älskar, älskar inte


att kunna cykla ist för att behöva strula med buss! hur skönt är inte det? och när man tar fram cykeln så vet man att det snart är sommar!
lov! hur fa-an skulle man klara av skolan utan lov???? okej, vi kan ju säga att det skulle inte gå. verkligen INTE.
sena sommarnätter, hur mysigt är det inte att sitta ute en sen sommarkväll och bara ta det lugnt? kmr ihåg många såna från sommaren -09. hur adina och jag tog första bussen (05.00) hem från en fest en gång och sen gick vi runt massa, slutade med att vi var hemma klockan 09.00. helt underbart, men kan ju säga att man är lagomt  trött efter det.
vänner/friends, har kollat på hela första säsongen och är inne på halva andra nu och många fler ska det bli! finns inget mer att säga än att det är bättre än bäst!
my, "skriv att du älskar mig"



vintern, ja jag är rätt så less på allt som har med vintern att göra nu. snö, is, minusgrader, slask, försenade bussar osvosv. GIIIEF SOMMAR!
os, är det över nu? i hope so. så jäääääävla tråkigt, kollar helt seriöst hellre på när snön smälter än när folk smäller in i betongstolpar.
att bli väckt tidigt på morgonen när man egentligen har sovmorgon, hur jä-ävla jobbigt är det inte när man har lååånglång sovmorgon oh så bestämmer sig nån dum jävel för att dammsuga. och inte vilken tid som helst heller, utan typ 78h innan man ska upp. då älskar man ju livet vääldigt mkt!


Kommentarer
Postat av: emma ramic

världens ffinaste är hon :)!

2010-03-02 @ 20:56:08
URL: http://emmaramic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0