älskar, älskar inte


gina tricots 'halsdukar'
så otroligt jävla sköna, köpte en igår. eller det kanske va förrgår? whatever! dom är sjukt sköna. funderar stark på att köpa en till, i en annan färg!

snälla och glada busschaufförer
det är så jävla drygt när man kliver på bussen, oh så sittere en tjurig jävla bitterfitta och ba: HEJ............
elr ja ni fattar. cred till glada busschaffisar!

hösten

ja, det trodde inte ni va? att jag skulle 'hissa' hösten. men jo! det är så mysigt när det börjar bli lite mörkare, tända ljus, kolla film och bara ha det hur mysigt som helst. +att det blir så fint ute på alla träden. lite varning för mormor snack, men vafan..

singellivet

skönt att slippa tänka på någon annan. att bara kunna göra exakt vad man själv vill känns ju helt underbart! man behöver inte gå och oroa sej över saker, utan att bara kunna ta det lugnt och göra det man själv vill lockar ju nästan till att vara singel hela livet! bara för man är singel behöver man inte isolera sej, utan lev era liv efter era egna önskningar och behov! HALLELUJAH!



blöta hundar
mmmmmh vad mysigt det är när en blöt illaluktade hund hoppar upp i ens varma goa säng och bara ruskar av sej all skit och vatten! yummi (y)

söndagar
hela dagen går åt att gå och tänka på hur tidigt man ska upp nästa dag. det finns inget att göra, stan stänger innan man ens har vaknat. och inte kan man vara uppe länge hlr. nej, från och med nu är söndagar trökdagen!

svart nagellack som blir genomskinligt
det är så jädra irriterande när man ska börja måla naglarna, så har man köpt ett skitnagellack. alltså svart syftar jag på, för vissa måste man måla typ 61243ggr innan det täcker.
depends suger
isadoras äger

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0