's gonna change the things that you said
Nothing's gonna make this right again
Please don't turn your back
I can't believe it's hard just to talk to you
But you don't understand

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be perfect
Now it's just too late and
We can't go back
I'm sorry
I can't be perfect

texten<3

och att någon..

..kan få en på så jävla dåligt humör. Du får mej verkligen att må dåligt. Det är alltid jag som gör fel. Du behöver inte säga det igen. Jag vet att det är så nu , efter att ha hört det ca 349238402 ggr.

Och du ska föreställa min pappa.

pengar !

Alltså jag får ju mitt barnbidrag idag , 1000,- . Och det är helt sjukt att man kan bli på så bra humör av pengar. Det är helt otroligt. Men imorn kommer jag att känna mej lika pank igen som igår.. För då ska Alme och jag till stan. Och jag kan lova att dom nästan ska vara slut. Pengarna alltså, :)

WAAAAAAAAAAAAAAAAH, jag älskar att ha pengar.

& jag hatar att säga att jag inte har pengar..

kissar på meeeeeeeeej

Ja hörrni, då var det måndag igen.. S U R T som fan!

Skulle ha duschar imorse, därför ställde jag alarmet på kvart över 6. Men inte vaknade jag då lr. Nope, jag steg upp klockan halv 8. Och jag palla inte stressa. Så jag gick upp och åt frukost, satt vid datan och gjorde mej iordning. Vid 8 kom Alme och hon fick vänta ... och vänta. Men vi kom iväg efter ett tag. Och jag kan ju säga att det inte va så kul att cykla till gymmet, sen gymma, sen cykla till affärn, handla mkkkkkkkkkt godis, tugg och läsk. Sen cykla till Adina, det va jobbigt. Fast ändå kul. Efter att vi hämtat Adina åkte vi till skolan. Hade lunch , sen sv/so. Det va helt ok, förutom att våran lärare var liiiiite surig och tyckte att vi snacka för mkt. Men iaf, vi slutade halv3. Alme och jag stannade kvar i skolan och väntade i 45 min tills ma.stugan började. Under dom där 45 minuterna hann vi springa runt i skolan och nästan dö av kissnödighet.. Satt ni vet lixxxxxom? Vid halv 5 åkte vi till mamma och hämade pengar. Sen åkte hon hem till sej och jag hem till mej. Är så jävla trött nu. Orkar inte ens gå in i garderoben oh kolla vad det är för strl på min jeansjacka, även fast Alme tjatar.. :)

Men jag skriver mer sen, puss :*


MEN HALLÅ ?! ;s

Vafan ?!



http://www.dn.se/kultur-noje/forhandlingar-i-bryssel-om-eus-telekompaket-1.844537


I´ve lost my virginity, can I have yours?

Ouuuuiiih vad trött jag är alltså. Shit, jag måste sova. Godnatt.

& på tal om ingenting så ska designen göras om snarast. Man blir ju fan deppig. Emo blogg jag har. Blä.

helgen som varit

Ja, i fredags var jag väl mä Nisse. Åkte hem efter skolan, sen drog jag hem till han. Men efter ett tag tog vi bussen hem till mej i gävle. Sen drog han väl hem igen, vid typ 11-12 nån gång..? Jag kmr fan inte ihåg. Men igår så kom han hit iaf, pappa & lillebror var ju inte hemma, eller pappa kom hem vid 1-2 typ . Han sov iaf här. Idag gjorde vi väl inget sp. Eller jag kastade kebab i huvve på han, det va kul. :D Nä, men han skulle ta 2 bussen hem. Så jag följde mä han till bussen på stan. Och nu saknar jag han, det är så hemskt. Jag tänker flytta till hem till han.  Jag hatar att sakna han, det finns inget värre. :( Usch, men jag får träffa han på onsdag igen. Men det är evigheter. Jaja.. Jag har iaf haft en bra helg med min älskade älskling. Har ni haft en bra helg ? Det får jag hoppas. Men nu ska jag sova. Ska ju cykla till aberg oh gymma imornbitti. Känns verkligen som att jag kmr att njuta av att skjutsa Adinis tbx till skolan sen.

älskling,


Puss på er.

som fan

jag saknar dig
som fan.


sju sanningar om dig själv:

1. det värsta jag vet är grodor. det finns verkligen inget värre
2. jag älskar barnvagnar
3. jag skriker nästan jämt, iaf i skolan ....
4. är nå helt sjukt bollrädd !
5. äter medecin för mitt jävla pmshumör
6. är alltid ärlig, ibland kanske för mkt
7. jag spelade hockey när jag var mindre




... för jag har förjävla tråkigt !


pollenallergi ?

Så fort jag kmr ut så blir jag snuvig och det börjar klia i ögonen. Fan om ja är allergisk!

soooool

Äntligen helg, halleluja! Vet att jag har varit kass på att skirva. Men jag har hellre suttit ute i solen än inne vid datan. Men nu har datan fått följt med ut et tag. Ossian går omkring här på gräsmattan och letar skugga. Söt han är :) Det är så sjukt skönt i solen, jag sitter bara i bh & trosor och lyssnar på musik. (6)

Pappa och lillebror är borta hela dagen. Pappa skulle bort till nån kompis som fyllde år, tror jag. Och lillebror sover hos Alex. Så jag är ensam hemma idag. Men tur är att Nisse kmr oh håller mej sällskap. Vet inte vad vi ska göra, men något hittar vi väl alltid på.

Men nu ska jag klä på mej och gå ut med Ossian.

Skriver kanske mer sen, om jag känner fört'.

08.24

Har precis kommit hem från valbo. Ska duscha och sminka mej, sen ska jag cykla till skolan. Och efter skolan ska jag till Nisse, så jag hinner nog inte skriva något då hlr.. Men skriver väl när jag kmr hem då , :)


you is the diamond that lasts forever

baby, you is the diamond that lasts forever
and I just can't take a single step without you
baby, to you I'll always be a faithful lover
'cause my heart can't make a single beat without you

you make me fly, you get me high
you turn my world to such a better place
your crazy touch, the sweetest rush
is something to save my life

 i wanna spend my nights and days between your arms
every day breathing your love
and even in my dreams I wanna be kissing your lips
baby, breathing your love







23.27

Pallar inte berätta dagen noggrant. Men skolan var helt ok idag. Slutade 3, stannade kvar på mattestugan som slutade halv 5. Sen satt Alme och jag bara i soffan i skolan och tänkte på att våra lärare inte beter sej som lärare. Dom är mer, typ kompisar.. Haha, det låter konstigt, eller inte kompisar. Men dom är inte så där tråkiga som lärare "ska" vara. Iaf, vid 5 gick jag till gtk och väntade på pappa, när han var klar åkte vi och handlade sen åkte vi hem. Vid typ.. 7 (?) gick jag oh mötte Nisse på stan. Det är sjukt att man kan sakna någon på så kort tid. Jag träffade ju han igår.. Men sak samma, det är alltid kul att träffa han. Och vid 22.40 gick vi ner till stan och han tog bussen hem.. Snyyyyyft. :( :(

Nu ska jag sova. Nattnatt :*


från värsta till bästa ?

Från 6-års till 5an var matte mitt värsta ämne. Jag verkligen hatade det. Men nu har jag börjat tycka att det är roligt, trots allt. Men vi har en jättebra lärare i matte, så det kanske är därför också. Men ändå, jag trodde aldrig att jag skulle säga det. Men konstigt nog så tycker jag att matte är ganska så kul..

;d


efter 2 mån så är jag tbx ..

Jag vet att jag är skit dålig på att skriva. Men så äre när man har annat för sej, som att vara i skolan, vara med nisse och packa upp väskan t.e.x. Eller väskan står kvar som den gjorde när vi åkte från Umeå. Men jaja, jag har iaf inte kännt för att skriva helt enkelt.

Sista dagen när vi skulle åka hem vart det bra väder, konstigt nog? Iaf, sov inget på bussen.. och inget på tåget. Men det gick bra ändå, med mensvärk och allt. Men jag visste ju att något bra väntade där hemma. Min lilla beeeebis och Niiiiiiiisse :D:D

Idag vare ju skola, tråkigt nog. Nädå, kul att träffa folket igen. Men annars sög det, typ. Aja, iaf så slutade vi tidigare idag eftersom att vi inte hade någon idrott. Så något bra vare iaf som hände under skoltiden idag! Efter skolan gick jag hem till mamma och packade ner lite extrasaker i väskan eftersom att jag inte har vart hos pappa på säkert 2 mån. Sen tog jag bussen ner till stan och mötte världensbästanisse ! :D Sen gick vi hem till pappa från stan, och där gjorde vi väl inget spc. Eller vi tog en promenix till konsum och köpte glass. Jävligt dåligt av oss, som började med att inte äta godis och shit idag. Så det va ju inte så länge man höll det. Fast Nisse va säääämst, han åt godis, imorse ;o ;d. Men jag började  om efter att jag åt glassen idag. Så inge godis för mej på ett tag.. Det suger! Jaja, kl 22.40 följde jag med han ner på stan för att han skulle ta bussen hem. Sen gick jag hem igen. Mycket gick jag. Men det skadar ju aldrig..

Men nu orkar jag inte skirva nå mer. Ska nog sova, ska upp tidigt imorn. Alme är så bestämd så, bäst att man lyder..

xx

mensmensmensmensmensmensmensmensmensmens

Ligger här i sängen och kollar på Bröderna Lejonhjärta, nyduschad och med världens mensvärk. Det gör så otroligt ont, och att vi ska åka buss i 4h och tåg i 2h gör ju saken inte bättre direkt. Menmen, har tagit en ipren. Det brukar inte hjälpa. men man kan ju alltid hoppas. När jag kommer hem till gävle ska jag få träffa Nisse :D :D :D :D Waaah, gissa om jag längtar! Men nu måste jag sminka mej, vi ska åka till bussen snart. Skriver kanske mer ikväll, om jag inte är allt för trött. Och så kanske det kommer lite bilder.

xxxx

knulla? stöna? vad är knulla och stöna pappa?

Igår satt Klas och kollade på Kalle Anka. Då sa dom något om stöna, att någon stönade. Och som vanligt så fråga Klas vad det var. Hur skulle man förklara det då? Vi pratade bort oss från ämnet, men idag när vi satt och åt kom Klas på det igen. Och så sa han; "Hallå, mamma!! Vad är stöna? Stöna, vad är det?! Kalle Anka stönar."
Och så berättade/visade Lisa hur man gjorde.

Nu, knulla. Idag när vi satt och kollade på Ett öga rött sa dom knulla. Och så frågade Moa vad det var. Så började vi småskratta lite, så fick hon ett av sina skrikanfall och började skrika och ville veta. Men sen sa Erik att han inte sa knulla, utan krulla. Han skulle krulla han. Då vart Moa nöjd, medans vi andra satt och asgarvade. Det låter inte så kul, men det va kul, då.. :)


:(

I miss you, been far away for far too long. I keep dreaming you'll be with me, and you'll never go. Stop breathing if I don't see you anymore

hur jävla dum får man vara ?



http://www.expressen.se/Nyheter/1.1530517/attackeras-av-isbjornen



Helt seriöst, hon väljer ju själv att hoppa i. Då får hon väl skylla sej själv.. Jävla idiot alltså? Jag tycker att hon skulle ha fått legat kvar där nere oh gosat med dom småsötarara isbjörnarna. MONGO.......... Och hennes man? Vad sa han då? Det är ju helt sjukt ? ;s

Undra hur tusan man tänker när man hoppar i i nån jädra pool lr vad det är med massa isbjörnar?
Typ; Nämen gud så varmt det är, jag tror att jag hoppar i här. Men hoppsan, här bodde det ju små isbjörnar. Fast det gör ju inget, dom är så snälla så. Jag hopppar i ändå, även om det inte finns någon stege att komma upp på sen.. Men aja, det löser sej. Jag kan ju alltid flyga upp.

en jävla hemlängtan

Nu vill jag bara hem, hemhemhem. Är så less på att vara här, det suger jävla getballe. Fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. Och mensen har inte kommit än hlr, JIPPIIIIEE ! Så jag kmr säkert få de imorn, och imorn ska vi hem. Nanannananana, skit kul med världens mensvärk när man ska sitta på buss i 4 h och tåg i 2 h. Jag avlider, det är så synd om mej. :( :(
 
Och jag har ätit skitmkt godis här, har väl gått upp 3209480923 kg mä. Som en jävla flodhäst, uuuusch. Nej, jag vill hem. Nu!



flytta ?

Idag när vi var på stan ringde pappa mej. Direkt när han sa "Vet du vad vi (Lotta och han) gjorde igår då?" fattade jag vad det vad. Sen fortsatte han prata och så berättade han att Lotta och han förmodligen skulle köpa ett hus, i valbo?! Men hallå? Valbo lixom, bondeplace.. Men vi får väl se, har sett huset förr. Det är jätte fint, det ligger vid vattnet oh så. Men ändå, valbo? Aja, vi får väl se hur det ser ut inuti också. Och så finns det ju nåååågra saker jag ska ha om vi flyttar tid med, en moppe, data, ny tv, och massa skit. Men det är väl bara att tjata. :)


mamma betalar

Orkade inte skirva något mer igår efter badhuset. Vart så jädrans trött. Somnade i bilen på väg hem. På kvällen åt vi god mat och alla tvingade mej att sjunga singstar, yeeeeeey (y). Det va ju skit kul.. Nä, men aja. jag kmr inte ihåg vad vi gjorde mer igår. Men jag somnade nog ganska så sent iaf.

Idag har vi vart på stan. Fick nya hörlurar av mamma, och så köpte vi massa marsipan. Gott som fan vare! När vi kom hem där ifrån så gick vi ut och satte oss. Alla tyckte att det var så skönt med lite sol. Men uuuah, det va askallt. Så jag gick in efter ett tag, och mamma tvingade plugga matte. Vid halv 5 åt vi feta påskmiddagen och fick påskägg (a'. Haha, jag fick leta efter mitt, kände mej som 7 år ;) Men det va kul. Och nu sitter jag här och gör ingenting typ. Mamma oh Co ska ut ikväll. Hoppas verkligen att jag inte blir "mamman" här hemma då. Till Moa och Klas tänkte jag, dom är ju små.. Men jag tror att dom ska hem till Lisas morsa och farsa. Men Klas är så söt, han frågar om allt, exakt allt. Typ, varför var katten under sängen? är det här en bilväg?. Och så säger han "hallå" hela tiden. Så jädra söt. Och nyss kom han in här och frågade om jag hade en monster mask. Så tog jag fram en tomtemask från garderoben, då vart han skiträdd och satte händerna för ögonen. Gullet... Men nu ska jag nog gå upp och hjälpa lillen att leta mask.





:*



Släck lampan och sen äre bara till oh börja grina.

hejdå

mammamiaaa

 Vet ni? Igår såg jag Mamma Mia. För första gången, (;

badhuuuus

Vaknade kl 9 av att mamma väckte mej. Vi gick upp och åt frukost, och nu ska vi packa badkläder oh shit för att sen åka till badhuset. Eheh, kulva..? Fyfan, men jag kmr nog sola bara (a'. Aja, nu säger mamma att jag måste skynda mej. Skriver mer när vi har kommit hem.

Taråååå , :)


Jag tycker om dej så himla mycket.
 


tänk om ..

Tänk om man fick vara liten igen .. Vad lätt allt skulle vara.



framme och kassa hörlurar

Erik fixade internet till mej :D:D Veeery bra.  

Vi kom fram vid typ 4? Satt på tåget i 2h, sov hela vägen till Sundsvall där vi bytte till buss, och sov väl havla bussresan också. Så det var en jävligt bra resa, kan man säga :) Men mina hörlurar är det bara att begrava. Eller ena iaf, den slutade funka i början av bussresan. Och det var ju lagomt kul att sitta och lyssna mä en hörlur, men sen tvingade jag lillebror att ge mej "hans" hörlurar. För det är faktiskt mina egentligen. Men jag ska köpa nya här nu någon dag. Annars klarar jag inte hem resan. Och herregud vad jag längtar till måndag och att få träffa Nisse. Wääääh, jag vill att det ska vara måndag nuuuu :( :( Det är skit mycket snö här? Helt sjukt.. Det snöade idag när vi kom med, men nu har det slutat..

Nej men nu måste jag nog gå och vara lite social med dom andra. Kanske hinner skriva mer sen.

:*


hejdå gävle ,

Jag har precis duschat, och har egentligen inte tid med att sitta här. Men aja, jag ska iaf äta frukost, sminka mej och fixa håret innan halv .. 25 min. Tåget går 10 , sen byter vi till buss i Sundsvall lr hur det nu stavas. Sen vidare till Umeå. Får väl se om jag fixar nå internet där.

:*
 

läskiga drömmar

Jag hade en sjukt konstig dröm inatt. Om en tjej i min klass. Hon dog, utan vidare lixom ? Helt stört .. Smsade henne när jag vaknade, och hon levde. Tack och lov :) Men en sak som va lite läskigt va att hon hade vart på begravning idag.. Hmm? ;o


baby u know that I miss u


pms blandat med damp

Det värsta som finns måste ju vara när det är stökigt i garderoben. Jag hatar det, det finns verkligen inget värre. Fyfaaaaaaaaan! Oså när jag kmr hem nu, och ska börja packa och öppnar garderoben så är det feeeeeeeeeta röran. Så jag ställde mej bara och skrek, så jävla dampigt störande. Jag hatar det. Och så kommer mamma och frågade vad det var.
M - Vad gör du? Varför skirker du för?
E - Men kollaaaaaaaaaaaaaaaaa!?
M - Jaha, vadå?
E - Men vad fan äre för fel, vem äre som har grävt bland mina kläder?!
M - Jasså, det var jag.

Man bah , jaaaaaaaaahaaaaaa ? Skit kul, fan vad jag hatar det.

Jävla skit oxååå. Nu har jag slutat packa och tänker inte börja förns ikväll igen!

men JAG vill ha .....

Idag när vi var och köpte massa saker till bröllopet gick Hanna, jag och Debbie in på Din Sko. Och så skulle jag prova ett par skor, så skämt typ. Men när jag satte på mej som så tyckte jag först inte om dom. Men nu har jag kommit på att dom var skiiiiiit snygga. Och jag vill ha dom, jag viiiiiiiiiiiiiiiill! Får väl köpa dom i Umeå. :)

herregud, dom är verkligen skit fina .........


bowling bröllop oh umääääääääääää

Åkte till stan igår kväll och bowlade med Hanna och Debbie. Jättekul att man va sämst då.. Nä, men det var kul ändå. Efter det gick vi och köpte godis, sen kom Jonte och hämtade oss. Vi drog hem till Hanna och sen så vart klockan så mycket så jag sov där. Idag vaknade vi vid 11 typ. Åt frukost oh så, sen åkte jag, Hanna, Lisa, Becca, Debbie och Johan till valbo och köpte massa saker till Becca och Johan bröllop. Sen så åt vi på ikea med. Och nu har jag precis kommit hem. Ska börja packa snart, vi åker ju imornbitti. Och jag kan lova att jag kmr att glöma något.

HUUUUUUUH?

Har precis vart på stan och ätit med farfar, Lisa, Hanna, Elin, Anton, Jonte och Debbie på Los Sombreros. Det vart min frukost det, sjukt gott var det iaf. Fick påskägg med massa godi och pengar mä ;) ;) Det är ju inte helt fel. Men mej är det något fel på! Jag kan inte äta godiset? Det går inte, jag är inte sugen. Jag har lixom aldrig haft problem med att tjocka i mej lite extra godis. Men nu vill jag tydligen inte ha nå .. Konstigt, :) 


sick of crying, tired of trying, yeah I'm smiling, but inside I'm dying


mhhhm, snygging ? näääädå ..

Helt seriöst, det är läskigt. Han är faaarligt snygg ..... ;o

Vart finns du ?! ;)


sommarlåtar

Och så har ju världens mest somriga låtar..










..Och typ 100 st till :) :)

sommar

Alltså tänk vad skönt det kmr bli när det är sommarlov. Och alla har ju sommarlov samtidigt, det är ju gaaaaaanska så bra. Jag har iaf bestämt mej för att jag ska till Göteborg & lägenheten i Sthlm, kolla på fotboll. Hoppas på Halmstad oxå. Fyfan va kul, gaaah.

Längtar .................







YEEEEES :)

Nu har jag hittat kameraladdaren, (yy'

paradise

'cause baby I'm falling in love
it's something I can't deny
you need to know it's for real
'cause baby you are the one
you are my paradise

heeeelg oh umeå !

Jahörrni. Har bara vart med Nisse i helgen. Åkte ju till han i fredags, på lördagen mä. Och igår, (söndag) kom han hit. Vi gjorde väl inte så mkt. Han sov här inatt. Och jag tror inte att jag har vart så trött förr. Imorse när vi vaknade va jag vaken ett tag, sen somnade jag om och sov medans han låg vaken. Sen gick vi upp och kollade på tv, och såklart somnade jag då mä.. Tycker synd om han, haha. Han får bara ligga vaken medans jag ligger och sover så skönt. Nä, men han kollade på tv då, men ändå .. Iaf, hans tåg hem gick 17.15, och han missade halv 5 bussen härifrån. Satt vi gick till en annan buss så tog han den. Och nu saknar jag han. Uscha.. :( :(

Åker ju till Umeå på torsdag. Lite tråkigt, men ändå roligt. Aja, blir iaf där tills på måndag. Och då har Nisse lov, lyllos han......... ;(

en cigg

Jag kmr ihåg när jag och Jonatan hade gjort slut. Och så låg jag bara och böla, sen så kom Alme och försökte trösta mej. Tillslut så sa hon:
- Men gumman, vi går ut och tar en cigg, det blir säkert bättre då. Kom..

Oh så gjorde vi det. Och vet ni? Alme skulle säkert kunna få mej att bli alkis ;)

sockerdricka

hej, jag hatar sockerdricka i fooooooten, hejdå


bom-diddi-bom di-dang di-dang diggi-diggi

Vaknade runt 11 idag. Duschade, åt mat, fixade mej. Tog 15.03 bussen till stan, väntade där till bussen till Nisse kom 16.02.  Kan ju säga att det va lagomt kul att sitta på stan och vänta i 1h. Menmen, det är ju fan sommarväder. Så grymt jävla skönt! Iaf, vi gjorde väl inget sp. Kollade på film och så, myyysigt, huh? Tog 00.30 hem. På bussen satt det några dryga killar som abslut skulle ha med mej hem till dom. Men mamma väntade på stan, så jag typ sprang till bilen för att dom inte skulle följa efter. Och ja, jag är meeeees :D Nej, men dom va jobbiga ;)

Nu är jag hemma iaf, ska lägga mej typ nu. Är skit trött.

GONATTTTTTTEN :*


dröm

Usch, jag drömde en jättekonstig dröm inatt. Har drömt det förr mä, att jag har glömt min kamera hemma när vi har åkt utomlands.. Jag får värsta paniken, haha.

asgarv

Alltså jag sitter och grinar, det är så jäääääääävla kul. Herregud, jag kan ints luta skratta. Oooooh ...........


G - Fan vad det var mörkt. Sådär ja, här var det ju... Fint .... Fan va fult! Fan va stort det är! Hallå är det någon hemma ?

G- Här är det ju. Titta, här är dörren. Morias dörr. Vafan.. Den är ju av sten ju. Vafan.. Jag tordde den skulle va av plast.

G - Här var det ännu mörkare, här nere.. Men det är bara att fortsätta, antar jag. Jag har ficklampan, du har..... ingenting! ehehhehehehe.




Sagan om det bannlysta

hemma igen , oh taaada lalalallaa

Nu är jag hemma igen. Är så jäääääävla trött. Nannananananananalalla.. Så jädra trött.


00.11

Ja, vad har jag gjort idag då?
Började kl 08.30 idag. Första lektionen hade vi sv/so. Gick väl bra.. Förutom när jag trodde att jag hade tappat bort min mobil och fick ren panik. Men den hittades efter nån min. Så det är lugnt, ;) Sen hade vi tjejgrupp sen lunch. Efter lunchen hade vi labb. Jätte kul, som vanligt då.............. Nä, men sen hade vi idrott som sista lektion. Efter det åkte jag tillbaka till skolan och hade UTV.SAMTAL. Hemsk va? Från 5 ig till 7 ig. Helt ärligt så fattar jag inte hur jag lyckas. Det är ju kasst.. :(

Iaf, tog 6 bussen till stan och mötte Jonatan. Han ska fara till sthlm imorn, så jag vela träffa han lite innan. Vi gick på stan ett tag, åt på donken, och köpte godis. Sen tog vi bussen hem till han och så va jag där ett tag. Åkte till stan, och så hämtade mamma mej där. Det va min dag, typ..

Jag är verkligen skit trött, satt om jag har skrivit konstigt eller stavas fel vet ni varför!

Imorn kommer jag nog inte kunna skriva något hlr. Ska ju först till skolan, sen ska jag hem en snabbis sen ska jag till Nisse. :)

gouuuunatten :*

22.28

Ah, jaaaaaaag vet. Jag skriver ju typ aldrig längre. Men jag ska ta ett varmt bad nu, sen skriver jag :D:D

Och jag skulle inte tacka nej till lite sommar nu.

hungrig

Idag när jag vaknade kände jag mej hungirg. Förstår ni hur skönt det var att känna sej hungrig? Har inte gjort det på typ100 år känns det som. Så nu har jag ätit frukost.

Häääääärligt (yy'

1 april

På ett sätt så hatar jag den här dagen. Man vet ju inte om folk driver med en eller inte.

Men tänk att min lilla bebis fyller år idag. 3 år blir han. Grattis Ossian :* :*


Ossian som liten :)


 


RSS 2.0