Silence is the most powerful scream


 glad man var.. :)


18 år


1. Makeup Store, Tri Brow
2. ELF, Pro Mini Eyeshadow Palette Warm
3. Jones and Jones, Phoebe Dress
4. ELF, Eyelid Primer
5. Pengar, hehe....
6. Sminkborstar, från t.ex. ELF
7. GHD plattång
8. Easewhite, tandblekning

Jag kommer helst seriöst inte på vad jag önskar mig. Jag önskar mig inget "stort" som man "brukar" göra när man fyller 18, förutom plattången!


10.53

Har sovit SÄMST inatt, jag brukar aldrig ha problem med att sova.. Har vaknat säkert 6 gånger.

Jaja, Mysan och Elsa kom hit igår. Blev några rundor till max och GDG. Elsa åkte hem vid 12 och Mysan och jag slocknade i soffan vid 1..

Nu har Mysan vaknat o ch vi ska käka frulle, sen blir det övningsköra. HEEEEEEEEJ♥


Jadu.. aj?


Älskade fredag

Har precis kommit hem från skolan. Blev har tydligen blivit lite ändringar i schemat så vi slutar 13.45 på onsdagar, istället för 15.30. Så skönt!

Mysan kommer hit om ett tag. Det enda vi bestämt är att vi ska laga mat, sen får vi se!
Sitter iaf och kollar på biggest looser nu, fan vad grymma dom är.


Home sweet home

Hemma från matchen nu, känns helt ok att dom vann med 5-3 och att Lolla skrek som en iddi när brynäs gjorde mål. Hon förstod typ inte att man kunde bli så glad..

Jaja, hon är faktiskt inte så konstig som hon verkar. Nu ska jag läsa min tidning som jag fick idag och sen sova.
"Lång" skoldag imorgon (ja vi har ju fått slutat tidigt nästan alla dagar den här veckan), 08.30-16-05. På en fredag? Jo... Sen blir det My-mys. Kanske bio. Får se! helghelghelg♥


gammal bild från en match när småpojkar spelade i periodpausen. sött


Hockeykväll

Loula är på väg hit, och vid sju blir det hockey! Brynäs - Modo, spännande hörrninini! Loula följer med för att hon tycker att det finns så mycket hunkar där. Gullig hon är!

Driver. Loula vill bara ha poliser, finns iofs också där. Men endå.. Drev igen. Hejdå :)


Hemma


Snurr

Sitter och pluggar för fulla muggar, känner mig helt snurrig av allt just nu. Lägger nog bort skolarbetet och kollar på Efterlys istället. Så man blir ännu mer snurrig och förvånad av vad vi människor är kapabla till.


Onsdag morgon

Onsdag idag och halva skolveckan är snart över. Har inte min sista lektion så slutar 13.50 idag, känns helt ok faktiskt!
Då blir det hem och plugga för hela slanten. Kanske en prommis, dusch och solning på det också men plugga lär jag!


American pie

Ligger i sängen och kollar på American Pie och äter glass. Har precis lagt undan sjukvårdboken efter någon timmes pluggande, skönt att det faktiskt är en vecka kvar till provet.

På torsdag får vi reda på våra APU-platser och jag är så himla nervös. Men igår fick jag veta att jag hade fått en plats på sjukhuset iallafall, känns huuuur bra som helst!



Facebook


Stress

När Fabian hade åkt till jobbet imorse somnade jag om och vaknade 10-20min innan bussen gick! Fick panik och stressade som tusan och till min förvåning så hann jag bli klar så jag skulle hinna med bussen.
 MEN (det finns nästan alltid ett men) när jag skulle ta upp en tröja ur en väska ser jag att hela min nessesär är blöt. HELA min moroccan oil runnit ut. Skojsigt när det var helt ny och knappt använd. Inte direkt vad min plånka önskade sig just nu..

Hann inte med bussen så pappa fick köra mig. Skönt de å.


Aha.....?


Måndag, check!

Då var denna måndag avklarad då. Iallafall skolan! Hade två lektioner idag, naturkunskap och sjukvård där vi hade studiebesök. Igen. Har faktiskt inte ett dugg intressant om man får säga så, vi var på lab och det luktade bara bajs och kiss där.. Det enda jag fick ut av att vara där är att jag helt säkert vet vart jag INTE ska jobba!

Sitter hemma nu, ska snart till hälsocentralen. Senare blir det matlagning. Hej!


Panik

Vaknade vid 07.40 och fick PANIK! Varför hade jag inte gått upp? Hur hade mamma tänkt att Ossian skulle klara sig idag när hon inte kan ta ut han på lunchen (hon åkte ill skellefteå igår)? Hur fan ska jag hinna?
Sen insåg jag att det var lördag och somnade om..

Nu är klockan 11 och jag ska ta en prommis men min lilla.


Helg!

Sitter och kollar på lägenheter, har hittat min drömlägenhet. Så jobbigt, haha.. Tänker inte flytta hemifrån än på ett tag. Ska ha jobb och ha sparat en jädra massa pengar innan dess.

***

Nu har jag iaf äntligen helg. Började dagen med redovisning och sen åkte jag hem en liten snabbis för att sen åka till sjukhuset på studiebesök. Det var intressant men ibland blir folk lite för mycket bara.
Tog en promenad hem och nu ligger jag i sängen med en kopp kaffe. Ikväll kommer nårga tjejor hit!♥





9e bilden: Någon i din släkt



Blev två bilder, första: faster hanna andra: faster rebecca och farbror jonathan
så fina såå!♥


Nattinatt!

Ligger i sängen med 2 sidor A4 med latinska ord som ska in i huvudet bland alla hundra andra. Sån härlig känsla när man faktiskt förstår vad läraren pratar om, eller vad dom pratar om på typ 112 liv och död. Haha, sär.. Men det är sant! Skitkul att faktiskt förstå och fatta, det är en djungel med dom där orden.

Nej nu ska datan få vila lite. Godnatt på er!♥


Skolan

Sitter i skolan nu. Livräddningen gick superduper, så JÄVLA jobbigt att simma med kläder bara!
Sista lektionen börjar snart och det ska bli så jädrans skönt att komma hem sen. Har en massa plugg att ta tag i, så antar att det är så min kväll får se ut. En massa plugg.


Godnatt!

Sover ensam inatt, pojken är ute på vift i Svea rike (har kollat upp det där med stavningen men fattar inte. Svearike eller Svea rike?). Stackars lilla mig då. Nejdå, jag har ju min lille bebis som snarkar så sött, så jag överlever. I'm a survivor! Woho! Haha.....



Pappa

Är hemma från föreläsningen nu och åh vad bra det var! Har världens bästa och finaste pappa! Är lite slut i huvudet och hungrig. Tar en sjukt sen middag och packar ner allt inför morgondagens livräddning på fjärran höjder badet.


Pappas föreläsning

Kom hem för ett litet tag sedan. SLutade halv 4 idag, tidigaste dagen på veckan! Woho.. Haha märks att jag inte tycker om vårat schema va? Men är endå så jävla taggad på prov och att plugga. Helt sinnes, vet inte vad som har hänt med mig..


Jag ska iallafall gå till bussen snart för att gå på pappas föreläsning! Ska blir så himla kul!


Ihopknölad tidning

HELT SJUKT TRÖTT!
Direkt efter att jag hade skrivit förra inlägget började jag med det vi skulle göra på nästa lektion. Allt slutade med att vi fick gå hem vid 16.50 utan att ha haft en enda rast. Min hjärna är som en ihopknölad tidning just nu. Helt seriöst. Suttit och jobbat från 12.20 till 16.50 utan rast.

Är hemma och hinkar i mig kaffe, ska snart slänga i mig mat och sen kommer Fabian och hämtar mig. Längtar till han säng, vill bara sova sova sova!


40MIN

Sitter i skolan och har precis haft samhällskunksap. Halva klassen har slutat men jag har "håltimme" i 40min tills nästa lektion börjar. Segt som tusan, är trött, har månadsvärk och ont i huvudet. Längtar tills jag kommer hem.


Mammor & minimodeller

Alltså nej, herregud.. Stackars småflickor. Orkar inte skriva något mer om det än att det är helt sinnessjukt. Bara för att mammorna seriöst ser ut som skit och inte har lyckats i/med sina liv behöver dom väl inte förstöra sina barn.

Sär :)


haha seriöst, schnyyygg bild!


Bad

Nybadad, nyduschad kanske man säger? Men jag badade.. jaja. Nu ligger jag i sängen och äter frukt, ska snart ta tag i lite skolarbete.

Fick sluta halv 12 idag, skön start på veckan lär jag säga. Och världens godaste mat i skolan idag, soppa. Borde vara det varje dag! Taggad till helgen och min 18års dag. Fyfan säger jag bara, wohoooooO! :D


En kvinnas bästa vän


Nelly, 449:-
love


Mobilinlägg.. Shoes!

Woho! Har precis varit och hämtat ut mina skor!


Ny vecka

..nya tag!

Sitter i sängen och dricker kaffe medans min lille bebbe ligger osh sover bredvid mig. Vill också vara hund och bara få sova hela dagarna. Iaf i en vecka, sen skulle jag nog vela bli människa igen.

Jaja, herregud. Nu ska jag börja göra mig iordning för skolan. Härligt väder också! Tjoho♥


Beyonce





8e bilden: En person som du saknar

Fortstätter med denna "lista", "Dagens bild". Kolla bland mina kategorier för att hitta listan!

***

Mamma, men ska dit imorgon så då får jag träffa henne!♥


Hemligt besök

Igår:

Gick och köpte lite smågott inför kvällen. Adina kom hit och vi kollade på Gladiatorerna och tröck i oss morötter med dipp. Vi planerade att kolla på När lammen tystnar sen men den verkade skitdålig så Adina åkte hem och jag fick hemligt besök. wohoo..



Söndag:

Ligger i sängen och har precis ätit frukost. Har ingen aning om vad jag ska göra idag. Skulle ha åkt med pappa och co till kungsberget men jag stannade hemma istället.

Blir väl kolla på film och tjocka i sig resten av morötterna. Kanske en tur ner till Max också. 



Sjörövar-Fabbe

Tjoho!
Ligger i sängen och kollar på Pippi Långstrump på de sju haven. Lite halvmysigt sådär på lördagskvällennatten. Ögonen svider för att jag är så trött så jag förstår faktiskt inte varför jag är vaken. Är taggad till tusen på min 18års-dag! Det är sjukt. 18 år, börjar fan bli gammal ju! Tant Elin.

Forever young säger jag bara! Nattinatt!♥


War loves you back


Te

Är hemma efter en tur på stan med Louise. Första gången jag skriver hennes riktiga namn här? Har precis gjort en kopp te. Är hur trött som helst, vet inte om det kanske beror på penicillinet. Googlade det.. Haha!


Tips!


Sån jädra stor skillnad är det ju inte på dom, men däremot på priset!


Riesen



Ligger i sängen och äter riesen och kollar på "Hur man blir av med en kille på 10 dagar". Skön fredag faktiskt!


Penicillin

Denna helg blir den ljusaste av dom ljusa! Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll. Har hämtat ut min penicillin nu också så ska knapra den i en vecka.

Orkar inte göra mat än så en proetinshake får stå för middagen idag.


Matte B

Igår gjorde jag mitt sista prov och hade min sista lektion i matte B kursen. Så jädra skönt ska jag säga er! Senare på dagen fick jag reda på att jag klarat provet också. WIHOOOOO!

Aldrig mer matte!


ÄLSKA


"There should be a naptime i school"

Har precis vaknat efter en lite fööör lång powernap. Pappa har gjort en proteindrink till mig, så jädra goda är dom! Varför blir inte mina lika goda?!

Jaja, ska iaf kolla på gäster med gester sen. Kommer få panik! Haha


Shoes♥


hemkörning!


..men inte fasen finns det i gävle eller!
Hade ju inte vart helt fel en söndagmorgon.


Waah!

Gudars skymning, jag är sjukt trött.. har gjort mig iordning på 10 min och ska nu snöra på mig dosorna för att gå till bussen. Åh, älskar att åka buss. Spc på morgonen<3

Nej, nusååå.. Mot idrotten!


Helt slut

Seriöst, två skoldagar och jag är helt slut? Skulle kunna ha somnat på bussen på väg hem från skolan. Men istället åkte pappa och jag till posten för att hämta mina skor. Men dom hade inte kommit, trots ett sms om att dom hade det?

Jaja, när jag kom hem gick jag till stan och köpte lite grejer. När jag kom hem gjorde jag iordning mat och nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Kommer somna snart!


KOMMENTARER

NU HÖRRNI!
Fan vad jag är bra, har fixat så man kan kommentera igen. Inte kul med dom där koderna heller.. usch! Gå in och kolla i kodmallarna, man fattar nada!
Nej nu är jag vädligt glad iallafall. Fick nyss tillbaka ett arbete på samhällskunskapen och det såg väldigtväldigt bra ut. Mina ena skor som jag har beställt har kommit. Ska köpa en sak till tvn så snart är det klart med den.
 Åh vad jag är glad. Skönt. t..t.t.t. !!!


Onsdag

Brynäs vann igår och efter matchen åkte jag hem till min kära där vi slocknadfe rätt så fort. Heeela dagen i skolan gick jag och drömde om in säng. Men nej, när jag kom hem skyndade jad mig till ica och sen gjordre jag iordning mat snabbt som satan. Sen var det bara att ta bussen till läkerol.

Men idag kan jag lova att jag ska hem till min säng direkt efter att jag har slutat. Eller ska köpa en liten pyttegrej på stan bara. Men det är ju på hemvägen. Satteeeee!


vill vara hemma och sova. bara sova sova och sova. hela jädra dagen, fyfan vad skönt!


Hockey!

Håller på att lagar lite middag som snart ska ner i magen. Loula och jag åker iväg på hockey och matteboken får snällt ligga hemma och vänta. Har prov på torsdag, skojsigt såhär efter lov och allt när man inte ens kommer ihåg vad man har prov på.

Jaja, heeeeeeeej!


Bild från matchen i lördags, småknattarna i periodpausen. Så jädra söta


Gäsp!

Sitter hemma i sängen och är lite smådöd. Funderar lite på om jag ska sova i 15-30min men tror inte att jag kommer upp då.. Börjar 9 så det är väl ingen idé kanske. TUR att vi har våran klassida på fb säger jag bara. Hade inte haft koll på något alls om skolan annars.

Nej nu sitter jag och skriver en massa lall bara. Har inte fixat bloggfan än eller, känns som att det är omöjligt.




16.43

Jag hållt på med bloggen ju, så nu går det inte att kommentera, iaf inte för mig? Grym sådär ja! Ska försöka fixa det.. Eller bara byta blogg.. haha! Jävla kodjeflar!


Promenad

Nu har jag varit ute och gått i en timme. Sitter i sängen med min one piece på och ska snart gå upp och göra lite té. Ska ladda ner någon film till ikväll också, det är ju inget att se på tv längre..



Har gjort om lite här på bloggen med, tryck F5 om det inte syns! :)


Hi Rihanna!


god"morgon"

Ligger i sängen hemma hos Fabian och väntar på att mamma ska hämta mig. Vaknade först vid 6 när min kära skulle til jobbet, sen vid 7 och sen när alarmet ringde vid halv 10. Gick jag upp då? Nej. Somnade om och vaknade vid halv 11 igen.

Ska kolla om skorna har kommit och sen blir det en promenad. Så skönt, trots att det är -12 ute. Wiho, seg vinter..


nu åker...

nu åker jag hem till fabi och sover. tog nyss ett megamysigt bad med tända ljus och lugna favvisar! denna söndag var en grym söndag. tummen upp


.


PowerWalk

Vaknade sjukt sent idag. Kan bero på att jag och Fabi var uppe och spanade på galna grannar halva natten..
Nu är klockan halv fyra och jag ska äntligen ta mig ut. Tar en prommis på någon timme, så jävla skönt ska det bli!


ARIIIIBA!


nu: HOCKEY

Imorgon kommer jag vara DÖtrött, men vad gör det? Jag ska ha galet kul endå, men mina tjejor. Åh vad jag längtar! haha

Nu blir det hockey för hela slanten


Kul för dig

Loula och jag hittade tillslut en present. Men tyvärr är det typ hål i mina fickor eller nått (okej det är inte hål i dem, hade fickan öppen.....) för mina pengar bara försvann. Kul för dig som hittade dem iaf! Hoppas du var fattig och behövde dem.. Haha!

Jaja, ligger i sängen och väntar på att Loula ska komma hit så vi kan ta en prommis. Har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska sitta uppe och glo på hockey tills 04.00.


Hakuna Matata

Vaknade av klockan vid 10 men gick inte upp förrän klockan slog 11. Tog en promenad hem och hämtade vovven och tog ännu en till prommis. Så himla skönt väder ute idag, helt sinnes!

Ska snart ta ett bad och sen åka till köpis för att hitta present till 18-års firandet imorgon!


Kvällspromenad

En kvällspromenad sitter aldrig fel!
Ska försöka komma ut och röra på mig lite mer nu, känns som jag kommer få alla sjukdomar man kan få annars. Bättre hälsa helt enkelt, inge jävla gå-ner-i-vikt-trams. Blir ju rädd när jag läser om allt på sjukvårdslektionerna.



Jan. 4, 2012

Åh, har precis beställt ett par skor från nelly. F-A-N vad jag blev irriterad på den där sidan, usch! Fick panik på stan när jag såg att mina skor hade kommit in igen, skynda mig hem och skulle beställa. Då var den färgen jag ville ha slut så fick klicka hem en annan färg. Sprang runt och skrek här hemma innan beställningen var helt klar..

*****************************

Vaknade fööör sent idag, det var nästan mörkt ute. Blev depp så Loula och jag tog en fika på stan.



3 januari

Mysdag med Loula i valbo. Somnade sjukt sent eftersom att jag absolut inte kunde somna, vilket gjorde att jag vaknade sent idag. Tog mig hem med de hemska bussarna och gjorde mig iordning och tog bussen till valbo.
Åt middag, traska runt, drack ice chai latte, traska runt lite mer, hittade ingenting.



Nu ligger jag hemma i sängen och väntar på att Fabi ska ta sig hit.


Det nya året!

Nyårsafton var superduper och firades först hemma hos mig och sedan hos Fabians kompis där vi spelade spel! Så jävla underbart hade jag! Det enda som var dåligt den kvällen var att mitt huvud typ mosades. Inte skönt, haha!
Annars var allt toppen!

Vaknade med huvudvärk (tror faktiskt det berodde på dörren som mosade mitt huvud!) vid 12 tiden. Vi gick upp och åt frukost och senare på dagen kom Fabians brorsson och bror dit på middag. Avslutade första dagen på 2012 med film, morötter+dipp och BJ. Helt ok!

Jag har nästan inga bilder från nyårsafton. Helt sjukt.. Haha!


RSS 2.0